Afschieten

(Door: Wim van Schaik)

Het is ons ooit zo mooi voorgespiegeld. Maar nu zijn er zoveel dat het uit de hand begint te lopen en een probleem wordt. Niet overal, maar er zijn gebieden met problematisch hoge concentraties. Dat vraagt om drastische maatregelen. Maatregelen die tot voor kort nog voor onmogelijk werden gehouden, maar er nu toch aan lijken te komen.

Het zou zo’n vaart niet lopen. De aantallen zouden meevallen. En Nederland moest het aankunnen. Vooral… zou het verrijkend zijn en voor diversiteit zorgen. Alsof we daar op zaten te wachten. Wie waarschuwde voor problemen had het niet goed begrepen. Wie bezwaren had, werd weggezet als angsthaas met een allergie voor het nieuwe en vreemde… En zo kon het gebeuren dat de rode loper voor de nieuwkomers werd uitgerold. Vooral door hen die zelf in hun leefomgeving geen enkele overlast te vrezen hadden en die vastbesloten waren dat ook zo te houden. De rest werd weloverwogen opgezadeld met een gigantisch probleem.

Ondertussen neemt het aantal ‘incidenten’ zulke proporties aan, dat het niet meer genegeerd kan worden. Eind vorig jaar in één maand (november) 79! De waarschuwende stemmen krijgen met de dag meer gelijk. We horen of lezen er nog nauwelijks over, maar in sommige gebieden loopt het echt uit de hand. Niet in de laatste plaats, omdat de zo bejubelde nieuwkomers altijd gaan voor maximale buit tegen minimaal risico en dito inspanning. Het wachten is op het moment dat kinderen of baby’s het slachtoffer worden van het speeltje van de veelal linkse ‘deskundigen’.

Voor de met zoveel enthousiasme verwelkomde cultuurverrijkers blijkt in ons kleine en dichtbevolkte land onvoldoende ruimte te zijn. Bovendien is aanpassen er niet bij. Het oerinstinct blijft leidend en daar hoort uitbreiding van hun territorium bij. Dat geeft voortdurend en in toenemende mate problemen. Weliswaar probeert men die te bezweren met allerlei lapmiddelen zoals het versterken van draagvlak (wat men daar ook mee bedoelt) en het her en der strooien met geld. Dat is echter alleen maar pappen en nathouden. Het levert niets op, maar brengt wel enorme kosten mee voor de belastingbetaler.

Toch lijkt eindelijk het gezonde verstand te zegevieren. Er worden nu zelfs heuse hekken geplaatst die het land moeten beschermen tegen de indringers. En – wie had dat gedacht – specialisten van het Europees Parlement willen de beschermde status ‘afschalen’. Vallen er in bepaalde regio’s teveel slachtoffers als gevolg van het ondoordachte welkomstbeleid, dan is het als zij hun zin krijgen gewoon: afschieten die wolven. Goed plan, nu maar afwachten of er ook iets van terecht komt.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

62 reacties op Afschieten

 1. Tineke zegt:

  Er komt natuurlijk niets van terecht AS USUAL!!

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  Op deze manier houd men de huizenmarkt op een onbetaal nivo,stel je voor wat er gaat gebeuren als die lui allemaal weer weg moeten,dan klapt de zeepbel uit elkaar,de centrale banken en hun loopjongens in de politiek houden het wel in stand,alles ten kosten van onze jeugd,crimineler kunnen we het niet maken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ronald B zegt:

  In Italië mag je een wapen kopen en gebruiken uit zelfverdediging. In de VS natuurlijk al veel langer….Ik zou ook wel een wapen willen kopen om mijn familie en mezelf te beschermen, maar dat kan hier helaas niet….Het NL-volk zal dan maar met onbreekbare honkbalknuppels de straat op moeten om dit ongedierte (want dat is het!!!) helemaal kapot te slaan!!!

  Geliked door 2 people

  • Annika zegt:

   Roland B., als je iets verder kijkt dan Marktplaats zal je zien dat je overal in Nederland geweren en pistolen kan kopen. Welliswaar schiet je niet met scherp maar het doel heiligt de middelen. Geen vergunning nodig, dus legaal. Het enige dat je in de winkel moet laten zien is een legitimatie. O ja, en niet duur ook nog eens. Wil je iets zwaarder, nog steeds legaal spul, dan heb je het net over de grens met Duitsland voor het uitkiezen. No problem.

   Geliked door 2 people

   • Dirruk zegt:

    Alle vuurwapens van voor 1890 zijn vergesteld van vergunning, mogen dus zonder vergunning WERKEND aan de muur hangen (husqvarna dubbelloops hanen geweren geschikt , mits al stalen lopen, voor moderne hagel munitie staan legio op marktplaats zelfs bezit van munitie is wel illegaal), daarnaast is er in NL geen restrictie aan de zwaarte van luchtwapens, je koopt voor een kleine 2000 euro bij de luchtbukswinkel een 9mm pcp luchtbuks waar je een olifant mee zou kunnen vellen! Ter info!

    Geliked door 2 people

   • Ronald B zegt:

    Bedankt voor deze tips, Annika en Dirruk!!!

    Like

   • karton zegt:

    @ Annika op om 10.30 u. Bedoelt u met “niet met scherp schieten” dat er zg. losse flodders in zitten of bedoelt u een alarmpistool ? Trouwens , pistolen incl. munitie (scherpe) zij ook vrij eenvoudig te verkrijgen, óók in Nederland ! En niet ál te duur.

