Brussel, 23 januari 2022!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Brussel, 23 januari 2022!

 1. Wappieman zegt:

  Kom ik als ongevaccineerde wel België binnen ?

  Like

  • Bas zegt:

   Ja dat kan! Ze controleren niet aan de grens ofzo.
   Om ergens iet te kunnen gebruiken en naar de wc te gaan, is een test voor toegang (QR-code) genoeg.

   Like

  • karton zegt:

   @ Wappieman op 17-1-2022 om 23.31 u.
   Ik weet het niet precies, Duitsland in ieder geval (nog) wel.
   Maar u weet toch ook wel hoe u de Belgen “om de tuin kunt leiden”?
   Als u achteruit lopend de grens passeert en op die manier België binnenloopt , denken de Belgen dat u eruit gaat.

   Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Dit is hoe hetwerkt en de Rothschild Maffia heeft hier geen antwoord op. Ja een soort Folkert van der Graafje met een fakkel ergens voor de deur zetten en dan hun eigen propaganda media weer voljanken terwijl ze het zelf doen. Om vervolgens met grof geweld de bevolking weer legitiem te kunnen onderdrukken. Het is al eeuwen hetzelfde spelletje door dezelfde elite.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  https://www.bnr.nl/nieuws/gezondheid/10465013/onderzoek-2g-en-3g-werken-amper

  ONDERZOEK: 2G EN 3G WERKEN AMPER MET OMIKRON

  Het effect van 2G-beleid, waarbij mensen gevaccineerd of genezen moeten zijn om toegang te krijgen, blijkt flink te zijn afgenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de TU Delft, UMC Utrecht en Populytics, in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. De onderzoekers stellen dat op dit moment, 3G én 2G een stuk minder effectief zijn in het tegengaan van de verspreiding van het virus dan twee maanden geleden.

  Het effect is vooral groot als 1G op veel locaties (en dus contacten) van toepassing is, en de kwaliteit van de toegangstesten hoog is, zo staat in het onderzoek.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ze hebben het wel over de toegang tot plaatsen met een hoge besmettingsgraad, lees Ziekenhuis, huisarts en tandarts dat daar wel een vaccinatie voor nodig is…dus de ongevaccineerden iedere medische hulp te ontzeggen en dan hebben ze zogenaamd geen 2G beleid maar toch ( voor het belangrijkste deel) toch wel.Vuile Qut nazi’s

   Like

 4. droevige mof zegt:

  Gisteren waren in Duitsland in totaal 1,5 miljoen mensen op straat bij honderden demonstraties. (Samenvatting van de cijfers van Telegram) Officieel zijn de cijfers veel lager, maar de vervalsingen kunnen snel worden ontmaskerd. Wat zij niet kunnen ontkennen is dat er inmiddels geen dag meer voorbij gaat zonder minstens 100 demonstraties. En het wordt van week tot week meer en meer.
  Hier is het “schaderapport” van vandaag op Welt online
  https://www.welt.de/vermischtes/article236308259/Corona-Demos-Zehntausende-demonstrieren-bundesweit-geg

  Like

 5. Bas zegt:

  Hierbij de resultaten van onderzoek TU Delft (en UMC Utrecht), waar Kuipers het over had tijdens de persconferentie.

  nos.nl
  Onderzoekers: 2G en 3G hebben nu nauwelijks effect
  Het omstreden 2G-systeem heeft nauwelijks effect op het tegengaan van de verspreiding van het virus in de samenleving op dit moment.

