In de hele wereld verschijnen concentratiekampen, genaamd corona-kampen, maar de wereld steekt nog steeds de kop in het zand en wil de reïncarnatie van het nazisme niet zien

(Door: “Balkanske priče”)

Een fascistisch slavernijsysteem, doordrenkt met de ideologieën van transhumanisme en technocratie, wordt recht voor onze ogen gecreëerd – en de huidige afsluitingen, sluiting van kleine bedrijven en de herdefiniëring van “normaal” maken allemaal deel uit van een gepland wereldwijd bestuurssysteem dat zal eindigen zonder soevereiniteit en individuele rechten. In zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ is de oprichter en voorman van het World Economic Forum, Klaus Schwab, heel duidelijk over de toekomstplannen van het WEF. Onze samenleving moet, onder het motto ‘Build Back Better’, letterlijk in elk aspect gereset worden.De ‘Great Reset’ gaat over het implementeren van fascisme, nazisme en communisme. Indien je zondigt, straft het systeem je direct. Dit gebeurt via het sociale kredietsysteem zoals in China. Het huidige corona poppentheater is niet meer dan een breekijzer om deze fascistische Grote Reset agenda in alle facetten van ons leven naar binnen te krijgen en heeft niets te maken met volksgezondheid, noch met het redden van de planeet. De zogenaamde ‘maatregelen’ zijn een nieuwe vorm van rode socialistische nazi-terreur (lees: corona terreur)…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op In de hele wereld verschijnen concentratiekampen, genaamd corona-kampen, maar de wereld steekt nog steeds de kop in het zand en wil de reïncarnatie van het nazisme niet zien

 1. karton zegt:

  Kan iemand mij vertellen of er óók in NL van dat soort kampen bestaan ? En zo “ja” , waar zijn ze gevestigd ?

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Wij herinneren ons wie na de bevrijding (NL) of de onvoorwaardelijke overgave (D) gevangen zaten in de kampen van Vught, Dachau, Sachsenhausen. Ze hadden ook niet gedacht dat dat zou gebeuren.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Ik ben maar een simpele boerenlul,niet intelligent of slim.Misschien is het wel iets voor mij een chip in mijn hoofd en wordt ik daar slimmer van.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Niet jezelf zo naar beneden halen @Ron Je vecht voor de vrijheid door mensen te informeren. Wij zijn allemaal een schakel in een steeds langer wordende ketting.

   Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 14-1-2022 om 21.15 u. Niet doen @ron ! Blijf zoals je bent ! Niet aan of in je lichaam laten frutselen.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    karton.Was cynisch bedoeld.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 15-1-2022 om 14.23 u.
    Fijn om te lezen @ron !
    Ik heb het n.l. meegemaakt dat er een chip werd geplaats in iemands kop en daarna veranderde het hele gedrag.
    Ik had een hond, heel aardig beest, luisterde heel goed (beter dan de kinderen !), de dierenarts plaatste een chip in zijn kop (omdat hij wel eens wegliep en ik hem dan kon opsporen) en plots was de hond totáál veranderd !
    Zo scheurde hij op m’n brommert door de buurt of kon ik hem ’s avonds ophalen uit de kroeg nadat de kroegbaas belde dat mijn hond laveloos aan de tap hing, het beest “verging” plots van de zg. paringsdrang, hij dekte álles wat op een hond leek, zélfs probeerde hij het bij een zeehond.
    Goed dat u ’t niet écht een chip in uw hoofd liet plaatsen !

    Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Ook tijdens de tweede wereldoorlog werden de kampen verborgen gehouden voor het grote publiek. Het is treffend te noemen hoeveel overeenkomsten er zijn te benoemen met de tweede wereldoorlog terwijl de tweede kamer niet wil hebben dat daar over gesproken gaat worden. We moeten het ergste gaan vrezen ! Overigens weet ik sinds kort dat wij in Nederland buiten Vught ook het kamp Erica te Ommen hadden.

