Nederlandse ziekenhuizen en de QR-angstpandemie

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Nederland is om meerdere redenen een ‘uniek’ landje. Vanwege het vermeende, maar nooit fysiek meetbare, laat staan aantoonbare, stikstofprobleem waar verder geen enkel ander land ‘last’ van heeft, vanwege de anti-natuur (!) maar pro-‘klimaat’/ leest u pro-GELD (!) acties als biomassa, zonnencelvelden en windmolens in natuurgebieden, vanwege de afbouwende, maar tegelijkertijd toch meer gas winnende aardschokproblemen in Groningen en nu ook middels de ‘Corona’ gerelateerde IC-cijfers in de ziekenhuizen…

Klaarblijkelijk denkt men in Hilversum (mainstream media) en Den Haag ècht dat we volkomen blind en gek zijn geworden, want terwijl OVERAL in de wereld de Omicron-variant zeer mild blijkt te zijn – wat een logisch/natuurlijk verschijnsel is bij varianten (die worden nu eenmaal veel MINDER dodelijk, maar wel veel besmettelijker bij mutaties) – ÈN de percentages op de IC’s in het buitenland voornamelijk uit VOLLEDIG ‘GEVACCINEERDEN’ (!) bestaan, lijken medewerkers van de Nederlandse (!) ziekenhuizen (en derhalve de media) naar buiten te MOETEN brengen dat UITSLUITEND in Nederland (!) het percentage Corona-zieken op de IC’s voor meer dan negentig procent uit ONgevaccineerden bestaat… Zijn wij dan wèrkelijk het ÈNIGE landje ter wereld waar het prikje WEL gewerkt heeft…? Of zijn wij het enige landje in de wereld dat door de WANPRESTATIES (!) van het zichzelf opnieuw (zogenaamd gekozen…) benoemde kabinet, een ronduit abominabele IC-capaciteit heeft… en waar de lockdown en ‘besmettingsgraad’ vervolgens op worden afgestemd? KOEKOEK! 

Overigens zijn er ontzettend veel mensen (waaronder veel ex-verpleegkundigen en oud-artsen) die hun hulp bij ziekenhuizen hebben aangeboden voor op de IC’s, op de Corona-afdelingen en op de priklocaties, maar die NOOIT zijn opgeroepen! En dat is uitermate vreemd als ‘het probleem’ ÈCHT zo nijpend zou zijn… Sterker nog, er worden zelfs zeer specifieke eisen gesteld aan ex-verplegend personeel en gepensioneerde artsen die zich bereid hebben getoond de ‘problematiek’ in de ziekenhuizen op te komen lossen. Hoeveel ervaring iemand heeft, is echter volstrekt niet aan de orde en zij worden door die belachelijke eisen gewoonweg NIET ingezet. NIET iets wat u derhalve zou mogen verwachten bij een DAADWÈRKELIJKE ‘pandemie’…

De werkelijke ‘pandemie’ gaat natuurlijk over de implementatie van het NWO-QR systeem – naar Chinees model – waardoor u volgens een stel doorgedraaide globalisatie-WOKE-Nazi’s véél gelukkiger zult zijn als u middels een groen vinkje op uw telefoon (en een straks in uw hersenen geïmplanteerde chip als het aan Schwab ligt) weer iets meer mag, maar NIETS meer bezit…

Voor wie uitsluitend de NOS/NPO/RTL/SBS hersenspoeling volgt, kan ik me overigens voorstellen dat zij ècht ‘geloven’ dat de media ‘de èchte waarheid’ brengen, waardoor het voor hen een, weliswaar dagelijks voor- en uitgekauwd, ‘duidelijk’ verhaal LIJKT (met de nadruk op LIJKT). Voor de meer en beter geïnformeerden, die WÈL zèlf onderzoek doen en de cijfers uit het buitenland WÈL zien en kennen, raken de Nederlandse fake-cijfers echter kant nochj wal. Tenminste, als u uitgaat van de ÈCHTE waarheid en niet de drogredenen/keiharde-leugens/indoctrinatie van het RIVM/OMT en het Minhysterie van Volks’gezondheid’, ‘Welzijn’ en Sport, uiteraard om de lockdown(s) te kunnen blijven ‘motiveren’, handhaven en waarborgen.

Ja mensen, Nederland… Dat bananenrepubliekje waar de meest onbetrouwbare en de inmiddels meest gehate maar zogenaamd tòch ‘eerlijk gekozen’ ‘politici’ de belangrijkste WEF/EU (NWO!) posten hebben BEZET en gewoon verdergaan waar ze naar vermeend afgetreden waren. Namelijk de sloop van de huidige economie en de ‘wederopbouw’/Great Reset van PSYCHOPAAT (!) Klaus Schwab. We hebben voor het eerst na de Tweede Wereldoorlog WEDEROM te maken met een BEZETTINGSMACHT/nieuw fascistisch regime in Nederland, compleet met hersenloze aanhangers en NSB-verraders.

