Schokkende militaire memo stelt: Corona-virus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

(Door: Michael van der Galien)

Het is zover. Eindelijk komt er meer informatie naar buiten over het ontstaan van het nieuwe coronavirus dat de wereld al twee jaar lang gegijzeld houdt. Want uit gelekte militaire documenten uit Amerika blijkt dat het Pentagon en onderzoeksarm DARPA ervan overtuigd zijn (lees: weten) dat het virus willens en wetens ontwikkeld is in een laboratorium in Wuhan. Dat zegt de man die door het Pentagon is aangewezen om onderzoek te doen naar het ontstaan van het virus in een geheime memo die is uitgelekt: marinier majoor Joseph Murphy. 

Uit onderzoek van de majoor – die dat gedaan heeft voor de inspecteur generaal van het Amerikaanse ministerie van Defensie – blijkt dat het Amerikaanse EcoHealth Alliance (EcoHealth) in 2018 een voorstel indiende, samen met het Wuhan Institute of Virology (WIV), bij DARPA om fondsen te werven voor onderzoek naar SARS-CoVs. Dit voorstel behelsde ook een programma dat DEFUSE werd genoemd. Het doel: een nieuwe SARS-CoV spike eiwitten ontwikkelen om vleermuizen te immuniseren tegen het chemerisch virus.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Schokkende militaire memo stelt: Corona-virus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

 1. Frits zegt:

  China schijnt nergens (meer) last van te hebben. Rest vd wereld gaat kapot. Wonderbaarlijk. Of is dat ook onderdeel van de Great Reset? Snapt iemand het nog??

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Het is een experiment.

  Ze experimenteren met virussen voor biologische oorlogsvoering want wie moet je nou de schuld geven als een virus mensen dood?
  En buisje op de grond laten vallen in een theater, drukke winkel of overdekt winkelcentrum en klaar is Kees.
  Nu weten wij dat China de kwaaie genius is met dit virus, maar als ze het ideale virus hebben wat niet te traceren is, kan je miljoenen doden zonder dat je als vijand word aangewezen.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHAHA
  KIJK ALS JE NU OVER HERSENS EN GENIALITEIT WILT SPREKEN

  MAG IK DAN 2 VOLLE HANDEN MET PAUWEN VEREN
  EN DIE MAG U DAN BIJ SNOLLIE TISSIE IN 1 X INBRENGEN

  ALS EERBETOON , ZE ZAL WEL WAT DAGIES NIET ZO LEKKER ZITTEN .. OME BOB WIL GEWOON EEN OPGESTOKEN DUIM, EEN BAKKIE PLEUR EN EEN KANO .

  DUS ALS 2 MUPPETS, EEN LEKKER BLOND DING , EN EEN SEMI OUWE LUL
  DUS 24 MAANDEN GELEDEN HET TONEELSTUKKIE OPVOERDEN

  VAN DE FILM 12 MONKEYS , WAAR DUS IN 1 X U DUIDELIJK WERD GEMAAKT
  HOE DAT VIRUS DUS ONTSTAAN IS
  EN GEWOON PER VLIEGTUIG WEGGEBRACHT ..NAAR WUHAN
  OF WAAR U HET MAAR WIL LATEN ONTSNAPPEN …

  U KUNT DAT ZELF OOK NU NOG STEEDS, U MAG N.L. 4 FLESJES MET 100 CC VLOEISTOF MEENEMEN , IN DOORZICHTIGE PLASTIC BUISJES

  JE ZOU ZO OOK NOVICHOC KUNNEN VERVOEREN ALS MEEST DODELIJKE VERGIF TOCH KLAAS ??

  JAMMER DAT DAT TYPHUS SPUL ALLEEN WERKT ALS HET AAN JE ONDERBROEK ZIT
  OF AAN EEN ENGELSE DEURKNOP WHAHAHAHAHAHA

  HALLO FAMILIE SKRIPAL WHAHAHAHA

  DUS NOG 1 X ……….. 24 MAANDEN GELEDEN , HET WUHAN CORONA VIRUS GAAT PER VLIEGTUIG NAAR WUHAN

  LET OP DE SCHITERENDE ROL VAN ONZE TISTOCHWAT .
  ZE WAT TOEN IETS DIKKER NIET VEEL HOOR ..

  KIJK , EN GENIET. 24 MAANDEN GELEDEN

  EN NU INEEENS , IS HET EEN GEMAAKT VIRUS

  HEBBEN ONZE USA BEVRIJDERS DE LAATSTE 80 JAAR, I DAG NIET GELOGEN

  WHAHAHAHA

  TISSIE RENNEN ……..

  Like

 4. Jan zegt:

  Dit krijg je als je je productie naar een totalitaire staat verlegt

  De ‘moeder van alle bevoorradingsschokken’ komt eraan nu China grote havens sluit wegens pandemie

  Hoewel de uitbraak van omicron in China klein is in vergelijking met zijn westerse collega’s, nemen de autoriteiten geen risico. In de afgelopen weken hebben verspreide infecties van zowel de delta- als de omicronvariant al geleid tot sluitingen van kledingfabrieken en gasleveringen rond een van China’s grootste zeehavens in Ningbo, onderbrekingen bij fabrikanten van computerchips in de afgesloten stad Xi’an, en een tweede vergrendeling in de hele stad in de provincie Henan dinsdag.

  Henan en Guangdong, waar ook een uitbraak is, zijn centra van elektronicaproductie. Als het aantal gevallen daar blijft stijgen, kan dat gevolgen hebben voor de levering van iPhones en andere smartphones, aldus analisten van Bloomberg Intelligence.

