Advocaat van de duivel

(Door: Rients Hofstra)

Denk eens mee met de advocaat van de duivel. Als de duivel (het kabinet) – geadviseerd door vakinhoudelijke lichtgewichten die voor deskundig willen doorgaan – zeker weet dat Covid-19 vanaf het begin een killervirus is geweest, zal de advocaat de beleidsbepalers door dik en dun verdedigen. Dan is in hun optiek de pandemie terecht opgewaardeerd naar de A-categorie, omdat het volk beschermd dient te worden. Beschermd zonder welke concessie dan ook. Binnen die visie moeten nieuwe medicijnen die nog in de experimentele fase verkeren versneld worden ingezet, zeker als er volgens alle farma-giganten, Ab Osterhaus en Marc van Ranst geen goed werkende alternatieven voorhanden zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Advocaat van de duivel

 1. Jan zegt:

  Het moet de regering en Big Pharma verboden worden om COVID-prikken “vaccins” te noemen.
  Scott Hounsell

  Enkele jaren geleden was er een oorlog in de grote ijsindustrie. Sommige fabrikanten verkochten een product dat het etiket ijs droeg, maar volgens anderen binnen de industrie niet voldeed aan de standaard en definitie van ijs. Dit leidde tot een oneerlijk voordeel voor sommigen, die goedkope ingrediënten gebruikten om de kosten van die dure producten, zoals room, te omzeilen. Na veel discussie vaardigde de FDA (ja, die FDA) een regel uit waarin werd gedefinieerd wat ijs was en wat die naam op het etiket mocht dragen, en wat later werd gedefinieerd als “bevroren zuiveldessert”. Waarom? Nou, omdat het laatste gewoon geen ijs is.

  Toen de COVID-19 crisis toesloeg in 2020, was er een race om een vaccin tegen het virus te maken om zoveel mogelijk mensen te beschermen. Door Operatie Warp Speed, creëerde de Trump Administratie de grootste massa-medische inspanning in de geschiedenis van ons land. Miljarden werden uitgegeven om het overhaaste vaccin te maken, en in het proces werd veel bureaucratische rompslomp weggenomen, zodat commerciële bedrijven een product konden maken dat werd aangeprezen als het definitieve einde van COVID-19. Drie vaccins – Pfizer, Moderna, en Johnson and Johnson – maakten hun debuut voordat Trump zijn ambt neerlegde, en overhandigden wat werd aangekondigd als zeer effectieve vaccins. “Laat je vaccineren,” zeiden ze, “zodat we allemaal weer normaal kunnen worden.”

  Toegegeven, ikzelf heb het vaccin al vroeg gekregen, grotendeels om mijn tachtigjarige vader te beschermen, die ik meerdere keren per week zag. In die tijd waren er geen gegevens over vaccins. Ik ging af op het woord van de farmaceutische bedrijven die de vaccins produceerden en van de overheidsinstanties die ze goedkeurden. Ik dacht dat ik in deze crisistijd mijn steentje kon bijdragen, vooral omdat ik dacht dat er een mogelijkheid zou zijn om de grote farmaceutische bedrijven en de regering ter verantwoording te roepen in het geval dat ik, of iemand die ik kende, gewond zou raken door de inname van het vaccin.

  Dat was tot het moment dat de regering zichzelf en big pharma immuun maakte voor elke aansprakelijkheid voor verwondingen opgelopen door de COVID vaccins.

  Van NBC News:

  In februari beriep Alex Azar, minister van Volksgezondheid en Human Services, zich op de Public Readiness and Emergency Preparedness Act. Deze wet uit 2005 geeft de HHS staatssecretaris de bevoegdheid om juridische bescherming te bieden aan bedrijven die kritieke medische voorraden maken of distribueren, zoals vaccins en behandelingen, tenzij er sprake is van “opzettelijk wangedrag” van het bedrijf. De bescherming duurt tot 2024.

  Dat betekent dat deze bedrijven de komende vier jaar “niet voor de rechter kunnen worden gedaagd voor geldelijke schadevergoeding” in verband met verwondingen die verband houden met de toediening of het gebruik van producten voor de behandeling van of de bescherming tegen Covid.

  Nu, meer dan een jaar later, proberen ze ons te dwingen een vaccin te krijgen waarvoor we geen verhaal hebben als we gewond raken.

  Maar als ik de beschikking betreffende de immuniteit voor rechtszaken bekijk, wordt er specifiek gesproken over medische schade en overlijden ten gevolge van het ontvangen van het vaccin, hetgeen zeker de verhaalsmogelijkheden beperkt die men heeft in het geval men door het vaccin gewond raakt. Ik denk echter dat er een actie kan worden ondernomen tegen de regering en de fabrikanten van het vaccin om een veel meer dan een ijs-achtige reden:

  Wat zij verkopen, zijn geen vaccins.

  Terwijl de FDA vrij was om te bepalen wat wel en niet ijs was, gebaseerd op de definitie van ijs vóór de uitvinding en ontdekking van vervangende “bevroren zuiveldesserts”, zouden wij ook moeten kunnen bepalen wat een vaccin was, voordat de machthebbers in allerijl de definitie veranderden om tegemoet te komen aan de mislukkingen van de COVID-19 vaccins. Mijn collega en vriend bij PJ Media, Stephen Kruiser, nam dit onlangs op toen hij zei: “Stop met het een vaccin te noemen.”

