Vaccinatie tegen Covid-19. 1000 wetenschappelijke studies over zwaarwegende ongewenste werkingen van de anti-Covid-vaccins

(Vertaling: E.J. Bron)

De voor de ontdekking van AIDS met de Nobelprijs voor Geneeskunde onderscheiden viroloog professor Luc Montagnier werd woensdag 12 januari 2022 in het parlement van Luxemburg uitgenodigd om te praten over het vaccin. Ook de genetica Alexandra Henrion-Caude was aanwezig.

Luc Montagnier zei in zijn toespraak:

“Deze vaccins zijn giffen. Er bestaan geen echte vaccins. mRNA maakt het mogelijk zijn boodschap ongecontroleerd in het hele lichaam te transcriberen. Niemand kan voor een ieder van ons zeggen waar deze boodschappen zullen eindigen. Daarom is dit een verschrikkelijke onbekende. Meer dan een jaar geleden werd er een artikel gepubliceerd, waarin stond dat deze mRNA´s prionen bevatten. Ze zijn in staat om op onvoorziene wijze te zorgen voor veranderingen in proteïnes.

De 3 vaccins Pfizer, AstraZeneca en Moderna bevatten een kunstmatig gewijzigde sequentie. Daarom is er een bekend risico voor de menselijke gezondheid. Als arts vind ik het nog belangrijker dat er een discussie over de medische ethiek komt, zoals gedefinieerd wordt door het principe van Hippocrates ´Primum non nocere´ (ten eerste geen kwaad doen).

We moeten de ethiek van de geneeskunde respecteren om te verzorgen en te genezen, maar wat er nu gebeurt, is het exacte tegendeel. Nu staan we voor een massale campagne met marketingregels om producten te verkopen en door te drukken die doden.”

(De video van de toespraak van Luc Montagnier voor het Luxemburgse parlement werd op YouTube geplaatst, maar binnen een minuut verwijderd. Nu handelen de sociale media giganten duidelijk antidemocratisch en in samenwerking met Big Pharma en de regeringen)

Bron:
direktdemokratisch.jetzt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vaccinatie tegen Covid-19. 1000 wetenschappelijke studies over zwaarwegende ongewenste werkingen van de anti-Covid-vaccins

 1. leeuw7 zegt:

  t.a.v: die enkele moedige justitie ambtenaren en of defensie medewerkers die nog wel een rechte rug hebben !! Stop het Corona apartheidsregime van de nietsontziende wetteloze psychopaat Mark R. ,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren zonder enige ruggengraat)!!

  https://tora-yeshua.nl/2022/01/open-brief-topdeskundige-stop-covid19-onzin-leugens/

  Stop de COVID-19 onzin leugens!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 6 people

 2. Jan zegt:

  “Vaccins” zijn de nieuwe drugs

  De poging van regeringen om wereldwijd “mensen aan de naald te krijgen” is een voortzetting van de drugshandel met andere middelen. Het verschil: drugsdealers en de tabaksindustrie beloofden hun consumenten tenminste nog een ervaring.

  De “vaccin”-dealers van vandaag bieden alleen datgene wat ze ons vroeger hebben afgenomen: sociale participatie. In hun gewetenloosheid verschillen de “vaccin”-handelaars niet van hun voorgangers. Drugsdealers en de tabaksindustrie hebben eeuwenlang een spoor van bloed achtergelaten met eindeloze lijken. De Franse president heeft de “wens” uitgesproken om weigeraars van injecties tot het “bittere einde” te vervolgen.

