Overwinning! Engeland gooit Coronatoegangspas in de prullenbak: “Niet meer nodig nu met Omicron.”

(Door: Michael van der Galien)

Een geweldige overwinning voor vrije burgers in Engeland. Het kabinet aldaar heeft namelijk weten dat het de “Covid pass” – oftewel het Coronacertificaat of de Coronatoegangspas – afschaft. Dat gebeurt al deze maand

Zorgminister Sajid Javid en premier Boris Johnson hebben namelijk geconcludeerd dat de certificaten niet meer nodig zijn nu de Omicron-golf is gaan liggen. Daarnaast hebben ze, aldus Javid, “instinctief een ongemakkelijk gevoel” bij het beleid. Dus dat het niet meer “hoeft” vinden ze prima. Zeggen ze.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Overwinning! Engeland gooit Coronatoegangspas in de prullenbak: “Niet meer nodig nu met Omicron.”

 1. Hovawart zegt:

  Komt het aankomende Jubileum van The Queen in Juni niet in de knoop met de dictatuur,……..
  waarvoor hulde en rozen.

  Like

 2. Julia zegt:

  Die algehele coronapas kan op de brandstapel het is te ziek voor woorden een dergelijke pas te handhaven en onbegrijpelijk dat miljoenen mensen in Nederland het hier mee eens zijn en graag de discriminerende QR code tonen maar wel uit puur egoïsme. Zij zijn mede schuldig dat Nederland zeker over twee maanden de toegangspas voor niet essentiële winkels, cultuursector en horeca glashard zal invoeren. De Nederlander is over het algemeen een volkje dat alleen puur uit eigen belang met vadertje Staat en haar dictatuur mee hobbelen alleen dit soort onderdanige domme schapen blijken niet te beseffen dat zij de toekomst van hun kinderen op het spel zetten en juist het fascistisch bewind steunen. In heel Europa vinden massale demonstraties plaats maar Nederlanders vinden het best (uiteraard op een handjevol nagelaten) en halen haar schouders op van wat kan mij het schelen als IK maar naar een restaurant mag, als IK maar naar de bioscoop mag, als IK maar naar het stadion kan, als IK maar de Formule 1 live kan mee maken en vooral als IK maar net over de grens kan gaan winkelen en vooral als IK maar op vakantie mag. Nou daar komen ze nog wel achter de klimaatterreur zal de komende jaren de overhand worden dan is het NEE helaas moet ik mijn heilige koe laten staan, NEE vliegreizen naar de Turkse of de Spaanse zon kan IK niet meer betalen en waarom omdat zij zo gefixt zijn op een prikje om de QR code te krijgen maar de realiteit totaal uit het oog zijn verloren en niet beseffen hoe zij worden genaaid door buitensporige prijsverhogingen. Maar ja als eindelijk de blinddoek af gaat dan is het helaas te laat.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Laat u zich vooral niet blij maken met een dode mus.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joepiedepoepie zegt:

  Fijn zo, eerst zien dan geloven!

  Like

 5. Jade zegt:

  Voor dit soort situaties heeft onze lullo Bill Gates
  nog een potje in de schuur staan…
  Nieuwe dodelijke variant in 3, 2, 1,..

  Youtube: Bill Gates Next one will get attention (wave 2)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s