Wordt het niet eens tijd? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Oempa Loempa 69”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Wordt het niet eens tijd? . . .

 1. Rini Stegeman zegt:

  Jazeker wordt dat tijd. Boeren , burgers en buitenlui……….op de barricaden!

  Geliked door 6 people

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Absoluut 😉

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Werkweigering staat bekend als het beste middel van burgerlijk verzet. Daarom zijn algemene stakingen zo gevreesd. Ook dee nu meer dan 1000 stille marsen per week worden door de Duitse autoriteiten als bedreigend ervaren, en terecht.
  Open opstanden kunnen geïnfiltreerd worden en vervolgens uitgebuit voor propagandadoeleinden, zoals de geschiedenis aantoont.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Zeker weten!

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier in Sofia heeft de regering zich moeten barricaderen in het parlements gebouw om de woedende menigte van zich af te houden.
  In Bulgarije herrinnerd men zich maar al te goed hoe het is om onderdrukt te worden en laten dat niet nog eens toe.

  Er zijn protesten over de hele wereld en hier in 2022 voorspelt onze computer dat het geweld zal versnellen. Hier is Bulgarije waar veiligheidstroepen zich binnen het Bulgaarse parlement hebben gebarricadeerd met parlementsleden, terwijl demonstranten buiten het parlement het einde van het covid-beleid eisen. De demonstranten braken door het politiecordon voor het parlement en probeerden toegang te krijgen tot het parlement zelf.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/covid-uprising-in-bulgaria-government-better-wise-up/

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Hoogste tijd. Nederland zakt steeds dieper de afgrond in. Het is natuurlijk te ziek voor woorden dat Kaag het uit haar mond durft te krijgen dat migratie een toegevoegde waarde is vanwege de vergrijzing. De meerwaarde van de migranten is het opstrijken van levenslange uitkeringen. Binnen elke sector is er zwaar personeelstekort, in de zorg, in de thuiszorg, bij politie, in de bouw en overige technische beroepen en in het onderwijs. Nu dreigt een enorm baanverlies op Schiphol. Wat is er met de Fransen voor een handjeklap gedaan wel vreemd dat topman Elbers vertrekt. https://www.telegraaf.nl/financieel/1773012102/klm-verliest-met-vertrek-elbers-geliefde-baas-en-vechter . Kortom de macht is overgedragen aan de Fransen. Zo wordt Nederland zo langzaamaan verkocht. Het is toch te belachelijk voor woorden dat Kaag die geen kaas heeft gegeten van Financiën zal moeten onderhandelen met de Fransen. Kortom wil de Nederlandse samenleving nog niet meer schade op willen lopen dan dient het volk massaal naar Den Haag te trekken om het huidige bij voorbaat nu al mislukte kabinet te dwingen af te treden en nieuwe verkiezingen te eisen. Zo niet dan is Nederland over nog geen jaar economisch en maatschappelijk kapot met alle desastreuze gevolgen van dien. Vergeet niet dat alle vrijheden beperkt blijven door vaccinatieterreur en klimaathysterie. De ellende begint nu al Reizen wordt een privilege’ De milieueffecten van vakanties zouden volledig doorberekend moeten worden in de prijs. Daarmee worden vakanties duurder. „Reizen mag niet onbetaalbaar worden, maar zal meer een privilege worden dan een recht”, Alles wordt duurder dagelijkse boodschappen, brandstof, energie, vaste lasten, zorgpremie en ga zo maar door. Senioren die hun leven lang hebben gewerkt worden wederom de dupe vanwege ontkoppeling AOW, de loonsverhogingen staan niet in verhouding met de enorme prijsstijgingen. Armoede zal zonder meer toenemen ook onder de middeninkomens vanwege hoge hypotheeklasten en hoge huren. Dan vrees ik dat inderdaad vakantie alleen nog voor de elite is weg gelegd. Auto forget it die kan aan de kant. Nieuwe angstporno wordt al weer gepubliceerd https://www.gelderlander.nl/ede/grootste-uitbraak-vogelgriep-ooit-virus-kan-zich-aanpassen-en-gaan-verspreiden-tussen-mensen~a73a559d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F En zo gaat het maar door.