    Like

  • Lot zegt:

   tuin en keuken gereedschap, hamer, axe allemaal met goede grip, steekvork, schoffel.
   En als een huis wordt toegewezen kun je huis in brand steken raam ingooien door brievenbus auto kapotmaken auto in brand steken. Ik zie hier veel buitenlanders met een grote auto en groot gezin met oma erbij, veelal uit de hoorn van afrika. Hoe komen zij daaraan. Hoe lang moeten wij wel niet sparen voor huis en auto. Ik heb nog steeds bouwbehang op de muren, moet eerst gestukt worden, geen 10000 euros voor mij.

   Geliked door 2 people

   • Ronald B zegt:

    Deens model moet worden toegepast, Lot! Met terugwerkende kracht vanaf 1983: ALLE asielzoekers wier land van herkomst veilig is terug; ALLE criminele migranten terug en ALLE uitkeringtrekkers terug!!!

    Sterkte, Lot! Wel genieten hoor….

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Ronald B. Op de website dicks.nl PCP luchtbuksen zijn heel effectief en heb je geen wapenvergunning voor nodig.Ze worden ook veel door jagers gebruikt om groot wild mee te schieten.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Ronald B, zag het ergens langskomen dat ze in Duitsland Kliko’s als schild gebruiken en af en toe mee gooien, vond ik wel origineel, als schild best handig, zitten wielen onder als je dat combineert met helmen dan ben je in ieder geval redelijk veilig, behalve als ze gaan schieten .
   Eerlijk gezegd, ik denk dat dat gaat gebeuren binnenkort, dan kunnen ze de Eurogendfor door de straten laten lopen, zal ook wel bevolkt zijn/worden door doorgesnoven psychopaten, dan hebben ze hun staat van beleg, zodat ze en de 2e kamer en de grondwet opzij kunnen schuiven….and Klaus will be happy!!!!

   Like

 4. Ravian zegt:

  Yeah, wandelaars, naar school fietsende kinderen, het kalf moet weer eerst verzuipen alvorens er ingegrepen kan worden.
  En dan is er vervolgens nog dat “Vallen er in bepaalde regio’s teveel slachtoffers”.
  Één opgevreten wandelaar of scholier is dus blijkbaar niet genoeg.
  Het bevorderen van wat feitelijk gewoon een groenlinkse hobby is mag blijkbaar wel wat doden kosten.
  En dat komt dan uit de koker van exact diezelfde lui die één verkeersdode er al eentje teveel vinden, en ter voorkoming daarvan zo nodig de hele economie willen slopen.
  Nu we het toch over afschieten hebben…
  En dat dit verhaal ook opgaat voor tweebenige import roofdieren mag duidelijk wezen.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Hun linkse gedachte is zij zijn niet allemaal slecht. Dat hoeft ook niet in een keer wat buitenlanders betreft, langszaam over tientallen jaren zijn wij in elkaar geslagen en gediscrimineert en de steden verlaten. Geen kinderen gekregen omdat wij onze kinderen niet tussen dat volk willen plaatsen en dus wachten totdat wij een goed buitenhuis kunnen krijgen. Wij weten dat dat waar is.
   Dat het linkse turkse leger ons niet gelijk met de grond gelijk maakt is geen excuus.
   Dat de steden en de omgeving van buitenlanders wel degelijk gevaarlijk is voor ons, willen zij niet erkennen. Beter vergelijk, als ik 23 uur veilig ben wat kan mij dat schelen, als ik in 5 minuten in elkaar geschopt wordt of als vrouw poging tot ontvoering krijg in een auto om verkracht en vermoord te worden. Elk jaar verdwijnen er 1000den nederlanders. En dan nog de lichamelijke schade. Overigens kun je thuisonderwijs geven via montessori afstands onderwijs, wordt gedaan in frankrijk.
   En het allerbelangrijkst, dat linkse kutvolk uit de tweedekamer zou zelf nooit in afrika of arabie of india willen wonen, met een eenrichtingsverkeersticket daarnaartoe om nooit meer terug te mogen keren. (familiebezoek in nederland is even toegestaan). Dat doen nederlanders niet naar dat soort bantoestan gebieden vertrekken, omdat zij best weten, DAT DIE MENSEN HELEMAAL NIET LEUK ZIJN NAAR ONS. VERDER EGOISTISCH EN ALLEEN VOOR EIGEN BELANG GAAN. GEEN WESTERSE WAARDEN MET VOOR ELKAAR OPKOMEN, HET IS IK EN DAN NOG DE ANDER DIE WAT ANDERS KRIJGT. TYPISCH AZIATISCH MET EEN MATEMATISCHE MIND. HOE ZAT HET MET DE TURKEN EN KUTZUID EUROPEANEN DIE ZO VAN MARTELEN HOUDEN. SINDS 1000 JAREN HIER EN WORDEN GEVANGENISSEN GEBOUWD ONDER KASTELEN EN GEMARTELD. wij hadden eenvoudige wetten waar iedereen zich aan hield. En aziaten houden zich nooit aan de regels (daar gaat nwo gedacht over makkelijke aziatische slaven). Daarom moeten aziaten steeds meer wetten krijgen met meer onderdrukking. Dat wordt dan het communisme, uit de aziatische mindset. Beschreven in de oera linda over de 3 rassen in de wereld. Indianen amerika zijn ook aziaten en hebben pyramiden niet gebouwd.
   Of wij gaan ten onder, of krijgen oorlog III en wij winnen en krijgen onze eenvoudige wetten terug uit de vikingtijd toen er weinig gemoord en gemarteld werd. (vergeet vikings series die haraldson is een slavische tiran)
   Wij hebben al tienduizenden jaar geen zwarte huisslaafjes, en wij zeilden de wereld rond als de oude phoeniciers, niet de nieuwe phoeniciers die kinderen offerden aan moloch in carthago. WIj hadden ze makkelijk kunnen meenemen, maar dat wilden wij niet, het gebied was van ons en wij hadden geen zwarte slavernij.
   Alles wat er gebeurd is de afgelopen tientallen jaren is artificieel. En als alles hier wordt gebombardeerd, dan gaan wij ook kapot, in afrika en azie worden geen steden gebombardeerd. Die mogen zich maar blijven voortproduceren. Aan marokkanen wordt niets gevraagd om maar 1 kind te krijgen, zoals ons gevraagd is in jaren 80 en 90, en zij blijven maar grote gezinnen maken.
   Allemaal raciestiesch. Niks mis met racisme, dat er onderscheid is tussen de rassen want die is er wel, maar geen discriminatie he, en dat doen zij wel, en is nog veel erger.
   Links zijn de echte raciesten. Ik vraag mij nog steeds af wat onze leiders mankeert om het hier vol te laten lopen. En ons geen wapens te geven.
   Voor mij is het duidelijk dat de steden nooit meer blanker worden.
   Is het echt niet mogelijk om zelf geweren te maken? Dat konden ze honderden jaren geleden ook.

