Snotneus-variant . . .

Na de Alfa-, Delta-, Omikron-snotneusvariant (volgens de criminele linkse media een pest), komt er weer een nieuwe snotneus-variant en mensen zijn weer goed voorbereid op deze gevaarlijke snotneus-variant…

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Snotneus-variant . . .

 1. Wappieman zegt:

  De Autotron variant ?

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Met welke variant ze ook nog komen, ze stikken er maar in.
  Als er nu nog één is die in die leugens en onzin gelooft, kan die beter een plekje aanvragen in het gesticht, want je moet wel van de ratten besnuffeld zijn als je hier nog in meegaat.
  Ik dank God op mijn blote knieën dat er in Nederland eindelijk een bewustwording op gang is gekomen en dat men in verzet komt.

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  corona = griep of verkoudheid.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Onze atleten naar Peking sturen? Echt niet!
  Ilana Freedman

  China is een monstrueuze petrischaal geworden, en Amerika zal nu waarschijnlijk besmet worden met wat zij kweken – opnieuw. Het is niet langer alleen COVID-19 en zijn varianten die het Chinese volk ziek maken. Er is een ander akelig virus opgedoken, het Nipah-virus, dat volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) tot 70% dodelijk kan zijn. En een ander virus, een ebola-achtige hemorragische koorts, met een sterftecijfer van 50%, verspreidt zich nu ook snel in Noord-China. Als deze virussen in de hele wereld worden verspreid, kunnen ze miljarden mensen doden. En met de Olympische Spelen van 2022 slechts enkele weken verwijderd, is het tijd dat we daar aandacht aan besteden.

  De Chinese bevolking vecht nog steeds tegen de COVID-19 pandemie, en de Chinese Communistische Partij (CCP) sluit hele steden af om de verspreiding ervan te voorkomen. Grote steden zoals Xi’an (5,4 miljoen inwoners), waar zowel hemorragische koorts als COVID zich snel zouden verspreiden, Anyang (5 miljoen inwoners) en Tianjin (13,6 miljoen inwoners), dat slechts 67 mijl van Peking ligt, zijn slechts enkele van de Chinese steden die nu volledig zijn afgesloten. In grote steden als deze is het de bewoners door de strenge lockdowns verboden hun huizen te verlaten, soms wekenlang, en is het hun onmogelijk gemaakt voedsel of medicijnen te kopen.

  Volgens berichten uit geheime bronnen in China sterven meer dan 150 miljoen mensen in enkele van de grootste steden van China van de honger omdat hun voedsel op is en zij hun huizen niet kunnen verlaten om meer te kopen. In sommige gevallen zijn de huizen zelfs verzegeld met de bewoners erin, en in andere gevallen worden de bewoners door middernachtelijke razzia’s gedwongen naar door de regering beheerde isolatiekampen te gaan, waar de accommodatie schaars en oncomfortabel is.

  De CCP onderschat opnieuw ruimschoots het aantal slachtoffers van deze virussen en onderdrukt het nieuws over deze dodelijke nieuwe uitbraken, ook al neemt zij drastische maatregelen om de virussen die zij niet onder controle heeft, een halt toe te roepen. Toch nodigt het de Olympische atleten uit om naar Peking te komen en verzekert het hen en de rest van de wereld dat de Chinese regering hen veilig zal houden.

  De Olympische Winterspelen van 2022, die op 4 februari in Peking van start gaan, zijn dit jaar geen plaats voor een internationale bijeenkomst van welke aard dan ook. En als we onze atleten daarheen sturen, spelen we Russische roulette met de levens van miljoenen Amerikanen. Elke combinatie van deze drie dodelijke virussen kan een nieuwe pandemie over de wereld brengen, veel dodelijker dan alles wat we in 2020 hebben gezien.

  Wat betekent dit voor de komende Olympische Spelen van 2022 in Beijing?

  Volgens de South China Morning Post, nu een spreekbuis van de CCP, [zal er] “geen overdracht zijn tussen degenen binnen en buiten hun ‘gesloten-lus-systeem’ waarvan zij zeggen dat het de Olympiërs zal beschermen. China beweert dat het de Spelen zal afsluiten in een “gigantische luchtbel”, die zich naar eigen zeggen bijna 120 mijl zal uitstrekken rond het terrein van de Spelen van 2022. Ze zeggen dat de bel ondoordringbaar is en de duizenden deelnemers aan de Spelen zal beschermen.

  Maar er is geen garantie dat het zal werken, of dat onze atleten niet zullen worden blootgesteld en een of meer van deze zeer besmettelijke virussen met zich mee naar huis zullen brengen. Toen de uitvoerend directeur van het Internationaal Olympisch Comité (IOC), Christophe Dubi, werd gevraagd of er een noodplan was voor hun “Bubble”, voor het geval deze mislukte, weigerde hij te antwoorden. Met andere woorden, er is geen “Plan B.” En nu, slechts enkele dagen voor de Olympische Spelen van 2022 van start gaan, is China in hoogste staat van paraatheid nu de virussen zich blijven verspreiden.