  Like

 6. Bas zegt:

  De strategie van premier Boris Johnson om Engeland open te houden in coronatijd lijkt te werken. Ziekenhuizen piepen en kraken, maar de besmettingscijfers dalen snel.

  parool.nl
  Boris Johnsons gok pakt goed uit: alles is open in Engeland, en het werkt
  De strategie van premier Boris Johnson om Engeland open te houden in coronatijd lijkt te werken. Ziekenhuizen piepen en kraken, maar de besmettings…

  Like

 7. Jan zegt:

  De SS in actie

  Like

 8. Julia zegt:

  Laten we hopen dat het er veel meer worden dan 1 miljoen mensen en dat door geheel Europa massale demonstraties de orde van de dag gaan worden zolang politici het smerige SCWAB beleid willen handhaven of invoeren. Lees ook de bevindingen over de effectiviteit van 2G https://nos.nl/artikel/2413501-onderzoekers-2g-en-3g-hebben-nu-nauwelijks-effect
  Ook de waarheid over het sjoemelen van cijfers en de waarheid over eventuele desastreuze bijwerkingen van het vaccin komen meer en meer boven tafel https://www.ninefornews.nl/kamerlid-fleur-agema-is-woest-we-zijn-misleid-schandalig/
  https://www.ninefornews.nl/nobelprijswinnaar-in-luxemburgs-parlement-het-vaccin-is-gif-en-doodt-mensen/ Kortom door misleiding wordt de algehele samenleving in de wurggreep gehouden zoals volgens het WEF plan is opgesteld. Het gaat niet om de volksgezondheid het is puur een onderdeel van de agenda NWO en om het invoeren van het social krediet systeem.
  Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk zijn de ziektekiemen van de EU lidstaten waar het fascisme met de dag meer en meer wordt opgevoerd. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/duitsland-trekt-strop-verder-aan-periode-genezen-van-corona-ineens-gehalveerd/ Nederland zal zeer zeker besluiten ondanks de uitslag van het rapport TU het 2G beleid in gaan voeren. Het is een schande hoe groot de omvang is van misdaad tegen de menselijkheid en nu zelfs jonge kinderen worden uitgenodigd om zich bloot te stellen aan het experimentele vaccin. Hoogste tijd dat miljoenen mensen de handen in een slaan om het algehele fascistische regime te dwingen alle vrijheden terug te geven en het vaccinatieterreur te beëindigen. Te krankzinnig voor woorden dat de SCHWAB uitvoerders het lef hebben om miljoenen mensen buiten de samenleving te zetten omdat zij zich niet onderwerpen aan experimentele vaccins. Vanwege de onderzoeksresultaten 2G en 3G hebben alle burgers gewoon vrijheid om restaurants, musea, theaters, etc. te bezoeken omdat in dit geval de rechters niet achter een dergelijk beleid kunnen staan als dit geen effect heeft.

  Like

 9. Jan zegt:

  Nobelprijswinnaar waarschuwt artsen: Vaccins zijn niet om te doden, ze zijn om te beschermen (video)

  Een criticus van het coronavirus “vaccin”, de Franse Viroloog Luc Montagnier waarschuwde eerder dat de vaccins de varianten creëren.

  De Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier veroordeelde het gebruik van het vaccin en waarschuwde artsen dat zij “verantwoordelijk zijn voor de toekomst van de mensheid” als zij doorgaan met het toedienen ervan aan patiënten die vertrouwen hebben.

  De 89-jarige viroloog was uitgenodigd door Gianluigi Paragone, een journalist en politicus die aan het hoofd staat van de “Italexit”-beweging in Italië. Gemodelleerd naar Brexit, steunt de Italexit-beweging een breuk met de autoritaire Europese Unie.

  De opmerkingen werden gemaakt tijdens de “Together to Say Enough” manifestatie in Milaan op de Piazza XXV Aprile en exclusief vertaald voor RAIR Foundation USA. De manifestatie werd gehouden om zich te verzetten tegen de Groene Pas, die niet-conforme burgers zal verhinderen deel te nemen aan reizen, bankzaken, werk, winkelen, enz.