   Like

 5. Jan zegt:

  ‘afschieten’ is misschien een brug te ver, het blijven mensen. maar verjagen, grenzen hermetisch afsluiten, strenge wetten, en andere maatregelen zijn inderdaad noodzakelijk.

  gisterenavond 14/1 op TV NL3 was er een reportage waarin een Soedanese meid – gebruikelijk helemaal ingepakt in doeken en sluiers – haar verhaal kwam doen over haar verkrachting én zwangerschap als gevolg ervan. ze had de dader herkend en wist hem wonen. ze diende klacht in en er kwam een proces van. de moslimrechter sprak de dader vrij. de meid kreeg een straf van vijftig zweepslagen in de rechtbank, uitgevoerd meteen na het proces. door haar familie werd ze verstoten omdat ze ongehuwd zwanger werd. ze tracht nu te overleven samen met haar baby, zonder inkomen en verstoten door iedereen. ze vertelde dat er in de rechtbank ook een meisje van ELF was dat verkracht werd. de dader heeft wél bekend en dat betekent volgens de moslimwet dat hij als verkrachter met dat kindje mag trouwen.

  vanmorgen een ander tragisch verhaal gelezen van een Duitse meid die op oudejaarsnacht op een plein in Berlijn werd aangerand door een bende Arabisch sprekende jochies die haar op de grond duwden, tussen haar benen grepen, haar BH uittrokken en haar borsten betasten. die verfoeilijkheid duurde minuten lang. uiteindelijk is het meisje huilend en schreeuwend, poedelnaakt kunnen ontsnappen aan deze bende gangsters.

  vanmorgen ook gelezen dat moslimjongeren in FR oudere voetgangers vastgrijpen vanuit hun voorbij rijdende wagen en zo de oudere mensen over de weg mee slepen, tot hun groot vermaak.

  op oudejaarsnacht werden in Brussel nogmaals, voor het zoveelste jaar op rij, trams, bussen, bushokjes enz vernield en in brand gestoken door migrantenjongeren. politie rukt onophoudelijk uit als opgejaagd wild om de misdaden te bestrijden, maar kan het duistere kwaad in die jongeren niet uitroeien. dweilen met de kranen open.

  in zovele landen van de EU is er dikke shit met de moslims. heel begrijpelijk dat mensen beginnen denken aan ‘afschieten’ omdat de regeringen in de meeste EU landen de moslim migranten koesteren, aanhalen en pamperen op velerlei vlakken. de autochtonen kunnen dit niet langer aanzien en zullen misschien wel op een bepaald moment – helemaal moe getergd en kotsbeu – het recht in eigen handen nemen. het is heel erg duidelijk dat moslims ONDER ONS NIET THUIS HOREN. zo vele miljoenen autochtonen in de EU wéten dat, maar zijn bang en machteloos om iets te ondernemen door het repressief en extreem links globalistische beleid.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   ………….vanmorgen ook gelezen dat moslimjongeren in FR oudere voetgangers vastgrijpen vanuit hun voorbij rijdende wagen en zo de oudere mensen over de weg mee slepen, tot hun groot vermaak………..
   Het gebeurde vorige week.
   Het heeft o.a. in “LE PARISIEN” gestaan, met Video.
   Die lui zijn zo stom/bravoure en denken alles te mogen/kunnen en zetten het op “Twitter”……..
   https://www.leparisien.fr/pf/resources/images/E-LOGO-LP-192×60@2x.png?d=384

   https://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-

   / / / /
   In Nantes; Een [ zogenaamde ! ] migrant, nog maar paar dagen in Fr., valt mensen aan met een hamer.
   Nantes : un migrant, en France depuis quelques de jours, interpellé après l’agression de 2 personnes à coups de marteau
   Lyon
   15/01/2022 à 11h55

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    het recht in eigen handen nemen.
    ////////////////
    Maar ik lees ook artikelen waarin/uit blijkt dat de autochtonen het niet altijd pikken, dat dankbare gedrag van “migranten”..
    In Calais, een blik die niet wordt gewaardeerd door een stel migranten nadat ze een man van 26 jaar om cigaretten vroegen [ en niet kregen ] werd gevolgd door slagen met een ketting.
    De jongeman nam ’t recht in eigen hand en reed met auto op de 4 “migranten””.
    2 moesten naar ziekenhuis.

