Officieel: Immuniteit gewurgd door Covid-vaccin

De Britse regering geeft toe dat vaccins het natuurlijke immuunsysteem hebben beschadigd van diegenen die dubbel gevaccineerd zijn. De Britse regering heeft toegegeven dat wanneer je dubbel gevaccineerd bent je NOOIT MEER in staat zult zijn om volledige natuurlijke immuniteit tegen Corona-varianten te verkrijgen – of mogelijk welk ander virus dan ook.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Officieel: Immuniteit gewurgd door Covid-vaccin

  • johannes zegt:

   jaja het roken was een van de eerste proefballonnetjes, eigenlijk precies hetzelfde verhaal als met de cojonaidioterie en toen wist je als roker al (of je had het kunnen aanvoelen) dat het daar niet bij zou blijven, en och och wat was men het met elkaar eens allemaal, vooral degenen die gestopt waren ontpopten zich als heuse medische politieagentjes.
   Uit naam der wetenschap (lees: verzekeringsgeld) bepalen wij hoe je leeft, en menselijkheid wordt uitgesloten.Wij bepalen wat gezond is of niet en daar houd je je aan, ja ?……………nou nee, mijn lijf is van mij en ik alleen heb daar zeggenschap over en de rest is ronduit crimineel gedrag, mocht het onvermijdelijk ooit fout gaan dan betaal ik daar al mn hele leven premie voor voor hulp en artsen zijn dan mijn betaald personeel en ik geen object/geval voor hen ! zeker niet wanneer ik verplicht wordt ziekenzorgverzekering te betaling voor de huidige onnodige en absurde bedragen die maandelijks van mijn inkomen worden afgetrokken en feitelijk geld in de sloot zijn, en ik kan wel raden wie daarin zwemmen.

   Geliked door 2 people

 1. leo1 zegt:

  Nauhhh….. gevaccineerd, alvast gecondoleerd…..

  Dan maar gauw nog 1 keer op vakantie !

  Geliked door 3 people

 2. Marijke zegt:

  Ik schrik hier van!

  Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   @Marijke,

   U schrikt ervan?
   Degenen die opgelet hebben of een beetje onderzoek hebben gedaan weten dat al van het begin af aan..
   Ook op deze site is er veelvuldig en uitgebreid aandacht aan besteed, en vele reaguurders waaronder ik zelf hebben hier tot in den treure voor gewaarschuwd.
   Het is erg triest, maar wie niet horen wil moet maar voelen.

   Wegkijken of weglopen heb ik nog nooit gedaan, het is wat het is…

   Ik zelf probeer mij al bijna 2 jaar zo goed en zo kwaad als het gaat voor te bereiden voor wat komen gaat..
   Als je weerstand helemaal kapot geprikt is, kan alleen een koudje je binnenkort al de das omdoen..
   Laten we maar hopen dat het meevalt..
   Ik zie het somber in.

   Ik wens iedereen veel sterkte, we zijn nog maar net begonnen..

   De tijdbom tikt….

   Groeten van een nuchtere wappie..

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Ik voorzie een massale toename van het zogenaamde ”Vaccinofobie” de angst voor vaccineren, gekoppeld aan een toekomstige samenleving met een virusfobie en van mensen die angstgevoelens krijgen van een terrasje met koffiedrinkende mensen……….dat zijn schadelijke bijwerkingen van de vaccinatiemanie die men niet benoemt…..de psychische stoornissen een zware tol zullen eisen, nu en later….de politiek en de virologen hebben ons land verziekt.

  Geliked door 2 people

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…wanneer je dubbel gevaccineerd bent je NOOIT MEER in staat zult zijn om volledige natuurlijke immuniteit tegen Corona-varianten te verkrijgen – of mogelijk welk ander virus dan ook.”

  Maar de misdadigers in Vak K laten niet na om ons die rotzooi toch door de strot te dwingen. En de medeplichtigen in de Tweede Kamer kijken braaf de andere kant op. De handlangers van de pers schrijven netjes wat hen gedicteerd wordt.