Nederland, de EU-provincie waar de nieuwe minister van Defensie zich als lesbienne (een vrouwenlichaam met mannenbrein) helemaal thuis zal voelen, want als er één ‘bedrijf’ is waar WOKE, inclusiviteit en politieke correctheid NIET aanwezig is en er ondanks dit D66(F66) manwijf  ook NOOIT gaat komen! Defensie werkt namelijk exact als de ‘verdwenen’ motorclubs (colour-clubs)… Uit de kast is uit de club! En nog horizontaal verwijderd ook. Voelt u zich er vooral heel erg welkom ‘mevrouw’ Ollongren!

Wetenschap geherdefinieerd naar aannames, gissingen en valse modellen

De andere ‘logica’ die mij compleet ontgaat, is dat de ‘oude’ wetenschap, die normaal uit onderzoek, daaruit vastgesteld bewijs (vandaar WETENschap!) en dialoog bestaat, volledig vervangen lijkt te zijn door D66/Groen-Links/WOKE-emoties en waarvan de argumentaties gebaseerd worden op ‘gevoel’. WÀT wetenschappelijk wordt gemeten en aangetoond, wordt heden ten dage steevast als nep-nieuws of complottheorieën naar fabeltjesland verwezen, terwijl sukkeltjes als Klavertje-één(hersencel) en, ‘mijn’ nog altijd zittende (opgedrongen!) burgermoeder, uitsluitend op angst en een zogenaamd ‘rechtvaardigheidsgevoel’ acteren. Daarbij onderscheid makend tussen wat ZIJ belangrijk vinden en de rest daaraan ondergeschikt of zelfs ongewenst stellend.

Zo voedt Klavertje-één(hersencel) direct op de angst-insinuaties van het KNMI dat de zeespiegel zogenaamd dramatisch stijgt (sinds ongeveer 2007), terwijl wetenschapsjournalist Marcel Crok middels objectief feitenmateriaal van natuurbiologen en andere onderzoekers in een eenvoudig grafiekje laat zien wat de werkelijk gemeten waarden zijn ten aanzien van wat het KNMI (en bijvoorbeeld klimaatjankbal Rutger Bregman) u aan angstbeelden proberen aan te praten. Er is gemeten en aantoonbaar (!) geen enkele aanwijzing dat de zeespiegel zo snel stijgt, maar de angst moet in stand gehouden worden om jonge ‘objectieve’ kiezers’ (jonge klimaatmeiden stemmen op Yasser Klaver omdat hij van die mooie krulletjes heeft…) en de partijgelden veilig te kunnen blijven stellen.

Marcel Crok heeft overigens 2 sites waar u de daadwerkelijke/GEMETEN (!) feiten kunt vinden: clintel.nl en climatgate.nl. (Overigens even een tip heer Crok; het is nu niet bepaald een handige zet om een gele tekst tegen een witte ondergaande zon te zetten… dat maakt het niet echt lekker leesbaar zeg maar. Een beetje meer contrastwerking kan al wonderen doen).

Ik zie die Klaver-‘logica’ hetzelfde als de ‘logica’ die de (in groen gehulde) NWO en GroenLinks er op na houden qua bomen kappen. Bomen slaan via fotosynthese CO2 op, waardoor ze juist hard kunnen groeien, waardoor ze alleen maar nòg meer CO2 kunnen opnemen. Een belangrijk gegeven daarbij is dat de boom bij dit proces zuurstofgas aanmaakt en uitstoot. Hoezo worden deze NATUURLIJKE (!) LONGEN VAN DE WERELD dan gekapt voor biomassa-energie en bouwt men er lucht-zuiveringsinstallaties voor terug? Welke ‘logica´ ontgaat mij hier? Wat tot op heden eveneens nog NÍEMAND mij heeft kunnen uitleggen, is hoe Ú iemand anders kunt beschermen door een prikje te laten zetten… Naar gebleken, kunt u daar (onder dwang!) hooguit mee ‘helpen’ andermans – op basis van ANGST en PANIEK door de OVERHEID afgenomen! – vrijheid mee terug te krijgen. Verder zie ik geen enkele logica in “we doen het voor elkaar”… Voor de vakkundig uitgeklede zorg en de druk daar… Maar WIE hebben die veroorzaakt?

