“Praatgroep”

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Praatgroep”

 1. wappieman zegt:

  Uiteindelijk werd dat praatgroepje kort en klein gestampt door de Geallieerden en de Russen .
  Ook het huidige WEF- praatgroepje zal uiteindelijk kort en klein gestampt worden !
  Ons universum – of natuur zo u wilt – streeft altijd naar evenwicht , wie het leven wil vernietigen
  roept uiteindelijk dermate grote tegenkrachten op , dat hijzelf vernietigd wordt .
  WA von Amsberg ,Rutte , Kaag , Halsema , Bruls , Dijksma , Aboutaleb , en alle verdere WEF-vriendjes , nu kunnen jullie nog tot inkeer komen .

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volgens Gert Jan Segers was het WEF ‘gewoon’ een praatclubje…..
  Hoe verwoestend dit ‘praatclubje’ is, daar zullen we heel snel achter komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Knalkopje1 zegt:

  De media zijn eens te meer lekker bezig angst te zaaien, nu voor mogelijke toekomstige gevaarlijker varianten. Je moet toch zeker politici en instanties als het OMT en het RIVM brandstof leveren om ons weer lekker op te kunnen sluiten en vooral iedereen daarvoor rijp te maken, zodat ze zich ook gewillig laten opsluiten? Zo wordt het nieuwe fascisme in het zadel geholpen. Hier een bangmakerij-bericht van NU.nl:
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/dat-omikron-mild-is-zegt-niets-over-volgende-coronavarianten/ar-AASQF6z?ocid=msedgntp

  Like

  • Cathja zegt:

   Gewoon beschouwen als paniekzaaierij. Als we eens beginnen met onze schouders op te halen bij dit soort berichten en gewoon gaan doen, dat zou al een heel stuk aangenamer zijn. Als de overheid merkt dat we ons niet gek laten maken, zullen ze zich de moeite hopelijk besparen om dergelijke nepberichten rond te strooien.

   Like

 4. Julia zegt:

  De praatgroep van elitaire machtswellustelingen. Natuurlijk gooit de baas van Pfizer er weer een schepje bovenop om het miljarden verdienmodel jarenlang voort te zetten. Er wordt verkocht dat vaccinaties niet schadelijk zijn voor zwangere vrouwen dan kun je toch wel een groot vraagteken zetten bij het feit dat het fascistisch Oostenrijk die vaccinaties vanaf 18 jaar gaan verplichten maar wel zwangere vrouwen uitzondert van deze plicht. Er zit toch wel een flinke adder onder het gras. Laten we hopen dat nu toch daadwerkelijk miljoenen mensen wakker worden en besluiten zich niet langer te laten vaccineren met het experimentele goedje zodat de big pharma aan dit experiment geen cent meer verdient.

  Like

 5. Koekwous zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Knalkopje1 zegt:

   En de islam-hielenlikkende NOS trekt het ook nog in twijfel door te stellen dat de bezoekers in gijzeling ZOUDEN zijn genomen. Het gebruik van het woord ‘zou’ ontkent het in werkelijkheid.

   Geliked door 1 persoon

 6. only you zegt:

  Op hun standpunten wat nooit iets aan te merken, uiteraard wel van de tegenstanders!

  Like

 7. Bas zegt:

  Dit is 1 van de weinige plaatjes in het boek de Great Reset van Claus.
  Donker blauw is wat blijft en licht blauw is wat weg gaat volgens hun plan. Toevallig ook de restricties die sinds covid opgelegd worden…

  Potential decrease in behaviour:
  Traditional office space
  Eating out
  Live entertainment
  Travel (exept local tourisme)

  Mogelijke afname in gedrag:
  Traditionele kantoorruimte
  Uit eten
  Live vermaak
  Reizen (behalve lokaal toerisme)

  https://pbs.twimg.com/media/FJP4xJmXsA09B68?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 8. Edwin Vissers zegt:

