Tip voor de horeca . . .

In Frankrijk veranderen veel restaurants, hotels etc. hun status in een privéclub. Op deze manier hoeven ze de klant niet te vragen om een Covid-slavenpaspoort. Nieuwe klanten worden binnen een minuut gratis “lid”.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tip voor de horeca . . .

 1. Ruben zegt:

  Uitstekend idee!!!!!
  Misschien goed idee voorbij ons land.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Sorry hoor maar die grijze krullenbol van de horeca bond blijkt een voorstander van vaccinatie. Hij wil de horeca zo snel mogelijk open en zal uiteraard zich gaan houden aan het komende 2G beleid. Dus inderdaad een slimme horeca ondernemer voert privéclub dat zijn dan ook de ondernemers die ik van harte ondersteun maar ik zal nimmer een horeca bezoeken waar het discriminerende toegangsbewijs wordt vereist.

  Geliked door 2 people

 3. absurdist01 zegt:

  ze zien me aankomen met 2 volwassenen en drie kinderen …

  Like

  • Julia zegt:

   absurdisto1 U ziet beren op de weg uiteraard zijn ook uw drie kinderen van harte welkom omdat dergelijke restaurants geen discriminatie voeren volwassen, kind, gevaccineerd of ongevaccineerd iedereen is welkom die zich tegen het fascisme keren.

   Like

 4. karton zegt:

  Hier zal amice @ delamontagne wel heel erg blij mee zijn, denk ik !

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  In Nederland afgelopen week meer dan 250.000 coronabesmettingen.
  Maar hoe komt men aan die cijfers.
  Even duidelijk maken.
  Voor een coronatest waren 3 criteria nodig tot voor enkele weken want toen haalde de WHO er een criterium af waarbij je dus gerust kunt stellen dat zoals gewoonlijk de aantallen weer opgeschroefd dienden te worden want wereldwijd en niet alleen in Nederland lopen hat aantal mensen die boosters gaan halen met rasse schreden terug dus moest de truckendoos weer even open getrokken worden.
  Doordat deze criteria teruggedraaid zijn zonder de mensen in te lichten kunnen regeringen dus met droge ogen beweren dat de besmettingen de pan uit reizen en de misdadige kliek in Den Haag maakt daar maar al te graag gebruik van want zoals blijkt zijn de 10 rijksten van de wereld dibbel zo rijk geworden en dat willen ze in Den Haag natuurlijk niet frustreren en daarbij dan ook nog eens Klausje voor de voeten lopen.
  Maar gelukkig gaan er nou een miljoen mensen in Brussel een verkoudheid oplopen zodat de aantallen “besmettingen” weer op gaan lopen en in de regeringszetels lachen ze de lul uit hun broek, omdat ze daar ook wel inzien dat het volk achterlijker isals ze ooit gedacht hadden.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Ik kan me ook niet echt voorstellen dat er elke dag zoveel mensen naar de teststraat gaan.
   Zo kunnen ze je natuurlijk alles wijs maken.

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Had vandaag een klant op bezoek .
    Hij werd getest op Corona – positief !
    Zijn vriendin dus ook maar getest – positief !
    Maar ze voelden zich allebei prima .
    Toch de boostershot maar genomen – allebei doodziek !
    Zal wel toeval zijn ?

    Geliked door 1 persoon

   • koosv8 zegt:

    Precies. Dat is het nieuwe Media normaal. De NOS 180graden andersom, wereld op zijn kop strategie beleid. Die 3 criteria waar HdN het over heeft is inderdaad het geval, nu 2. Hoe snel wil je een positief PCR gevalletje hebben. En natuurlijk is er nooit zoveel ,, de teststraat,, ingereden.
    Komt binnen bij het RIVM. Het lijkt wel CO2 of Stikstof, het is wat wij MOETEN geloven, er ligt geen ijs in de Noordelijke regionen zwemmende ijsbeer, afbrokkelende gletsjers, geen ijs op Groenland, wij zien dat niet vanuit ons raam, maar via het venster van de NOS, en de meesten tuinen er in. Opwarming van het nieuws dus en wel met180 GRADEN!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Zoveel mensen hoeven ook niet naar de teststraat want de regering zegt dat en dus volgens de kijkbuiskijkers is het dan waar.
    Daarbij zijn er ook nog “statistieken” Het schijnt dat die “betrouwbaar” zouden zijn

    Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  SGT-rapport: Vaccins gebruikt voor opzettelijk en kwaadwillig toebrengen van schade, gepland sinds 2002

  In de aflevering van het SGT-rapport van 13 januari spraken Clay Clark en Dr. Christiane Northrup over de waarheid die de reguliere media weigeren te delen: Vaccins worden gebruikt voor het opzettelijk en kwaadwillig toebrengen van schade .

  Clark noemde de voormalige wetenschapper van Pfizer, Michael Yeadon, die zei dat vaccinformules afhankelijk zijn van hun batches en partijen, en dat sommige zijn geformuleerd om dodelijk te zijn.

  Later in de aflevering deelde Clark mee dat tot 10 procent van de batches of veel van de COVID-19-vaccins extreem giftig zijn: ongeveer 2500 tot 3000 keer de toxiciteit van de minder schadelijke batches. “Wat denk je van een mainstream media die blijft zeggen dat deze veilig en effectief zijn; de Biden-administratie zegt: haal je vaccin, haal je booster, het is veilig en effectief. Op dit moment maken deze mensen zo duidelijk deel uit van het complot van de samenzwering dat ze elke dag bij naam moeten worden

  https://www.vaccinedeaths.com/2022-01-16-vaccines-used-for-intentional-infliction-of-harm.html

  Tja het gaat lekker zullen we maar zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Geef trouwens het skeletvrouwtje eens wat te eten…

  Geliked door 1 persoon

 8. john van antwerpen zegt:

  Zo kan het ook, schitterend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s