Nog meer logica? Volgens een daar wonend neefje lijkt Arnhem de enige gemeente te zijn die begrijpt dat afval ophalen en storten gratis maken meer oplevert en minder werk, en derhalve minder kosten, geeft. Alle andere gemeentes maken afval ophalen en afval storten zó belachelijk duur (voor velen onacceptabel tot zelfs onbetaalbaar) dat het afval steeds vaker langs de weg of in de natuur gedumpt wordt en dan sluit ik de huishoudens die hun eigen afval tegenwoordig in eigen achtertuin verbranden (de mens wordt inventief) even NIET uit… Ècht mensen, het werkt geweldig, alles duurder maken… Het is alleen een beetje jammer dat zowel de natuur als het klimaat, die we er zogenaamd ‘mee aan het redden zijn’, er extra onder lijden, omdat het voor de gewone burger allemaal NIET meer te betalen is! Goed bezig, dames en heren ‘beleidsmakers’…

De nieuwe (EU!) met grote haast ingevoerde (spoed)wet wordt overigens gebruikt voor de meest vreemde zaken. Alles wat TEGEN het NWO/EU/kabinets’- en overheids’beleid’ ingaat, wordt namelijk door de Coördinator Terrorisme Bestrijding als terrorisme aangeduid en dat kan u op een fikse strafmaat komen te staan. Invallen in uw huis, uitermate gewelddadige (maar ‘geoorloofde’) arrestaties op straat, afsluiting van uw banktegoeden, het afnemen van uw bezit en/of kinderen… middels de CTB schuwt de NWO geen enkel fascistisch middel meer om u te onderwerpen aan ‘het systeem’ (het nieuwe normaal) en u te leren gehoorzamen! KADAVERDISCIPLINE!!! en anders zwaait er wat! Voornamelijk gebiedende vingertjes en gummiknuppels met keiharde intimidatie en straffen als gevolg! Gaaf land…!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nederlandse ziekenhuizen en de QR-angstpandemie

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Goed geschreven heer Schilder.
  Alles onder een noemer, namelijk kadaverdiscipline moet en zal het worden.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Arnie
  Noem me maar wappie, maar als ik 3 polio prikken in 1 jaar heb gehad en ik kreeg dan nog polio?
  Ik zou toch vragen stellen…

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  Ik zou zeggen; zullen we eens gaan kijken wie of wat daar op de IC ligt ? Een bijna lege IC, en een paar bedden die bezet zijn met oudjes die andere kwalen hebben zoals hartproblemen, nierfalen en kankers. En die alsmaar oplopende besmettingen, getest met de PCR test van Kary Mullis alwaar geen enkel virus of besmetting mee aangetoond kan worden. Dat Coronavirus wat nooit aangetoond kon worden in een laboratorium maar die wel opeens allerlei varianten kreeg. Als iemand een lege portemonnee heeft vind ie de andere dag toch ook geen variatie aan bankbiljetten in zijn knip ? Dat veel mensen maar blijven geloven in die Corona leugen word nog eens onze ondergang !

  Geliked door 5 people

 4. Tistochwat zegt:

  Het adres van de website is:
  https://www.climategate.nl/

  Like

 5. BosscheBol zegt:

  Citaat: …”het een logisch/natuurlijk verschijnsel is bij varianten (die worden nu eenmaal veel MINDER dodelijk, maar wel veel besmettelijker bij mutaties) …” einde citaat.

  Klopt. Een virus muteert snel en wel naar alle kanten toe. Maar het is logisch dat een mutatie die besmettelijker wordt, sneller in aantal groeit dan een mutatie die minder besmettelijk is
  Ook zal een mutatie die zijn gastheer snel doodt zijn voortplanting hinderen. Want als de gastheer langer leeft of helemaal niet dood gaat, heeft hij meer tijd om andere gastheren te besmetten.
  Daarom is het normaal dat een virus in de loop van een stel mutatie besmettelijker en minder dodelijk wordt. Een dergelijk mutatie groeit nu eenmaal sneller dan andere mutaties. En dat zien we nu met de omicron-variant gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   BosscheBol; Bijna goed. Het Coronavirus is nog nooit geisoleerd, is nog nooit aangetoond in een laboratorium en kan dus ook geen varianten hebben. Om impact te maken werd griep hernoemd tot Corona terwijl deze laatste zeer besmettelijk en zeer dodelijk zou zijn. Ook wilden ze ons wijsmaken dat de griep niet meer bestaat (nu al voor het tweede jaar) en dat Corona nooit meer weg zal gaan, en dat Corona ons jaarlijks zal blijven lastigvallen. Dit alles voor diegenen die content zijn met de nieuwe Corona-godsdienst.

   Geliked door 2 people

   • Rien E zegt:

    Nuance : coronavirussen zijn al bijna 60 jaar onder ons. De groep “voorheen ongekarakteriseerde menselijke ademhalingsvirussen” werd voor het eerst geïdentificeerd in 1966 door June Almeida, een Schotse virologe, terwijl ze samenwerkte met David Tyrrell (toenmalig directeur van het Common Cold Research Centre in Salisbury in Wiltshire). Tyrrell stelde voor om de nieuwe groep “coronavirussen” te noemen.
    Waarom het nu opeens een probleem is? Joost mag het weten, maar erg waarschijnlijk is het niet, rond 1968 hadden we de mao griep, dus corona is gewoon een griepvariant. Griep is niet verdwenen, men is het anders gaan noemen en er hysterisch op gaan reageren, louter en alleen om de financiele wereld te pleasen.Zie ook Es ist GAME OVER: Heiko Schönings groẞe enthüllung, https://www.youtube.com/watch?v=9UlLPJYwX8c

    Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s