  Er is niets nieuws onder de zon ,het zijn altijd de zelfde

  max verstappen 33

  WAT BETEKENT HET GETAL 33? WAAROM ZIE IK ALTIJD HET GETAL 33? VERBINDT 333 ONS MET BESCHERMENGELEN? WAT ZEGT DE BIJBEL OVER HET GETAL 33? BIJBELVERZEN OP HET GETAL 33
  “Tijdens de Middeleeuwen was alchemie niet alleen een filosofie en een wetenschap, maar ook een religie. Degenen die in opstand kwamen tegen de religieuze beperkingen van hun tijd, verborgen hun filosofische leringen onder de allegorie van het goudmaken. Op deze manier behielden ze hun persoonlijke vrijheid en werden ze eerder belachelijk gemaakt dan vervolgd. Alchemie is een drievoudige kunst, het mysterie ervan wordt goed gesymboliseerd door een driehoek. Het symbool is 3 keer 3–drie elementen of processen in drie werelden of sferen. De 3 keer 3 maakt deel uit van het mysterie van de 33e graad van de Vrijmetselarij, want 33 is 3 keer 3, dat is 9, het aantal esoterische mensen en het aantal emanaties van de wortel van de Goddelijke Boom.

  Het is het aantal werelden dat gevoed wordt door de vier rivieren die uit de Goddelijke Mond stromen als het verbum fiat. Onder de zogenaamde symboliek van de alchemie gaat een prachtig concept schuil, want dit belachelijke en verachte ambacht bewaart nog steeds de drievoudige sleutel tot de poorten van het eeuwige leven. Als we ons daarom realiseren dat alchemie een mysterie is in drie werelden – de goddelijke, de menselijke en de elementaire – kan het gemakkelijk worden begrepen waarom de wijzen en filosofen een ingewikkelde allegorie creëerden en ontwikkelden om hun wijsheid te verbergen.” – Manly Hall, geheime leringen van alle leeftijden.

  Voor iedereen die op afstand bekend is met het occulte en de New Age-beweging, is het duidelijk dat er veel betekenis, mysterie en fascinatie verbonden zijn aan het getal 33. Het is een graad van meesterschap in de vrijmetselarij. Talloze New Age, mystieke websites en overtuigingen vereren het. Maar wat is de bijbelse betekenis van het getal 33? Dit artikel onthult de oorsprong achter dit meest mysterieuze getal en waarom het zo’n speciale betekenis heeft voor het occulte.

  het getal 33 je verbindt met engelen en het geestenrijk.
  “Engel nummer 33 is een gunstig teken van je engelen dat je in afstemming bent met je goddelijke creatieve bron en in staat bent om alles wat je maar wilt in vorm te manifesteren.” – (bron) .

  “Wanneer je engelen je een bericht sturen met een nummer met een hoge trilling zoals nummer 33, is het een herinnering aan je verbinding met de Goddelijke Bron en de Opgestegen Meesters.” –
  (bron) .

  Voor degenen die bekend zijn met de Bijbel, zouden citaten zoals die hierboven onmiddellijk alarm moeten slaan. Er zijn tegenwoordig heel veel leringen die getallen, vooral het getal 33 of 333, met engelen verbinden. Ze wijzen op een speciale connectie die een persoon kan hebben als 33 steeds weer opduikt in hun leven. Maar wat betekent het echt? Welnu, een christen zou naar de Bijbel moeten gaan die het antwoord bevat.

  GETALLEN IN DE BIJBEL HEBBEN EEN SPECIALE BETEKENIS

  Het boek Openbaring bevat de ware betekenis van het derde deel of 33.
  “Hier is wijsheid. Laat hij die verstand heeft het getal van het beest tellen: want het is het getal van een mens; en zijn getal is zeshonderd zestig en zes.” – Openbaring 13:18

  De passage waarboven het nummer van het Beest of de Antichrist wordt beschreven – de satanisch bekrachtigde valse messias die de aarde zal regeren in de laatste 3 ½ jaar voor de wederkomst van de Heer Jezus Christus, de Schrift maakt duidelijk dat bepaalde nummers een speciale betekenis in de Bijbel. De apostel Johannes schreef onder inspiratie van de Heilige Geest: “Hier is wijsheid. Laat hem die verstand heeft tellen…”

  In de Bijbel worden getallen als symbolen gebruikt. 6 is het getal van de mensheid. Dit gaat helemaal terug naar het eerste hoofdstuk van de Bijbel als God schiep Adam op de 6 e dag van de schepping Week. De aarde werd voltooid op de 7e dag, die door de hele Schrift wordt verbonden met voltooiing of perfectie. 40 jaar dienden als een tijd van beproeving in de woestijn voor de Israëlieten. De Heer Jezus Christus vastte 40 dagen in de woestijn voordat hij werd getest en verzocht door Satan. Wat het getal 33 of een derde oplevert. Het wordt specifiek geassocieerd met de opstandige engelen die zich bij Satan voegden om oorlog te voeren tegen God en Zijn heilige engelen en menselijke gelovigen. Dit wordt gedetailleerd beschreven in het visioen van Johannes de Apostel in Openbaring 12:

  “En er verscheen een groot wonder in de hemel; een vrouw gekleed met de zon, en de maan onder haar voeten, en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren: En zij die zwanger was huilde, barende tijdens de geboorte, en deed pijn om te worden verlost. En er verscheen nog een wonder in de hemel; en zie, een grote rode draak, met zeven koppen en tien horens, en zeven kronen op zijn koppen. En zijn staart trok het derde deel van de sterren des hemels, en wierp ze op de aarde: en de draak stond voor de vrouw die klaar was om te worden verlost, om haar kind te verslinden zodra het geboren was.” – Openbaring 12:1-4

  In deze passage wordt Israël gesymboliseerd door een vrouw in de lucht. De sterren, zon en maan rond haar lichaam verbinden het met de profetische droom van Jozef in het boek Genesis:

  ‘En hij droomde nog een andere droom en vertelde die aan zijn broeders en zei: Zie, ik heb nog een droom gedroomd; en zie, de zon en de maan en de elf sterren bogen zich over mij. En hij vertelde het aan zijn vader en aan zijn broers; en zijn vader berispte hem en zei tot hem: Wat is dit voor een droom die je hebt gedroomd? Zullen ik en uw moeder en uw broeders inderdaad komen om ons ter aarde voor u neer te buigen? En zijn broeders benijdden hem; maar zijn vader nam het gezegde in acht.” – Genesis 37:9-11

  De natie Israël, opgericht door Jozef en zijn 12 broers (patriarchen van de 12 stammen) zou uiteindelijk Jezus Christus baren, het ‘mannelijke kind’ in het visioen. En de Draak die verschijnt en probeert het Kind te vernietigen, is Satan. Openbaring 12 maakt dit duidelijk:

  “En er was oorlog in de hemel: Michaël en zijn engelen streden tegen de draak; en de draak streden en zijn engelen, en zegevierden niet; ook werd hun plaats in de hemel niet meer gevonden. En de grote draak werd uitgeworpen, die oude slang, genaamd duivel, en satan, die de hele wereld verleidt: hij werd op de aarde geworpen, en zijn engelen werden met hem uitgeworpen.” – Openbaring 12:9-11

  Evenzo lezen we in Openbaring 9: “En de vijfde engel blies, en ik zag een ster uit de hemel op de aarde vallen; en hem werd de sleutel van de afgrond gegeven.” Deze “ster” was een engel die deze sleutel ontving.

  De draak is de duivel en in de eindtijd zal zijn toegang tot de hemel eindelijk worden ingetrokken en zijn gevallen engelen of sterren zullen zich bij hem voegen als ze naar de aarde worden verbannen. Dit eenderde of 33 1/3% werd een verwijzing naar de afvallige engelen.

  “De draak die klaar stond om hem te verslinden, is Satan. Zijn staart trekt een derde deel van de sterren van de hemel en werpt ze neer, in zinspeling op het verleiden van een groot aantal engelen tot hun val.” The Biblical Repertory en Princeton Review , James A. Peabody, Volume 26, 1854, p. 291.

  Andere voorbeelden van de betekenis van 33 of 1/3 zijn:

  Joseph, een voorafschaduwing van Jezus Christus, zat samen met twee andere mannen gevangen. En door profetische dromen werden hij en een van de andere mannen vrijgelaten terwijl de derde (die een misdadiger was) stierf.
  Noah had 3 zonen die hielpen om de menselijke bevolking na de zondvloed weer op gang te brengen. 2 van hen waren rechtvaardig, terwijl de derde – Cham, slecht was. En Chams zoon Kanaän was de voorvader van alle Nephilim na de zondvloed.
  In het boek Numeri hoofdstuk 33 weigeren de Israëlieten het Beloofde Land binnen te gaan nadat ze 3 Nephilim-reuzen hebben ontmoet – afstammelingen van de gevallen engelen die in Genesis 6 met menselijke vrouwen trouwden .
  In de oorlogen tegen de Nephilim-reuzen , verenigden Jozua en Mozes zich om 33 koningen te verslaan. ( Jozua 12:1-6 ; Jozua 12:24 ). Hun indeling in het land Kanaän in 33 koninkrijken was symbolisch voor hun gevallen engelachtige voorvaderen.
  De kruisiging – waarbij 2 mannen (Jezus Christus en de dief die in Hem geloofden) na de dood in het paradijs waren terwijl de derde man (1/3) naar de eeuwige straf ging.
  De Heer Jezus Christus nam de zonden van de wereld op zich en offerde op 33-jarige leeftijd Zijn leven aan het kruis.
  Keer op keer heeft het getal 33 of een derde betrekking op rebellie, de geoordeelde en de erfenis van de gevallen engelen. In de eindtijd, wanneer God de bovennatuurlijke oordelen van de Dag des Heren (of Grote Verdrukking) ontketent zoals beschreven in Openbaring, zullen zowel de ongeredde wereld als de engelen geoordeeld worden. God zal ook een overblijfsel van Joodse gelovigen verlossen en stelt specifiek dat Hij een derde van hen zou behouden:

  ‘En het zal geschieden dat in het gehele land, zegt de Heer, twee delen daarin zullen worden afgesneden en sterven; maar de derde zal daarin worden achtergelaten. En ik zal het derde deel door het vuur brengen, en zal ze zuiveren zoals zilver wordt gelouterd, en zal ze beproeven zoals goud wordt geprobeerd: ze zullen mijn naam aanroepen, en ik zal ze horen: ik zal zeggen: het is mijn volk : en zij zullen zeggen: De Heer is mijn God.” – Zacharia 13:8-9

  Terwijl een derde van de engelen de hemel verraadde en verliet in de oudheid, zal het een derde van Israël dat in de Heer Jezus Christus gelooft tijdens de Dag des Heren oordelen hen symbolisch vervangen.

  Het getal 33 is een occult meestergetal en een manier om het ‘derde oog’ te openen.
  In tegenstelling tot de negatieve connotatie van de Bijbel, hebben de New Age en occulte bewegingen het getal 33 van harte omarmd en het tot een “meestergetal” verklaard.

  Volgens de 33 ste graad is vrijmetselaar filosoof Manly Hall 33 een sleutel tot het bereiken van onsterfelijkheid:

  “De 3 keer 3 maakt deel uit van het mysterie van de 33e graad van Vrijmetselarij, want 33 is 3 keer 3, dat is 9, het aantal esoterische mensen en het aantal emanaties van de wortel van de goddelijke boom. Het is het aantal werelden dat gevoed wordt door de vier rivieren die uit de Goddelijke Mond stromen als het verbum fiat. Onder de zogenaamde symboliek van de alchemie gaat een prachtig concept schuil, want dit belachelijke en verachte ambacht bewaart nog steeds de drievoudige sleutel tot de poorten van het eeuwige leven.”

  Merk op dat Hall in de passage verwijst naar de Hof van Eden waar vier rivieren vandaan stromen en een door God geplante boom. Dit alles verwijst naar het oorspronkelijke bedrog door Satan van Adam en Eva in de Hof:

  “De slang nu was subtieler dan enig beest van het veld dat de Here God had gemaakt. En hij zei tot de vrouw: Ja, heeft God gezegd: gij zult niet eten van elke boom van de tuin? En de vrouw zei tot de slang: Van de vrucht van de bomen van de tuin mogen wij eten; maar van de vrucht van de boom die in het midden van de tuin is, heeft God gezegd: Gij zult daarvan niet eten en ook niet gij raakt het aan, opdat gij niet sterft. En de slang zei tot de vrouw: U zult zeker niet sterven: want God weet dat op de dag dat u daarvan eet, uw ogen geopend zullen worden en u als goden zult zijn, kennende goed en kwaad.’ – Genesis 3:1-5

  Satan nam Gods woorden en verdraaide ze om Eva tot zonde te verleiden. Evenzo neemt de New Age-beweging bijbelse toespelingen en buigt ze en rekt ze uit om onwetende volgelingen te verleiden tot hun eigen bewegingen. Hier is een citaat van een gnostische website die rechtstreeks verwijst naar Jezus Christus door de bovennatuurlijke betekenis van het getal 33 te benadrukken:

  “33 vertegenwoordigt het Christusbewustzijn .

  Jezus werd gekruisigd op Golgotha (schedelplaats) op 33-jarige leeftijd in het jaar 33 AD

  God komt overeen met 1/3 (33,3%) zoals te zien is in Openbaring 12, waar de grote rode draak 1/3 van de sterren uit de hemel veegt.