  Maar verder is dit een hartstikke gaaf landje, waarin wij wonen. Yeah, right!
  Godverdomme, wat een teringzooi is het geworden. Of, zoals een kameraad van me zei (60 jaar geleden): een ouwerwetse galkankerzooi. Ik kan hem, geloof ik, niet eens ongelijk geven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 5. Duchesne zegt:

  Ik heb het rapport gelezen waaraan referentie is, ik vind niet dat wat er staat. Mijn Engels is vrij goed. Wat ik wel zie is dat natuurlijke immuniteit het beste scoort. Verder is het behoorlijk politiek correct en past het rapport in het regeringsbeleid. De tendens is dat ruim 240.000 mensen door de spuit niet in het ziekenhuis kwamen….maar ze gaan die cijfers niet verder meer berekenen want eigenlijk kunnen ze dat niet berekenen….zeggen ze in het rapport. Dus nu het er staat klinkt het mooi, en dat is alles wat mensen die dit gebruiken willen zien en zullen vertellen….

  Je kan er dus eigenlijk niks mee.

  Geliked door 2 people

 6. Puk zegt:

  Tegenspraak op https://www.techarp.com/science/covid-vaccination-damage-immune/

  Cijfers zeggen meer dan propaganda en tot nu toe is gebleken dat de werkzaamheid van vaccinaties niet voldoen, dus of Truth ook truth is?

  Truth : COVID-19 Vaccination Will NOT Damage Immune System
  This is yet another example of FAKE NEWS created by anti-vaxxers to scare people, and here are the reasons why…

  Like

 7. Bas zegt:

  Covid 19 schandaal
  METROPOLITAN POLICE FINALLY LAUNCH MAJOR INVESTIGATION!

  https://pbs.twimg.com/media/FJS4gO1WQAkbA9U?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Degenen die dit op Facebook plaatsen, krijgen onmiddellijk een ban.
  Dus het is de waarheid.

  Geliked door 2 people

 10. D.G.M.Holland zegt:

  Ook al ben ik zwaar tegen al die experimentele zogenaamde corona-vaccins, ik hou ervan de informatie voor corona-discussies op waarheid te toetsen. We hoeven geen “nep-nieuws” te verspreiden, want het kaartenhuis dondert vanzelf wel in elkaar.
  Dit bovenstaande bericht is dus niet waar…
  Maar ik heb ook twijfels over alle “waarheden” in het surveillance rapport zelf….
  Zie:

  Klik om toegang te krijgen tot Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

  Geliked door 1 persoon

 11. simon70b zegt:

  Van daar dat er in de contracten staan dat de Farma niet schuldig zal zijn na het nemen van deze Experimentele Gen Therapie spuiten. en maar prometen dat gig.

  Like

 12. Jan zegt:

  Big Pharma CEO vernietigt vaccinatie verplichtingen
  Brian C. Joondeph, M.D.
  Zie ook: Pfizer CEO Albert Bourla doet verrassende bekentenissen over de vaccins

  Verplichte inentingen zijn één van de vele verstikkende maatregelen die de aanhoudende COVID pandemie met zich meebrengt, een gevolg van diegenen die proberen “de wetenschap te volgen” en iets anders doen dan dat, of van regerings- en bureaucratische ambtenaren die de gelegenheid aangrijpen om hun autoritaire spierballen te laten zien. Of zij een nuttige maatschappelijke functie vervullen is een onbeantwoorde vraag.

  De CDC-website citeert een hoofdstuk uit een boek van onderzoeksdeskundigen Kevin Malone en Alan Hinman waarin vaccinatieverplichting wordt beschreven als een middel om “het aantal besmettelijke ziekten in de Verenigde Staten drastisch te verminderen”. Verplichtingen vormen een uitdaging “wanneer het maatschappelijk belang botst met het belang van het individu.” Bij vaccinatieplichten is er de aanname dat “verhoogde vaccinatiecijfers resulteren in een aanzienlijk verminderd risico op ziekte.”

  Hoewel van geen enkel individu dat nog niet geïmmuniseerd is kan worden gezegd dat het vrij is van het risico van de besmettelijke ziekte, vermindert het kudde-effect dat wordt gegenereerd door hoge immunisatieniveaus het risico van ziekte voor die individuen aanzienlijk. De niet-geïmmuniseerde persoon heeft daarenboven baat bij, omdat hij, wanneer hij het vaccin vermijdt, het risico op bijwerkingen van het vaccin vermijdt. Naarmate het aantal ziektegevallen daalt, komen de aan het vaccin verbonden risico’s nog meer op de voorgrond te staan, hetgeen een verdere stimulans vormt om immunisatie te vermijden. Wanneer een individu er dus voor kiest zich niet te laten vaccineren, verhoogt dit slechts minimaal het risico op ziekte voor dat individu, terwijl die persoon het voordeel geniet van het vermijden van het risico op door het vaccin veroorzaakte bijwerkingen.

