STEM ZE WEG!!!

Versoepelingen… Maar wel met 1.5 mtr. afstand, beperkt aantal mensen in een winkel, horeca nog dicht. Soms is het fijn als je daarvan uitgesloten bent, vooral als je in het kabinet zit, getuige de foto hoef je je dan helemaal nergens aan te houden.

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op STEM ZE WEG!!!

 1. ronjaspers zegt:

  Politiek is poppenkast en stemmen een farce.Politici zijn omgekocht of gechanteerd en voeren bewust/onbewust de NWO agenda uit van de nazi bilderbergers/WEF.

  Geliked door 6 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Niks stem ze weg.
  Trap ze uit Den Haag en zet er mensen neer die iets kunnen en voor Nederland staan.
  Hier in Sofia hebben de menen het afgelopen weekend laten zien dat een regering niet alles kan.
  Op diemanier moet ook in Nederland opgetreden worden.

  Geliked door 4 people

 3. BigLJohn zegt:

  Stem ze weg ? Met gestolen verkiezingen model Kaag zeker ! Laten verdwijnen zoals Ceaucesku en zijn vrouw verdwenen zijn is de meest effectieve manier. Alle andere methoden zullen steeds meer ellende opleveren !

  Geliked door 4 people

 4. OphEUffen zegt:

  “Stem ze weg”, lol. Hoe dan? Was het maar zo makkelijk. Viva la Revolution!

  Geliked door 3 people

 5. Meneer de Uil zegt:

  Wanneer gaat het volk deze vuile vieze smerige tyfus kankerkoppen, negeren? Als ik die foto bekijkt, het enige wat ik voel is agressie. Deze kakkerlakken moeten kapot getrapt worden. Een lager soort uitschot dan dit bestaat er niet. Helaas zijn er nog steeds genoeg NSB schaapjes die in de fabeltjes geloven van Schwab’s schandknaap, Marcus Rutte. Deze pedofiele tering hufter verdient maar 1 ding, een kogel in zijn pleuris kop. Waar is Volkert als je hem nodig heb? Het mag duidelijk zijn dat bij mij de limiet is bereikt. Twee jaar is genoeg.

  Geliked door 5 people

 6. Hovawart zegt:

  Hopelijk geeft het maatregelenadvies van de laatste persconferentie (zonder Pipo) u het geruststellende gevoel dat wij allen not ‘being played as a fool” en realiseert u zich dat men vanaf nu de totale controle heeft over hoe u zich voelt………..of mag voelen,…….eng hé?
  Koekoek Jonguh!!

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Wopke en Sigrid al positief getest en thuis in quarantaine, dus het gehele kabinet in contact geweest……..en men geeft geen f#ck, hoe geloofwaardig zijn de leugenaars nog?

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Het is werkelijk niet te begrijpen. Kuipers met zn monkapjes buiten. Hemel eerst een gekke schoolmeester die er geen reet van snapt en nu Kuipers, die er net zo min van snapt. Heb toruwens al helemaal niks met mondkapjes. Ik vind het goor en smerig en dat doen mensen dus nu al 2 jaar lang. Kuipers denkt toch echt wel dat de 2 G een goed middel is. We komen van de regen in de druk met deze vervelende dokter. Ik vond de Jonge een vreselijk dom uiterlijk hebben en Kuipers heeft ronduit een doodskop. Komt denk ik ook dat ik zo over ze denk, omdat ie daar wil staan, terwijl ie er geen zak verstand van blijkt te hebben en ook maar weer wat doet. Laat dat virus rondgaan . Hoe sneller we ervan af zijn. Jesus geen klachten en dan toch in quarantaine. Wat zijn dit voor mensen vraag ik me toch af. Gewoon gezond verstand? Ik zie het niet in de politiek en zeker niet met die twee die weer voor de buis hun idiote maatregeltjes opdreunen.

  Like

 9. Boike zegt:

  George orwell had gelijk.
  Alle varkens zijn gelijk, maar sommige zwijnen zijn gelijker.

  Geliked door 1 persoon

 10. Edwin Lauxen zegt:

  Stemmen? Arresteren en berechten dat tuig.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 450 Alternatieve Media Nederland

 12. Julia zegt:

  Ook politici staan niet boven de wet. Maar dit is wat de huichelaars flikken dus waarom zou het volk zich überhaupt nog iets aantrekken van de fascistische maatregelen. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt, vrijheid volkomen terugpakken, schouders ophalen en denken lul maar raak. Kortom negeren die corrupte bende. Als dit massaal gebeurt zal de druk voor deze achterbakse huichelaars heel erg groot worden. Er liggen zoveel belangrijke zaken op de plank als mede achterstallige nagelaten procedures nee waar hebben deze idioten het druk mee met burgertjes onderdrukken en naar de vaccinatiestraat te dwingen. Ze weten van ellende niet meer welke reeds gecreëerde schade door het kapot bezuinigen ze moeten gaan aanpakken. Dit nieuwe kabinet is het begin van de totale ondergang voor zowel bedrijven en de algehele samenleving en dient zo snel mogelijk opgeheven te worden.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Julia; Dat niet alleen. Als die smeerlappen hun programma niet meer kunnen doordrukken worden hun opdrachtgevers kwaad en zullen eerstgenoemden waarschijnlijk omgebracht worden. Precies hetzelfde gebeurt er bij maffiosi, een keer een fout maken word toegestaan, de fout nog eens herhalen betekent een doodvonnis. Dus als we doorzetten word het tuig ook opgeruimd.

   Like

 13. Marijke zegt:

  De draai van het kabinet dat de winkels ineens niet meer op afspraak open hoeven, heeft er mee te maken dat men inmiddels wel inziet dat hun machtspositie niet langer houdbaar is en het volk begint te morrelen. Gewoon geen gehoor meer geven aan hun dwaze plannen. Maar wel massaal.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s