  In april 2020 meldde de RAIR Foundation dat Prof. Luc Montagnier ondubbelzinnig verklaarde dat het coronavirus (SARS-CoV-2) “gefabriceerd was en uitgelekt uit een Wuhan lab in China met HIV (AIDS) DNA.” De opmerkingen werden gecontroleerd door Flora Teoh van Facebook’s Ministry of Truth, healthfeedback.org uit Singapore. Indertijd merkte RAIR op dat Flora Teoh ” bereid was om overtuigende verslagen te leveren op het gebied van wetenschap voor slechts 30 dollar per uur”.

  De Nobelprijswinnaar, die al heel lang kritiek heeft op het vaccin en op de strategie om de hele planeet te vaccineren, waarschuwde er al eerder voor dat de “vaccins” de varianten creëren. Tijdens zijn toespraak verklaarde Montagnier dat het nu duidelijk is dat de vaccins “geen bescherming bieden tegen de besmetting”, hetgeen “[I]n tegenstelling staat tot wat zij in het begin hebben aangekondigd”.

  Niet alleen biedt het vaccin geen immuniteit tegen het coronavirus, het is ook verantwoordelijk voor het veroorzaken van ziekte. “Het is niet alleen vanwege het klinische bewijs, maar ook vanwege alle resultaten, alle ziekten die dit vaccin heeft veroorzaakt,” legde Luc Montagnier uit.

  “Het spike-eiwit, dat wordt gesynthetiseerd door het boodschapper-RNA dat in het vaccin zit, is giftig voor de cellen,” waarschuwde Montagnier. Hij vervolgde met te zeggen dat het “vaccin” “vergif” is, en herhaalde hoe atleten zijn getroffen. Hij verklaarde verder (en Montagnier is consequent geweest) dat coronavirusvaccins “waarschijnlijk neurologische ziekten zullen veroorzaken, zeer ernstige hersenziekten”.

  “Soms manifesteren de neurologische verschijnselen zich al na de tweede boosterinjectie,” waarschuwde Montagnier. “En niemand kan voorspellen hoeveel gevaccineerden aan deze neurologische syndromen zullen lijden, of niet,” vervolgde hij.

  Vaccins worden verondersteld immuniteit te bieden tegen ziekten. Maar het coronavirusvaccin schaadt mensen. “Het kan niet worden getolereerd,” verklaarde de viroloog. “Vaccins zijn er niet om te doden, ze zijn er om te beschermen,” vervolgde hij. Wat het geven van het vaccin aan kinderen betreft, heeft Montagnier, net als vele anderen, verklaard dat dit een “misdaad” is.

  Het coronavirusvaccin werd verondersteld een einde te maken aan de pandemie. Het is echter schadelijk gebleken en biedt geen bescherming tegen het coronavirus. Dit is duidelijk voor iedereen die oplet. Op dit punt zijn gezondheidswerkers die het mislukte vaccin blijven toedienen medeplichtig.

  “Daarom vraag ik al mijn collega’s om te stoppen met het vaccineren van mensen met dit vaccin,” pleit Montagnier in zijn opmerkingen.” De artsen die mensen blijven vaccineren zijn zich hier absoluut van bewust [van de negatieve gevolgen van het vaccin]”, zei hij. “Pas op, pas op, zij zijn verantwoordelijk voor de toekomst van de mensheid”, waarschuwde de Nobelprijswinnaar.
  https://rairfoundation.com/nobel-laureate-warns-doctors-vaccines-are-not-for-killing-they-are-for-shielding-video/

  Like

 10. Jan zegt:

  Stunde Null: Wereld Economisch Forum wil dat mensen insecten haan eten
  video
  https://rumble.com/vf41vr-great-reset-world-economic-forum-wants-citizens-to-eat-bugs.html

  (ik eet kosher, debiele Schwab!)