  Like

 7. Bas zegt:

  Politici gebruiken mondkapjes en de 1.5 m alléén voor de camera’s…

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Pepijn van Houwelingen
  @PvanHouwelingen

  Dat is ook opmerkelijk voor een “praatclub”!
  Volgens @WUR zijn de Food Innovation Hubs waar carola schouten het over heeft “een initiatief van World Economic Forum”.
  En het Global Coordinating Secretariat wordt dus betaald en bemand door Nederland maar “gecoördineerd vanuit WEF.”

  https://pbs.twimg.com/media/FI_csHJVQAcjZD2?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 9. Ruben zegt:

  Zolang het vreedzaam is.
  Want de machthebbers doen er alles aan om de bevolking op stang te jagen.
  Ze zijn volledig voorbereid voor het geval de opstand uitbreekt.
  Wat volgt is een ongekende hard optreden, niet alleen van de gewone politie, maar verwacht ook van buitenlandse ordetroepen.
  En die hebben nog minder genade met de burgerbevolking.
  Maar ik zou Oekraïne in de gaten houden.
  Ze zinspelen al jaren op een derde wereldoorlog.
  Is ook veelvuldig voorspeld door betrouwbare profetieën.
  In in uur zullen alle mensen dan corona en besmettingen vergeten.

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  De jeugd kapot gemaakt!
  Laat het woordje ‘mogelijk’ maar weg…

  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2022/01/meer-jongeren-zelfmoord-lockdowns/

  Meer jongeren pleegden zelfmoord tijdens lockdowns: ‘Maatregelen mogelijk van invloed’

  Tijdens de lockdowns hebben meer jongeren (onder de dertig jaar) zelfmoord gepleegd. Het aantal zelfdodingen onder die groep lag vorig jaar 15 procent hoger dan in eerdere jaren. De toename vond vooral plaats onder mannen tussen de 20 en 30 jaar, meldt de Commissie Actuele Nederlandse Suïcideregistratie (CANS) vandaag. Volgens de commissie is het mogelijk dat de coronamaatrdegelen van invloed zijn geweest op de toename.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  1-12-2020
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/arts-ziet-meer-jongeren-die-het-door-corona-niet-meer-zien-zitten-op-spoedeisende-hulp-er-is-veel/

  Spoedeisendehulparts ziet meer jongeren die het door corona niet meer zien zitten: ‘Er is veel verborgen leed’

  Steeds meer mensen met suïcidale gedachten bellen naar de hulplijn 113 Zelfmoordpreventie. Vooral voor veel jonge mensen lijkt de coronacrisis mentaal zwaar. Spoedeisendehulparts Sabine Wittens ziet dat ook: “Jongeren worden over het hoofd gezien.”

  Opvallend is dat het vooral veel jongeren zijn die hulp zoeken. Van alle contacten bij hulplijn 113 gaat het in bijna de helft van de gevallen (46 procent) om jongeren met een leeftijd tussen de 10 en 19 jaar oud.

  Geliked door 1 persoon

 12. Klaas zegt:

  Like

 13. Gerrit zegt:

  Wij zijn het meest gehoorzame volk ter wereld. Laten alles over ons heenkomen. Wie zich verzet wordt zwaar aangepakt door Politie of Rechters. Als de boeren naar Den Haag komen wordt het leger ingezet. En vergeet niet hoe zwaar is ingezet tegen Jenny Douwes. En we zijn veel te verdeeld om maar iets te bereiken.