    La Voix du Nord

    https://www.lavoixdunord.fr/1121450/article/2022-01-01/une-rixe-entre-des-migrants-et-un-calaisien-degenere-trois-blesses-grave

    Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Verschrikkelijk, met een groep die gebieden afbranden zou goed zijn. Die moslims filmen mij zonder reden, terwijl zij dat zelf niet willen. Kunnen hele groepen via watsapp oproepen om een paar blanken in elkaar te slaan. Daarom save huis hebben waar je terug kunt trekken. Of snel erin en eruit de wijk. Kleine branden stichtten, hun ondermijnen, zoals zij geniepig ook met ons doen. Valse kentekens op de auto zetten.

    Like

  • Lot zegt:

   Heel simpel, je pakt hun vrouwen en kinderen en slaat hun dood met hamer axe glasbreker vork. Maak hun auto kapot, maakt niet uit welke buitenlander. Het zijn indische mensen, irakezen zijn 85% indisch. Zoveel rassen zijn er niet maar 3. Bekend van indiers is dat het seksuele roofdieren zijn die altijd maar seks willen, daarom moeten ze hun beteugelen met een hoofddoek.
   Je pakt ze geniepig in jouw buurt, net zo geniepig als zij hier binnen zijn gekomen, en dan eisen dat jij hun liefde/respekt geeft, alsof je daar geen keuze in zou hebben.

   En Jan, liever 1 miljoen aziaten doodschieten, dan teveel mensen en dieren die uitgestorven raken omdat er niet meer genoeg voedsel is. Liever een dierensoort redden en daarvoor miljoenen mensen doodschieten. Mensen, en zeker niet het indische volk dat leeft van mexico, marokko irak tot aan india birma fillipijnen, raakt namelijk niet uitgestorven. En daarom mogen zij ook niet hier komen. Die indiers moeten het doen met de woestijn, die zij zelf gecreeerd hebben in irak, iran en india.
   Allemaal poepen en kinderen maken alsof hun leven ervan afhangt.

   En Jan, het koesteren is nutteloos en weten zij linksen best, maar willen dat niet toegeven.
   Wij weten al heel lang wie dat indische volk is. De Engelsen weten het ook hebben er boeken over vol geschreven. Een volk verandert niet, en dat weten wij ook.
   Anders waren wij toch niet weggegaan uit india 4000 jaar geleden toen het nog leeg was?
   En niet weggegaan uit mesopatamie toen het ook daar begon vol te stromen met indische vretende kevers.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Wat een ongefundeerde haat zeg… maak wel onderscheid, ik ken zat blanken die ook ellendelingen zijn …Seriemoordenaars en psychopaten voornamelijk onder het blanke ras, ik ben het met een ieder eens, die zegt, iedereen die hier de laatste 5 jaar is komen wonen of zich crimineel gedraagt moet weg maar je hebt ook hele fatsoenlijke mensen ertussen en ik kan het weten woon niet in LutjmeQut, alleen tussen de blanken, woon in Amsterdam -west en wordt een enkele keer gediscrimineerd( ben blank) maar meestal liefdevol geholpen, men rent me achterna omdat ik mijn betaalkaart heb laten liggen of mijn tas, ben een keer flauwgevallen in een Marokkaanse winkel, toen ik bijkwam stond de hele familie om me heen, met thee, water, koekjes en een telefoon, boden zelf aan (toen ik zei nee joh ik stap zo op )”Kunnen wij u een lift geven”.

    Neen, het was niet in een film of een droom en zo heb ik zat verhalen ..Nou ik kan je een ding vertellen, als dat je in de AH overkomt, sta je zo buiten zonder enige service . Ik woon hier prettig no problems zelden agressie meegemaakt, overigens de keren dat dat gebeurde was het 50/50 blank/andere nationaliteit . We moeten ophouden met ons te laten verdelen, zodat zij over ons kunnen heersen. De overheid, behandelt zeer bewust deze mensen met voorrang, om ons op te fokken en tegen ze op te zetten…omdat ze als de dood zijn dat we als volk een vuist maken.

    Voor wat de verkrachtingen van vrouwen betreft waarom gaan Nederlandse mannen niet de straat op om hun vrouwen te beschermen en sla het tuig die dat doet, zodanig in mekaar dat hun eigen moeder ze niet erkend.. maar ja …daar heb je ballen voor nodig!!!

    Ik weet niet uit welk boek of “wetenschappelijk You-tube-kanaal van een wannebe professor” , je uitkomt op maar 3 rassen dat is klinkklare onzin, ga dan nog een beetje verder en kom dan uit op Adam en Eva en een volk..stom geklets altijd .

