GLUIPERS . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op GLUIPERS . . .

 1. Bas zegt:

  Ondertussen
  Nog meer leugen en bedrog…

  https://www.the-sun.com/news/4470802/chinas-virus-death-toll-higher-covid/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharebarweb

  COVID ‘COVER UP’ Het dodental van China’s virus zou zelfs 17.000% hoger kunnen zijn dan toegelaten in Covid-doofpot, beweert analist

  Het dodental van het coronavirus in CHINA zou in feite maar liefst 17.000 procent hoger kunnen zijn dan toegegeven in een schokkende doofpotaffaire, beweerde een analist.

  Er wordt gevreesd dat het echte Covid-sterftecijfer van het land rond de 1,7 miljoen ligt, in tegenstelling tot de 4.636 die door de Chinese autoriteiten zijn gemeld – ondanks dat het de strengste afsluiting ter wereld heeft.

  George Calhoun, directeur van het kwantitatieve financieringsprogramma aan het Stevens Institute of Technology, beweerde dat het regime waarschijnlijk minder doden heeft geregistreerd in een systematische gegevensonderdrukking in een poging zijn politieke imago onaangetast te houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dirk zegt:

  Dracula Kuipers

  Geliked door 4 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja Kuipers heeft niemand op gestemt maar hij zal in ieder geval een bruikbare volidioot blijken te zijn, let maar op mijn woorden.

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Marc
  Hier heb ik de Jonge ,Rutte,Kuipers nog niet over gehoord

  NL studie betaald door VWS :

  Natuurlijke immuniteit superieur maar dan echt Superieur aan “vaccin” geïnduceerde !
  Bij natuurlijke immuniteit geen risico op herinfectie door varianten

  medrxiv.org
  Increased risk of infection with SARS-CoV-2 Beta, Gamma, and Delta variant compared to Alpha…
  The extent to which severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) variants of concern (VOC) break through infection- or vaccine-induced immunity is not well understood. Here, we…

  Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  In NL werd gebruik van medicijnen #ivermectine en #hydroxychloroquine bij behandeling van patiënten in een vroeg stadium van #covid19 ook verboden door minister hugodejonge
  op straffe van hoge boetes aan huisartsen.
  Tot hoeveel onnodige doden zal dat bij ons geleid hebben?

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Verschrikkelijk, al dit waar is…

  eatlovepray21
  In Nederland al 620 overlijdens, 222 miskramen en 4500 ziekenhuisopnames als gevolg van bijwerkingen van COVID vaccins, dat is niet niks! (En is volgens verschillende internationale onderzoeken hoogstwaarschijnlijk een serieuze onderschatting)

  https://pbs.twimg.com/media/FJNMu9KXoAQe4TQ?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Die cijfers klopt niks van,er zijn wereldwijd al miljoenen mensen vermoord met die dodelijke coronavaccinazi,s,en vele miljoenen mensen ernstig lichamelijk en neurologisch letsel opgelopen.

   Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    Klopt daarom ook wereldwijd banenoverschot, niemand om ze te beman of bevrouwen…erg vreemd, terwijl in veel landen daarvoor een banentekort was.
    Een ding is zeker, nu de hele wereld gereduceerd wordt tot een bananenrepubliek, is er aan een ding geen tekort, bananen… misschien dat ze ons daarom genetisch willen manipuleren ……bavianengen of a la Bolsenaro…krokodillen gen.

    Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  hij?
  (de taalpurist)

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Kuipers rook de macht en het gemak waarmee je fout op fout kunt stapelen zonder dat er ook maar 1 keer een cosequentie aan verbonden is. In het ¨ergste¨ geval kan hij weer opdonderen als Rutte en/of Kaag en de spindokters vinden dat de tijd er rijp voor is en krijgt ie een flinke zak geld en/of een nog goede positie ergens anders erbij. Levi vindt dat Kuipers het prima doet en zei ook dat het OMT het in het begin fantastisch gedaan hebben, Of hij dat werkelijk vind is the question. Dokters vallen elkaar nooit af. Ongeschreven wet. Verder is Levi wel redelijk in zn denkwijze.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Rensk; Dokters zijn er om mensen beter te maken, niet om tegen ze te liegen en ze ziek te laten worden. In dat opzicht is Kuipers niet alleen een leugenaar, maar ook een kwakzalver !

   Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Ondertussen in Israël

  Dr. Eli David
  Yesterday Israeli Medical Association called for stopping mass testings and quarantines, and stopping Covid passports.
  Today the largest hospital in Israel attacked Ministry of Health for its “insane policies”.
  The tide is turning. The official narrative is falling apart.

  Gisteren riep de Israëlische Medische Vereniging op tot het stoppen van massale testen en quarantaines, en het stoppen van Covid-paspoorten.

  Vandaag viel het grootste ziekenhuis in Israël het ministerie van Volksgezondheid aan vanwege zijn “krankzinnige beleid”.

  Het tij keert. Het officiële verhaal valt uit elkaar.

  Geliked door 4 people

 11. Bas zegt:

  Eén afbeelding zegt alles…

  Boven: meest gevaccineerde landen
  Onder: minst gevaccineerde landen

  https://pbs.twimg.com/media/FJNynNpXIAEYGre?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  https://artsencollectief.nl/help-ons-door-de-censuur-heen-te-komen/

  Help ons door de censuur heen te komen

  Huisarts Jan Vingerhoets schreef een open brief aan de artsen en verpleegkundigen van de GGD, omdat hij zich grote zorgen maakt over de vaccinatie van 5 tot 11-jarige kinderen. In zijn brief legt hij uit waarom een vaccin voor verreweg de meeste kinderen niet nodig zal zijn. Daarentegen zijn er legio medische, juridische en morele bezwaren tegen dit beleid in te brengen. Hij richt zich naar de artsen en verpleegkundigen van de GGD, omdat onder hun verantwoordelijkheid de prikken worden aangeboden, maar ook, zo is zijn overtuiging, omdat zij uiteindelijk voor onze kinderen het beste wensen.

  Geliked door 2 people

 13. pepo Copyright zegt:

  Allemaal doorgestoken kaart,
  Wanneer gaat de meerderheid dit eens beseffen 😳

  Geliked door 4 people

 14. Joepiedepoepie zegt:

  Weer een d666er, die de mens van zijn ziel wil ontdoen?
  Vraag me af als arts hoe hij de eed interpreteert?

  Geliked door 4 people

 15. Rien E zegt:

  Dat heette vroeger nog gewoon opportunisme. Hoe zit dit eigenlijk met de wetenschapper Dijkgraaf en terrorisme financier mw al kak?

  Geliked door 1 persoon

 16. Julia zegt:

  Kuipers weet zelf al dat de algehele gezondheidszorg failliet is en hij zich bewust heeft terug getrokken van alle verantwoordelijkheden dus hij zag licht aan de horizon om rijkelijk te worden betaalt voor zijn minister schap.Het is zo een doorgestoken kaart elk weldenkend mens heeft dit allang al door. Hij was arts maar dat verleden blijkt hij achter zich te hebben gelaten door volop mee te werken aan de dictatuur waar heel veel mensen binnen onze samenleving de dupe van zullen zijn. Deze man is een eerste klas schaamteloze angst en paniekzaaier en vooral een vaccinatie terrorist en maakt het niet uit hoe de algehele samenleving hierdoor wordt getroffen. Maar we weten allemaal als we de geschiedenis enigszins kennen dat er tijdens WOII foute artsen waren.

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Middelmatigheid aan de macht (direct van toepassing op Nederland en op menig ander land in Europa)
  Jacob Fraden

  De macht van de regering berust op onwetendheid van het volk, en zij weet dit, en zal zich daarom altijd verzetten tegen de verlichting.
  Leo Tolstoj

  Elk volk heeft zijn percentage mensen zonder nuttige bekwaamheden, maar met een grote ambitie en een onoverkomelijk verlangen naar la dolce vita. Het verlangen is er, maar er zijn geen middelen om het te realiseren. Dus, wat moeten ze doen? Vroeg of laat vinden de middelmatigen een werkbare oplossing: ze gaan de politiek in.

  Een voldoende hoge positie in een regering die geen speciale bekwaamheden of talenten vereist, biedt een bijna zekere kans om lucratieve voordelen te ontvangen, waaronder geld, respect en invloed. Er is een beroemd gezegde: “Zij die kunnen, doen; zij die niet kunnen, onderwijzen.” Er is een uitvloeisel: Zij die niet kunnen onderwijzen, regeren.

