Blijf van onze kinderen en onze veteranen af!!!

(Door: “Helena”)

We vonden hem eindelijk terug, ‘onze’ veteraan, aan de rand van het Westerpark waar een vrolijke bijeenkomst van het FVD aan de gang was: de aftrap van de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen. We hoorden de stem van Christian Terhes (EU-parlementslid), die een vlammend betoog hield voor het behoud van onze vrijheid en tegen het schenden van de mensenrechten, waar men in de EU een fervent tegenstander van is wanneer het in Rusland en Noord-Korea plaatsvindt en dan verontwaardigd met het vingertje wappert naar vooral Poetin en Kim Jong Un, maar als de EU-staatsburgers zich verzetten tegen het EU-regime en in elkaar worden gebeukt, kijkt men de andere kant op!

We hadden op die 2e januari geen idee hoe een door de staat ‘verboden’ demonstratie zou aflopen, maar de opkomst was gigantisch, een teken dat een deel van de bevolking zich niet laat afschrikken door de hypocriete meest gehate burgermoeder van Amsterdam: “Demonstreren is een grondrecht en het maakt niet uit waar men tegen demonstreert! Je hoeft het niet eens aan te vragen!”

Maar dat geldt natuurlijk alleen voor haar fans (BLM, KOZP, Antifa, Extinction Rebellion), want het serpent, dat de tegenstanders van het huidige C beleid het liefst vernedert en uitsluit, zou als overtuigd communiste wel eens even laten zien hoe je met grof geweld elk tegengeluid de kop indrukt! Vol trots zou ze de geschiedenisboeken in willen gaan als degene die dat kleine onverzettelijke groepje op de knieën wist te krijgen, zodat het door fossiel Klaus Schwab bedachte masterplan “Covid-19 Ze Greet Rizet!” flink op stoom zou kunnen komen, maar helaas!

Terwijl wij zagen hoe het Museumplein werd schoongeveegd door een horde wespen in vol ornaat (onherkenbaar en allen uitgerust met wapenstokken en pepperspray) werd er aan de voorkant van de Van Baerlestraat een barricade opgeworpen en een aantal busjes van de marechaussee in stelling gebracht en kwam ook het beproefde middel: het waterkanon (!) in beeld. Een aantal mensen vluchtte paniekerig tussen de barricades door het centrum uit, geen zin om kapotgeslagen te worden zoals dat bijna een jaar geleden als afschrikmiddel veelvuldig in beeld werd gebracht. Wij besloten ons te verplaatsen richting de Rabobank en onze vrienden te bellen die we in het gedrang waren kwijtgeraakt. Tot onze verbazing stonden ze dichterbij dan we dachten: namelijk tussen de ingesloten menigte die de Van Baerlestraat was ingestuurd. “We haken toch niet af? Het is juist zo gezellig hier!”, grapte mijn vriendin die stijf stond van de adrenaline. “En de groep wordt steeds groter!” Ik bekeek het nog even van een afstandje en zag dat ook de kruising bij de Van Baerlestraat richting de Rabobank werd afgesloten en je dus regelrecht in een fuik liep waar je ook aan de achterkant niet meer uit zou komen, het waterkanon had zich inmiddels verplaatst en stond nu recht tegenover de menigte vooraan in de stoet. “Maar eh dat waterkanon…” sputterde ik nog even tegen, waarna mijn vriendin vrolijk met haar gele parapluutje zwaaide. “Ach dan worden we toch een beetje nat!” Het kon natuurlijk erger, het zonnetje scheen en met 16 graden voelde het aan als een mooie lentedag, dus: “Kom op we zijn niet van suiker!”

Nou daar stonden we dan! De geluiden aan de voorkant van de menigte wisselden zich af met boe-geroep en zo nu en dan een knal van wat vuurwerk (tenminste dat hoopten we en niet dat er in navolging van Rotterdam met scherp werd geschoten), ook zagen we de nodige kleurfakkels de lucht ingaan en begon er na een half uurtje, onder enig gejuich, beweging in de meute te komen waardoor we stukje voor stukje opschoven en ineens vrij rondliepen in een woonwijk waar de bewoners voor de ramen van de vele flats (wel zo veilig) stonden te zwaaien. Het auto- en tramverkeer werd uit veiligheid stilgelegd, omdat de enorme brede stoet zelfs het fietsen onmogelijk maakte! We kregen een bijna euforisch gevoel: We zijn door de linies gebroken! “Liefde, vrijheid geen dictatuur!”