  Geliked door 2 people

 14. Julia zegt:

  Het wordt weer spannend vanavond de eerste persconferentie begeleid met plaatjes. Hoe leuk kunnen ze het brengen. Sorry maar de kleuterklas is voor mij al geschiedenis. Wie trap er nog in bewust de horeca gesloten houden alsmede de cultuursector puur om de 2G er door heen te gaan drammen dit gaat uiteraard ook gelden voor niet essentiële winkels. Winkelen op afspraak hoe belachelijk terwijl supermarkten en groothandel zoals Macro geopend zijn voor massa publiek. Het wordt met de dag meer ongeloofwaardig. Ik zou maar eens plaatjes gaan tonen hoeveel ondernemingen er al kapot zijn en hoeveel ondernemingen er op de rand van faillissement zitten. Nu ook nog even geld uit de zak trekken om medische mondmuilen te verplichten. Lekker voor het milieu dus de huidige mondkapjes kunnen massaal weggeflikkerd worden. Sorry maar aan deze onzin geef ik echt geen cent meer uit het leven is al duur genoeg en voor velen is het al een kwestie van hoofd boven water houden. O.a. Duitsland waar dergelijke mondmuilen al tijden zijn verplicht, Spanje waar al tijden buiten een mondkapje verplicht is wat is het effect de besmettingen slaan met de dag meer en meer toe.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  De polders van de Pays-Bah stromen vol, meer prachtwijken voor stedelingen die hun geliefde steden zien overlopen met buitenlandse buren, hun winkelstraten verzuipen in leegstand, het water staat ons aan de lippen,..waar denkend aan Holland ik breede rivieren traag door oneindig laagland zag gaan, plaatsen er nu duizenden windmolens om het licht er niet te laten doven. Het hek is van de dam. want met dit kabinet houden onze kinderen hun schaapjes niet op het droge, Het is de hoogste tijd om eens duchtig te gaan polderen, de slootjes aan het Binnenhof schoonmaken, beetje baggeren, De grenzen dicht en de landbouw en veeteelt weer terug op hun oude plek…. Zo leveren we een gezonde bijdrage aan een prettige leefomgeving voor inheemse mensen, dieren en planten.

  Like

 16. Blaffertje zegt:

  Ook hierom moeten wij op de barricades.

  Morgenavond (zaterdag 15-01) protestbijeenkomst centrum Groningen.

  Geliked door 2 people

 17. Bas zegt:

  ‘Hoeveel coronapersconferenties zijn er geweest…?’

  Geliked door 2 people

 18. Oempa Loempa 69 zegt:

  Geliked door 2 people

 19. bobzelf zegt:

  yes yes yes yess , komt het er echt aan

  het ADVIES VAN OME BOB IS AL 8 JAAR, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WANNEER GAAT U EEN MOOIE STALEN HOOIVORK KOPEN ??

  IK WEET DAT U NIET BEGRIJPT WAS JE DAAR MEE KUNT .

  IK ZAL HET UITLEGGEN

  ER KOMT EEN MAN OP DE FIETS VOORBIJ IN EEN BLAUWE IETS TE KLEINE JAS
  MET EEN APPELTJE IN ZIJN HAND . EN EEN SCHELE GLIMLACH EN EEN ZEIKRUG

  GEEN IDEE WIE HET IS ?? IK NOEM ZOMAAR IEMAND WHAHAHAHA …SOORT ALI VAN ALI BABA EN DE150 ROVERS EN LANDVERRADERS

  DUS GOOI DIE STALEN HOOIVORK , ALS PRIK 1.2.3.4 EN 5 HARD IN ZIJN RUG

  EN DAT VOOR SLECHTS EURO 49.95

  MOCHT ER EEN VRIEND STAAN DIE AAN DE VOORKANT DIE HOOIVORK EIN RAMT,

  DAN KUNT U DOOR “”VOOR DE KOELKAST “” MET EEN DEUKIE !!

  TEVENS ALS ER BINNEN KORT. ALLAH EL HAKKENBAR VOOR UW BUITENDEUR WORDT GEROEPEN MET WAT GEBONK

  IS HET HEERLIJK OM ZO IEMAND TE SPIETSEN ,EN VRAAGT OF HIJ ACHMED DUS MEE BLIJFT ETEN

  DUS WORDT HET AL WAT DUIDELIJKER NU ?????????????????????