  Geliked door 3 people

 5. Rolf zegt:

  Kamp Westerbork Drente

  Geliked door 2 people

 6. Ruben zegt:

  De meer dan 800 femakampen in noord Amerika zijn al jaren bekend.
  Heb talloze videobeelden gezien, inclusief ontelbare lijkkisten .
  Jaren geleden zei iemand dat ze gebruikt zouden worden voor een grote gezondsheidscrisis (dekmantel), Maar in werkelijkheid voor christenen en alle tegenstanders vd NWO.
  Er zouden lijsten zijn met miljoenen namen erop die afgevoerd zouden worden.
  Gezondheidscrisis begreep ik toen niet, nu helaas wel.
  Ik verwacht dat er ook al kampen zijn in Europa,.
  Voor alle duidelijkheid, het zijn geen kampen voor een barmhartige opvang, maar om te doden op ongekende schaal.
  De holocaust zal overtroffen worden.
  Wanneer?
  Ik verwacht de komende tijd.
  De mensheid is zwaar misleid, maar we hebben de deur opengehouden voor de vijand.
  Het is met de medewerking en/of instemming van de mensheid ( groot deel) dat de boosdoeners hun werk kunnen doen.
  Maar bedenk dat het grote kwaad hierachter al eeuwen bezig waren met de voorbereidingen.
  Wij mensen zijn nu getuigen waar zij zo naar uitkeken.
  Maar de uitkomst staat vast.
  Niemand zal kunnen ontkomen, ook de ware machthebbers die altijd konden ontkomen zullen nu ten gronde gaan.
  Uiteindelijk blijft er slechts een restant vd mensheid over.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Ruben.Jou informatie klopt (helaas) ik weet ook van die fema kampen en kunstof lijkkisten.Onder het bewind van die neppresident obama zijn er ook 30.000 guillotines besteld om gebruikt te worden om mensen te vermoorden in die FEMA kampen en in het bijzonder christenen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Anatole Sala zegt:

  ONTKOMEN AAN DE GREAT RESET

  Vermoedelijk is er slechts één mogelijkheid om te ontkomen aan de GREAT RESET.
  Namelijk dat het volk de regie over het menselijk leven volledig in eigen hand neemt, beter dan ooit tevoren.
  Na WO2 hebben overheden en wetenschappen met behulp van het massamedium de regie over het menselijk leven geheel in eigen hand genomen.
  Buiten bewustzijn maar met toestemming van de volken omwille maar één belang, de zogenaamde vrij seks.
  In Nederland staat de mens in de eerste 24 weken van zijn leven volledig buiten de bescherming van de wet.
  Achter gesloten deuren worden met het menselijk leven alle denkbare en ondenkbare experimenten uitgevoerd, ook met baby’s die geboren zijn en alsnog ten dode opgeschreven.
  Duizenden weeskinderen werden misbruikt voor experimenten.
  In de loop der jaren zijn de mensen gaandeweg geïndividualiseerd en met een onvoorstelbaar bombardement aan reclame omgevormd tot consumenten die in de verste verte niet bij machte zijn zich te identificeren met het ongeboren leven. Een toestand waarin zij zelf verkeerden aleer zij tot consumptie overgingen.
  In voorbereiding op de GREAT RESET hebben politiek en massamedia de mens inmiddels zelfs wettelijk de status van Gender verleend.
  Een seksueel wezen dat zich op alle denkbare manieren seksueel lustig manifesteert.
  Dat kunnen tegenwoordig alle soorten Genders zijn, lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, Interseksers, queers, aseksuelen, panseksuelen en als laatste in het rijtje cisgenders (heteroseksueel)
  Pedoseksuelen zijn nog niet in dit rijtje (lhbtiqapc) van de Genderclub opgenomen, maar sinds jaar en dag wordt door diverse instanties, politiek en media hard gewerkt aan de ‘emancipatie’ van pedofielen.
  De mens wordt niet langer aangeduid op grond van zijn lichamelijke verschijning maar op grond van zijn seksuele gedragingen.
  Nu nog een lijstje voor andere gedragingen; lafaards, leugenaars, angsthazen, bluffers, hufters, moordenaars, fantasten, hoogmoedigen en uiteraard combinaties daarvan
  Als consument hebben we niet het minste bewustzijn dat we zelf een product zijn geworden.
  Een product waarvan de lichamelijke integriteit op voorhand en met voorbedachten rade wordt geschonden, maar ook dat is de consument zich geheel niet bewust.
  Dat gebeurd in kinderproductiebedrijven die kinderen leveren aan Genders incluis de alleenstaande Gender die geen hondje van de fokker wil.
  Het embryo, opgeslagen in het stikstof wacht op afname.
  Zelfs het sperma waarmee kinderen gefabriceerd worden komt uit het ijs.
  Zoals met abortus en de meest gruwelijke experimenten, is de kinderconsument, geheel bevangen door de kinderwens, niet in staat zich te identificeren met het kunstmatig geproduceerde kind.
  De gevolgen van dit mensonterende commerciële experiment zijn onbekend, zoals dat ook het geval is met de experimentele griepspuit.
  Hoe dan ook, gewenst of ongewenst kind, de consument wordt respectievelijk door de aborteur en de kinderproducent op zijn wenken bediend.

