Het is officieel: meer gevaccineerde dan ongevaccineerde corona-patiënten in Australische ziekenhuizen

(Door: “9ForNews”)

Voor het eerst liggen er in de Australische deelstaat New South Wales meer volledig gevaccineerde dan ongevaccineerde corona-patiënten in het ziekenhuis, schrijft de krant The Epoch Times.

Uit gegevens die gepubliceerd zijn door de autoriteiten in New South Wales blijkt dat 68,9% van de corona-patiënten twee keer gevaccineerd is tegen corona. 28,8% van de patiënten is ongevaccineerd.

Er liggen ook meer volledig gevaccineerde dan ongevaccineerde patiënten op de ic’s. 50,3% van de corona-patiënten op de IC’s is ingeënt, 49,1% niet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het is officieel: meer gevaccineerde dan ongevaccineerde corona-patiënten in Australische ziekenhuizen

 1. Julia zegt:

  Ernst Kuipers komt met de volgende persconferentie met de statistieken hoeveel gevaccineerden er wereldwijd al in ziekenhuizen terecht komen. Ha, ha, ha.

  Geliked door 1 persoon

 2. leeuw7 zegt:

  Neem de (geïnstitutionaliseerde criminele WEF) overheden waaronder ook de regering van de recidiverende Pharma psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten niet meer serieus!!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/lsquokunnen-we-afspreken-dat-we-de-modellen-van-het-omt-niet-langer-serieus-nemenrsquo.html (RIVM=reinste intimidatie van mensen)

  Deze geïnstitutionaliseerde Pharma psychopaten horen na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal levenslang thuis in de gevangenis!!

  https://davidicke.com/2022/01/15/fascist-biden-government-tells-state-to-mask-up-kids-or-forfeit-covid-relief-i-really-hope-biden-and-his-handlers-live-long-enough-to-go-before-a-nuremberg-jury-because-that-is-where-they-ar/

  Politie en leger bescherm de angstig gemaakte 17 miljoen Nederlandse burgers tegen de voorgenoemde Pharma psychopaten!! Bevrijd Nederland uit de klauwen van de leugens van de COVID-19 Plandemie!!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Wim zegt:

  Je hebt leugens, grove leugens en statistieken. Wat uit het verhaal wordt weggelaten, zijn de totale percentages gevaccineerden en ongevaccineerden. Uit het artikel in The Epoch Times:

  However, based on the data presented, unvaccinated individuals appear to be six times more likely to be hospitalised and nearly 13 times more likely to be sent to ICU than those who are fully vaccinated.
  This is considering that the number of unvaccinated patients appears to be over-represented in the figures—7.3 percent of the NSW population aged 12 and over at the time were unvaccinated, but they made up half of the COVID-19 ICU patients in the NSW Health system.

  According to NSW Health, 95.1 percent of people aged 16 and over have received the first dose of a COVID-19 vaccine, and 93.7 percent have received two doses as of Jan. 11.

  Met andere woorden: als bijna iedereen gevaccineerd is, zal ook het percentage gevaccineerden in het ziekenhuis groter worden, dat is elementaire statistiek. Dat betekent echter niet dat de KANS voor iemand die gevaccineerd is in het ziekenhuis belandt ook groter is geworden. Dat blijkt dan ook helemaal niet het geval te zijn. Het artikel in ninefornews noemt wel de totale percentages, maar laat de passage over de kansen op hospitalisatie wijselijk weg, want dat past kennelijk niet in hun boodschap.

  Like

 4. Htskday zegt:

  AwakenWithJP

  The Narrative is Crumbling – 16 Reasons Why

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   MILAAN: FRANSE VIROLOGIST & NOBELPRIJSWINNAAR PROFESSOR LUC MONTAGNIER WORDT ALS HELD VERWELKOMT BIJ ZIJN AANKOMST OP HET PROTEST VAN VANDAAG

   Montagnier: “De niet-gevaccineerde zal de mensheid redden”.

   Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Vaccinatieschade – Oversterfte – Vaccinatiedoden – Gewetensloze Overheid – Deze Week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s