De Beierse 2G-regeling: zonder vaccinatie geen rijbewijs

(Vertaling: E.J. Bron)

Als het om bijzonder onappetijtelijke pesterijen tegen ongevaccineerde medeburgers gaat, dan staan in Duitsland de deelstaten Beieren en Sachsen helemaal bovenaan. In Beieren wordt de 2G-regeling er nu zelfs voor misbruikt om leerlingen van autorijscholen te chanteren en in de spuit te drijven. Want: ook de autorijscholen zijn op dit moment onderworpen aan de 2G-regeling – een test volstaat niet meer. Wat betekent: wie in Beieren zijn rijbewijs wil halen, moet gevaccineerd zijn.

Waarom er 2G geldt en waarom voor een ongevaccineerde geen test meer volstaat voor de rijles, kunnen veel rijinstructeurs en leerlingen niet begrijpen. Op navraag deelde het Beierse ministerie van Gezondheid mee dat er in onderwijsruimtes en auto´s een niet onaanzienlijk besmettingsrisico zou bestaan. De beste bescherming daartegen zou een vaccinatie zijn.

Een woordvoerster van het ministerie lichtte toe: “Deze mogelijkheid [van vaccinatie] bestaat sinds 16 augustus 2021 ook voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar. Tegen deze achtergrond is het billijk dat personen in de consequentie van hun vrije beslissing om zich niet te laten vaccineren de hieraan verbonden nadelen te accepteren hebben.” Commentaar overbodig.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De Beierse 2G-regeling: zonder vaccinatie geen rijbewijs

 1. antiislamnu zegt:

  Helaas zijn er erg veel schapen die braaf de prik nemen tevens genieten zij van andermans ellende zo voelen zij zich superieure tegenover de ongeprikte

  Geliked door 3 people

  • Htskday zegt:

   Laat ze maar lekker..
   Wie het laatst lacht, lacht het best..
   Al zal ik hun later niet uitlachen, het is erg genoeg.

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   antiislamnu Laat ze zichzelf maar lekprikken zodat het eigen natuurlijke immuunsysteem geheel naar de donder is geholpen vroeg of laat komen ze er wel achter wat zij zichzelf hebben aangedaan. Alleen in en in triest dat dit soort idioten ook hun jonge kinderen opofferen aan het vaccinatieterreur. Onvergeeflijk. Vergeet niet dat verzet vroeg of laat de winnaar is dat is in het verleden altijd al zo geweest. Laat ze nog maar even genieten van hun gif cocktail uit eigen belang voor een kopje koffie of een paar weekjes zon de pret is binnenkort toch wel over vliegreizen worden extreem duur, vaste lasten zijn torenhoog, duur hypotheek die toch maandelijks opgehoest moet worden, dagelijks duurder wordende boodschappen. Resultaat geen vrijheid meer met de heilige koe door de hoge brandstofprijzen en nog veel moeite om het hoofd nog enigszins boven water te houden. Vergeet niet Karma is een bits of hoewel wie de bal kaatst mag hem terug verwachten.

   Geliked door 1 persoon

 2. Vilseledd zegt:

  Het ‘virus’ kan kennelijk ook al onderscheid maken tussen auto’s met een L op het dak en er zonder.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Ondertussen

  Dit is een hele foute boel. “Autoriteiten in Duitsland liggen onder vuur voor het opsporen van getuigen van een mogelijk misdrijf met behulp van gegevens van een mobiele telefoon-app die bedoeld was om nauwe contacten van mensen die besmet zijn met het coronavirus te identificeren.”

  washingtonpost.com
  German police used a tracing app to scout crime witnesses. Some fear that’s fuel for covid conspi…
  Apparent misuse of the Luca tracing app could hinder public health efforts by providing additional fodder for anti-government activists who believe coronavirus-related conspiracy theories.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Telkens wanneer ik de Nederlands-Duitse grens overschrijd, krijg ik 10 minuten later een sms’je met de boodschap dat ik me moet laten testen, zelfs als ik me niet op een Nederlandse netwerk had geregistreerd. De trakking werkt niettemin, ze zullen ook weten waar ik geweest ben. Ik reageer niet op deze impertinentie, ze kunnen me de pot op.

   Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Het is daar net als in Nederland, wanneer maakt iemand openbaar wat de regeringen betalen aan de media voor de grote hetze ,van de media hoef je niks te verwachten ,die krijgen bergen smeergeld ,zoek uit aub van wie .follow the money,en je bent bij de daders .

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Ik hoop dat binnenkort al die smerige fascisten ter dood worden veroordeelt. Voor dit soort tuig is één spuitje genoeg om ze een enkele reis te geven. Het gaat nu echt te ver hoe kun je mensen dwingen om een vaccin te nemen waarvan blijkt dat deze niet effectief maar wel desastreuze bijwerkingen kunnen veroorzaken. Ongehoord en oorlogswaardig.

  Geliked door 2 people

 6. gerr zegt:

  Als je een vaccin promoot dat geen besmetting kan voorkomen, kun je nooit een ziekte in bedwang krijgen onder een bevolkingsgroep

  Geliked door 1 persoon

 7. leeuw7 zegt:

  https://gellerreport.com/2022/01/watch-pilot-got-the-vaccine-and-now-he-is-no-longer-able-to-fly.html/

  Getuigenis van piloot na de nutteloze inenting met het zinloze experimentele COVID-19 goedje!!

  Waarom draagt het geïnstitutionaliseerd criminele Pharma complex niet de de aansprakelijkheid,die door toediening van hun nutteloze waardeloze experimentele COVID-19 inentingen veroorzaakt zijn!De criminele (WEF) overheden houden deze criminele Pharma industrie ten onrechte een hand boven het hoofd!!Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal zal uiteindelijk gerechtigheid brengen!!

  Stop de vaccinazi’s!!Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R!!!

  Bevrijd Nederland van de COVID-19 leugen!!!

  Like

 8. Pingback: Vaccinatieschade – Oversterfte – Vaccinatiedoden – Gewetensloze Overheid – Deze Week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s