Spanje: “illegaal binnengekomen” Djokovic dreigt ook daar straf

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgezien van de op dit moment in alle nieuwsberichten presente wedstrijden op het Centre Court met de Australische autoriteiten moet de nummer 1 op de wereldranglijst tennissen, Novak Djokovic, ook nog een wedstrijd tegen de Spanjaarden spelen. Het klinkt meer dan alleen maar belachelijk: Djokovic, die een huis bezit in het Spaanse Marbella en waarschijnlijk ook genoeg geld in Andalusië achterlaat, moet wegens “illegale binnenkomst” worden aangeklaagd.

Het vergrijp: Djokovic zou bij zijn laatste reis naar Spanje noch een vaccinatiebewijs getoond noch de voor de ongevaccineerde Serviërs dwingend voorgeschreven speciale toestemming hebben aangevraagd, liet het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in Madrid weten. Daarom zou de regering de politie opdracht hebben gegeven een onderzoek in te stellen, bericht o.a. “Die Zeit”. Daarom dreigt de tennisster bij zijn volgende binnenkomst gearresteerd te worden.

Djokovic is helaas geen asielzoeker

Anders dan de dagelijks in groten getale uit Noord-Afrika aankomende “beschermingzoekers” heeft Djokovic het echter vooral verzuimd zijn paspoort weg te gooien en zich voor te doen als vervolgde vluchteling.

Terwijl de Spaanse autoriteiten zich op de ongevaccineerde tennisster storten, storten zich dagelijks honderden ongevaccineerde illegale Afrikanen en tientallen “islamisten”, wier identiteit absoluut onduidelijk is, op de Spaanse enclaves, de Spaanse eilanden en het Spaanse vasteland – ongestoord, ongetest en zonder welke consequenties dan ook. Bij deze dames en heren kijken de Spanjaarden bewust weg of ze Aids, Ebola, tuberculose, de pest, pokken, schurft, hepatitis, lepra, syfilis, een druiper, het zika-virus of wat dan ook mee naar binnen slepen. Volgens officiële informatie zouden het vorig jaar alleen al 37.000 op de Canarische eilanden zijn geweest – een veelvoud daarvan waarschijnlijk onofficieel en nog veel meer op het Spaanse vasteland.

Een topsporter, die praktisch 24 uur per dag door sportartsen verzorgd en gecontroleerd wordt, wordt het leven moeilijk genaakt, terwijl men voor de virusverspreiders uit de getto´s van allerlei (Derde Wereld)landen de deuren en poorten opent. Dat is het socialistisch-links geregeerde Spanje.

Djokovic zou er goed aan doen om de volgende keer met een rubberboot vanuit Noord-Afrika naar Puerto Banus over te steken om ongevaccineerd, ongetest en ongestoord in zijn Spaanse domicilie te komen. Zo zou hij ongehinderd alle besmettelijke ziekten in de wereld naar Spanje en verder door heel Europa kunnen verbreiden.

Van de wereldberoemde “dissident” Djokovic wil men een wereldwijd voorbeeld maken – plaatsvervangend voor al die “afvalligen”, die zich openlijk verzetten tegen de vaccinatiedwang. Wie niet onderdanig de corona-dictatuur begroet, wordt als ongevaccineerde als “een gevaar voor de gezondheid van Australië” (aldus de Australische minister van Immigratie Alex Hawke) gestigmatiseerd en mediaal kapotgemaakt.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Spanje: “illegaal binnengekomen” Djokovic dreigt ook daar straf

 1. Sport is allang politiek geworden en deze situatie is duidelijk een politiek spel. Binnekort in Australie zijn de verkiezingen en de huidige president staat er slecht voor. Toen Djokovic vertelde dat hij aan het toernooi mee gaat doen als ongevaccineerde, werd het volk van Australie woedend, omdat zij al 2 jaar in een zeer strenge lockdown zitten en gedwongen worden om te vaccineren. En deze situatie is een ideaal moment voor de huidige regering, om alle ontevreden burgers naar zichzelf toe te trekken voor de volgende verkiezingen.

  Geliked door 2 people

 2. raider zegt:

  De heksen jacht op Djokovic is open en Serven deugen niet
  Dit woord gezegd door een land dat uit moordenaars en boeven tot stand is gekomen .
  Dan Spanje heeft in zuid amerika en europa de sporen achtergelaten dan praten over sport
  wat daar is uitgevonden wil niemand weten
  Het kwaad doet nog zijn werk Serven haat zou het een Engelse ziekte zijn .

  Geliked door 1 persoon

 3. Rene zegt:

  Sevie haat ook sport nu de sigaar.

  Like

 4. David zegt:

  Ik vernam dar Djokovic in het bezit is van een diplomatiek paspoort. Dat wordt de komende dagen nog leuk

  Geliked door 1 persoon

 5. Willie zegt:

  Tijd dat die spanjolen deze man gaan herinneren en t zelfde gaan doen
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Emiliano_Zapata

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s