  Wat kunnen we verwachten van de Spelen?

  Aangezien we weten dat al hun verklaringen over hoe veilig de Winterspelen van 2022 zullen zijn⏤ pure CCP-propaganda zijn, is de keuze voor Amerika duidelijk. COVID-19 en al zijn varianten, gecombineerd met het Nipah-virus, en het hemorragische-koortsvirus, razen nu door China. De Chinese regering is naar verluidt in paniek omdat zij er niet in is geslaagd een van hen te stoppen.

  Gedurende de hele COVID-19 pandemie heeft de CCP consequent te lage cijfers opgegeven over het aantal zieken en doden als gevolg van het virus. Als gevolg daarvan zijn de 1,4 miljard mensen in China niet meegeteld in het totale aantal slachtoffers. Het gebrek aan transparantie van China geeft ons alle reden ons zorgen te maken, niet alleen over de veiligheid van onze atleten tijdens de Olympische Spelen, maar ook over het enorme risico dat zij veel meer dan alleen gouden en zilveren medailles mee naar de Verenigde Staten zullen brengen. Het is heel goed mogelijk dat zij een nieuwe en nog ergere pandemie veroorzaken – het dodelijke Nipah-virus en/of hemorragische koorts. En als we al dachten dat twee jaar COVID-19 erg was, dan kunnen we ons onmogelijk voorstellen wat een nieuwe en veel dodelijker pandemie zal doen met het leven zoals we dat in Amerika kennen.

  Het is daarom tijd, voordat er geen tijd meer is, dat president Biden al onze Olympische deelnemers beveelt in de VS te blijven en niet deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2022 in Peking.

  We kunnen er niet op vertrouwen dat de Chinese regering onze atleten in Peking zal beschermen of de waarheid zal vertellen over de omvang van de epidemieën die zich in hun eigen land verspreiden. Daarom moeten we al het mogelijke doen om onze burgers thuis te beschermen door onze atleten niet naar de Olympische Spelen van dit jaar te laten gaan en het risico te lopen een nieuwe en nog vreselijker pandemie mee terug te brengen dan we al hadden. Het is niet ingewikkeld. Het is gewoon gezond verstand. En het is essentieel voor de toekomst van ons land. Moeten we onze atleten naar Beijing sturen? Echt niet!!
  https://www.americaoutloud.com/send-our-athletes-to-beijing-hell-no/

  Like

 5. Jan zegt:

  Studies tonen vreselijke verontreinigingen van PCR-teststaafjes aan
  Dr. Joel S. Holmes

  Twee bijkomende studies door onderzoekers in verschillende landen tonen vreselijke besmettingen aan van PCR-teststaafjes⏤geproduceerd door verschillende fabrikanten.

  Vorige week schreef ik over de afschuwelijke besmetting van PCR-teststaafjes die ontdekt werd bij het testen van producten van een Chinese fabrikant.

  Om u eraan te herinneren, hier is een elektronenmicroscoopfoto van wat er in de neuzen wordt gestoken van degenen onder ons die zijn blootgesteld aan de wattenstaafjes van de Chinese fabrikant. Wees klaar om geschokt te zijn.

  Dit wattenstaafje lijkt te zijn gemaakt van glasvezel. Of in ieder geval van een glasvezel coating. Dit kan natuurlijk vlees verscheuren, snijden en scheuren, met bloedingen tot gevolg. Gebroken stukjes kunnen in de neus blijven steken en een infectie veroorzaken.

  Om te bepalen of de verontreiniging alleen die ene fabrikant betrof, zocht ik naar soortgelijke resultaten voor andere wattenstaafjes. En ja hoor, toen ik op zoek ging, vond ik meteen weer iets wat me opviel.

  Aanvullende beangstigende onderzoeksresultaten van moleculaire chemie en pathologie deskundigen. Hier is het rapport. Het heeft betrekking op een Zuid-Koreaanse fabrikant die een groot deel van de EU voorziet van PCR swabs.

  Dit aanvullend onderzoek concludeert dat materiaal- en chemische afwijkingen in het materiaal aan de punt van de swab (geproduceerd door een Zuid-Koreaanse fabrikant) waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor schade aan de neusholte, resulterend in bloedingen en andere verwondingen. Hier is een deel van deze aanvullende (tweede) studie:

  24 oktober 2021 -.

  Niet-aangegeven gevaarlijke bestanddelen in nasofaryngeale testswabs gebruikt in Covid-19 PCR-tests

  ‘We testten twee veelgebruikte nasofaryngeale testswabs die worden gebruikt voor COVID-19 PCR-testmonsterafname met de SEM-EDS-methode.

  Scanning elektronenmicroscopische (SEM) analyse toonde vrij uniforme kunstmatige vezels aan die een grote mate van heterogeniteit vertoonden in hun interne samenstelling.

  Elementaire analyse met elektronendispersiespectroscopie (EDS) bracht koolstof, zuurstof, stikstof, aluminium en silicium aan het licht als hoofdbestanddelen met zeer variabele concentraties binnen de dwarsdoorsneden van de vezels.