  Dr. Gerd Reuther

  Drugs waren oorspronkelijk helemaal niet verwerpelijk. Tot de 12e eeuw werd het gebruikt om de vaten aan te duiden waarin medicijnen Europa bereikten. Pas daarna is de term gaan verwijzen naar de inhoud ervan. Tenslotte bestaat de term “drogisterij” nog tot in onze tijd… Het ging niet uitsluitend om verslavende middelen, hoewel opium bijna overal een vast artikel in de apotheek was. Opium, en tegenwoordig de farmaceutische opiaten, hebben altijd drugsverslavingen verdoezeld onder het mom van een medische toepassing. Lange tijd bleef misbruik beperkt tot de hogere klassen. Verhandeld als “laudanum”, was opium duur of werd het gereserveerd voor de “laatste sacramenten” in het gifkastje van priesters. Het was pas met de wereldwijde transportroutes en de Britse Oost-Indische Compagnie dat de internationale drugshandel een hoge vlucht nam. De rijkdom van de kooplieden van het Britse Rijk was voornamelijk gebaseerd op opium.

  Daarbij deinsden de Britten en, vanaf het begin van de 19e eeuw, de Amerikaanse oligarchen er niet voor terug om hele volkeren ten gronde te richten. De opiumoorlog van de Anglo-Amerikaanse handelaars tegen China veranderde de Chinezen in junkies. Thee en porselein waren niet genoeg als betaling. Chinese zilveren munten vestigden de rijkdom van de Verenigde Staten en verzekerden de Britse overmacht. Het dodental en de ellende van miljoenen mensen zijn nauwelijks in cijfers uit te drukken China verloor zijn eeuwenlange autonomie en verwerd tegen het einde van de 20e eeuw tot een ontwikkelingsland.

  Dit lot moet ons voor ogen staan wanneer de Anglo-Amerikaanse “vaccin”-maffia nu de hele wereld buiten China tot immunisatiejunkies wil maken. De “vaccins” die uit genetisch gemodificeerde micro-organismen of tabaksplanten worden verkregen, hebben immers de plaats ingenomen van de vroegere drugshandel, aangezien de opiumgebieden in Afghanistan niet langer binnen hun invloedssfeer liggen. Nog goedkoper en autonomer te produceren, beloven “vaccins” want zij zorgen voor hogere winsten. Tenslotte wordt iedereen nu verondersteld een junkie te worden. En drugsverslaafden zijn altijd ziek geweest en voortijdig gestorven. Europa zal dan niet langer een concurrent zijn.

  Men hoeft alleen maar de nodige stimulans te creëren met “vaccins” als er al een psychologische kick ontbreekt. De oplossing: vrijheid en intermenselijke relaties zijn alleen mogelijk tegen de “shot”, die zijn effect uiterlijk na 3 maanden verliest! Hoewel het “groene paspoort” aanvankelijk 12 maanden geldig was, wordt de geldigheidsduur ervan voortdurend verkort.

  De politieke en medische handelaars in de afzonderlijke landen mogen hun gezondheid als “zoethoudertje” houden door hun speciale onschadelijke porties te geven. Maar alleen zolang ze de klanten tevreden houden met steeds nieuwe oplichterij. Wie niet langer meespeelt, moet dan het land verlaten, zoals de oud-kanselier… Blijf rein en laat u niet verleiden door de “vaccin”-maffia. Gezondheid is onbetaalbaar. Geef de dealers van alle rangen en soorten geen kans!
  https://www.wochenblick.at/corona/impfstoffe-sind-die-neuen-drogen/

  Geliked door 5 people

 3. Jan zegt:

  Corona-FAKTEN: Mehr Übersterblichkeit, aber weniger Covid-Tote
  video
  https://auf1.tv/corona-fakten-auf1/

  Geliked door 1 persoon

 4. LadyofTruth zegt:

  Tja, vooral zelf blijven nadenken wat je tot je neemt – zowel prikken als pillen etc ….

  Geliked door 5 people

 5. droevige mof zegt:

  Luxemburg, een van de bases van de deep state, nodigt een bekende tegenstander van genetisch gemanipuleerde vaccinatie uit om een lezing te houden in het parlement. Ik moest twee keer kijken. Is er daar een machtswisseling geweest? Helaas lijkt het er niet op.
  De Luxemburgers hebben goed geluisterd en zaterdag waren er de hevigste protesten tegen de maatregelen sinds maanden. Er werden politieagenten ingezet die geen Luxemburgers zijn en die zeer gewelddadig optraden

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s