We probeerden ons het zure arrogante smoelwerk van het hoofd van de Sturmabteilung voor te stellen in de regiekamer van de driehoek toen ze haar plannetje zag mislukken, en dat maakte ons extra vrolijk.

De 7 kilometer lange wandeling kwam tot stilstand aan de rand van het Westerpark, dat helemaal strak vol stond, er was geen doorkomen aan, de relaxte sfeer daar stond echter in schril contrast met wat er die middag op die kruising bij de Van Baerlestraat had plaatsgevonden en waarvan wij op dat moment nog onwetend waren!

De veteranen aan de rand van het Westerpark stonden hun wonden te likken, ze wisten niet waar hij was, ‘onze’ veteraan, ze hadden met z’n alleen in de voorste linie gestaan om de klappen op te vangen die voor de ‘onwillige’ vreedzame demonstranten waren bestemd! Want “Ordnung muss sein!” had de 3-hoek bedacht. Daarna had er een razzia plaatsgevonden, waren de veteranen de zijstraten in gerend en had men de woordvoerder, op dat moment Raf de knuffelveteraan, opgepakt en was Arjen, wiens hand kapot was geslagen, terwijl hij nota bene behandeld werd door een EHBO’er, gearresteerd, omdat hij zich verweerde tegen nog meer klappen! De afschuwelijke beelden van de bijtende politiehond die een man over de grond sleurde zagen we ’s avonds bij de staatsomroep (!) maar wel met de toevoeging dat er dan wel iets aan vooraf moest zijn gegaan (!), m.a.w. deze man kreeg zijn verdiende loon!

Gelukkig vonden we na enig gezoek en op aanwijzing van een paar van zijn strijdmakkers ‘onze’ held die op dat moment door een vrouwelijke veteraan werd behandeld met een zalfje dat de enorme zwelling op zijn linkerhand moest doen afnemen. “Wel verdomme!” Hij knikte en meldde met een cynisch lachje: “Ja, dat is nog het minste (bleek later uit de foto’s van de vele kneuzingen en blauwe plekken over zijn hele lichaam die later evt. als bewijsstukken kunnen worden gebruikt tijdens het tribunaal), ze hebben ons letterlijk kapot geslagen! Maar we hebben gedaan wat we moesten doen en zullen dat blijven doen: de bevolking beschermen!”

De mannen die hun leven in de waagschaal hadden gesteld voor de staat en destijds zijn uitgezonden naar oorlogsgebieden om daar de burgers te beschermen, worden in het nieuwe ‘normaal’, terwijl ze vreedzame demonstranten beschermen tegen buitensporig politiegeweld, door de staat aangemerkt als ‘nep veteranen’, er zou een onderzoek naar ze moeten worden ingesteld! De verdachtmakingen op het staatsjournaal waren tenenkrommend: “De meesten halen die pakjes uit een dumpwinkel!”

Welnu, beste lezers van E.J. Bron, wat er de afgelopen weken is gebeurd, mag je natuurlijk niet vergelijken met de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog, maar ik doe het toch!

Een delegatie van veteranen en demonstranten stond op woensdag 5 januari voor het gerechtsgebouw in Amsterdam om Arjen (die nog steeds vastzit) sympathie te betuigen. Men wachtte in de stromende regen, op bevel van de politie ver weg van de overkapping (die nog enige bescherming bood tegen de striemende wind) beheerst af, totdat bekend zou worden of de man die dag vrij zou komen. Het antwoord was nee!!!! En wat we uit betrouwbare bronnen hebben vernomen: juist omdat die sympathie niet in zijn voordeel had gewerkt! We zagen boven op de 2e verdieping een d666 rechter, in vol ornaat, voor een enorme glazen wand neerkijken op de mannen die in de stromende regen de Veteranenvlag vasthielden en op de rest van het ‘plebs’ dat stond te verkleumen! We spraken met Eline van Onrecht TV, die het doemscenario al schetste: “Ze pakken alle tegenstanders en ook systematisch alle vloggers op! Onze beelden van de frontlinies mogen niet meer gedeeld worden, je krijgt een ban op Facebook, ik vrees het ergste!”

We zijn inmiddels beland in een oorlog, de overgrote meute makke schapen heeft geen idee (!) en sluit zich gewillig aan in de prikstraten voor de ‘booster’ en hoopt vurig dat het 2G-beleid van de staat zo gauw mogelijk wordt ingevoerd, zodat zij hun ‘vrijheid’ terug zullen krijgen (ze zijn braaf geweest) en de snappies zullen worden bestraft met uitsluiting, zelfs tot de voedselvoorziening (!), maar de strijd is nog niet gestreden!