    Like

  • Lot zegt:

   Inderdaad, verjagen of doodschieten. (is volgens mij hetzelfde, als ze niet zouden gaan, dan schieten)
   Laat hun blijven wonen in de woestijnen die zij zelf door overpopulatie gecreeerd hebben.
   Zich daar redden. In Iran zijn er geen rivieren meer onder de bruggen. En maar 6 kinderen blijven maken alsof je leven ervan afhangt. Oh ja naar groen amerika en europa, mogen ze hier gaan leegvreten als kevers. Nee dacht het niet. Verjagen of doodschieten.
   Zij zullen het moeten doen met hun eigen grondgebied. En na 500 jaar 1 kind krijgen, komt er vanzelf weer ruimte voor hun in de woestijn, en krijgt de woestijn weer kans terug te groen te groeien. In gebieden waar niet gegraast wordt door geiten, wordt het weer groen. Duidelijk overbevolking.

   Like

 6. Harry zegt:

  Het linkse koor heeft altijd minstens twintig jaar langer nodig om dingen te snappen .
  Je moet ze eindeloos “ met hun neus door de stront wrijven “ , voordat het kwartje valt .
  De schade bedraagt inmiddels vele honderden miljarden !
  En nóg staan ze met hun uitgestreken smoelen de boel goed te praten in de tweede kamer .
  Veel harder aanpakken dat tuig !
  Zelfs een brandend paaltje brengt ze al in de paniekmodus .
  Schepje er boven op , dus ?

  Geliked door 2 people

 7. Blaffertje zegt:

  Eindelijk beginnen experts in te zien dat hun sprookjesbeeld van de wolf toch niet zo leuk is nu de wolf zich hier opnieuw heeft gevestigd in ons overbevolkte deel van Europa nu de problemen groter worden.
  Gelukkig ziet ook het Europarlement in die doorwil afschieten makkelijker te maken bij veel overlast.

  Het is wachten op de eerste aanval op een mens.
  In landen waar de wolf al sinds mensenheugenis leeft, kunnen ze hier genoeg verhalen over vertellen.
  Als de wolf honger heeft ziet hij ons net zo goed als prooi en die kans neemt alleen maar toe als de roedels groter worden en het aantal roedels toeneemt.

  Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Klopt. Eeuwen geleden was Europa veel dunner bevolkt en waren er grote bossen. Toen bleven de wolven meestal netjes in de bossen (ze houden niet zo van mensen), behalve als er een honger-periode was en ook de wolven niet genoeg te eten hadden. Dan kwamen ze in de dorpen en vielen kleine huisdieren aan en soms kinderen. Als het heel erg was, zelfs volwassenen.
   Ik vraag me af of de “alwetende eu” hier allemaal wel rekening mee heeft gehouden of dat ze zich vanuit hun omheinde en bewaakte woningen onaantastbaar wanen?

   Geliked door 2 people

   • lilo zegt:

    En wat denk je dan van mensen die om welke reden dan ook op straat worden gezet. Terwijl de bossen en wouden maar uitgedund worden. Er is geen aansluitende woonsituatie voor deze mensen. Dus zul je afhankelijk zijn van vrienden of familie en dat wil eigenlijk niemand. En dan kom je op straat!!! En de alwetende EU die ik maanden geleden een een vraag heb gesteld over hun functioneren heeft mij nog steeds niet geantwoord.

    Like

  • Har Depik zegt:

   Wat?

   Like

  • Lot zegt:

   Niet zo leuke vergelijking. Wolven vallen niet snel mensen aan, En wolven en beren zijn onze oerdieren, wij hebben een geestelijke connectie met hen, wat andere volkeren niet hebben. Zij behoren ons toe. Zijn onderdeel van onze biotoop en zijn ook hoe WIJ gemaakt zijn. Daarom had je een beer en wolf cultus in duitsland en in frankrijk. Door de christenen hevig vervolgd en de dieren uitgeroeid. Dus niet zo blij met je vergelijking. Waarom komen vogels naar mij toe en niet naar indiers en afrikanen die een dode geest hebben n.m.m.. Zo zette odin en tijdgenoten zich aan grote dieren, zij konden hun geest besturen. EN dat is vastgelegd. Net zoals een ree kilometers ver de spirituele connectie kan voelen van de jager op hem. De verbinding is gemaakt. Het beinvloed de dier en mens. En dat wordt naar mijn mening kapot gemaakt door de khazaarse nepjoden die geen geest hebben en niet tot god kunnen spreken, staat in de bijbel. Zij zijn jaloers op ons, willen onze cultuur claimen, wanen zich europeanen, en kunnen alleen innemen, maar niet worden zoals mij. Of honden die een park doorkruist en gericht naar mij toe komt rennen en aan mijn hoofd snuft.
   Dat doen ze niet bij kut indische marokkanen.
   Wel eens gedacht hoe indisch biotoop is met giftige slangen en mensen. Hoort allemaal bij elkaar. Niet de olifanten die zijn geimporteerd uit atlantis. En niet de koeien cultuur.

   Like

   • Blaffertje zegt:

    @Lot.
    ” een ree kilometers ver de spirituele connectie kan voelen van de jager op hem. ”

    Als dat zo zou zijn, dan werd er geen ree meer geschoten.

    “indische marokkanen.”
    ?
    Ik wist niet dat dit bestonden.
    ———–
    Het probleem is juist de roodkapjes mentaliteit van mensen.
    Wij zijn het niet meer gewend om met grote predatoren om te gaan.
    Wij zijn een knuffelcultuur geworden met een roze bril op.
    De wolf zal het niet schuwen en mens te pakken als hij honger heeft ook al staat deze niet op zijn favorieten lijstje, maar als hij honger heeft zijn wij gewoon prooi voor hem en heeft hij geen boodschap aan ons geknuffel.

