Duitsland trekt strop verder aan: periode “genezen van corona” ineens gehalveerd

(Door: Wout Willemsen)

Heel langzaam maar zeker wordt het de ongevaccineerde Duitser praktisch onmogelijk gemaakt om nog langer ongevaccineerd te zijn. De Omikron-variant wordt nu aangegrepen als reden om de termijn voor ‘genezen van corona’ in Duitsland te halveren van zes naar drie maanden. Een besluit dat overigens zonder aankondiging vooraf door het Robert Koch-instituut werd genomen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsland trekt strop verder aan: periode “genezen van corona” ineens gehalveerd

 1. droevige mof zegt:

  Het vasthouden aan irreële ideeën uit het principe van loyaliteit aan het gezag, dat is de vloek die over mijn geliefde Duitsland ligt. Deze verbetenheid, deze bazigheid en deze wil om wat voor zichzelf erkend wordt tot algemene wet te maken, dat is de Duitse Ungeist. Wat jammer, eigenlijk een prachtig land.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Ik heb jaren met de caravan aan de Bodensee gestaan.
   Inderdaad een prachtig land dat verloochend en verraden is door oppertrol “Wir Schaffen Das” en haar voorgangers.

   Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Natuurlijke immuniteit mág van hen dus géén voordeel hebben boven de korte werking van een quasi-vaccin…

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Die vier prikjes per jaar had ik al voorzien.
  Maar dat zal veranderen in elke maand een prikje.
  Van baby tot hoogbejaarde.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Tistochwat op 17-1-2022 om 23.12 u.
   Met 4 prikjes per jaar moet het toch zeker lukken om de bevolking te elimineren ?

   Like

  • BosscheBol zegt:

   Volgens mij gaat het pas goed los over een jaar of 4(?). Dan krijgen we de klimaat-lockdowns. Ze zullen ons angst aanpraten vanwege overstromingen en superstormen en dat gaat dan alleen over als we niks meer mogen, als de grondwet afgeschaft wordtr etc.

   Like

 4. Jan zegt:

  Duitsland heeft dus een ‘probleem’ met niet-geprikten hoewel dat een nepprobleem is. Zij krijgt er heel snel nog een bij en blijkbaar dringt dat niet door tot de botte koppen van de socialisten, het gasprobleem.

  Opslagfaciliteiten in Oostenrijk bijna leeg
  Aftellen tot dag X tot het aardgas op is is begonnen: Moeten we doodvriezen vanaf maart?

  Berekeningen van de gasreserves op een website tonen aan dat we binnenkort geen behaaglijke warmte meer zouden hebben op onze breedtegraden. Er is daar een “aftellen voor gas” opgezet voor Duitsland en Oostenrijk. Als de consumptie onveranderd blijft, wordt het devies in maart: kleed u warm aan! Want als de mensen tegen die tijd niet meer kopen, zal de grote bevriezing beginnen. Het getouwtrek over de Nord Stream 2-gaspijpleiding is tegen deze achtergrond nog onbegrijpelijker. In Oostenrijk lijkt het de mensen nog minder uit te maken of zij hun huis kunnen verwarmen. De niveaus zijn nog niet eens op 30 procent.

  De situatie zou bijzonder dramatisch zijn indien, toevallig, het gas zou opraken juist op het moment dat een stroomstoring al het andere zou lamleggen. Want verwarming zou dan noch met elektriciteit, noch met gas mogelijk zijn. De officiële waarschuwingen voor een stroomstoring zijn de laatste tijd sterk toegenomen, zoals Wochenblick onder andere hier meldde.

  Uiterlijk in maart: geen aardgas meer in opslagfaciliteiten
  De exploitanten van de website kreativbastelstube.de hebben de gegevens van de informatiepagina “Aggregated Gas Storage Inventory” (AGSI ), waarop de gasstanden worden vermeld, verwerkt en op hun website een aftellende calculator voor Duitsland en Oostenrijk ingesteld. Dit geeft aan hoe lang het aardgas dat momenteel in de opslagfaciliteiten beschikbaar is, nog meegaat. Volgens dit zal dag X in Duitsland over 60 dagen worden bereikt. In Oostenrijk is het nog erger. Het laatste aardgas zal over 50 dagen opgebruikt zijn.

  Dag X
  De berekening is gebaseerd op de gemiddelde waarde van de laatste 7 dagen. Bij gelijkblijvend verbruik zou dag X voor Duitsland op 16 maart vallen. In Oostenrijk is de situatie nog dramatischer. Bij een gelijkblijvend verbruik zouden de gasopslagplaatsen daar reeds op 6 maart leeg zijn.

  Voor de berekening wordt rekening gehouden met alle dagelijkse toevoegingen aan en onttrekkingen uit de gasopslagfaciliteiten. De procentuele verandering heeft geen betrekking op de vorige dag, maar op de totale opslag. De bijgewerkte verbruiksgegevens zijn gewoonlijk beschikbaar in de avond van de volgende dag. Op dag X zijn de gasopslagplaatsen dan mathematisch volledig leeg.

  Gasopslaginstallaties veel leger dan vorig jaar
  Voor een betere oriëntatie en vergelijkbaarheid worden de vullingsniveaus van het lopende jaar getoond naast die van het voorgaande jaar. Zo ligt het niveau in Duitsland op 15 januari iets minder dan 12 procentpunten onder dat van het voorgaande jaar. De opslagtanks zijn voor 46,5 procent gevuld, tegen 58,3 procent vorig jaar. In Oostenrijk zijn de opslagtanks bijna 36 procent leger dan het jaar daarvoor. Op 15 januari waren de gasopslaginstallaties voor 29,71 procent gevuld. In het voorgaande jaar was dat 65,5%.
  https://www.wochenblick.at/allgemein/erdgas-ende-countdown-bis-tag-x-muessen-wir-ab-maerz-erfrieren/

  Like

 5. Julia zegt:

  De ellende begint in Duitsland ze hebben wederom kans gezien om geheel Europa het NAZISME op te leggen. Zij zijn het voedend kwaad voor de algehele EU. Het wordt van kwaad tot erger en het wordt tijd te kappen met die algehele EU waar Duitsland en Frankrijk het voor het zeggen hebben.

  Like

 6. Frits zegt:

  Vooral de bevolking blijven treiteren en beliegen. Dan breekt straks naast corona ook de pleuris uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s