  Dit is hoe het selectieproces werkt: middelmatigen drijven naar de top. Zo stapelen overheidsinstellingen een aantal bureaucratische politici op voor wie het belangrijkste doel in het leven is om hun positie te behouden en, indien mogelijk, hogerop te komen op de carrièreladder. Het welzijn van het land en zijn bevolking wordt secundair en komt op de achtergrond. Veel professionele bureaucraten bezitten slechts één talent: het grijpen en vasthouden van de macht.

  Tot voor kort hadden de leiders van veel landen goed door dat het intellectuele potentieel van een samenleving van uitzonderlijke waarde kan zijn voor de staat en voor het behoud van hun eigen macht. Zelfs bloedige dictators als Stalin en Hitler stonden een zekere mate van vrijdenken en onafhankelijkheid van ideeën toe in de wetenschappelijke en technische academische wereld. Zij waren zich er terdege van bewust dat kwaliteitsonderwijs en het bestaan van een intellectuele elite tot de hoekstenen van hun machtsfundament behoorden.

  Dit besef lijkt in Amerika en in Europa volledig verloren te zijn gegaan.

  Tegenwoordig begrijpen onze onwetende leiders niet hoe belangrijk het is om de wetenschappen te bestuderen, hetgeen heeft geleid tot de systematische vernietiging van het onderwijs op alle niveaus. Op hogescholen wordt het kunnen voetballen ver boven wiskunde gesteld. Kinderen op middelbare scholen studeren vaak geen natuurkunde, scheikunde, biologie en andere basisvakken. Deze zijn vervangen door een vluchtige discipline die “wetenschap” wordt genoemd en die, net als een salade, uit kleine stukjes en beetjes van van alles bestaat.

  Wanneer afgestudeerden van de middelbare school naar hogescholen en universiteiten gaan, volgen velen van hen wat “vrije kunsten” wordt genoemd. De huidige, sterk gepolitiseerde versie van deze disciplines ontwikkelt geen sterk analytisch en kritisch denken en stimuleert evenmin creativiteit, en bereidt studenten dus niet voor op een productief leven. De overgrote meerderheid van afgestudeerden in de vrije kunsten kan geen baan vinden in hun vakgebied, dus werken ze als barmedewerker of in vergelijkbare laaggeschoolde beroepen, of leven ze van hun ouders en houden ze zich bezig met onzinnige zaken als het bestrijden van klimaatverandering of het protesteren tegen van alles en nog wat, maakt niet uit wat, zolang ze maar “tegen” zijn. Door de ineenstorting van het onderwijs zijn jonge Amerikanen en masse middelmatig geworden — en dat is precies wat de heersende elite wil. Het is makkelijker om zulke mensen te overheersen.

  Als gevolg daarvan worden wetenschap en technologie beroofd van binnenlandse menselijke hulpbronnen, en verdwijnt de intellectuele elite van het land. Er zijn nog steeds ingenieursafdelingen op hogescholen en universiteiten, maar de inschrijvingen zijn sterk gericht op mensen die niet in Amerika geboren zijn. Ga naar bijna elke school en je zult een onevenredig groot aantal studenten uit Azië of van Aziatische etniciteit aantreffen, terwijl veel van de faculteit en onderzoekers immigranten zijn. Ga naar bijna elk hightechbedrijf en veel van het intellectuele en creatieve werk wordt gedaan door recente immigranten of buitenlanders. In Silicon Valley is bijna driekwart van de professionals afkomstig uit andere landen. De autochtone Amerikanen werken in marketing, verkoop, klantenservice en andere functies waar een zeer gespecialiseerde opleiding geen functievereiste is. Dit dwingt bedrijven om Onderzoek en Ontwikkeling en productie naar het buitenland uit te besteden.

