Eindelijk aanwending voor de “geschoolde arbeidskrachten”: Beieren wil “ongevaccineerden” in de gezondheidszorg vervangen door Afrikanen

(Vertaling: E.J. Bron)

Tienduizenden “geschoolde arbeidskrachten” uit Afrika en de Oriënt kunnen in Duitsland opgelucht ademhalen: voor hen zullen er in het vervolg eindelijk adequate arbeidsmogelijkheden komen, waarbij ze hun in hun thuisland jarenlang geleerde kwalificaties (en wellicht zelfs hun culturele gebruiken) kunnen inzetten. Want in de Duitse deelstaat Beieren wil men in het vervolg op grond van de vaccinatieplicht ontslagen ongevaccineerde medewerkers in de gezondheidsdienst meer door migranten vervangen.

Klinieken raken honderden medewerkers kwijt – Noord-Afrikanen wachten al

Volgens de nieuwste versie van de Beierse infectiebeschermingswet moeten werknemers in het gezondheidswezen tot 15 maart bewijzen dat ze volledig tegen het corona-virus gevaccineerd of genezen zijn. Als ze dat niet kunnen, mogen ze hun beroep niet meer uitoefenen en worden ze ontslagen. Optimistische schattingen gaan er van uit dat honderden verzorgers, artsen en verpleegsters de komende maanden ontslag nemen of ontslagen worden, wat een instorting van het gezondheidswezen tot gevolg zou kunnen hebben.

Maar de rekening werd opgemaakt zonder daadkrachtige migranten. Want zoals de chef van de districtskliniek in Ebersberg bericht, krijgt hij sinds kort “heel veel sollicitaties uit Afrika en het Midden-Oosten”. “De mensen in deze regio´s houden het debat in Duitsland heel nauwkeurig in de gaten. We bekijken de sollicitanten. Als hun opleiding erkend wordt en ze voldoende Duits spreken, kunnen we hier misschien nieuwe arbeidskrachten winnen”, aldus de chef van de kliniek.

Of dan bij de nieuwkomers net zo streng wat betreft vaccinatiebewijs en Co. gehandhaafd wordt als bij de autochtonen mag sterk betwijfeld worden. Want blijkbaar volstaat immers al een “erkende opleiding” inclusief twijfelachtige kennis van de Duitse taal om in het Beierse gezondheidssysteem te mogen werken – tenminste als je uit de Derde Wereld komt.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Eindelijk aanwending voor de “geschoolde arbeidskrachten”: Beieren wil “ongevaccineerden” in de gezondheidszorg vervangen door Afrikanen

 1. Alfred+Mol zegt:

  Oef … daar zit toch NIEMAND opte wachten. Vaccineren door Afrikanen. Dat laat ik maar aan anderen over. Thank you

  Like

 2. Ravian zegt:

  Kijk eens aan, we gaan gekwalificeerde blanke “ongevaccineerden” vervangen door lui die denken dat een lift een schijthuis is en die na dat schijten dan ook hun poten niet wassen (wel eens een wasbak in een lift gezien?), das een hele verbetering dus…

  Geliked door 2 people

 3. Stefan zegt:

  Bezuiniging op het zorgpersoneel plus een enorme kwaliteitsverbetering. Twee vliegen in een klap. Ach ja betreffende diploma’s etc valt altijd wel een mouw aan te passen. Praktijk is de beste leermeester.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Wanneer gaan we de vaccinatie idioten is eindelijk opsluiten in gekkenhuizen, waar ze thuis horen.?

  Geliked door 3 people

 5. karton zegt:

  De Afrikanen die nú arriveren per bootje mogen géén “vluchtelingen” meer worden genoemd maar “hulpverleners of hoogopgeleide verpleegkundigen”. Wél moeten zij, voordat zij in dienst treden van ziekenhuizen enz., leren lopen op twee benen en dus het lopen op handen & voeten moeten afleren , ook het botje dat zij dwars door hun neus dragen moet verwijderd worden. Ik wil zo’n nét-gevangen zwarte wilde inboorling niet aan mijn bed !

  Geliked door 4 people

 6. delamontagne zegt:

  Misschien toch niet zo’n heel vreemd voorstel.
  Krijgen de alternatieve geneeskundige behandelingen ook eens een kans.