  The Great Reset

  Like

 11. rakkertje zegt:

  Tuurlijk mag je in Belgistan ongevacineerd binnen … (zelfs illegalen die hier niets te zoeken hebben, hier blijven en komen profiteren op de kap van de gewone burger mogen ongevacineerd binnen) … Er zal een massa volk aanwezig zijn … Allemaal mensen die het zat zijn en opkomen voor hun vrijheid … de vrijheid van hun kinderen en kleinkinderen … KOM NAAR BRUSSEL EN DOE MEE ! … Laat je stem horen ! … Samen staan we sterk ! … Ik zal er ook zijn … ook in naam van anderen die wegens omstandigheden er niet kunnen bij zijn … (en ik weet dat Jasterke die er helaas niet meer is er ook zal zijn) … tot zondag in Brussel ………

  Like

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Het gevolg zal zijn dat dus ongeveer 1 miljoen mensen daar staan te vernikkelen van de kou en geen enkele regering of Brusselse maffia die zich daar iets van aan trekt.
  Het enige wat dan over blijft is inderdaad een stel regeringszetels onder de voet te lopen want eerder snappen die klootzakken het toch niet.
  En tussendoor even Schwab en zijn handlangers opknopen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Wandelen is ‘bedreigend’

  Vrijheid van verkeer wordt een bedreiging voor de staat verklaard
  Wandelingen/wandelaars zijn de eerstvolgende bedreiging voor de staat.
  Wilfried Kahrs

  Nadat zo’n beetje alle grondrechten al zijn afgeschaft of opgeschort wegens epidemieën, lijkt die van het “vrije verkeer” uit te groeien tot een geldige bedreiging voor de staat. Men vermoedt dat men het wil gebruiken om een houding uit te drukken die onaangenaam of zelfs afkerig is van de “staat”. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voordat dit gedrag wordt verheven tot de rang van een “terroristische dreiging”.

  Dit vooropgesteld, zijn er regionaal zeer verschillende benaderingen door de politie om met deze nieuwe “dreigingssituatie” om te gaan. Het is dan ook de moeite waard om de afzonderlijke “gezondheids- en fitnessmarsen” te bekijken. Niet minder interessant is de manier waarop de “vierde macht” omgaat met de vermeende subversieve activiteiten van sommige burgers, die dat steeds vaker willekeurig in groepsverband doen, waarbij bewust een “georganiseerd karakter” wordt verondersteld.

  Voordat we verder gaan met “subversief gedrag”, wil ik een opmerking maken over dit grondrecht. Over het begrip “vrijheid van de persoon” lezen we op Wikipedia:

  “De vrijheid van de persoon is in Duitsland een grondrecht overeenkomstig art. 2 lid 2 zin 2 en art. 104 grondwet en omvat de fysieke vrijheid van beweging. De vrijheid van de persoon is een afzonderlijk grondrecht en staat los van het algemene persoonlijkheidsrecht van artikel 2 van de basiswet juncto artikel 1 van de basiswet. De inhoud en de reikwijdte van de bescherming zijn het recht van eenieder om elke toegestane plaats van zijn keuze binnen te gaan, daar te verblijven en die te verlaten zonder daarbij te worden gehinderd door het overheidsgezag (fysieke bewegingsvrijheid). Dit recht op verdediging staat in de traditie van het uit Engeland stammende “Habeas Corpus” en heeft de betekenis van bescherming tegen willekeurige aantastingen van de vrijheid door het staatsgezag”.

  Beieren… het modelstaatje

  Beieren kan weer als voorbeeld voor Duitsland dienen. Deze keer zelfs in een gesplitste versie, want beide kanten van de munt zijn te vinden. Laten we als voorbeeld een wandeling nemen in Weiden (Oberpfalz) van maandag 3 januari 2021. Daar ontwikkelt het hele verhaal zich tot een kat-en-muisspel, nadat de politie besloten heeft om preventief de persoonlijke gegevens van de wandelaars hier en daar vast te stellen. Dit is vrij ongewoon tijdens wandelingen, zodat men deze procedure als intimidatie had kunnen opvatten.