    Er moet opnieuw een balans worden gevonden om met deze rover om te gaan.
    Onze voorouders wisten van de gevaren en hadden respect voor deze grote rovers, de huidige mens denkt dat hij op ze af kan stappen en aaien omdat hij ze alleen van sprookjesboeken en van de film kent en de gevaren niet meer ziet.
    Kijk maar naar die ongelofelijk domme mensen die in safariparken uit hun auto stappen om een selfie te maken bij de jachtluipaarden of leeuwen.

    En dan het volgende.
    Het kan toch niet zo zijn dat het weerloze vee geslachtofferd word voor onze naïeve benadering van de wolf?
    Overal hekken van 2 meter plaatsen om de wolf te weren helpt ook niet want dan graven ze zich wel onder het hek door.
    Het zijn slimme dieren.
    De beste bescherming voor het vee is om het ’s nachts op stal zetten, maar daar hebben boeren vaak geen ruimte genoeg voor.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.In den haag stikt het ook van de wolven in schaapskleren, en ze zijn levensgevaarlijk.

   Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Ondertussen iets anders,
  In de VS worden treinen gewoon leeggeroofd…

  Blijf treininbraken in Los Angeles op de scanner horen, dus ging naar #LincolnHeights om alles te zien. En … er zijn geplunderde pakketten zover het oog reikt.
  Amazon-pakketten, @UPS-dozen, ongebruikte Covid-tests, kunstaas, epi-pennen.
  Vrachtcontainers zijn opengebroken in treinen. @CBSLA

  Dit is van een treinstel in Chicago en niet uit een Afrikaans land en je wilt weten waarom de winkelrekken leeg zijn, hier is een van de redenen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Twee soorten wolven heb je. Den Haag en op de Veluwe. De rest van het land wordt bewoond door schapen. Sommige horecaondernemers zijn zo blij dat ze vandaag 1 dag vrijheid hebben gekregen hun brood te verdienen. Nu maar wachten op het volgende botje. Op veiligheid hoeft niemand meer te rekenen. De Overheid zelf is het gevaar. Men zal zelf voor zijn haar veiligheid moeten gaan zorgen in de toekomst die eraan zit te komen

  Geliked door 4 people

 10. Knorr zegt:

  In Europa zijn maar twee dingen die afgeschoten zouden moeten worden….heeft iets met een doods sekte te maken en met land en volks verraders…

  Geliked door 4 people

 11. Triumph1971! zegt:

  Geld dit ook voor onze kansparels?

  Geliked door 2 people

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Even was ik bang dat je het had over de tsunami aan asielparasieten. Die stumperds hebben het al zo moeilijk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. Neo (red pill) zegt:

  Gaat het hier om wolven of islamitische immigranten? ik vraag dit voor een vriend..

  Geliked door 2 people

 14. bobzelf zegt:

  AFSCHIETEN ?? WIE ??? EEN 125 LANDVERRADERS ??

  KAN DAT MORGEN BEGINNEN ??

  DANK U

  OOM KALASHNIKIVOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

  Geliked door 4 people

 15. johannes zegt:

  de pest is dat ze fokken als konijnen(die er natuurlijk steeds minder zullen zijn) en altijd in roedels opereren ook , levensgevaarlijk en en als je niet oppast nemen ze de hele boel over en ben je niet meer veilig, maar ja links heeft daar een soort zieke voorkeur voor , tenminste ….. zo lang het hen niet betreft natuurlijk ( zo sociaal ook he)

  Geliked door 2 people

 16. Sinyo zegt:

  Niet anti WvS!!
  Wat mij en mijn generatie pijn doet is de volgende alinea:
  Het zou zo’n vaart niet lopen. De aantallen zouden meevallen. En Nederland moest het aankunnen. Vooral… zou het verrijkend zijn en voor diversiteit zorgen. Alsof we daar op zaten te wachten. Wie waarschuwde voor problemen had het niet goed begrepen. Wie bezwaren had, werd weggezet als angsthaas met een allergie voor het nieuwe en vreemde… En zo kon het gebeuren dat de rode loper voor de nieuwkomers werd uitgerold. Vooral door hen die zelf in hun leefomgeving geen enkele overlast te vrezen hadden en die vastbesloten waren dat ook zo te houden. De rest werd weloverwogen opgezadeld met een gigantisch probleem.
  350.000 Landgenoten Overzee of ze Nederlanders waren of zich Nederlanders voelen, ook al heeft hun wieg niet gestaan in het Lage Landje aan de Noordzee. In een Nieuwjaarsrede van Paatje Drees op 29 december 1949 :
  Hij maakte hen zonder blikken of blozen wijs,
  Blijf alsjeblieft daar in het warme paradijs
  Zet daar voort jullie leven vol plezier
  Al propvol met 10 miljoen inwoners zijn wij hier.