  De paradox van China’s agressieve “Covid-nul”-strategie is dat, hoewel het helpt de verspreiding van het virus in te dammen, dit meestal aanzienlijke verstoringen of lockdowns vereist omdat de autoriteiten de bewegingsvrijheid van mensen beperken. Het herhaaldelijk verplicht testen van hele steden kan het bedrijfsleven en de productie onderbreken, hoewel niet in die mate als in de VS, waar de omicrongolf vorige week naar schatting 5 miljoen mensen ziek thuisbracht.

  Dat risico van verstoring voor fabrieken zet bedrijven er nu al toe aan hun risico te spreiden door ervoor te zorgen dat ze alternatieve productiefaciliteiten hebben, aldus Stephanie Krishnan, een supply chain expert bij IDC in Singapore.

  “We zien dat bedrijven het risico beginnen te beperken door te kijken waar ze de capaciteit voor de productie van verschillende producten in verschillende fabrieken kunnen vergroten, zodat ze dat kunnen verschuiven,” zei ze.

  Krishnan verwacht niet dat er snel een einde komt aan de wereldwijde aanbodschaarste en waarschuwt dat het nog wel enkele jaren kan duren voordat de knelpunten zijn verdwenen. Het is een ontnuchterende vooruitblik aan het begin van een jaar waarvan velen hadden gehoopt dat het het begin zou zijn van het einde van de Big Crunch die producenten en consumenten het grootste deel van vorig jaar heeft achtervolgd.

  Hoe China het virus onder controle houdt, zal uiteindelijk van cruciaal belang zijn, aldus Deborah Elms, uitvoerend directeur van het in Singapore gevestigde Aziatische Handelscentrum. Bedrijven die hun toeleveringsketens volledig in China hebben, kunnen worden geïsoleerd door de strategie van het land om de gevolgen van het virus te beperken. Maar dat zal niet voor iedereen gelden, zei ze.

  “Veel producten in de toeleveringsketens komen van buiten China,” zei Elms. “Gezien de uitdagingen elders, lost zelfs nul Covid niet alle problemen van verstoring op.”
  https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2022-01-12/supply-chain-latest-china-s-covid-fight-risks-more-supply-turmoil

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/weer-zeldzame-bijwerking-ontdekt-bij-vaccins-astrazeneca-en-janssen-ruggegraat-ontsteking/

  Wéér zeldzame bijwerking ontdekt bij vaccins AstraZeneca en Janssen: ruggegraat-ontsteking

  Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft een nieuwe mogelijke zeldzame bijwerking ontdekt van de vaccins van AstraZeneca en Janssen. De neurologische aandoening myelitis transversa, een ruggegraat-ontsteking, kan onder meer slapheid in armen of benen veroorzaken, tintelingen, gevoelloosheid, pijn en problemen met de blaas en de darmen.

  Mensen die de AstraZeneca- of Janssenvaccins hebben gekregen en deze symptomen krijgen, wordt geadviseerd om direct medische hulp te zoeken. Door dit soort berichten beginnen mensen waarschijnlijk toch wat meer te twijfelen aan de veiligheid van de vaccins en de controlerende instanties die de vaccins hebben goedgekeurd

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Zonder vaccinatiebewijs behandelen ze je niet meer in het ziekenhuis

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Bas 14 januari 2022 om 20:35

   Komt hier gegarandeerd ook. En in de rest van de wereld.
   kijk toch eens wat een toepasselijke Bijbeltekst: niemand kan kopen of verkopen (deelnemen aan de maatschappij) zonder het ‘merkteken’ (chippie?).
   Iedereen wordt nu al geconditioneerd d.m.v. de prikjes.

   Openbaring 13:16-17
   16 En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,
   17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.

   Like

 8. Bas zegt:

  “Gebruik nooit een vaccin dat de overdracht niet kan blokkeren, als je op het slagveld bent” (bijvoorbeeld: tijdens een pandemie)

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://www.ftm.nl/artikelen/eu-toezicht-op-corona-zelftesten-ligt-braak

  Onbetrouwbare corona-zelftesten liggen nog zeker anderhalf jaar in de schappen

  Corona-zelftests zijn notoir onbetrouwbaar. Dat is te wijten aan het gebrekkige overheidstoezicht op de kwaliteit ervan. Pas in mei 2022 wordt een Europese kwaliteitscheck verplicht. Maar dat betekent niet dat ze dan uit het schap verdwijnen: onbetrouwbare corona-zelftesten liggen mogelijk nog drie jaar in de schappen – een jaar langer dan eerst de bedoeling.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   De aanwezigheid van Corona (een andere naam voor griep) kan niet getest worden. Dit lukt alleen maar via de methode van Koch’s Postulates, ook wel de gouden standaard genoemd. Tot nog toe is uit pure kwaadwilligheid deze methode nog nooit toegepast.

   Like

 10. BigLJohn zegt:

  Allemaal baarlijke nonsens over dat virus uit China *Wuhan), Het is niet meer dan verwarring zaaien terwijl de waarheid zo simpel is; De griep werd Corona genoemd, werd zeer besmettelijk en zeer dodelijk bevonden. Achteraf bleek de dodelijkheid niet groter te zijn als tijdens het griepseizoen van 2017 – 2018. In slechts 3 maanden tijd kwamen er al de vaccins terwijl de normale tijd eer vaccins veilig op de markt kunnen worden gebracht 8 a 10 jaar is. En geen verzwakte of dode virusstammen in die vaccins, alleen maar GEN technologie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Andre zegt:

  Wuhan is het distributie centrum van China en dat moest plat. Fort Detrick werd om “safety reasons” gesloten jawel Augustus 2019.

  Like

 12. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s