“Vaccineren doe je voor je medemens en je gezondheid”. . .

Oeps… toch niet… Want volgens de GGD Amsterdam om “samen met mijn vrienden de wereld zien. DAAROM NEEM IK DE BOOSTERPRIK.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Michaël Moonen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vaccineren doe je voor je medemens en je gezondheid”. . .

 1. Duurt zegt:

  Keer stoppen met het woord vaccinatie. Injectie is beter en zeer dicht bij de waarheid

  Geliked door 2 people

 2. Ruben zegt:

  Er zijn verschillende redenen om mee te gaan met al die prikjes/boosters.
  Groot aantal uit angst, gehoorzaam aan overheid (die het goed met ons voorheeft (volgens hun)),
  Ook groot aantal door groepsdruk of om op vakantie te kunnen gaan of uit angst om buitengesloten te worden.
  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat zelfs gezonde (jonge) mensen en nu zelfs kinderen zíjn overgehaald.
  Had dit nooit verwacht toen die corona gedoe begon.

  Geliked door 2 people

 3. absurdist01 zegt:

  Ik laat me de rest van mijn leven vaccineren en boosteren wanneer ik maar kan om de marktwerking en bv nederland financieel te steunen! *sarcasme knop uit*

  Geliked door 1 persoon

 4. Boike zegt:

  Als er wordt zoveel aan promotie gedaan moet worden, om mensen zo gek te krijgen, zich te laten prikken, dan kan ik me niet aan de indruk onttrekken, dat de prikkerij niet echt goed loopt.

  Geliked door 3 people

 5. Frits zegt:

  Ik kijk gewoon National Geographic of street vieuw. Geen prik voor nodig.

  Like

 6. Jan zegt:

  Inheemse man droeg zijn vader uren door de jungle om Covid Vax te halen – vader sterft weken later

  Zelfs inheemse stammen die in de meest afgelegen gebieden van de wereld leven, zijn het doelwit van de nieuwe wereldorde.

  Een foto van de 24-jarige Tawy die zijn 67-jarige vader Wahu op zijn rug draagt naar een Covid-19 vaccinatiehut in het Braziliaanse Amazonegebied is viraal gegaan.

  Tawy en Wahu, die behoren tot de inheemse Zo’e gemeenschap “leven in relatieve afzondering verspreid over tientallen dorpen in een gebied dat overeenkomt met 1,2 miljoen voetbalvelden in de noordelijke deelstaat Pará” en “moesten uren door het bos lopen om de vaccinatieplaats te bereiken”, zo meldt de BBC.

  Wahu leed naar verluidt aan chronische urineproblemen en verlies van gezichtsvermogen.

  “Het was een zeer mooie demonstratie van de mooie relatie tussen hen,” zei Dr. Erik Jenning Simões, die de foto nam.

  Helaas heeft de verraderlijke reis om te vaccineren Wahu en zijn kwakkelende gezondheid niet geholpen.

  De foto toonbeeld van de tirannieke poging om ruim de helft van de wereldbevolking uit te roeien, is “een symbool van de gecompliceerde vaccinatielogistiek in een van de meest afgelegen gebieden. In september is Wahu om onduidelijke redenen overleden. Tawy blijft bij zijn familie en heeft onlangs zijn derde vaccinatiedosis genomen.”

  Bijna 10.000 Brazilianen zouden zijn overleden aan Covid na het innemen van twee doses van een Covid-vaccin of de enkele toepassing van Janssen’s vaccin, volgens onderzoek uitgevoerd door Info Tracker, een platform om pandemieën in kaart te brengen.

  Om de inheemse bevolking te vaccineren, reizen de verpleegsters urenlang met kleine vliegtuigjes en varen ze met kleine bootjes door complexe waterwegen.

  Het inenten van de inheemse bevolking was een “prioriteit” voor het gezondheidsteam, maar een “onhaalbare” taak vanwege de geïsoleerde ligging van hun dorpen. De gezondheidswerkers namen hun toevlucht tot het opzetten van hutten in het bos en er werd een vaccinatiesysteem “overeengekomen met de gemeenschappen via de radio,” vertelde Dr. Simões aan de BBC.

  “We hebben praktijken aangenomen die de cultuur en kennis van de Zo’é bevolking respecteren en in acht nemen,” zei hij.