  Op sommige plaatsen waren de concentraties aluminium en silicium respectievelijk 7,25% en 14,06%.

  De basismatrix bleek nylon te zijn met anorganische ingrediënten erin gemengd. Aluminium en silicium kunnen beide gezondheidsrisico’s inhouden, en dit kan een verklaring zijn voor de snel optredende neusbloedingen en de sterke en langdurige bijwerkingen die door de geteste personen werden gemeld.”

  Een van de opvallende dingen aan de afschuwelijke testresultaten is dat zij in wezen dezelfde zijn als die van het Chinese product waarvan wij de tests vorige week hebben bekeken.

  De fabrikanten bevinden zich in verschillende landen en hebben geen bekende connecties met het publiek.

  Hoe is het dan mogelijk dat de resultaten van gevaarlijke besmetting van een zogenaamd 100% nylon testmateriaal dezelfde zijn?

  Een denkbare mogelijkheid is dat het Koreaanse bedrijf het product in China opkoopt en het als eigen product aan de EU en andere westerse landen verkoopt. Niemand beweert dat dit het geval is, maar het is een mogelijkheid.

  Een andere mogelijkheid is dat er een leverancier is van dit nylon materiaal die zowel aan de Chinese als de Koreaanse bedrijven levert.

  Maar wat ook de oorzaak van de besmetting is, zij bestaat en is wijdverbreid.

  Een derde studie verduidelijkt dat dit een wijdverbreid probleem is. In deze studie werd een totaal andere reeks verontreinigingen ontdekt in het materiaal voor de afname van swabs door een derde fabrikant.

  Een derde studie

  Volgens een andere onafhankelijke test op PCR-swabs in Slowakije, was het materiaal dat zij vonden door Darpa gepatenteerde hydrogel, lithium, en nylon. DARPA heeft betrekking op materialen die normaal gebruikt worden voor militaire doeleinden.

  Hier is een deel van wat deze derde test vond:

  ” Na het spuiten van een mengsel van nylon vezelfragmenten, blijft Darpa Hydrogel op het neusslijmvlies onder de hypofyse en de pijnappelklier, samen met lithium. Dit mengsel reageert onmiddellijk met levende structuren om kristallen te vormen die gericht zijn op de pijnappelklier, die zijn eigen elektromagnetische veld heeft.

  De vorm van de kristallen bepaalt het type hydrogel dat wordt gebruikt. De kristallen zijn geleidend door het lithium dat erin zit. De kristallen kunnen het signaal van de zender naar de cel ontvangen en signalen van de cel naar de zender zenden. Dit zijn eigenlijk nano-antennes.”

  Volgens het artikel zijn lithium, net als aluminium en kwik (veel gebruikt in vaccins), zeer giftig voor de pijnappelklier invloed. In lage doses blokkeert lithium het, en in hogere doses kan het het volledig vernietigen.

  De studieresultaten vervolgen:

  ” Darpa Hydrogel en lithium, blokkeren en vernietigen de pijnappelklier en zorgen ervoor dat de denkende persoon een controleerbare biorobot wordt. Een hydrogel is een drager van een actieve stof, zijn taak is om de stof in het lichaam te krijgen op een vooraf gewenste plaats.” – zie schokkende foto’s: Nutritruth.org.
  (https://www.nutritruth.org/single-post/analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-slovak-republic-confirmation-of-genocide)

  Interessant is dat Ivermectine, dat een effectieve, veilige behandeling voor Covid blijkt te zijn, de waterstofkristallen oplost.”

  Samenzweringstheorie?

  Een term die door fascistisch links wordt gebruikt om te onderdrukken wat vaak feitelijk waar is!

  De term “samenzweringstheorie” is een taalwapen van de fascistische Democratische Partij en haar mediaslaven, om wat vaak juiste informatie is, de mond te snoeren.

  Tijdens de pandemie zijn er af en toe artikelen verschenen over het gebruik van PCR-strijkjes als een biowapen om vijanden van welk land dan ook die biologisch besmette uitstrijkjes produceerden, ziek te maken. Naast de biologische infectie vermeldden de “samenzweringstheorie” artikelen ook de aanwezigheid van metalen microschilfers als snijranden. Het doel daarvan is vlees te beschadigen, wat bloedingen, infecties en mogelijk hersenletsel veroorzaakt. En deze “samenzweringstheorie” metalen microschilfers komen daadwerkelijk voor in de studies die in dit bericht worden genoemd.

  De geteste wattenstaafjes worden in de EU gebruikt, en hebben het CE-keurmerk, als beantwoordend aan de EU-normen. Wat duidelijk niet het geval is.

  Het is afschuwelijk te bedenken dat sommigen van ons die in lange rijen hebben gestaan om PCR tests te krijgen, dat we in de rij stonden voor verwondingen. Het hele pandemieverhaal van de overheid is krom. Het is tijd om los te komen.
  https://www.americaoutloud.com/studies-show-horrific-contaminations-of-pcr-test-swabs/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s