Intussen is Max van de Berg (Onrecht TV), een jongen die nooit een vlieg kwaad heeft gedaan maar naar zijn beleving handelt uit naam van Jezus, vastgezet en aangemerkt als staatsgevaarlijke gek. Is ook Eline haar journalistieke vrijheid kwijt, maar ook haar integriteit, want wàt is ze kapot gemaakt in de regionale media (die haar het liefst in een inrichting zou zien verdwijnen!) en zit nu haar ‘zonde’ – het filmen van de fakkeloptocht in Den Haag waar Max deel van uitmaakte – te overdenken in een kille cel! Heeft Huig Plug voor het schenden van de 50 meter afstand regel voor de 2e keer de binnenkant van het gevang gezien en zal hij wellicht binnen afzienbare tijd moeten aankloppen bij de daklozenopvang, zit ‘revrouwlutie’, bekend van haar reportages van de gele hesjes demonstraties in Parijs, Den Haag en Amsterdam, haar straf uit omdat ze iets onaardigs tegen een agent zou hebben gezegd nadat er met het waterkanon vol in haar gezicht is gespoten, en is de verwachting dat Arjen er na enkele weken gevangenisstraf, een boete van 350 euro en een taakstraf van 40 uur met een strafblad vanaf komt.

Om dit lange epistel nu toch positief af te sluiten: We waren er eergisteren, zondag 16 januari, weer bij op dat verdomde Museumplein en moesten tot onze tevredenheid vaststellen dat het politiegeweld tegen vreedzame demonstranten van twee weken geleden eerder alleen maar meer vrijheidsstrijders heeft opgeleverd. Vanuit drie richtingen dromde het plein vol en was de sfeer relaxed, vriendelijk en vooral weer heel vreedzaam! Naast de hechte groep veteranen, die almaar groter wordt, ging mijn trots op dat moment ook uit naar dat aandoenlijke kleine ventje met dat vrolijke koppie, dat naast zijn moeder over het plein spankerde. ‘BORN TO BE FREE!’ stond er op de achterkant van zijn jasje, en zo is het maar net! Een dappere strijder in wording, daar doen we het allemaal voor mensen!!

Door:
“Helena”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Blijf van onze kinderen en onze veteranen af!!!

 1. Rensk. zegt:

  Die hele EU met de bijbehorende mensen, die daar zitten is om te kotsen. Heb in die hele coronatijd geen moment gezien dat er potentie in die mensen zit. Alleen Timmermans al met zn klimaatgebral. Die vrouw, van der Leyen die nog niet in staat is een goed contract te maken met farmaceutische industrie ach en nog veel meer wat je kunt zien als je leest over dat logge apparaat. Het gaat gewoon ordinair om geld en macht. Meer zit er niet in. Graag terug naar de EEG Veel te veel ambtenaren daar, die hun stukje van de koek willen

  Geliked door 9 people

  • ronjaspers zegt:

   Rensk.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de E.U. gestemd ook de fransen.In 2007 heeft toenmalige M.P. vrijmetselaar en bilderberger bakellende nederland via het verdrag van lissabon alsnog in de E.U. gerommeld.Tevens heeft jaren geleden george soros 226 E.P. leden omgekocht.De E.U. komt uit de nazi agenda die wilden ook alle grenzen weg in europa voor een derde rijk.

   Geliked door 1 persoon

 2. OphEUffen zegt:

  Wie niet snel, braaf en volmondig ja-knikt tegen de elite is een gevaar. Dan moet je kapot want uw ziekte is besmettelijk. Gelukkig lijkt onze uitzichtloze situatie eindelijk ten goede te kantelen de laatste week. Hopelijk zet het door en kunnen wij onze krachten aanwenden voor de afrekening. Vergeten of vergeven is geen optie.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/onderzoek-in-opdracht-ministerie-2g-beleid-heeft-door-omikron-nauwelijks-effect~a50dadce/

  Onderzoek in opdracht ministerie: 2G-beleid heeft door omikron nauwelijks effect

  De invoering van een 2G-beleid voor coronatoegangsbewijzen heeft op dit moment geen zin. Dat concluderen onderzoekers die op verzoek van het ministerie van Volksgezondheid verschillende scenario’s onder de loep hebben genomen. De besmettingen zouden er niet sterk genoeg door worden afgeremd, denken ze.

  Like

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Jongeren worden suïcidaal door de covid-ellende!