  De indruk kon dus niet geheel worden weggewuifd dat zij wel degelijk een intimiderende achtergrond kon hebben. Dit maakte de wandelaars niet radeloos of zelfs agressief, maar een beetje bedachtzamer. Dus, naast de loopsnelheid, nam ook de collectieve denksnelheid toe. Hier en daar schakelde men een versnelling hoger en probeerde kleine, nieuwe steegjes te ontdekken op de paden, die men gewoonlijk maar al te vaak overslaat om snel van A naar B te komen. Zelfs de pauzes in de tussenstations werden veel korter, waardoor het voor de politie nog moeilijker werd om de “veiligheidsdreiging van de opstandelingen” die zij zogenaamd op het spoor was gekomen, te begeleiden.

  Dit alles betekende dat de politie de wandelaars vaak alleen van achteren zag. Bovendien bewoog de politie zich uiterst koortsachtig door het centrum van de stad, van A naar B en C, om uiteindelijk weer bij A uit te komen. Dit alles in hun verwoede poging om uiteindelijk, op een of andere manier en ergens de wandelaars die een gevaar vormen door de samenleving weer tegen te komen. Duidelijk een uitputtende onderneming, want sommige agenten maakten intussen een wat onrustige en geïrriteerde indruk. Een slechte voorwaarde voor een dienst aan de gemeenschap die heel ontspannen had kunnen zijn. Aangenomen mag worden dat de politie in Weiden zeer vreemde instructies moet hebben gekregen over hoe zij om moet gaan met wandelaars. Maar zoals gezegd, dit is pure speculatie.

  ln Erbendorf kan men zich ontspannen…

  Als we kijken naar vergelijkbare wandelgewoontes in het weekend naar Erbendorf, is het beeld volledig omgekeerd. Erbendorf (Beiers: Arndorf) is een stad in de Oberpfalz in het district Tirschenreuth aan de Beierse porseleinroute. Vredig, gelukkig, vrolijk, diep ademhalend, deden mensen iets voor hun gezondheid en trokken er collectief op uit om wat frisse lucht te halen en daarbij geen porselein kapot te slaan.

  In Erbendorf, een stadje van iets meer dan 5.000 zielen, reageerde de politie heel anders. Zij herkenden onmiddellijk potentiële conflicten tussen wandelaars en gemotoriseerd verkeer. De politie deed waar ze goed in is: orde handhaven. Zeer vooruitziend regelden zij alles om elk mogelijk ongemak in dit opzicht te voorkomen. Zij deden dit met een ontspannenheid en kalmte die deed denken dat zij er echte professionals in waren. In dit opzicht waren zij slechts in de tweede plaats geïnteresseerd in de wandelaars, maar waren zij met succes begaan met de algemene veiligheid van de omgeving. Hartelijk dank daarvoor!

  De politie in Erbendorf zag dan ook geen reden om voetgangers overmatig aan te pakken. Misschien heeft ook niemand hen gewaarschuwd. Waarom zouden ze? De indruk was dat het een gelukkige, vreedzame coëxistentie was. Met andere woorden, de politie deed haar werk met volledig zelfvertrouwen. Het resultaat was dat alle aanwezigen vriendelijk konden glimlachen en dat de bewegingsdrang van de mensen de overhand hield, wat de gezondheid verder bevorderde door een betoverende glimlach en een uitbundige gezelligheid.

  Een goed humeur is zoals wij weten essentieel voor het succes van elke beweging. Erbendorf ligt trouwens niet zo ver van Weiden – slechts 25 kilometer. Maar het heeft een andere politieleiding en daardoor mogelijk een heel andere en/of betere manier om met deze situatie om te gaan mochten zich problemen voordoen.

  Het is belangrijk deze verschillen te kennen zodra men het idee krijgt in groepen in weer en wind te gaan lopen. Waar en waarom de politie, de staat en de regeringsgezinde systeemmedia tot de conclusie komen dat dit activiteiten zijn die de staat in gevaar brengen of zelfs ontoelaatbare handelingen zijn, is en blijft een zaak van het respectieve verantwoordelijke helderziende.