  Kudde-immuniteit, een term die kan leiden tot verbanning uit de sociale media en de normale samenleving, is de sleutel. Zowel vaccins als natuurlijke infecties kunnen kudde-immuniteit bereiken. Zodra kudde-immuniteit is bereikt, verschuift de risico-batenverhouding van minder voordeel voor elke laatste persoon die wordt gevaccineerd naar meer risico van bijwerkingen van het vaccin. Dit is de logische manier waarop infectieziekten in het verleden zijn benaderd, totdat de COVID kennelijk de relatief vaststaande wetenschap met betrekking tot vaccins, mondkapjes, afstand houden en voorschriften veranderde.

  Het bovenstaande uitgangspunt gaat ervan uit dat het vaccin in kwestie het oplopen en overdragen van de onderliggende infectieziekte voorkomt. Of zoals het hoofdstuk beschrijft: “Een belangrijk kenmerk van de meeste vaccins is dat zij zowel individuele als collectieve bescherming bieden”.

  Bieden de COVID-vaccins zowel individuele als collectieve bescherming? Als dat zo is, dan kan er iets te zeggen zijn voor een vaccinatieplicht, hoewel dat discutabel is. Zo niet, dan hebben dergelijke verplichtingen geen zin.

  Een aangewezen persoon om dit te vragen is Albert Bourla, de CEO van Pfizer, de grootste producent van COVID-vaccins. In een recent interview met Yahoo Finance, liet Bourla de waarheid over het vaccin los,

  En we weten dat de twee doses van het vaccin zeer beperkte bescherming bieden, als ze al bescherming bieden. De drie doses, met de booster, bieden een redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfgevallen – en, nogmaals, dat is, denk ik, zeer goed – en minder bescherming tegen de infectie.

  “Beperkte bescherming als die er is,” is geen sterke aanbeveling. Het is een beleefde manier om te zeggen dat twee doses van het vaccin niet werken zoals eerder beschreven en beloofd. En met een booster, wordt de bescherming “redelijk”. Hij zei niet robuust of uitstekend, alleen redelijk, wat betekent dat er een beperkt voordeel is. En het is een voordeel voor het individu, niet voor andere mensen.

  Een paraplu biedt “beperkte bescherming als die er al is” in een orkaan en een regenjas biedt “redelijke” bescherming, maar in beide gevallen word je doorweekt en weggeblazen.

  Maar als de farmaceutische industrie zijn eigen verhaal niet meer gelooft, waarom zou iemand anders dat dan wel doen? Tenzij, zoals in het geval van de media en Amerikaanse regeringsfunctionarissen, meestal van democratische signatuur, zij ervoor kiezen de CEO van de grootste vaccinproducent te negeren en in plaats daarvan hun eigen desinformatie te herkauwen.

  CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky zei afgelopen zomer ongeveer hetzelfde over de COVID-vaccins: “Ze blijven goed werken bij ‘Delta’ wat betreft ernstige ziekte en dood, maar wat ze niet meer kunnen doen is overdracht voorkomen.” Met andere woorden, vaccins voorkomen niet langer dat iemand COVID oploopt of op iemand anders overdraagt.

  Wat ze nog wel doen is een “redelijke” bescherming bieden, om de omschrijving van de Pfizer CEO te gebruiken, tegen ziekenhuisopname en overlijden. Maar is dat een individueel of een maatschappelijk voordeel? Dat is de crux van verplichtingen.

  Vaccinatieverplichtingen zijn ogenschijnlijk bedoeld om de samenleving te beschermen tegen infecties en overdracht en om te zorgen dat het aantal ziekenhuizen wordt beperkt en ICU’s op een werkbaar niveau worden gehouden. De voorschriften voorkomen dat kinderen COVID oplopen en het mee naar huis nemen naar hun ouders en grootouders, die wellicht niet in staat zijn om het af te doen als een gewone verkoudheid, zoals hun kind waarschijnlijk zal doen.

  Maar dat werkt niet, althans volgens de CEO van Pfizer en de directeur van het CDC, zoals hierboven is opgemerkt.

  Dan komt het aan op individueel voordeel, dat er waarschijnlijk is. Als de vaccins het risico op ernstige ziekte, ziekenhuisopname en overlijden verminderen, dan is er een duidelijk voordeel voor het individu. Of beter gezegd, dit was een voordeel, maar met afnemende immuniteit voor vaccins en nieuwe varianten, bestaat dit individuele voordeel misschien niet meer.