  Door de hoge levensstandaard (die door de vorige generaties is gecreëerd), leven de mensen goed in de VS, beter dan in veel landen. Jonge mensen hebben dus weinig stimulans om te studeren of hard te werken. Waarom zou je moeite doen als je het toch goed hebt, en de “oudjes” zorgen gemakkelijk voor genoeg gratis voordelen? Het resultaat was de achteruitgang van de intelligentie, de degradatie van de moraal, de vernietiging van het arbeidsethos en de daling van de intellectuele en morele kwaliteit van de bevolking van de V.S. (en Europa) Middelmatigheid wordt de norm.

  Men kan duidelijk zien dat de hogere bestuursniveaus van de regering vandaag slechte managers en onbekwame zakenlui zijn. Alles wat zij aanraken verandert in een puinhoop. In het eerste jaar van hun directe bewind onder het ‘boegbeeld’-presidentschap van Biden zijn alle economische indicatoren sterk gedaald en heeft de inflatie een niveau bereikt dat niet meer is gezien sinds het mislukte presidentschap van Jimmy Carter. Het ergste wat ze het land hebben aangedaan is het uitdelen van subsidies – massale “stimulerings”-uitkeringen, zelfs aan degenen die ze niet nodig hebben, een vorm van universele bijstand.

  Om de bevolking aan het lijntje te houden, hebben de middelmatigen de drukpers aangezet en geven nu geld uit als een dronkelap. De nationale schuld rijst de pan uit. De brandstofprijzen zijn sinds 2020 verdubbeld, alles wordt duurder, en er is een situatie ontstaan die ongezien is in de geschiedenis: miljoenen zijn uit de beroepsbevolking verdwenen en de meeste bedrijven kunnen geen werknemers vinden. Blijkbaar werken de mensen liever niet, maar leven ze van uitkeringen. Vandaag is er in een land met miljoenen werklozen een acuut tekort aan arbeidskrachten.

  Gratis geld heeft de basis van het Amerikanisme vernietigd – de stimulans om te werken en te streven naar persoonlijk succes. Waarom werken als je regering je betaalt om thuis te blijven en niets te doen?

  Hoe zit het met de andere gebieden? De incompetente regering weet niet hoe ze moet omgaan met de tsunami van illegale immigranten die de zuidgrens bestormen. De geschiedenis heeft dit al eerder gezien – het oude Rome stortte in door een toevloed van barbaren die het rijk binnenstroomden voor gratis brood en spelen. Denk aan de onthutsend mislukte terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan toen voor vele miljarden dollars aan de meest geavanceerde militaire uitrusting werd achtergelaten. Denk aan de vervolging door de FBI van andersdenkenden die het oneens durven te zijn met de kritische rassentheorie en de politieke correctheid. Denk aan de welig tierende criminaliteit: recordmoorden in door Democraten bestuurde steden, plunderende bendes die winkeldiefstal plegen en de complete passiviteit van geïntimideerde politie. Denk aan de verstikkende vrijheid van meningsuiting in de academische wereld. Zal ik nog doorgaan?

  Nog maar een jaar geleden, onder het presidentschap van Trump, was de situatie diametraal tegenovergesteld: de prijzen daalden, voor het eerst in decennia werd het land energieonafhankelijk, de werkloosheid was merkbaar lager, zelfs te midden van pandemieën en massa-quarantaines (3,6% eind november 2020).

  Trump moet allesbehalve een middelmatigheid worden genoemd. Ja, hij is een stier in een porseleinkast, maar hij deed wat goed was voor het land met weinig zorg voor zijn eigen reputatie. Het zal niemand verbazen dat de acties van Trump indruisten tegen de belangen van de incompetente bureaucraten, en zij deden er alles aan om hem te vervangen door een vegetatieve marionet, wat leidde tot de degradatie van de Amerikaanse manier van leven. Ze verklaarden hem de oorlog en ze wonnen. Zelfs een jaar na het vertrek van Trump blijven ze zijn aanhangers vervolgen – de angst voor een “Reconquista” is te groot.

  In de afgelopen halve eeuw is ons politieke systeem getransformeerd in een bestuursvorm die ik “dexiosocratie” zou willen noemen, wat in het Grieks “de heerschappij van de middelmatigen” betekent. Als gevolg daarvan is het land op weg naar de afgrond. De middelmatigen hebben de macht gegrepen en wij plukken er de vruchten van.
  https://www.americanthinker.com/articles/2022/01/_mediocrity_in_power.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s