  Pepijn van Houwelingen
  Brief van een student met suïcidale gedachten vanwege de coronamaatregelen.

  https://pbs.twimg.com/media/FJTgReYWQAA3Yk8?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FJTgRdrXEAUbII1?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FJTgRdtXsAUGBHl?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Uiteraard verliep het vreedzaam omdat de politie die zorgt voor escalatie duidelijk meer op de achtergrond bleef en zo hoort het ook. Maar ondertussen zit Kaag met een oorlogstrauma https://www.telegraaf.nl/nieuws/940888915/kaag-voelde-zich-na-fakkeldrager-onveiliger-dan-in-oorlogsgebied Tjonge, tjonge hoe triest hoe moeten onschuldige demonstranten zich voelen die door de politie nodeloos gewelddadige klappen kregen en zelfs tegen de grond gewerkt werden. U bent toch ook de vrouw die belastinggeld heeft geschonken aan terroristische organisaties. Ik zou maar oppassen uw falende D66 partijgenoot minister van Defensie Ollengren is op oorlogspad tegen de Russen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/oorlogshitser-kajsa-ollongren-waarschuwt-bij-russische-inval-in-oekraine-gaan-sancties-echt-pijn-doen/. Ja bij dit soort politieke trieste figuren kun je toch grote vraagtekens zetten maar blijken niet bepaald capabel.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Ik reed vanmorgen met de auto in dichte mist, en luisterde naar een prachtig nummer van de Manic Street Preachers met “If you tolerate this your children will be next’,…hoe waar.
  Ik zou wel willen schreeuwen tegen alle goedgelovige medeweggebruikers, WORD WAKKER!!!!, luister naar dit nummer, maar men verkiest toch om hun hoofden in dichte mist te houden, immers uitzichtloos beleid maakt blind en doof, volgzaam is het geen gehoorzaamheid waarnaar men streeft, het is onderdrukking, voor ons en onze kinderen……een tirannie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sinyo zegt:

  Staaltje GELIJK HEBBEN EN HET NIET KRIJGEN.
  Zij die GELIJK hebben . . . . . kregen gelijk . . . . . de bullepees genadeloos op het lijf geranseld.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Er komt een tijd dat ze zich allemaal voor een tribunaal zullen moeten verantwoorden en van mij mogen ze allemaal de doodstraf krijgen, want dat past bij landverraad en buitensporig geweld tegen de bevolking !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Thierry Baudet

  Kijk nou! Meer dan 110 landen hebben pfizer contractueel gevrijwaard van tribunalen.
  Nu begrijp ik waarom het kartel zo heftig op die term reageert!
  Want de NL regering heeft getekend voor ‘immunity against any judgment rendered by a court or tribunal’.

  https://pbs.twimg.com/card_img/1483070123200155657/3CdI4MLH?format=jpg&name=medium

  ehden.substack.com
  LEAKED: OUR GOVERNMENT’S SECRET CONTRACT THAT ENDANGER OUR DEMOCRACY
  My letter to the honorable members of The House of Lords.

  GELEKT: HET GEHEIME CONTRACT VAN ONZE REGERING DAT ONZE DEMOCRATIE IN GEVAAR BRENGT

  Google translate:
  1) Onze regering, evenals meer dan 110 regeringen over de hele wereld (in mei 2021, waarschijnlijk meer nu), heeft een contract getekend met een fabrikant om te worden geleverd met een product dat ze zo graag wilden. De productnaam was vaccin. De leverancier was Pfizer.

  2) Een van de twee cruciale bewijzen die we hebben, is een zeer gedetailleerde getuigenis onder ede van een senior Pfizer-directeur genaamd Carlos Murillo, die in 2020 het hoofd was van Pfizer Brazilië toen de onderhandelingen begonnen, en nu het hoofd is van Pfizer Latijns-Amerika.

  3) Daarin verklaarde de heer Murillo dat: “De voorwaarden die Pfizer voor Brazilië zocht, exact dezelfde voorwaarden zijn die Pfizer op dit moment heeft onderhandeld en ondertekend met meer dan 110 landen in de wereld”.

  4) Het tweede cruciale bewijs is het contract zelf. Het is ingesloten. Het is een ondertekend e-contract, wat betekent dat het digitaal is ondertekend door zowel een Pfizer-directeur als, en er is een validatieproces, waarbij ik een video en een URL zal opnemen om het te valideren op de Braziliaanse overheidswebsite.

  5) Het contract begint met de Portugese taal, maar het tweede deel, dat in het Engels is, is wettelijk bindend.

