Hoe ze met het corona-virus de burgers voor de gek hebben gehouden om ​​de fascistische “Great Reset” uit te voeren en de mensheid in de hel te slepen

(Door: “Balkanske priče”)

We zitten al twee jaar in een Great Reset oorlog (Covid-19 bestaat niet meer sinds 2020), een stille oorlog tegen de mensheid! De opgelegde maatregelen dienen niet de gezondheid van het volk, maar ze maken de samenleving en de schepping kapot maken ter verrijking van een groep corrupte Babylonische machthebbers, die een schandelijke werelddictatuur aan het invoeren zijn. Het huidige dictatoriale de Great Reset beleid maakt alles kapot: de economie, de normale wereld, het leven van de jeugd. Er ontstaat een verloren generatie. Kinderen en jongeren hebben te maken met een stortvloed aan uiterst ingrijpende regels. Scholen zijn veranderd in halve ziekenhuizen. Scholieren worden verplicht mondkapjes te dragen en afstand te houden. Kinderen die positief worden getest, worden in quarantaine geplaatst. Onderwijs wordt deels online gegeven. Het sociale leven van kinderen en jongeren wordt door al deze maatregelen zwaar verstoord. Het aantal zelfmoorden onder hen is nu het hoogst in de geschiedenis en veel psychiaters zeggen dat ongeveer 30% van de jeugd in zijn leven te maken zal hebben met psychologische gevolgen. Kinderen hebben geen last van een corona-infectie. Toch rolt Nederland het beleid uit om kinderen te vaccineren. Verschrikkelijk!…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe ze met het corona-virus de burgers voor de gek hebben gehouden om ​​de fascistische “Great Reset” uit te voeren en de mensheid in de hel te slepen

 1. Jan zegt:

  De volgende ‘pandemie’ in aantocht, aldus heks Marion Koopman.

  We houden ons momenteel druk bezig met de verspreiding van de omikron-variant, maar wetenschappers hebben het al over een volgende dreiging. Onder meer het onderzoeksteam van Marion Koopmans maakt zich nu zorgen over muggen.

  Zij waarschuwen voor de mug. Koopmans werd in deze coronacrisis een van de meest bekende coronadeskundigen. Zo legde ze recent nog uit dat we nog niet klaar zijn met de pandemie en we vaccins moeten blijven updaten.

  Tegen EenVandaag spreekt entomoloog Sander Koenraadt zelfs uit dat de mug het „meest dodelijke dier op aarde” is.
  ….
  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2022/01/onderzoek-marion-koopmans-virus-muggen/

  Ik wed dat daarna de olifant aan de beurt is

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Gelukkig dat er nog mensen zijn die niet in dit smerige en onmenselijke WEF spel tuinen. Al die goedgelovige schaapjes komen er vroeg of later wel achter https://niburu.co/binnenland/17055-de-ongevaccineerden-zullen-de-mensheid-redden. Dat blijkt ook wel ook België die zonder meer 50.000 zorgmedewerkers de laan uit stuurt omdat zij niet zijn gevaccineerd en vele andere sectoren zullen de desastreuze gevolgen ondervinden. Dan is het maar goed dat er binnen de huidige fascistische dictatuur nog mensen zijn die hun verstand hebben gebruikt. Ik zeg maar zo de sterkste zullen overwinnen.

  Geliked door 4 people

 3. jungleelephant zegt:

  En het overgrote deel van het volk slaapt verder!

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  youtube.com
  Battleground Melbourne Documentary
  Battleground Melbourne tells the story of the Fall of the World’s Most Liveable City, through the eyes of those who risked everything to save it.

  Documentaire over Battleground Melbourne
  Battleground Melbourne vertelt het verhaal van de val van ’s werelds meest leefbare stad, door de ogen van degenen die alles op het spel hebben gezet om het te redden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  De Great Reset in beeld

  Run out of food lukt momenteel aardig in Amerika
  De mensen die succes hebben, klein – en middenbedrijf, moeten vernietigd worden, is men aardig mee opgeschoten
  Voor niks werken (you own nothing and you will be happy)
  Nu nog het uithongeren, zal ook lukken, her-introductie gaarkeuken

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.ftm.nl/artikelen/update-digitaal-id-bewijs?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=ControleDigitaleIdentiteit

  Wie controleert straks onze digitale identiteit?

  In Europa wordt over een nieuw systeem voor digitale identiteit nagedacht; zowel Nederland als de EU zijn ermee aan de slag. Hoe zo’n systeem wordt vormgegeven, is uiterst belangrijk. Wordt het een centraal georganiseerd systeem, of een decentraal systeem, waarbij burgers zelf greep hebben op wie wanneer wat kan inzien?

  Nederland wil binnen de Europese Unie ‘het voortouw’ nemen rond digitale ontwikkelingen zoals een online identiteit, zo staat in het Coalitieakkoord van afgelopen maand.

  Like

 7. Bas zegt:

  Hello everybody….There is NO GLOBAL WARMING!!!

  Mede-oprichter van Weather Channel geeft toe dat er geen opwarming van de aarde is.
  Global warming is politiek, niet wetenschappelijk!

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Prinsjesdag:
  Meeste Nederlanders gaan er niet op achteruit volgend jaaar…

  https://pbs.twimg.com/media/FJXq0NAX0AEDLss?format=jpg&name=900×900

  Vandaag:
  AD.nl
  Nederlandse huishoudens gaan er dit jaar fors op achteruit in de portemonnee, omdat tal van zaken duurder zijn geworden
  https://ad.nl/geld/huishoude

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Ondertussen
  Biden noemt het overlijden van een recidiverende gewelddadige crimineel tijdens zijn arrestatie érger dan de gerichte moord op een altruïstische vredespredikant. Links is knettergek geworden!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s