LOL!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Debbie“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op LOL!

 1. Bas zegt:

  Ondertussen de AOW-er…

  Door de loskoppeling van de AOW en de bijstand hebben de 239.000 niet-westerse statushouders met een bijstandsuitkering (CBS), die nog nooit wat hebben bijgedragen, straks een hogere uitkering dan Nederlanders met alleen AOW.

  https://50pluspartij.nl/actueel/5087-kop

  Niet uit te leggen dat statushouder straks hogere uitkering krijgt dan AOW-er

  “Het is ondenkbaar dat straks de hoogte van het minimumloon en de bijstandsuitkeringen niet langer gekoppeld zijn aan de hoogte van de AOW. Je krijgt dan twee niveaus van bestaansminimum naast elkaar: één voor werkenden en genieters van een uitkering en éen voor gepensioneerden. Dat leidt tot de niet uit te leggen situatie, dat een statushouder van 66 jaar een hogere uitkering heeft dan iemand met alleen AOW. Dat kunnen we niet laten gebeuren.” Dat zei Eerste Kamerlid Martin van Rooijen woensdag 29 november in het radioprogramma De Nieuws BV op Radio 1.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  hugo mengele de jonge,hij kan dan wel een functie elders gekregen hebben maar wij zullen niet vergeten dat hij mee heeft gewerkt aan een genocide op zijn eigen bevolking.

  Geliked door 3 people

 3. Joepiedepoepie zegt:

  Verdeel en heers is zijn tactiek?

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Zie hier het voorbeeld met de Jonge. Je hebt alleen maar last van die vent. Hij is als een lastige vlieg, je probeert hem weg te slaan maar je krijgt hem nooit te pakken. Ik vraag mij wel eens af waarom wij een kabinet en een belastingdienst nodig hebben. De belastingdienst probeert om onze laatste centen af te nemen, terwijl het kabinet een wanbeleid uitvoert en tegelijkertijd alle inkomsten verkregen uit de belastingdienst verbrast. Daarop volgen dan weer hogere belastingen, ook via de accijnzen.

  Like

 5. Julia zegt:

  Ik vrees eerder een dictatuur dat ouderen die te groot wonen uit hun huizen worden gezet en verplicht in een kippenhok moeten gaan wonen om plaats te maken voor al de gezinnen van onze geknuffelde statushouders. Deze dictator is tot alles in staat. Het is op zich al niet te vertrouwen dat faalhaas dictator De Jonge op Wonen is gezet dat voorspelt niet veel goeds.

  Geliked door 1 persoon

 6. hannah zegt:

  de verhouding boven- en onderlijf klopt niet ….. is dit fake ???

  Like

 7. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s