  HUGGIE

  OOM DE BOERENBOND

  Geliked door 3 people

 20. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/schokkende-militaire-memo-coronavirus-bewust-ontwikkeld-door-amerikaanse-en-chinese-wetenschappers-in-wuhan/

  Schokkende militaire memo stelt: Coronavirus bewust ontwikkeld door samenwerking Amerikaanse en Chinese wetenschappers

  Het is zover. Eindelijk komt er meer informatie naar buiten over het ontstaan van het nieuwe coronavirus dat de wereld al twee jaar lang gegijzeld houdt. Want uit gelekte militaire documenten uit Amerika blijkt dat het Pentagon en onderzoeksarm DARPA ervan overtuigd zijn (lees: weten) dat het virus willens en wetens ontwikkeld is in een laboratorium in Wuhan. Dat zegt de man die door het Pentagon is aangewezen om onderzoek te doen naar het ontstaan van het virus in een geheime memo die is uitgelekt: marinier majoor Joseph Murphy.

  Het NAIAD is de organisatie van Anthony Fauci. Dat is dus de man die Amerikanen al jaren vertelt dat ze zich moeten laten inenten met de coronavaccins en die steeds weer pleit voor harde maatregelen zoals lockdowns. De man die Amerikanen zogenaamd zou moeten beschermen is volgens majoor Murphy mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit nieuwe coronavirus.

  Like

 21. bobzelf zegt:

  EVEN SERIEUS , NA AL DIE RUSSISCHE LULVERHALEN
  DOOR WAT BEVRIJDERS DIE PAS 204 OORLOGEN STARTTE IN EEN 210 JAAR

  THE PUTIN DID IT STORY ..

  IN ALLE RUST IS OOM VLADIMIR WEER VERTROKKEN
  EVEN DE USA NIEUWE COUP OPGELOST
  EEN 10.000 MENSEN MET MOLOTAOV COCKTAILS GEWEREN EN PISTOLEN OPGEPAKT
  U WEET WEL “”DE VREDELIEVENDE EU EN USA PROTESTERS
  KIEV MAIDAN 3.0
  DIE DACHTEN DAT HET ZELFDE DOEN IN UKRAINE EN WITRUSLAND E N NU KAZACHSTAN NIET O ZOU VALLEN

  WHAHAHAHAHA

  THE RUSSIAN BEAR NEVER SLEEPS ..

  DANK U WEL OOK VLADIMIR

  EN HET DAN OOK EVEN OPEN EN BLOOT TEGEN DE HELE WERELD EVEN UITLEGGEN

  EN

  HIER WAT BEELDEN VAN DE USA VREDELIEVENDE PROTESTERS , SNAPPU >>

  ZO DAN KUNT U NA DE SIMPELE WAARHEID, EVEN GAAN KIJKEN OF U NOG GAZZZZZZZ HEEFT

  WHAHAHAHAHAHAHA

  OOM THE LOSERS ARE EVERYWHERE

  Geliked door 2 people

 22. Bas zegt:

  China-virus….!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/schokkend-wetenschappers-geloofden-dat-covid-gelekt-was-uit-lab-wuhan-maar-wilden-niet-voor-onrust-zorgen/

  ‘Wetenschappers geloofden dat Covid gelekt was uit lab Wuhan, maar wilden niet voor onrust zorgen’

  Het is ongelooflijk. Tijdenlang werden mensen die opperden dat het nieuwe coronavirus mogelijk gelekt was uit laboratorium in Wuhan weggezet als complotgekken. Wappies. Overal werden ze geband. En ‘wetenschappers’ vertelden die mensen én fact-checkers dat het onzin was. Maar wat blijkt? Diezelfde wetenschappers hadden al heel vroeg in de pandemie geconcludeerd dat het inderdaad een lek was… maar ze wilden dat niet hardop zeggen “omdat dat slecht zou zijn voor de wetenschap in China.”

