ONDERHORIGE BURGERS…

(Door: “Driek”)

Met de spontane medewerking van naïeve burgers bereiken kwaadaardige Haagse figuren door middel van verscheidene maatregelen hun einddoel. Koste wat het kost zullen binnen afzienbare tijd straks alle burgers leven onder de dictatuur van een stel misdadigers die de wereld willen veranderen in een Nieuwe Wereldorde.

Onze regering voert het gedachtegoed uit van die verschrikkelijke Klaus Schwab, een dubieus man die zijn foute ideeën als broodjes aan de man brengt. Ook koningin Maxima en haar adepten hangen aan de lippen van deze Duitse crimineel, die sterk doet denken aan zijn voorganger Adolf Hitler. Nederland is natuurlijk haantje de voorste en is intensief betrokken bij de uitvoering van deze misdadige plannen.

Recent gepubliceerde Tweede Kamer-stukken tonen aan dat de Nederlandse regering juridisch bindende afspraken met het WEF (World Economic Forum) en het IMF (Internationaal Monetary Fund) heeft gemaakt. Beide organisaties pleiten voor een wereldwijde Great Reset. De gewone Nederlandse burgers worden gewoon buiten gehouden. Het Haagse schorremorrie heeft volkomen lak aan de burgers van Nederland.

Geef het gehoorzame volk een pietsje vrijheid, doch ontneem ze beetje bij beetje alle verworvenheden, vergelijkbaar met het optreden van de Duitse bezetting. Want – en ik ben hier zeer verbolgen over – er worden al concentratiekampen gebouwd om tegenstribbelende burgers, die weigeren mee te werken, in op te sluiten.

Heeft die gehoorzame burger nu werkelijk poep in z’n ogen? Als een stel domme ganzen lopen ze achter een tweede Adolf aan. Ik houd mijn hart vast. Doch ik kan hier wel blijven waarschuwen, maar blijkbaar wil de meerderheid der Nederlandse bevolking leven onder het juk der slavernij.

En denkt u maar niet dat het blijft bij een gifprik, winkelpasjes, anderhalve meter afstand en verstikkende mondkapjes. Dit hele gebeuren is slechts het voorspel. Dankzij al die gehoorzame Nederlanders worden wij in de fuik gedreven. Wat een onderdanig volk. Ik heb er slapeloze nachten van.

Desondanks wens ik U allen nog een gezegende dag.

Door:
Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op ONDERHORIGE BURGERS…

 1. Harry zegt:

  Realistische blik in de toekomst , ben ik bang , Driek .
  De ellende is dat behalve hier , niet zoveel mensen geloven dat dit heel wel zal kunnen gebeuren .
  Ze kijken mij steeds meewarig aan als ik over dergelijke zaken begin .
  Ik zal wel ingetreden zijn in de orde der Wappies .

  Geliked door 1 persoon

 2. Htskday zegt:

  “”En denkt u maar niet dat het blijft bij een gifprik, winkelpasjes, anderhalve meter afstand en verstikkende mondkapjes. Dit hele gebeuren is slechts het voorspel.”” !!!

  Geliked door 3 people

 3. BosscheBol zegt:

  Er wordt al gewerkt aan een “lange termijn strategie”.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2135922183/wereld-werkt-aan-coronastrategie-voor-lange-termijn-dit-zijn-de-plannen
  Ik vrees dat sommige grondrechten voorgoed weg zijn en andere makkelijk op te heffen.

  Geliked door 3 people

 4. Andre zegt:

  Het episch centrum van alle ellende zit in Den Haag. Vroeguh werd de ridderzaal al gebruikt waar de oorlogen werden verkocht. Het ziet er misschien droevig uit in NL maar erbuiten gebeurt veel wat Klaus Schwab helemaal niet fijn vindt alleen wij mogen dit niet horen en zien van Herr Schwab. In Kiev heeft Schwab de internetsites gesloten van de overheid. Geen hond die deze websites bezoekt maar wat roepen de nationaal socialisten Kiev in koor? WE WORDEN DIGITAAL AANGEVALLEN DOOR RUSLAND. Klaus Schwab roept op de achtergrond “zzzze greet cyberrr ettak” en wie gaat er een cyber attack verdragje tekenen? Jens Stoltenberg als NATO smurf maar eerst zn dansje afmaken op het Horstwessel lied. Die QR code gaat er niet komen en ook Duitsland met hun media 2G gaat overboord in Februari begin Maart.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Belangrijke vraag:

  Marie Antoinette:
  Kan iemand mij uitleggen wie de 19.000 € jaarlijkse contributie bij het WEF voor onze ministers betaalt?
  Hun eigen partijen of betalen de burgers mee aan hun eigen ondergang?

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bas Dat verklaart toch wel dat intelligentie en de realiteitszin van miljoenen burgers ver te zoeken is. Je kunt ze zien als mensen die meevaren met een cruise waarvan zij al weten dat het schip niet deugt en ten onder zal gaan.

   Like

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Driek .., Helemaal eens …, maar gun ze niet uw Nachtrust.. dat zijn ze niet waard, en die is veel te Kostbaar en Nodig voor uw Kracht en Scherpte in het verdere van het gevecht tegen deze Waanzin.
  Ton Ruygrok, Monster .

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Ondertussen moeder aarde……wat zou jetten met zijn klimaatbeleid daarvan vinden?

  Like

 8. Bas zegt:

  Wat een hoop toevalligheden…
  De maskers vallen af…

  https://pbs.twimg.com/media/FJNnMu2WYAMJwzl?format=jpg&name=large

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/europees-parlementslid-gaat-los-op-nederlandse-me-onschuldige-demonstranten-verscheurd-door-politiehonden/

  Europees Parlementslid gaat los op Nederlandse ME: ‘Onschuldige demonstranten verscheurd door politiehonden!

  Het Europees Parlementslid Cristian Terhes is in een persconferentie terecht losgegaan op de ronduit totalitaire Nederlandse politie en ME. Hij was namelijk bij de vreedzame demonstratie in Amsterdam vorige week, en wat hij zag heeft hem extreem geschokt. “Onschuldige demonstranten werden verscheurd door politiehonden!” aldus Terhes, die het wangedrag van de politie ook “inhumaan” noemde.

  Geliked door 3 people

 10. Bas zegt:

  Museumplein

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Pedro:
  In Nederland kost een kuub gas 2,24 euro, ter vergelijk, in België nog geen 0,80 cent.

  Wat doet onze regering ons aan? Zullen we het daar eens over hebben?

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  Scott Morefield
  Als je niet gevaccineerd bent, wil 55% van de Democraten je een boete opleggen, 59% wil dat je aan huis gekluisterd wordt, 48% wil dat je een boete of gevangenisstraf krijgt voor het in twijfel trekken van de werkzaamheid van het vaccin, 45% wil dat je gedwongen wordt tot ‘aangewezen faciliteiten’, 46% wil dat je digitaal wordt gevolgd, en 29% wil uw kinderen afnemen.

  Geliked door 3 people

 13. Bob fleumer zegt:

  Als de rechters krom zijn is er geen Recht meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s