  Inmiddels is het grootste beest dat de wereld ooit gekend heeft, opgestaan. Klaus Schwab is zijn naam.
  Volgens hem moet de mens ‘aangemoedigd’ worden om chips te implanteren in zijn lichaam, chips die je brein kunnen lezen.
  Als het goed is weet u wat ‘aanmoedigen’ betekent.
  De wijze van aanmoediging zal niet veel verschillen met die van de QR code, de huidige voorloper van de chip in uw hersens.
  Klaus weet t.z.t. ongetwijfeld waar de chiploze woont.
  De nieuwe mens wordt een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld.
  Door het aflezen van hersengolven en andere signalen zou het mogelijk zijn om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen.
  Wie een heel klein beetje kan nadenken weet waar dit toe gaat leiden.
  Dit alles werd wettelijk mogelijk door de vogelvrijverklaring van het ongeboren kind en het onkundig houden van de mediaconsument.
  Ik denk dat wij met behoud van ons recht de ongeborene legaal te doden niet ontkomen aan de plannen van de nieuwe wereldheersers.
  Ik vermoed dat abortus, onlangs door de EU toegekend als mensenrecht, in de nieuwe wereld een plicht zal worden als niet aan de regels is voldaan.
  Dat het verwekken van kinderen alleen zal worden toegestaan aan mensen die over een geschikt verklaard lichaam beschikken en bereid zijn het kind te voorzien van een hersenimplantaat.
  Dat kunstmatig verwekte kinderen met hersenimplantaat zullen worden toegewezen aan mensen die niet over een fysieke geschikt verklaring beschikken maar wel geschikt geacht worden een kind groot te brengen volgens de opgelegde regels.

  Anatole Sala

  Geliked door 3 people

 8. Boike zegt:

  De slapende schapen zijn ziende blind en horende doof.

  Nee, je mag niet vergelijken.
  Nee, dat kan niet waar zijn.
  Nee, zoiets doen ze niet meer.
  Nee, ik maak me er maar niet druk om.
  Nee, die pandemie is verschrikkelijk.
  Nee, ik heb prikken gehaald voor op wintersport.
  Nee, mensen gaan dood aan onderliggend lijden.
  Nee, de antivaxers maken mensen ziek.
  Nee, Hugo en Markl zeggen het toch zelf.
  Nee, de Wappies vertellen leugens, die waar zijn.

  Geliked door 2 people

 9. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s