Verpleegster OLVG zwijgt niet langer: “Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?”

(Door: “9ForNews”)

Corona is inmiddels een moddervet, zeer winstgevend businessmodel geworden. Naakte waarheid. We worden met alle niet meer uit te leggen maatregelen keihard belazerd. Genaaid en gemanipuleerd door leugens en propaganda, tot we op de knieën liggen voor het o zo foute medisch ‘deugpapiertje’. Dat schreef Louise van de Sande Bakhuyzen, als verpleegster werkzaam in het OLVG, locatie Oost in Amsterdam, aan haar goede vriend Jos de Haas, die het bericht op Facebook heeft geplaatst.

“Waarom o waarom is Nederland zo f*cking lijdzaam?” vraagt de verpleegster. “Waar is onze ruggengraat in godsnaam? Ons gezond verstand? Wanneer gaan we massaal nee zeggen tegen deze compleet onverantwoorde medische dwang? Crucify me. Ik ben klaar met zwijgen. Ik zwijg al maanden omdat er steeds mensen klaarstaan om me de kop af te hakken, de bek te snoeren.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Verpleegster OLVG zwijgt niet langer: “Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?”

 1. BosscheBol zegt:

  Ja, het verdient héél erg goed! Dus die spuiten moeten op. En nou niet gaan zeiken dat de o,o,o,omikron variant niet zo veel voorstelt. Hup met de geit, die spuiten erin. En met mondkapjes worden ook miljoenen gemaakt, dus die moeten ook op. neenee, die oude zijn niet geoed meer, met die nieuwe verdienen we veel meer.

  Elke maand komt er een hoge afvaardiging uit Sicilië hier kijken. De maffia is zoals u wel weet een criminele bende die overal geld uit slaat. Maar zoveel als in Nederland? Echt niet. En dan totaal straffeloos!
  De Nederlandse maffia is erin geslaagd om zichzelf “de regering” te noemen en dat geloven ze ook nog! Ze zeggen het op de TV en ze schrijven het in de kranten … die allemaal van de maffia zijn! De rechter spreekt ze altijd vrij want de rechter is … maffia!! Dus ze kunnen doen en laten wat ze wilen. De Siciliaanse maffia kijkt zich de ogen uit de kop …

  Geliked door 5 people

 2. Bas zegt:

  Haal deze inmiddels griep/verkoudheid van de A-lijst af, dan moeten alle maatregelen meteen stoppen, óók de QR-code.

  Geliked door 3 people

 3. Joepiedepoepie zegt:

  Die mensen zijn juist de angsthazën, de nsbers!

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Duitsland: Elf testcentra gefactureerd, hoewel zij niet bestaan. Winst: 1,1 miljoen euro. Hoeveel van deze nepcentra bestaan er nog? Hoeveel valse vaccinatiebewijzen met actuele partijnummers worden er verkocht voor € 1.000 per stuk? De medicijnmaffia heeft de kip die gouden eieren legt.
  https://www.welt.de/vermischtes/article236304619/1-1-Mio-Euro-Schaden-Frau-soll-mindestens-elf-Testzentren-erfunden-haben.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s