  In feite kan men ervan uitgaan dat veel mensen niet eens meer zin hebben om de papierwinkel te doorlopen om hun grondrechten, die op zichzelf onschendbaar zijn, uit te oefenen. Tot dusver zijn “wandelingen” nog niet onderworpen aan registratie. In tegenstelling tot “demonstraties”, waarbij sommige mensen (bij voorkeur de overheid) zich het recht voorbehouden deze te reguleren of zelfs te verbieden, om welke reden dan ook.

  Volgens de huidige kennis kan “wandelen in groepsverband” zich ontwikkelen tot een soort nieuwe volkssport. Een zekere tendens in die richting is onmiskenbaar. Alleen de verschuiving naar stedelijke gebieden is een nieuw verschijnsel. Terwijl men zich vroeger concentreerde op het genieten van frisse lucht in een uitgestrekt natuurgebied, lijkt het nu mode te zijn om dit alles in stedelijke gebieden te beoefenen. Toegegeven, in grote steden is het veel gemakkelijker om gemeenschappen voor dit streven te vinden.

  Laten we eerlijk blijven: gezelligheid is een van onze centrale en sociale elementen in een tijd waarin de georkestreerde opdeling van de maatschappij – tot in de kleinste sociale cel, het gezin – het “nieuwe normaal” aan het worden is.

  Het is zo jammer dat juist de pandemische maatregelen hier zo’n ongunstig effect hebben, hoewel dit in de “frisse lucht” aantoonbaar niet het geval is. Maar van dat laatste heeft de politiek niets gehoord. Ze zijn nog steeds bezig met het najagen van mogelijke masker deals en de daaruit voortvloeiende commissies.

  Wat heeft de ” Vierde Macht ” ons over dit onderwerp te vertellen ?

  Dan nu een persbericht uit de Oberpfalz dat handelt over de twee bovengenoemde gebeurtenissen. Zoals men zou verwachten, ligt de nadruk in deze meer op de gevaren die de laatste tijd aan wandelingen worden toegeschreven. Allemaal illegaal en zo. Helemaal in lijn met het systeem, men zou kunnen overdrijven. Het valt niet te bewijzen dat de schrijvers van het roddelblad banden hebben met de overheid, maar het riekt alarmerend naar bijbehorend “goed gedrag” tegenover de autoriteiten voor wie deze wandelingen zo’n hoofdpijn bezorgen.

  Laten we niet provinciaal blijven en een paar niveaus hoger gaan. En zie, zoals te verwachten was, vinden we precies de griezelverhalen die nodig zijn voor het grote en landelijke verhaal in Duitsland. Hier is een eerste voorbeeld: “Corona protesten in München – “Reichsbürger” bedreigt reiziger met mes …” [T-Online artikel, 30 dec 2021].

  In het artikel mag de verwijzing naar de “onwettigheid van wandelingen” natuurlijk niet ontbreken. Illegaal in die mate dat München het lopen verboden zou hebben. Wat een geluk voor het officiële verhaal om zo’n gruwelverhaal te kunnen schrijven. Misschien zal er een idioot worden gevonden die, om welke reden dan ook, deze onzin met zijn daden zal ondersteunen. Dus er is maar één gek nodig om er 10.000 in diskrediet te brengen. Veel lof voor de ingenieuze “verslaggevers” – dit heeft niets te maken met serieuze journalistiek.

  ► En het wordt nog gekker in het mediawereldje…

  Om nog een stap verder te gaan, laten we de Tagesspiegel aan het woord: ” Dwarsdenkers menendat zij in een “burgeroorlog” verkeren. Verplicht vaccinatiedebat radicaliseert samenzweringsgelovigen” … [artikel in de Tagesspiegel, 10.12.2021]. Ook hier halen ze het zware geschut boven, althans verbaal. Iedere welingelichte zelfdenker die niet gelooft in het effect van x-voudig spuiten met genetisch gemodificeerde organismen moet een “samenzweringsgelovige” zijn die mogelijk ook radicaliseert.