  Kijk naar de cijfers die de media verkiest te negeren: “Bijna 75 procent van UK COVID sterfgevallen waren gevaccineerd, blijkt uit overheidsgegevens.” Zelfs Israël, het lievelingsland van vaccinaties en booster meldt: “De meeste COVID-patiënten in Israëlisch ziekenhuis zijn volledig gevaccineerd.” Ook in de VS, waar NBC News beweert: “Ziekenhuisopnames stijgen onder volledig gevaccineerden in VS, zegt Fauci.”

  Ervan uitgaande dat er een zekere mate van individueel voordeel is, rechtvaardigt dat niet een maatschappelijk verplichtingop te leggen met uitsluiting, vernedering en bestraffing van diegenen die zich er niet aan houden om uiteenlopende redenen, waaronder eerdere besmetting en natuurlijke immuniteit, bezorgdheid over nadelige effecten op korte en lange termijn, of religieuze overtuigingen.

  Met dezelfde logica zouden we de afschaffing van sigaretten en andere tabaksproducten kunnen voorschrijven. “Tabaksgebruik is de voornaamste vermijdbare doodsoorzaak in de Verenigde Staten”, volgens de CDC, goed voor 480.000 jaarlijkse sterfgevallen. Dit cijfer is hoger dan het aantal COVID-doden per jaar, vooral als men onderscheid maakt tussen sterfgevallen “met” en “door” COVID, een nuancering die nu pas tot het medisch establishment doordringt.

  Mandaten zouden ook kunnen worden toegepast op lichaamsbeweging en fitness, dieet, lichaamsgewicht, alcohol, recreatieve drugs, en elk ander gedrag dat het risico op individuele schade of overlijden verhoogt.

  Maar ik ga niet langer leven omdat mijn buurman zes keer per week naar de sportschool gaat, gezond eet, niet rookt en nooit harder rijdt dan toegestaan. Evenzo, als de CEO van Pfizer en de directeur van CDC gelijk hebben in hun overtuiging dat het vaccineren van mijn buurman niet zal voorkomen dat hij COVID zal overdragen en ik COVID zal oplopen, waarom zou ik mijn buurman dan verplichten het vaccin te nemen als hij dat niet wil, net zo min als hem te verplichten goed te eten en te bewegen?

  Als ik COVID oploop, dan is dat mijn eigen schuld, net als wanneer ik suikerziekte krijg of een beroerte door mijn levensstijl. Dat is het verschil tussen individuele en maatschappelijke voordelen. Vaccins, althans op basis van de huidige varianten en gegevens, leveren in de eerste plaats individuele voordelen op, die op zich al afnemen.

  Men zou het argument kunnen aanvoeren dat met COVID besmette personen middelen van het gezondheidszorgsysteem verbruiken, maar nogmaals, datzelfde argument geldt voor roken, zwaarlijvigheid, buitensporig alcoholgebruik en andere ongezonde maar volkomen legale activiteiten die aangepakt worden door middel van berichten over de volksgezondheid, maar niet door draconische en bestraffende dwangmaatregelen van de overheid.

  Het U.S. Supreme heeft een stap in de goede richting gezet door vaccinatiemandaten voor grote particuliere bedrijven te blokkeren. Een van de adviezen luidde: “Hoewel het Congres het OSHA onbetwistbaar de bevoegdheid heeft gegeven om de gevaren op het werk te reguleren, heeft het dit agentschap niet de bevoegdheid gegeven om de volksgezondheid in bredere zin te reguleren.” Dit is de reden waarom er geen mandaten zijn voor welbepaalde levensstijlkeuzes waarvan bekend is dat zij ziekte, ziekenhuisopname, dood en kosten voor de samenleving terugdringen.

  Gelukkig kan de Omicron-variant fungeren als het ultieme vaccin, zich als een lopend vuurtje over de wereld verspreiden, een milde infectie veroorzaken bij de overgrote meerderheid, en de besmette personen met een robuuste natuurlijke immuniteit achterlaten. In mijn staat Colorado meldt de Denver Post: “Het virus is overal”, omdat “gezondheidsfunctionarissen van de staat schatten dat één op de tien tot één op de vijftien mensen in Colorado op dit moment geïnfecteerd is”.

  Uiteindelijk zal iedereen worden blootgesteld en besmet, waarbij COVID endemisch* zal worden, net als de seizoensgriep, met een jaarlijks beschikbaar vaccin op basis van de beste schatting van de virusstam van het seizoen en vaccins die worden aangemoedigd voor degenen die een hoog risico lopen, net zoals we nu doen voor het griepvaccin.