  6) Het contract vermeldt in artikel 8.1 dat “Koper er hierbij mee instemt Pfizer, BioNTech, elk van hun gelieerde ondernemingen… en elk van de functionarissen, directeuren, werknemers en andere agenten en vertegenwoordigers… van en tegen alle rechtszaken, claims, acties, eisen, verliezen, schade, aansprakelijkheden, schikkingen, boetes, boetes, kosten en uitgaven, ongeacht of deze klinken in een contract, onrechtmatige daad (delict), intellectueel eigendom of enige andere (verliezen) veroorzaakt door, voortvloeiend uit, verband houdend met of voortvloeiend uit het vaccin, inclusief … het voorschrijven, toedienen, verstrekken of gebruiken van het vaccin”

  7) Het contract vrijwaart iedereen die met Pfizer werkt. “derden aan wie Pfizer of BioNTech of een van hun respectievelijke Gelieerde Ondernemingen direct of indirect een schadevergoeding verschuldigd zijn”

  8) Het geeft derden die betrokken zijn bij “distributie, commercialisering of gebruik van het vaccin” volledige schadevergoeding en geeft daarom volledige indirecte schadevergoeding aan onze regeringen.

  9) Het vrijwaart ook tegen “elke andere rechtstheorie”, waaronder het strafrecht.

  10) Het dekt elk probleem dat voortvloeit uit “opslag, distributie, marketing, promotie, …, aankoop, …, …, afgifte, voorschrijven, toediening, verstrekking of gebruik van het vaccin”

  11) Het stelt ook dat “de koper verder erkent dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin momenteel niet bekend zijn en dat er mogelijk nadelige effecten van het vaccin zijn die momenteel bekend zijn” (artikel 5.5)

  Like

  • LUCIA zegt:

   Het eerste wat moet gebeuren in een nieuwe RESET onze RESET, is die van een nieuwe rechtsorde waarin al dit soort amorele eenzijdige afspraken, waar wij de mensheid niet voor gekozen hebben, per direct worden opgeheven en de mensen die dit allemaal opgezet hebben berecht worden voor hoogverraad.

   Like

 11. rakkertje zegt:

  Van mij mogen ze de doodstraf direct terug invoeren ! … Van kinderen blijf je met je poten af !!!! … 😡😡😡

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  Ondertussen iets anders

  Like

 13. Bas zegt:

  NPO FunX is een Nederlands publiek radiostation dat uitzendt sinds 3 augustus 2002. Het station draait vooral urbanmuziek. De zender richt zich op alle jongeren tussen 15 en 35 jaar en is in het bijzonder opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken. Wikipedia

  Wat een krapuul….dit is voor de jeugd???

  Like

 14. wappieman zegt:

  ongeloofelijk he !
  Hebben we een PVV , een FvD en een van Haga , moeten we nog zelf de straat op om het op te knappen en ons af te laten rossen .
  Wat is dan de toegevoegde waarde van die plucheplakkers met hun twee ton per jaar ?
  Waarom stemmen we daar nog op , als we toch zelf de boel op moeten knappen ?
  Waanzin !!!!!!!

  Like

 15. Bas zegt:

  Djokovic is alles schuld…

  https://www.australiannationalreview.com/lifestyle/three-players-drop-out-of-australian-open-with-chest-issues-while-djokovic-awaits-his-fate/

  Drie spelers verlaten Australian Open met borstproblemen terwijl Djokovic op zijn lot wachtDrie spelers verlaten Australian Open met borstproblemen terwijl Djokovic op zijn lot wacht.

  Alle tennissers die momenteel deelnemen aan het professionele tennistoernooi zijn volledig ingeënt. De nummer 22 van de wereld werd echter gezien toen hij het veld verliet en zijn wedstrijd verliet terwijl hij zijn borst vasthield met ademhalingsmoeilijkheden in een ATP-wedstrijd. Nikoloz Basilashvili vertelde zijn team dat “elk schot ik buiten adem ben”.

  Dalila Jakupovic, die zich moest terugtrekken uit haar wedstrijd nadat ze op de grond was gevallen, vertelde nieuwszender The Western Australian: “Ik was echt bang dat ik zou instorten. Daarom ging ik op de grond omdat ik niet meer kon lopen. Ik heb geen astma en heb nooit ademhalingsproblemen gehad.

  Nick Kyrgios, de nummer 93 van de wereld, kreeg ’s ochtends ademhalingsmoeilijkheden en stopte zes uur voordat hij moest spelen uit de wedstrijd.

  Bernard Tomic moest ook een medische time-out nemen nadat hij klaagde over ademhalingsmoeilijkheden tijdens de vroege stadia van de tweede set, maar hij slaagde erin door te gaan. “Er komt geen lucht naar binnen. Ik word zo snel moe”, hoorde Tomic tegen het medisch personeel zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s