VIDEO: Bedreigde politici, steek de hand eens in eigen boezem!

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Bedreigde politici, steek de hand eens in eigen boezem!

 1. BosscheBol zegt:

  BeWiseman heeft natuurlijk groot gelijk. Ik erger me ook zo aan mensen die net doen alsof ze aan onze kant staan maar protesteren moet vooral vreedzaam (althans door ons) en je mag ook niet schelden. Dus lief zijn en met twee woorden spreken. Nee, daar zullen ze zich iets van aantrekken! Dat zal wel gaan helpen!
  Volgens mij zijn dat soort mensen in feite D66’ers.

  Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Misschien moet de taliban maar eens een paar weken gaan regeren in dit land. Weg met kaag, ploumen en de rest van die onzin achtige types. Weg met die stikstof en co2 en klimaat onzin. En de 5G onzin. Tja, het is zo maar een gedachte.

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  In principe kunnen miljoenen mensen wel een beroep doen op extra onafhankelijke beveiliging omdat zij dagelijks worden bedreigd. Oostenrijk dat boetes voor ongevaccineerden krijgen te maken met een boete van 600 tot 3600 euro, dagelijks de politieke wijzende vinger dreigen voortdurend met de term als u de booster neemt dan kan de boel open, De Jonge we weten ongevaccineerden te vinden, ontslagen worden wat al in Italië van kracht is als men niet is gevaccineerd. Ik ervaar dit toch echt als dagelijkse bedreiging. Nee maar voor aanbellen bij De Jonge en een fakkeltje voor de deur van Kaag wordt gezien als bedreiging en worden gelijk op kosten van de belastingbetaler beveiligd met extra camera’s en een politiepost voor de voordeur. Als men in het huis van de Maffia club het woord tribunaal al gebruikt is dat tegenwoordig een bedreiging. Kortom ik zou maar eens beginnen met hand in eigen boezem te steken en zich af te gaan vragen waarom er dagelijks politici worden bedreigd. Misdaad tegen de menselijkheid heeft zijn grenzen en terecht nu eenmaal die consequenties dienen politici dan maar te aanvaarden. Uiteindelijk hebben zij het over zichzelf afgeroepen.

  Geliked door 5 people

 4. jungleelephant zegt:

  En zo is het maar net!

  Like

 5. de minister bedreigt mij elke dag met dodelijk vaccin

  Geliked door 5 people

 6. karton zegt:

  Wat mij betreft kunnen er niet genoeg mensen met brandende fakkels voor de huizen staan van de politie-verantwoordelijken in dit trieste landje.
  “Liever een brandende fakkel voor m’n huis als een kogel door m’n hoofd. zoals dhr. Fortuyn”, moet je maar denken, Qut Quag, Troll Ollonkreng, Robje Jetten, Quasimodo Rutte, Fransje Timmermans en méér van dat gajes !

  Geliked door 5 people

 7. Duchesne zegt:

  Helemaal goed gezegd in 4 minuten….mijn persoonlijke ervaringen in de politiek tijdens de verkiezingen van 1994 en het geweold dat ik over mij en mijn famillie heen kreeg toen we zetels haalden voor de CD ( Centrum Democraten), de politie weigerde aangiften op te nemen, de pers spoorde aanvallers aan, de binnenlandse veiligheidsdienst stuurde Antifa en andere groepen aan om persoonlijke aanvallen uit te voeren op gekozen CDers, soms zelfs op hun kinderen, openlijk stonden verkozen Groen linkse terroristen in de massa van vooral allachtonen met in het bijzonder Marokkanen en ze hielpen hen bij aanvallen en met adressen via ambtenaren die partijlid waren, de politie stond erbij, zag alles en er was NUL gevolg. Niks voorgedrukte formulieren, niks aanhoudignen….De andere verkozen politici keken toe en keken weg, zoals het keurige mensen past.
  Democratie en effectief werkend stemrecht kunnen enkel bestaan als geweld de ruggesteun is. Wederzijds respect is flinterdun en weg bij de eerste mogelijkheid. 1994 was daar een goed voorbeeld van…

  Als ik de bedreigingen zien aan het adres van politici en ambtenaren, dan is mijn enige reactie dat wat je zaait je ook zult oogsten. Het is hun en hun voorgangers creatie…..
  Het geweld waarover Kaag en ander tuig klaagt is het logische gevolg van hun eigen morele standaard.

  Mij hoor je niet klagen want ik vind dit Karma…en soms hoop ik wakker te worden en te lezen dat ergens een van die smeerlappen niet langer lucht hapt en voetafdrukken maakt….gerechtigheid…

  (noot uit fatsoen: de enige politieke partij die zich in 1994 niet verlaagde tot het aanzetten van geweld of het wegkijken was D66. Hoe laag ze nu gezonken zijn met terroristen en hun sympathysanten in de gelederen…..ze hebben hun eigen vertegenwoordigers gekozen en als ministers aangeleverd. D66 is niet democratisch en een andere soort dan het ooit was. Stemmen uit traditie of ontwetendheid is volksziekte nummer 2.)

  Bewiseman, goed verwoord, mijn dank.

  Duchesne

  Geliked door 7 people

  • Duchesne zegt:

   p.s. in dienst van de staat: Antifa. google Paul Kraaier, kreeg zeer riant betaald vboor volks en vrijheidsondermijnende activiteiten, door “staatsveiligheid”. Een carriere van officieele misdaad nooit bestraft….een van de velen die onze vrijheid totaal kapot hebben gemaakt….leeft nu als prakiserend pedofiel in Suriname, kleine negertjes misbruikend met zijn pensioengeld en wat er nog van de buit over is…

   …en dan spreken politici nog over grondwettelijke vrijheid….

   Geliked door 3 people

 8. Harry zegt:

  De schijnheiligste zuignap van de hele tweede kamer , Kaag ,
  VOELT ZICH ONVEILIGER DAN IN OORLOGSGEBIED , zei ze !
  En dat vanwege een schroeiend paaltje !
  Dus : de trut heeft geen enkel benul van oorlogsgebied en ze is te stom om een smeulend houtje te onderscheiden van een bermbom of een door die kutpalestijnen afgeschoten raket !
  Laat staan kogels uit een automatisch geweer of een granaat .
  Denk dat ze bezig is de zieligheidstroefkaart te spelen !
  Wat een smerig secreet !
  Maar wél die rotpalestijnen blijven steunen met ONS BELASTINGGELD .
  KIJKEN HOE ZE DAT NU WEER IN HET VAT GAAT GIETEN ALS MINISTER VAN BUITENLANDSE “ ZAKEN “ !
  De omwegen om je doel te bereiken zijn in die kringen talrijk .
  Je stuurt geld naar een of andere NGO in het buitenland en dáár controleert NIEMAND waar het geld blijft .

  Geliked door 3 people

 9. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Hedendaagse ‘Politici’ en nadenken… vooruitdenken… iets leren van het verleden of eerdere maatregelen…? Een utopische gedachte! Deze middels verkiezingsbedrog zogenaamd gekozen ‘volksvertegenwoordigers’ met gemanipuleerde/gestolen(!) voorkeursstemmen die zichzelf onder elkaar benoemen en in stand houden zijn maar op één ding uit: het beste voor zichzelf, de NWO (VN/WHO/EU/WEF) dienend en daarvoor ruim beloond worden. De goedkoopste oplossing voor al deze globalistische fascisten heeft een koperen mantel

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s