  Geliked door 4 people

 7. Boike zegt:

  Ja gewiß !!! Mal wieder die Deutsche Gründlichkeid über alles in der Welt.
  (Ja zeker !!! Weer eens de Duitse degelijkheid boven alles op de wereld.)

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  De blanke man of vrouw moet worden vervangen dit is uiteraard ook de algehele opzet van de massa import. Het Marrakesh-immigratie-pact is getekend om Derde Wereld immigratie naar Blanke landen te faciliteren, niet andersom. De culturele terreur die de LGBTQ is, is er speciaal op gericht om de Blanke Westerse Christelijke familie-eenheid te vernietigen, zodat Blanken zich niet meer voortplanten.
  De klimaatwaanzin is er op gericht de Blanke Westerse economieën en industrie te slopen. Wij worden zelfs geacht een aflaat te betalen aan de niet-Blanke wereld, terwijl wij bij lange na niet de grootste vervuiler zijn.
  De gifprik is het zoveelste wapen in het arsenaal van de anti-Blanke globalisten om Blanken uit te roeien.
  In Afrika is net aan 7% geïnjecteerd, Mexico zit aan de Ivermectine doet niet meer mee met de hoax, India en Japan zitten aan de Ivermectine en China weigert de Pfizerspuit.
  Lees artikel verder https://dissident.one/2022/01/15/26653/ Dit plan is al jaren in voorbereiding geweest en wordt nu doorgevoerd.

  Geliked door 3 people

 9. jungleelephant zegt:

  Wij worden allemaal geacht het veld te ruimen om plaats te maken!Het liefst dood,waar ze hun uiterste best voor doen met hun giftroep!Karma:waar blijf je?

  Geliked door 3 people

 10. droevige mof zegt:

  Weer een waanidee van de Beierse Staatskanselarij waarvan de mislukking te voorzien is. Iedereen die in een ziekenhuis heeft gewerkt (ik was er 35 jaar) weet dat verpleegkundig werk zeer specifiek is en een hoge psychosociale component heeft. Een ziekenhuis is net een uurwerk. Je kunt niet zomaar de schroeven en veren vervangen zonder dat het systeem instort. Vreemd, je kunt eerder een arts missen, maar niet een afdelingszuster.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   Maar hoe zullen de patiënten hierop reageren? Die hebben totaal geen inspraak. Mogen misschien alleen ‘blij’ zijn dat ze op ‘vakkundige wijze’ worden gewassen etc.?
   Diep triest! Je zult het maar meemaken als patiënt….

   Geliked door 1 persoon

 11. Joepiedepoepie zegt:

  Zijn die migranten dan wel geimmiuniseerd?

  Geliked door 1 persoon

 12. koosv8 zegt:

  En die pigment gestoorde zijn wel gevaccineerd. HA HA HA.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Ongevaccineerde medewerkers in de gezondheidsdienst moeten opstappen. Ongevaccineerde Afrikanen zijn welkom. We bekijken de sollicitanten. Als hun opleiding erkend wordt en ze voldoende Duits spreken, kunnen we hier misschien nieuwe arbeidskrachten winnen”, aldus de chef van de kliniek. Geloof je het zelf achterlijke mof ! Het zijn analfabeten die de taal niet kennen en nog nooit een modern ziekenhuis van binnen gezien hebben, laat staan vakbekwaam zijn. Niet de Zweden, maar de Duitsers zijn nu het meest achterlijkste volk van Europa !

  Geliked door 1 persoon

 14. Sobieski zegt:

  Dacht even dat het een grap was, maar ja, daar moet je tegenwoordig ook voorzichtig mee zijn, want dan geef je de beleidsmakers nog ongewild ideeen, en voordat je het weet wordt het dan al gauw daarna officieel beleid.
  En dat schijnt dus hier gebeurd te zijn. Waarschijnlijk maakte iemand hier een absurdistische grap om de draak te steken met het absurde, perverse, inconsequente en onrechtvaardige linkse overheidsbeleid.
  En bij het lezen van het artikel verging me vervolgens dus ook het lachen.
  Het was al tot beleid verheven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s