  De loper voor de Indië-veteranen (1946-1949) was ook rood – niet blauw – gekleurd.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Dat bevoordelen en rode loper uitrollen, is pas iets van zo’n 15 jaar aan de gang , je hebt het over Indiërs, die mensen hadden absoluut niks toen ze hier kwamen, hebben jarenlang in horrorbarakken gezeten, kregen geen uitkering, geen huizen niks nada, heb 2 indische vriendinnen gehad, weet er alles van… zelfde verhaal geldt voor Surinamers zowel voor als na de onafhankelijkheid er was helemaal niks voor ze. Ik snap nooit hoe jullie aan die totaal nergens op gebaseerde verhalen komen ..het zijn de huidige nieuwkomers die gepamperd worden..en ik begrijp de verontwaardiging als je generaties hebt die gedwongen moeten samenwonen in veel te krappe woningen dat is niet te doen bovendien hebben we daarom ook generatie dertigers en daaronder die nooit volwassen zijn geworden o.a. mede daardoor.
   Dan krijg je mensen hier te wonen die geen spat hebben gewerkt en alles krijgen alles wordt voor ze betaald ..door ons en ze krijgen onze huizen waar onze kinderen al 19 jaar of langer op wachten . dat kan niet daar moet over geprocedeerd worden want het is discriminatie van het eigen volk ..en voor de goede orde, die hebben voorrang

   Like

 17. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach jah wolven in Nederland waar weer een aantal natuur en milieu clubs zwaar de kost mee verdienen.
  Er is zelfs een fonds opgericht om een en ander in banen te leiden.
  Het clubje B12 werkt voor de Provincies en hangt uiteraard aan de subsidie tiet en uiteraard zijn er ook weer een aantal stichtingen die zich met de wolf gingen bezig houden zoals Natuurmonumenten, ARK, Natuurontwikkeling, Uiteraard de jagersvereniging IVN, Ifaw, Faunawerk en natuurlijk het WNF.
  Dat de lezer van de meeste stichtingen en clubs nog nooit gehoord heeft doe er niet toe, maar je mag er wel voor betalen en dat moet toch zeker wel genoeg zijn volgens die dagdwazen in Den Haag.
  Dat een wolf in een land zo groot als een postzegel met bijna 18 miljoen inwoners geen flikker te zoeken heeft en alleen maar schade veroorzaakt word terwille van de subsidie maar overheen gestapt.
  Het direcdte financiele plaatje dan maar even.
  De zeverlappen die aan de subsidietiet hangen hebben het nou zo ver gekregen dat de belastingbetaler op zal moeten gaan draaien voor de hekwerkendie geplaatst moeten worden om de schapen te beschermen en geloof me maar, in subsidieland Nederland gaat dat eenvoudig gebeuren.
  Een andere kant van de zaak.
  Je rijdt een wolf dood en doet aangifte omdat dat nou eenmaal moet van de verzekeringsmaatschappij.
  Nou op dat moment komen die gesubsidieerde klootzakken in actie om uit te leggen dat daar in de buurt dus ergens wel een verkeersbord staat met overstekend groot wild wat jou dus als schuldige aan wijst en dus dag met het handje voor de schade aan je auto en daarbijde mogelijkheid dat je voor de rechter mag komen om uit te leggen waarom je onverantwoordlijk gereden hebt.
  Maar niks aan de hand verder want de subsidie kraan blijft stromen, maar dat diezelfde subsidiekraan een doorgeslagen gekte is wil niemand inzien behalve die genen die ervan profiteren en dus wijselijk hun mond houden.
  En zie de vergelijking van Wim van Schaik naar de asielindustrie en jeziet dus steeds maar weer dezelfde modus operantie,wat erop neer komt dat de Nederlandse burger beroofd word van zijn karige geld en profiteurs in gesubsidieerde omgevingen een dik salaris binnen harken.
  Het zou daarom eens goed zijn dat er onderzoek komt naar het hele subsidie gebeuren en er eens flink de mestvork door haalt want alles wat dat is, is dat het een grote onoverzichtelijke brij is geworden waar miljarden inverdwijnen welke geroofd worden van de arbeider.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Wil Ik na een paar uur nog iets aan toevoegen hoe achterlijk het Nederlandse volk is geworden.
   Een aantal jaren geleden waser een uiteraard gesubsidieerde club die even uit ging rekenen wat je ecologische fdruk zou zijn als je het lef had om geboren te worden en dus vanaf dag 1 na je geboorte betaald moet worden omdat je toevallig leeft.
   Dat er wolven en andere parasieten rondlopen in Nederland vergaten ze maar even want de eerste schijnen iets van een soort vanverwilderde herdershonden te zijn of zo iets, maar geloof me dat zijn echte predetatoren die maar een ding in hun wolvenkop hebben, namelijk afmaken is eten.
   En de tweede categorie hebben ook maar een ding in hun kop en dat schijnt iets met sociale dienst te maken te hebben en profiteren.

   Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Beste Henk, bedoel je het onderzoek naar de 600 vietnamezen die uit tsjechie kwamen? jaren 90? Ach zo zielig ze moesten terug naar vietnam. En Nederland nam ze toen over, zou anderhalf miljard kosten. ik heb het uitgerekend destijds en kostte meer als een miljoen per vietnamees. Ja zoveel kost een geboren nederlander ook, over zijn hele leven verdient en spendeert hij anderhalf miljoen 1.500.000 euro. En dan te bedenken dat wij 40% nepbanen hebben die door de overheid via subsidies aan instellingen in stand worden gehouden. Anders zijn ze zielig werkloos. Dat geld is uiteraard met digitaal nepgeld en hangt aan paar hoge industrieen die de rest van de wereld niet heeft zoals de chipindustrie. Machines doen tegenwoordig het werk. En daar hebben wij hard voor gewerkt. Fijn toch dat ons lichaam eindelijk rust krijgt voor zwaar werk. Maar nee hoor nu moeten wij verdwijnen en wij zijn gvd de oerbewoners van dit gebied.
    De overheid heeft tenslotten 50% van ons inkomen in handen.