  Vrijgekomen emails die gestuurd waren aan Dr. Anthony Fauci (inderdaad, de Anthony Fauci die er door Majoor Murphy van beschuldigd wordt het ontstaan van SARS-CoV2 te hebben betaald) bewijzen dat heel veel wetenschappers al vroeg in de pandemie geloofden dat het nieuwe coronavirus “gelekt” of “ontsnapt” was uit het veelbesproken laboratorium in Wuhan. Maar, blijkt uit de emails, ze waren bang dat dit hardop zeggen voor “onrust” zou zorgen en “slecht” zou zijn “voor de wetenschap in China.”

  Geliked door 1 persoon

 23. Bas zegt:

  Wappie-syndroom…

  Geliked door 1 persoon

 24. Bas zegt:

  Ivermectine werkt dus wél…!
  Hoeveel mensen hadden ze wél kunnen redden?

  https://pbs.twimg.com/media/FI-jRtfXIAAfsAv?format=jpg&name=medium

  https://www.rtlnieuws.nl › artikel › i…
  Huisartsen schrijven ivermectine voor als coronakuur ondanks verbod | RTL Nieuws

  https://www.igj.nl › 2021/03/25 › b…
  Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona |

  Geliked door 2 people

 25. Ravian zegt:

  Hoog tijd…
  Op het moment dat vreedzaam demonstreren door de overheid verboden wordt, door de overheid met geweld bestreden wordt, en door de media genegeerd wordt, is het moment gekomen om op een geheel andere wijze te gaan demonstreren…

  Geliked door 2 people

 26. bobzelf zegt:

  GOHHHH, DEZE KOMT NET BOVEN WATER ..

  DE BELGEN NOEMEN HET , HET SPEL IS OP DE WAGEN

  MIJN OOK TREKT SCHOUDEROPHALEND, NA HET OPLOSSEN VANDE GAJUS USA TRUCS IN KAZACHSTAN ZIIJN 2 A 3000 SOLDATEN EN TANKS TERUG HOPPA WAS MAKKIE !!

  DUS U ZIT DUS AL EEN WEEK ZONDER GAZZZZZZZ VAN MIJN OOM

  DE USA HEEFT GEZEGD . GEEN SANCTIES VOOR RUSLAND ALS DE NORDSTREAM 2.0 OPEN GAAT
  EN

  JA JE KON ER OP WACHTEN …

  MIJN GEWELDIGE OOM DENKT ER OVER OM RAKETTEN , EN NOG VEEL MEER MOOI VUURWERK

  NEER TE GAAN ZETTEN OP CUBA WHAHAHAHAHAHAHA

  EN IN VENUZUELA

  EENS KIJKEN HOE HARD HET GILLEN HELLUPPPP ZAL ZIJN WHAHAHAHAHA

  LUST U NOG PEULTJES .

  HEEFT U OOK AL ENIG IEDEE ?? HET LIJKT WEL , DAT HIJ ZICH GEEN PLEURIS AANTREKT VAN UW FAILLIETE ASHOLES THE USA

  DANWEL VERTALING, YOU NAAIT HET STEEDS FROM AMERIKCA

  HEERLIJK ZO GROOT LEIDER , ZOU STALIN ZIJN VADERZIJN JAN ???

  OOM COPY PAST VAN EU TROL , KLAAS KOM ER MAAR IN WHAHAHAHA

  Geliked door 1 persoon

 27. Boike zegt:

  Jazeker, het is de hoogste tijd.
  Er zijn alleen een paar kleine probleempjes.
  Teveel slapende schaapjes willen niet zien.
  De ruttige knockploegen versperren de weg.
  Teveel mensen geloven de leugens in de media nog.
  Er is nog teveel eerbied voor het gezag.
  Teveel mensen hebben angst en durven niet.

  Geliked door 2 people

 28. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 500 Alternatieve Media Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s