  Het aantal windingen in een volledige reeks van menselijk DNA is gelijk aan 33.

  Mount Hermon ligt op 33 graden lengte- en breedtegraad. (In het Boek van Henoch is de berg Hermon de plaats waar de Grigori; “Watchers, Sons of God or the Nephilim”, een klasse gevallen engelen naar de aarde afdaalden.)” ( bron ).

  Merk op dat deze site niet alleen verwijst naar De Heer Jezus Christus, maar ook naar het boek Openbaring en de Nephilim . In mystieke en New Age kringen erkennen ze de Bijbel voor zover deze hun onjuiste leringen ondersteunt. Maar zelfs zij zien het als een basis voor waarheid in geestelijke zaken.

  Sommige New Age leringen stellen dat de sleutel tot 33 het wekken van een innerlijke slang inhoudt.
  Andere websites wijzen op het feit dat de menselijke ruggengraat 33 wervels bevat die een speciale spirituele betekenis hebben die spirituele energie kan ontsluiten. Hier is een fragment uit een blog over Kundalini-yoga en het ontwaken van de spirituele krachten en het bewustzijn:

  “Het zenuwstelsel is erg complex. We spreken er over als een zenuwstelsel, maar het zijn eigenlijk drie zenuwstelsels in één: centraal, sympathisch en parasympathisch. De belangrijkste is het centrale zenuwstelsel dat onze wervelkolom is met zijn 33 wervels en de hersenen. Dit zijn één ding. Je kunt de hersenen niet scheiden van de wervelkolom. Ze zijn één ding. Dit is de reden waarom een verwonding aan de wervelkolom zo verwoestend is. Het hele lichaam is ervan afhankelijk. Dit centrale zenuwstelsel en al zijn functies worden in de Bijbel gesymboliseerd als de levensboom. Dat komt omdat het onze eigen Levensboom van binnen is. Zonder dat kunnen we niet leven.

  Het belangrijkste hier is dat de energie die het Bewustzijn zal wekken en ons het spirituele inzicht zal geven dat we nodig hebben, is ingesloten in Muladhara, gevangen, slapend. Dit is waar Kundalini rust en wacht op ons om hem te laten ontwaken. … Die slapende kracht wordt symbolisch weergegeven als een slang die drie en een half keer is opgerold en slaapt.” – Gnostische leringen. ( bron ).

  De bijbelse toespelingen zijn verbluffend. Deze website verwijst naar de “Boom des Levens” – de boom die God in de Hof van Eden plantte voor Adam en Eva om van te eten en voor altijd te leven:

  “En de Here God plantte een tuin oostwaarts in Eden; en daar zette hij de man die hij had gevormd. En uit de grond deed de Here God elke boom groeien die aangenaam is om te zien en goed om te eten; de boom des levens ook in het midden van de tuin…” – Genesis 2:8-9

  Na de zondeval van Adam en Eva, verdreef God hen uit de Hof, opdat ze niet van de boom zouden eten en voor eeuwig zouden leven als zondaars die niet met God verzoend konden worden:

  “En de Here God zei: Zie, de mens is geworden als een van ons, om goed en kwaad te kennen; en nu, laat hij zijn hand niet uitstrekken en ook van de boom des levens nemen, en eten, en voor eeuwig leven .” – Genesis 3:22

  En wat is de sleutel tot het ontsluiten van de Kundalini spirituele energie? Het wekken van de slang die zich in de basis van de 33 wervels van de wervelkolom bevindt. Dezelfde slang die een derde of 33 1/3% van de engelen ertoe bracht om tegen God in opstand te komen, ligt toevallig “drie en een derde” keer opgerold op de ruggengraat.

  De New Age heeft geen probleem om Jezus op te nemen in zijn lijst van andere “meesters”, waardoor het vriendelijk is voor informele christenen die New Age-overtuigingen willen proberen.
  Het ontsluiten van de Kundalini-energie door middel van “chakra’s” of heilige energiepunten in de wervelkolom kan ook het “derde oog” of de pijnappelklier openen. Volgens de New Age-overtuiging zorgt het openen van het 3e oog ervoor dat iemands bewustzijn echt ontwaakt en dat ze nu toegang hebben tot het geestenrijk.