  Omdat dit geen vaccins zijn. Vaccins hebben in het verleden voorkomen dat bijna de hele bevolking besmet werd met de ziekteverwekker waartegen ze de mensen naar verluidt beschermden. Wanneer je werd ingeënt tegen polio, de bof of de mazelen, was je beschermd tegen het krijgen van deze vreselijke ziekten. Ze waren er niet om je een mild geval van polio te geven of de mazelen tot een seizoensgebonden bedreiging te maken. Ze waren bedoeld om de ziekte uit te roeien, wat ook bijna is gelukt. Het gevolg was dat het publiek zich haastte om zich te laten vaccineren en dat onze kinderen al vroeg in hun leven tegen deze ziekten moeten worden ingeënt. Ik heb me laten vaccineren op basis van de beloftes van de medicijnfabrikanten en de regering: Dat als ik de prik kreeg, ik geen COVID zou krijgen.

  Deze beloften zijn niet nagekomen, nu ze suggereren dat de vaccins misschien niet eens je kansen op ziekenhuisopname en overlijden aan COVID-19 verminderen, alleen dat de vaccins *misschien* je kansen op ziekenhuisopname en overlijden verminderen. Dit alles voor een ziekte die een overlevingskans heeft van meer dan 99% voor de niet-gevaccineerden (jonger dan 70 jaar), om mee te beginnen.

  Misschien nog verachtelijker is dat de regering beweert dat de vaccins werken tegen Omicron, en beweert dat de lagere hospitalisatie- en sterftecijfers het gevolg zijn van de vaccins. Maar wanneer je de gegevens van minder gevaccineerde bevolkingsgroepen, zoals Zuid-Afrika, analyseert, zul je ontdekken dat de verminderde ernst verband houdt met de variant zelf en niet met de vaccins of enig effect dat zij kunnen hebben.

  Dus terwijl de regering en de geneesmiddelenfabrikanten blijven aandringen, door middel van door de overheid gefinancierde reclamespots, persconferenties, folders, verordeningen, en verhalen, weten ze al… ze weten zonder gerede twijfel… dat wat ze zeggen onwaar is. De samenzwering, want dat is het, om door te gaan met het verspreiden van deze onjuiste informatie komt neer op frauduleuze reclame. Net als ijs, heeft de term vaccin een zeer specifieke, algemeen begrepen definitie.

  Wanneer ik tegen om het even welke ziekte ben ingeënt, heb ik vrijwel geen kans meer om ooit met die ziekte te worden besmet. Niet alleen moeten de regering en de fabrikanten van niet-vaccins stoppen met het gebruik van de term “vaccin” om de COVID-19 injecties aan te duiden, maar het moet hen ook wettelijk verboden worden door de rechtbanken om die term te gebruiken. Het gebruik van die term is valse reclame.
  https://redstate.com/scotthounsell/2022/01/14/the-government-and-big-pharma-should-be-prohibited-from-calling-shots-vaccines-n506362

  Geliked door 2 people

 2. BosscheBol zegt:

  Ja godverdomme, je kunt de radio niet aanzetten of de TV of ze zitten met hun serieuze stemmen te zanikken over de omicronvariant.
  Omikron! O, o omikron!!!
  De lijken liggen opgestapeld langs de straten. Soms doe ik de voordeur open en de lijken rollen naar binnen. Ik doe dan mijn mondkapje op en gooi ze er zo goed en zo kwaad mogelijk weer uit. Daarna ontsmet ik mijn handen. Dan bel ik de gemeentereiniging. Tatietatoe! Die komen de lijken in hun achterbak flikkeren.
  En denk maar niet dat ik hier de gek ben. Er zijn er genoeg die deze flauwekul nog steeds geloven.

  PS. Nu de overheid door krijgt dat omikron niet zoveel voostelt, gaan ze gewoon nog harder liegen om de angst erin te houden. Onze maffia heeft baat bij die angstporno. Dag en nacht. Dag in dag uit.

  Geliked door 6 people

  • Julia zegt:

   BosscheBol Om de overheid en de big pharma de nek om te draaien is massale burger ongehoorzaamheid de redding. Negeer het testen, negeer de niet werkende vaccins en de macht van de big pharma en de elitaire machtswellustelingen is dan een verloren strijd. Ik begrijp nog steeds niet dat miljoenen mensen zich nog alles laten wijs maken. Ik kan mij best voorstellen dat tijdens de eerste uitbraak mensen onzeker waren maar het is nu na 2 jaar toch wel helder dat alle maatregelen die tot op heden zijn getroffen helemaal geen vruchten af werpen en dat door onderdanigheid van miljoenen goedgelovige mensen de machtswaanzin meer en meer gevoed wordt. Het zou nu toch duidelijk moeten zijn dat regeringen hele andere doelen voor ogen hebben dat niets met volksgezondheid te maken heeft maar met de great reset. Zolang miljoenen mensen onderdanig blijven zal de machtswaanzin met de dag erger worden. Zie nu Frankrijk ook een 2G dictatuur geworden. We moeten alle landen in het sop gaar laten smoren die het fascistisch 2G beleid hanteren een weldenkend democratisch persoon wil er überhaupt dan toch niet voor vakantie naar toe gaan.

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Als het volk wakker is dan laten zij zich niet meer testen en halen zij geen enkele vaccin of booster meer dan blijven die elitaire geldwolven en machtswellustelingen nergens meer omdat dat ze dan de macht kwijt zijn.

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Interessante video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s