  Maar toen de vaccinatie-agenten eindelijk opdaagden in pakken met gevaarlijke stoffen, wilde de inheemse gemeenschap aanvankelijk niets met de vaccins te maken hebben. Uiteindelijk werden de meesten van de inheemse gemeenschap overgehaald om mee te werken door de zogenaamde deskundigen in veiligheidspakken.

  “Sommigen vreesden dat ze werden gebruikt als proefkonijnen voor bredere vaccinatiecampagnes onder niet-inheemse volkeren en “waren bang dat de duivel in hun lichaam zou binnendringen”, aldus de publicatie, terwijl anderen vroegen “of ze konden worden geïnjecteerd met het uit India geïmporteerde vaccin, omdat ze dachten dat dit betekende dat het was geproduceerd door inheemse mensen,” vertelde Waldir Bittencourt, een verpleegster die inheemse mensen in het Amazonegebied vaccineert, aan NBC News.

  Ongeveer 30 procent van de Braziliaanse bevolking weigert zich te laten vaccineren, volgens gegevens die zijn verzameld door het researchplatform voor investeringen YCharts.

  Gezondheidswerkers en antropologen geven de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, die herhaaldelijk twijfels heeft gezaaid over de werkzaamheid van het Covid-vaccin, de schuld voor hun aarzeling,

  Angst voor het vaccin werd “een recent fenomeen onder inheemse volken, voortkomend uit de polarisatie rond het vaccin,” zei Bittencourt.

  Bolsonaro werd vorig jaar besmet met Covid en verwijst gewoonlijk naar het virus als “lichte griep”. Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is zich te laten vaccineren, staat erop dat anderen zich niet laten vaccineren tenzij ze dat willen en heeft geweigerd toestemming te geven voor de aankoop van het in China geproduceerde vaccin Sinovac en het vaccin van Pfizer.

  De Brazilianen zullen nooit iemands “proefkonijn” zijn, zei Bolsonaro.

  Het Braziliaanse staatshoofd heeft de spot gedreven met de absurditeit van het verplicht stellen van experimentele gentherapie, en waarschuwt dat er geen rechtsmiddelen zijn als vrouwen baarden krijgen, of als mannen een hoge stem krijgen van de injectie, of als mensen in alligators veranderen na het nemen van de injecties, omdat Pfizer is gevrijwaard van aansprakelijkheid onder de Emergency Authorization Act.

  Inheemse gemeenschappen nemen gewoonlijk niet deel aan de moderne samenleving en hun levensonderhoud is nog steeds afhankelijk van de jacht en het verzamelen van voedsel. Maar ze hebben de laatste jaren meer toegang gekregen tot technologie en Bolsonaro’s “anti-wetenschappelijke” boodschap heeft zijn weg gevonden naar de afgelegen gemeenschappen, beweert NBC News.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/indigenous-man-carried-sick-father-hours-jungle-get-covid-vax-healthcare-teams-prioritized-jabs-aboriginal-community/

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  In Australië wordt een begin gemaakt om de economie verder in elkaar te laten storten.
  Oogsten worden vernietigd

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Het geeft wel het moraal van miljoenen mensen weer die zich laten vaccineren voor een vakantie maar het beslist niet doen voor een ander.

  Geliked door 2 people

 9. droevige mof zegt:

  Ik denk “ze doen het voor de ouderen, ze doen het voor de zorg.” Het was waarschijnlijk niets. Voor de vakantie, dan. Eerlijker, tenminste.

  Like

 10. karton zegt:

  Wie loopt er nou uren met z’n vader op de rug door het oerwoud ? Dom dom dom !! Neem de brommert of ga met de bus.

  Geliked door 3 people

  • Htskday zegt:

   😂🤣

   Ik ben die foto trouwens gisteren ook ergens op twitter tegen gekomen, het blijkt een foto uit 2015 te zijn!
   Dus ook weer een lulverhaal.

   Like

   • karton zegt:

    @ Htskday op 15-1-2022 om 02.46 u. Dan loopt die inboorling al ruim 6 jaren met z’n vader door ‘t oerwoud te zeulen ! Kan 2 dingen betekenen : óf ‘t is een immens groot oerwoud of de man is verdwaald ná pech met z’n brommert gekregen te hebben. Maar wél duidelijk is geworden dat de zoon heel veel van z’n vader houdt !

    Geliked door 2 people

 11. BigLJohn zegt:

  Fijn die wereldreis maken na die boosterprik en dan die laatste reis maken naar het kerkhof of het crematorium….To be or not to be. Zijn of er niet meer zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s