  Daarvoor moet het op de een of andere manier een diffuse scène van dwarsdenkers zijn die daar aan de orde is. En ook tegenstanders van het Corona-vaccin, die lang niet allemaal tegenstanders van vaccinatie zijn, worden over één kam geschoren. En zo gaat het gelinkte rapport verder. Vrijwel geen van de regeringsverhalen over de “onderdrukking van onwelgevallige minderheden” wordt buiten beschouwing gelaten. Uiteindelijk zal hij die het verhaal gelooft, gezegend worden. De geschiedenis leert ons dat het beter is niet alle onzin te geloven die van de regering komt. Als de mensen zich bijvoorbeeld in de jaren dertig van de vorige eeuw tegen de propaganda hadden verzet, zou de geschiedenis en dus ook het heden er misschien anders hebben uitgezien.

  Maar vandaag kan ons journaille nauwelijks zo ver denken. En dus pakken ze gretig alles op dat niet in het “officiële patroon” past. Dienstverlening volgens het boekje, dat is wat het is. Misschien is het slechts een kwestie van tijd voordat wandelingen in grotere groepen daadwerkelijk worden gecriminaliseerd op de hierboven aangegeven wijze. De splitsing en afbraak van de samenleving zal doorgaan. Het is nog lang niet voorbij. En dit gaat niet over het handhaven van de “volksgezondheid”.
  https://kritisches-netzwerk.de/forum/bewegungsfreiheit-wird-zur-staatsgefaehrdung-erklaert

  Like

 14. Bas zegt:

  Weg met 2G!!!

  telegraaf.nl
  Onderzoek in opdracht ministerie: 2G voegt door omicron niets toe
  De invoering van een 2G-beleid voor coronatoegangsbewijzen heeft op dit moment geen zin. Dat concluderen onderzoekers die op verzoek van het ministerie van Volksgezondheid verschillende scenario’s…

  Like

 15. Bas zegt:

  Corona-bedrog…

  Like

 16. Bas zegt:

  Belgisch politicus wil dat ongevaccineerden nergen meer naar binnen mogen..

  ferdinand meeus
  “Laat ongevaccineerden nergens meer binnen” zegt voorzitter socialistische party @conner_rousseau. Ik dacht dat is grap onder matekes.
  Nee Conner meent dat. Is communisme van de ergste soort.
  Weg met burgerrechten en grondrechten.
  Socialisten zijn gevaarlijk voor onze vrijheid.

  https://pbs.twimg.com/media/FJTIYUwXsAA2EQ6?format=png&name=900×900

  https://www.standaard.be/cnt/dmf20220116_98160240

  Laat ongevaccineerden nergens meer binnen
  Alleen gevaccineerden zouden toegang mogen krijgen tot openbare plaatsen, vindt Conner Rousseau. Solidariteit wordt zo beloond met vrijheid.

  Like

  • Bas zegt:

   ‘Belonen met vrijheid..’

   ONZE OPINIE.
   Wie is Conner Rousseau om u en mij te belonen als was hij Sinterklaas?

   Conner Rousseau (Vooruit) wil gevaccineerden belonen met vrijheid. U leest het: belonen. Vorige week konden we dat met wat goede wil nog klasseren als een communicatieblunder in ‘Terzake’. Als slip of the tongue. Maar dat was het dus niet. De Vooruit-voorzitter herhaalt het in een ongetwijfeld grondig nagelezen opiniestuk in ‘De Standaard’. “Solidariteit wordt beloond met vrijheid.” Wat een paternalisme. Wie is Conner Rousseau om u en mij te belonen als was hij Sinterklaas die de brave kindjes lekkers geeft en de andere de roe?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s