    Like

 18. kalekoko zegt:

  Goed artikel, de titel van het artikel. “Afschieten” in deze woke gijzel cultuur, zullen wat verbaasde reacties geven.. 😉

  Geliked door 2 people

 19. Meine zegt:

  Het zijn toch slechts “…lone wolfs…”
  Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen !

  Like

 20. Republikein zegt:

  Ook de veroorzakers meenemen, geeft lucht en wat meer bewegingsvrijheid.

  Like

 21. Eppo zegt:

  Deze gekken ook al weer gesignaleerd zekers .

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Eppo.Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik hoop dat een paar van die vrouwen flink verkracht en uitgewoond zijn door een paar cultuurverrijkers die hun zo verwelkomen.

   Geliked door 2 people

   • Htskday zegt:

    Dat zouden zij maar al te graag willen..
    Eerst spinnenraggen en dan een flinke gangbang.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Htskday zegt:
    17 januari 2022 om 04:49

    he hatsie , ik heb effe gekeken ,
    maar die gaat ome bob NIET , IK HERHAAL NIET OP DE LEEST ZETTEN

    OOM DE LEEST DAN WEL “””DE KRIKKER “” WHHAHAHAHA

    p.s. daar zou ik zelfs mijn hond nog vanaf schoppen

    Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    bobzelf.Ik hoop toch wel dat u een bepaalde standaard hanteerd,en niet u stramme kabouter in iedere ontplofte molshoop stopt.Whahahaha.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ronjaspers zegt:
    18 januari 2022 om 00:23

    ronnie Grote vriend

    ik heb zeer hoge standaarden met vrouwen …

    punt 1 ik houd van vrouwen en die moet je als tere wezens benaderen
    ALTIJD ,DUS ALTIJD !!
    heel simpel , ik moet iETS voelen een klik
    dat kan zijn mooi haar. leuke glimlach
    een lekkere kop om te zoenen liefst grote borsten

    maaaaaaaaaaar , als ik 1 blik werp ,
    en ik zie iets wat voor mijn maatstaven niet deugt
    DAN IK OME BOB GELIJK GENEZEN ..

    DUS IS DE REGEL ALS IK EEN VROUW NIET WIL ZOENEN , OM WAT DAN OOK !!

    DAN HOEF IK NIET TE NEUKEN OOK ..

    DUIDELIJK ? MOOI DACHT HET WEL HE WHAHAHAHAHA

    ALS IK HET NOG DUIDELIJKER UIT M OET LEGGEN JE ROEPT MAAR .

    DAT BERTUS BLOG DAN GESLOTEN WORDT WEGENS SEXUELE UITSPATTINGEN EN BELEDING
    VAN SOMMIGE RASSEN UIT RIF GEBERGTES DAN WEL TURKMEDISTAN

    HOORT DAAR ALLEMAAL BIJ

    IK BEN GEK OP “” LEKKERE WIJVEN, EN JE HOEFT

    ER TOCH OOK NIET MEE TE TROUWEN

    WHAHAHAHAHAH

    OOM SEXMANIAC

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Eppo op 16-1-2022 om 10.43 u.
   Dit is nepnieuws @ Eppo.
   De zg. Americahal bestaat al enkele jaren niet meer.
   Nadat het éénmalig was ingericht als AZC en daardoor geheel was uitgeleefd door zg. “vluchtelingen” is het afgebroken.
   Op hetzelfde terrein staat nu een groot gebouw/tuincentrum.
   (ik geloof iets van Hornbach).
   Of er mevrouwen van dat koortje zijn verkracht o.i.d. weet ik niet, wél las ik in die tijd dat één gezin een Apeldoorns gezin een stelletje islamitisch gajes had uitgenodigd om te komen eten, maar omdat het gastgezin, van vreugde, wijn bij ’t eten dronk, was het islamitisch gajes kwaad vertrokken met medeneming van het bestek !!!
   De America-hal was na enkele maanden praktisch geheel gesloopt en versmeerd !

   Like

 22. Koekwous zegt:

  Like

 23. stef zegt:

  Een reden om te verlangen naar staten zonder minderheden, was het voorkomen van etnisch geweld. Hierover zei Winston Churchill op 15 december 1944 in het Britse Lagerhuis:

  “Expulsion is the method which, so far as we have been able to see, will be the most satisfactory and lasting.

  There will be no mixture of populations to cause endless trouble… A clean sweep will be made.

  Vrij vertaald vanuit het Engels komt dit erop neer dat Churchill redeneerde: “Verdrijving is de methode die, zoals we hebben kunnen zien, het meest bevredigend en blijvend zal zijn. Er zal geen vermenging van bevolkingen zijn die eindeloos problemen veroorzaken. Er moet schoon schip worden gemaakt.” Met andere woorden: de naties moeten in het nieuwe en vreedzame Europa nationaal homogeen zijn om een staat te kunnen dragen en om elkaar te kunnen verdragen.

  Geliked door 1 persoon

 24. ronjaspers zegt:

  Het coudenhoven/kalergiplan rechtstreeks uit de NWO agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s