  Er zijn duizenden blogs, podcasts en video’s gewijd aan het proces van het openen van het Derde Oog. En nogmaals, dit gaat terug op het bedrog van Satan – de ware slang in de Hof van Eden:

  “En de slang zei tot de vrouw: U zult zeker niet sterven; want God weet dat op de dag dat u daarvan eet, uw ogen geopend zullen worden en u als goden zult zijn, kennende goed en kwaad.” – Genesis 3:4-5

  De Duivel beloofde Eva dat als ze God ongehoorzaam zou zijn, haar geestelijke ogen geopend zouden worden en ze “als goden” zou zijn. En alles wat er gebeurde was zonde, oordeel over de mensheid en de vloek van de dood waarvoor Jezus Christus ons moest redden.

  Stel je de verleiding voor van een niet-geredde persoon die het getal 33 of 333 in hun dagelijks leven ziet en zich afvraagt: “is hier een grotere betekenis aan?” Veel mensen zoeken op internet met nieuwsgierigheid naar het getal 33 en krijgen dan te horen van New Age-websites dat ze een “speciale band met een engel” hebben of dat een engel over hen waakt, of dat ze een duidelijk doel hebben.

  In een tijd waarin het bijbelse christendom ten onrechte wordt gezien als een achterhaalde, onverdraagzame en laaghartige religie, is de New Age, met zijn vele paden, gebrek aan oordeel en bevordering van liefde en innerlijke kracht een opwindende nieuwe manier om in contact te komen met iemands spiritualiteit . En nu is die verloren ziel nog een stap verwijderd van God en redding .

  De vlag van de Verenigde Naties verdeelt de wereld in 33 secties.
  Begin en einde gedetailleerd dezelfde verschijnselen met het nummer 11:11 in ons artikel “11/11/11 Deception – The Meaning Behind The Phenomenon” . Evenementen, conferenties en massale bijeenkomsten werden georganiseerd voor 11 november 2011 allemaal gebaseerd op de overtuiging dat er een speciale spirituele kracht achter het getal 11:11 zat . En net zoals het geval was voor het getal 33, bevat de Bijbel de ware betekenis.

  De Bijbel zegt: „Maar ik vrees dat, op welke manier dan ook, zoals de slang Eva verleidde door zijn listigheid, uw geest verdorven zou worden door de eenvoud die in Christus is. Want als hij die komt, een andere Jezus predikt, die wij niet hebben gepredikt, of als u een andere geest ontvangt, die u niet hebt ontvangen, of een ander evangelie dat u niet hebt aangenomen, zou u hem wel kunnen verdragen.’ – 2 Korintiërs 11:3-4

  We leven in een tijdperk van een explosie van geloof in New Age, occultisme en hekserij. En veel ervan infiltreert de kerk. Als je geen christen bent, maar geïnteresseerd bent in of nieuwsgierig bent naar het getal 33, onthoud dan dat aan het kruis de 33% degenen waren die Jezus Christus ondervroegen en bespotten. Weet dat Jezus aan dat kruis hing vanwege de zonde waarin de mensheid werd misleid door Satan en zijn 1/3 van de gevallen engelen. En dat het getal 33 inderdaad een spirituele betekenis heeft en wel verband houdt met engelen – maar niet degenen die het goede voor ons willen. Het moet ons wegleiden van gratis vergeving, ware Eenheid met God en naar de hemel gaan . Laat je niet voor de gek houden.

  Zoals de bovenstaande passage bevestigt, zal de Duivel “alle middelen” gebruiken om mensen te verleiden en te misleiden om hem, een occulte doctrine of “een andere Jezus” te volgen onder het voorwendsel van christen te zijn. Opnieuw geboren christenen die in de bijbel geloven, moeten zich niet alleen bewust zijn van deze kwesties, maar ook alarm slaan bij medegelovigen en ongeredden. En wijs mensen weg van de slang en de zonde en terug naar het kruis waar we vergeving en ware vrede met God ontvangen.

  Sorry

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  De nazi bilderberg groep en het WEF bespreken hoe ze 90% van de wereldbevolking uit willen moorden voor de installatie van een NWO (great reset) Het zijn psychopaten en satanisten.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Men gelooft heilig in de boodschap van een oude duitser wiens levenswerk het is/was om méér mensen te vermoorden dan zijn grote voorbeeld en rolmodel die zo’n tachtig jaar geleden hetzelfde voorhad met de Europeanen, zelfs een wereldoorlog ontketende………het fascisme leeft voort in de Linksche Looney Brigade

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s