Pats! Franse rechter verwerpt mondkapjesplicht in Parijs: “Buitensporige, overdreven inbreuk op de persoonlijke vrijheid”

De Franse president Emmanuel Macron.

(Door: Michael van de Galien)

Goed nieuws voor inwoners van Parijs en omstreken! Een Franse rechter aldaar heeft de lokale mondkapjesplicht namelijk keihard in de prullenbak gegooid. De reden: het is excessief, overdreven, disproportioneel, en ook nog eens een ongeoorloofde inbreuk op de persoonlijke vrijheid. Pats!

In Frankrijk is met name Emmanuel Macron helemaal gek geworden. De Franse president gaat eigenlijk verder dan wie ook met al zijn belachelijke coronamaatregelen. In Europa, tenminste. Want Justin Trudeau in Canada kan er ook wat van. Dat is de Noord-Amerikaanse versie van Macron. Allebei knettergek, fascistisch, en ronduit dictatoriaal.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Pats! Franse rechter verwerpt mondkapjesplicht in Parijs: “Buitensporige, overdreven inbreuk op de persoonlijke vrijheid”

 1. Hovawart zegt:

  De politieke parvenu’s in de eu die ons hebben opgezadeld met deze hoax voelen het scherp van de kling al aan hun nek, het volk wil bloed zien….de botte bijl in de politieke partijen, immers hebben zijzelf na de moord op Fortuyn het fatsoen in de politiek reeds vermoord……op naar Bijltjesdag!

  Geliked door 6 people

 2. Julia zegt:

  PATS Nederlandse failliete rechtstaan die niet meer voor het belang van de burgers opkomt en de trekpop is van vadertje Staat. Het blijkt dat in Spanje, Duitsland en Frankrijk wel rechters zitten die de rechten van de mens in acht nemen en de grondwet niet over boord hebben gegooid. Forget het in de corrupte bananenrepubliek voorheen Nederland. Nederlandse rechters mogen niet toetsen of wetten in overeenstemming zijn met de Grondwet. … Rechters in Nederland mogen veel, maar hebben niet de bevoegdheid te toetsen of wetten in overeenstemming zijn met onze Grondwet. Dat staat in artikel 120 van diezelfde Grondwet.

  Geliked door 2 people

 3. Frits zegt:

  Macron van mondmasker naar muilkorf👍👍👍

  Geliked door 1 persoon

 4. Frauke zegt:

  Het RIVM verwijderde dit filmpje… maar ik niet‼️

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Hier kunnen we kort over zijn; vernoemde personen zijn alleen leerlingen uit de school van Klaus Swab, evenals Kaag, Hoekstra en Merkel. Geen wonder dat ze dan zulk een ongepast gedrag gaan vertonen ! Op deze manier probeert Klaus Swab de wereld te veroveren met zijn radicaal communisme !

  Geliked door 1 persoon

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Zeer Goed! Nu is het wachten op eenzelfde uitspraak van realistische rechter in dit politiek correcte landje. Zal nog wel even duren, denk ik…
  Tenzij wakkere Nederlanders overmorgen een zaak aanspannen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s