  *(Bij infectieziekten noemt men een ziekte endemisch wanneer een ziekte blijft voorkomen in een bepaald gebied zonder dat de patiënten de ziekte elders hebben opgelopen) Toch blijft de linkse oppositie aandringen op het verplichten van COVID-‘vaccins’, ondanks het feit dat de CEO van Pfizer, de directeur van CDC en het Hooggerechtshof van de VS hebben gezegd, misschien op een omwegen, dat ze geen nut hebben. Hopelijk zet de trend van het Hooggerechtshof zich voort, met een doordachte analyse van onze overheidsmaatregelen, waarbij de wetenschap wordt gevolgd in plaats van simpelweg te zeggen “doe dit omdat ik het zeg”.
  https://www.americanthinker.com/articles/2022/01/big_pharma_ceo_blows_a_hole_in_vaccine_mandates.html

  Like

 13. Bas zegt:

  Wow la bombe de Christian Perronne
  Zo hebben ze dus die 2G kunnen doordrukken….

  Video Rumble
  https://rumble.com/vsjm63-wow-la-bombe-de-christian-perronne-.html

  Franse arts Christian Perronne was jarenlang voorzitter van de Franse vaccinatiepolitiek, hij zegt o.a. dat alleen al de Franse media €3 miljard hebben gekregen om te liegen over corona en veel meer…

  Like

 14. Jan zegt:

  video over de schadelijke werking van de injecties, die leiden tot meer doden
  https://gegenstimme.tv/w/xoMnExZx25WdQfjWguUp3t

  Like

 15. Jan zegt:

  Schokkende cijfers, maar artsen ‘begrijpen’ niet hoe de oversterfte ontstaat.

  Like

 16. Julia zegt:

  Niet voor niets nemen de big farma en de politiek geen enkele verantwoordelijkheid en zijn schadeclaims van eventuele gezondheidsschade door experimentele vaccins niet mogelijk. Daar hebben de ratten zich al direct van vrijgesteld. Nu zijn zelfs jonge kinderen het slachtoffer door het toedienen van de experimentele vaccins en zullen dus levenslang met een verzwakt immuunsysteem te maken hebben. Welke weldenkende ouder wil dit op zijn of haar geweten hebben een kind is niet in staat om zelf hierover te beslissen en is dus aan de goden overgeleverd. Onze kinderen dienen hiertegen te worden beschermd en een jong kind bloot stellen aan een experimenteel vaccin zou zwaar strafbaar moeten zijn.

  Like

 17. Frits zegt:

  Thanks but no thanks

  Like

 18. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Duidelijk: iedereen die met deze dwang tot een medisch experiment geassocieerd kan worden, van fabrikanten tot WHO/EU/WEF en ‘politici’ oppakken en voor een tribunaal berechten. Elke dag Injecteren en Levenslang opsluiten alhoewel een kogel veel goedkoper is. Maar dat is aan een onafhankelijk en rechtvaardig rechtsysteem

  Geliked door 1 persoon

 19. Stradi Song zegt:

  Dit is een grove leugen, weeral om de mensen bang te maken en ze te laten rennen om een spuit te halen als zij het wensen.

  Like

 20. Jan zegt:

  Israëlische studie wijst uit dat 4e injectie niet werkt – Moderna en Biotech aandelen crashen

  Een studie van het Sheba Medisch Centrum in Israël heeft aangetoond dat een vierde dosis van Pfizer of Moderna niet effectief is tegen Omicron.

  Doorbraakinfecties na 4 prikken was even hoog als na 3 prikken
  ….
  Dit kan de crash van de vaccinaandelen Moderna en BioTech verklaren.

  Alex Berenson rapporteerde:

  De hedgefondsen hebben zich eindelijk gerealiseerd dat er geen vierde spuit komt. En dat mRNA technologie, eh, nog een paar problemen heeft om op te lossen. (1 miljard mensen zullen dit niet graag horen, maar het is nu te laat. Er zijn fouten gemaakt, dingen gebeuren, toch?)

  Moderna en BioNTech zijn vandaag 8-10% gezakt, 60% sinds augustus. Oh, ik wou dat ik ze had kunnen shorten*.

  *Short gaan, short selling of het innemen van een baissepositie is het verkopen van effecten die men niet in bezit heeft, om zo te kunnen profiteren van een daling van de beurskoers. Het kan gaan om effecten zoals aandelen en obligaties.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/israel-study-finds-4th-booster-shot-ineffective-moderna-biotech-stocks-cratering/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s