Ondertussen in Israël . . .

Israël was het eerste land dat een omvangrijke vaccinatie-campagne startte. Maar de aanvankelijke successen werden gevolgd door ontgoocheling. Ondanks record-incidenties door de Omicron-variant willen de Israëli´s niets meer weten van corona en leven ze weer hun leven. Ook de regering heeft stilletjes afscheid genomen van de pandemie-bestrijding.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ondertussen in Israël . . .

 1. R Thomasson zegt:

  De mensen in Israël begonnen te twijfelen over de vaccinbeleid, toen de regering besloot kinderen v.a. 12 jaar oud te vaccineren. Het besluit stuitte op heftige verzet omdat: a) kinderen en jongeren werden niet ziek, dus er is geen reden ze te vaccineren en b) net als hier, mensen hoorden over bijwerkingen van de vaccin – ook op langere termijn – en besloten hun kinderen niet als proefkonijnen te stellen. c) ondanks de ultieme inspanning van de lokale pravda-media, zijn er steeds meer mensen die de vaccins wantrouwen. d) Het gebruik van de “groene pas” in openbare plekken zoals winkelcentra stuitte op heftige reacties van de zo Joodse als de Arabische bevolking. BOA’S, bewakingsdiensten en winkeliers vinden het onzinnig winkelend publiek als misdadigers of terroristen te beschouwen, en de vrijheid van normaal leven van hen af te nemen.

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  JA, OOIT DACH T MEN DAT ZE DE WIJSHEID IN PACHT HADDEN

  DAAR OMDAT DIE OUWE RUKKER BOVEN OP DIE WOLK , MEE ZAT TE LOEREN

  NU IEDEREEN GEVACCINEERD, IS EN DE DODEN VLIEGEN OM JE OREN

  EN DAN KOMT ER 1 AAN EN DIE HEEFT, DIE 3 E TAFEL GEVONDEN

  DAAR AAN DE ZIJKANT VANDE SINAI SCHAT IK IN ….

  GEBOD ELF , GIJ ZULT NIET VACCINEREN , ZONDER ONDERZOEK
  NAAR DE BIJWERKINGEN .

  BEETJE LAAT,

  HE BEN . ZOU DAT KUNNEN ??? JIJ WEET NOGAL VEEL ??

  OOM IKBENOOKKOKGEWEEST

  Like

 3. Julia zegt:

  Ondertussen in Nederland. De prikpooier en angst zaaier Ernst Kuipers zet zijn vaccinatieterreur voort door 2G zo snel mogelijk van kracht te laten worden. Ik vrees dat deze kl….z.k nog erger is dan De Jonge. Uiteindelijk weet hij met zijn medische achtergrond dat de vaccinaties niet effectief en zeer schadelijk kunnen zijn en die zogenoemde mondmuilen plicht puur is om gedragsverandering te bewerkstelligen. Dit is Kuipers zeer kwalijk te nemen meer dan zijn voorganger bloemschoen met zijn PABO achtergrond. https://niburu.co/binnenland/17051-wel-of-niet-2g-in-ons-land Duitsland met haar fascistische regering wordt door de Haagse fascisten op de voet gevolgd. De waarheid echter is dat in fascistisch Duitsland de besmettingen flink oplopen https://dvhn.nl/buitenland/Voor-het-eerst-meer-dan-80.000-besmettingen-in-Duitsland-27389236.html In dit land zijn de zogenoemde FFP-2 maskers al tijden verplicht dus hieruit blijkt dat dit masker totaal geen enkel effect heeft, geldt ook voor Oostenrijk. Kortom het G beleid van Kuipers is puur om mensen massaal aan de boosterprik bloot te stellen. Ik blijf er op staan dat elke Nederlandse staatsburger dezelfde rechten heeft en medische discriminatie binnen een democratie niet getolereerd hoeft te worden. Dat verplicht prikken ten behoeve van de algehele volksgezondheid is een leugen we weten allemaal dat massa mensen zich van ellende laten vaccineren om enigszins vrijheid terug te kopen. Het is een grove schande en schending van de Grondwet en Neurenberg code. We kunnen alleen nog hopen dat aan deze tirannie snel een einde komt en dat al degenen die hieraan hebben meegewerkt worden opgepakt en veroordeeld worden door een tribunaal. Vergeet niet wie voor tirannen zwicht zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Vandaag las ik het nieuws over de verrader van de familie Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na 76 jaar kwam men achter zijn identiteit. Hij was van de Joodse Raad in Amsterdam die werkte als verrader voor de nazi’s. Joden moesten ook bang zijn van hun eigen mensen die ze zonder twijfel of wroeging hadden verraden. Zo was ook het geval van Ans van Dijk https://www.youtube.com/watch?v=lVKFKTTYLJU Verraders zijn van alle tijden, en bij iedere segment van de bevolking. Ernst Kuipers en de NSB maffia van RIVM en OMT (Onderdrukkende Medische Tuig) zijn geen uitzondering op de regel. Zij werken voor de globalistische geld piranha’s, en niet voor het Nederlandse volk. Zo’n zooi NSB’ers bestaan nu over heel Europa.

   Like

 4. bezigebij63 zegt:

  Engeland inmiddels ook…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s