Waarom Trump’s afstand tot de corona-prik méér betekent dan de meeste mensen zich realiseren

(Door: JD Rucker – Vertaling: J.A. Kapteyn)

Ik heb Trump gesteund tijdens zijn presidentschap. Daarna werd ik sceptisch, omdat hij het vaccin promootte. Maar tijdens zijn laatste openbare bijeenkomst werd ik gerustgesteld… voor dit moment althans.

Ik kijk over het algemeen niet naar Trump-bijeenkomsten. Ik hoef niet overtuigd te worden om op hem te stemmen als hij besluit om zich in 2024 kandidaat te stellen. Bovendien, en in tegenstelling tot de huidige bewoner van het Witte Huis, kan oud-president Donald Trump urenlang onafgebroken doorpraten. Maar ik keek naar zijn eerste openbare bijeenkomst op 15 januari jongstleden in Florence, Arizona, omdat ik één ding wilde horen. Of liever gezegd, ik hoopte één ding NIET te horen, en gelukkig hoorde ik dat ook niet.

Nadat hij zijn aanhangers tijdens de twee vorige bijeenkomsten had verweten geen vaccins te nemen (die hij zelf introduceerde door Operation Warp Speed), viel het op dat hij dit keer geen vaccins of boostershots promootte. In plaats daarvan protesteerde hij tegen vaccin-verplichting, verwees hij naar reguliere medicijnen (Ivermectin en Hydroxychloroquine, vert.) die hij niet alleen als president promootte, maar ook zelf kreeg voorgeschreven toen hij Covid had, en probeerde hij niemand ook maar één keer te overtuigen om zich te laten prikken. Hij gebruikte zijn tijd voor meer productieve onderwerpen als de economie, de grenscrisis en de heksenjacht op de bestormers van het Capitool van 6 januari vorig jaar.

Het is moeilijk om te zeggen hoeveel van zijn aanhangers zijn gevaccineerd en hoeveel niet, maar we gaan ervan uit dat de aantallen ongeveer gelijk zijn. Hoewel bijna al zijn aanhangers tegen vaccinatieverplichting zijn, zijn er genoeg grote fans van hem, vooral ouderen, die wel zijn geprikt. Waarschijnlijk heeft Trump betere gegevens dan wat publiekelijk bekend is. Daarom heeft hij een aantal maanden lang mensen aangemoedigd om te worden geprikt. Maar dat lijkt nu verleden tijd en dat is een ZEER goede zaak voor Amerika. Want…

Een van de redenen waarom ik Trump steunde, was dat ik het gevoel had dat hij nauwelijks door de Deep State en de globalistische elite kon worden geraakt. Hij kreeg te maken met roddels en nep-verhalen tijdens zijn campagne en na zijn inauguratie. Ze deden hun uiterste best om hem op alle mogelijke manieren zwart te maken en hij overleefde dat niet alleen, maar hij bloeide zelfs op. Dit was voornamelijk de reden waarom ze wanhopig probeerden om hem uit zijn ambt te verwijderen. Ze konden hem niet onder controle krijgen, dus moesten ze hem elimineren.

Toen hij de vaccinaties promootte was ik bezorgd. Het had namelijk weinig zin. Politiek heeft hij er geen baat bij om het vaccin te promoten (niet in de laatste plaats omdat ze niet werken). Er is in dat geval geen verschil van opvatting met zijn Democratische concurrenten in 2024. Maar als we in 2024 nog steeds in het Pandemie-Paniektheater zitten, zal iedere Democratische kandidaat een pro-vaxxer zijn. Sommigen zullen zeggen dat Trump meer steun van onafhankelijken krijgt als hij vóór vaccinatie is, maar neutraal blijven past prima in zijn politieke doelstelling.

Als de vaccins wel zouden werken, zou het anders zijn. Als ze niet meer dan een miljoen bijwerkingen en meer dan 20.000 sterfgevallen hadden gemeld aan VAERS (Rapporteringssysteem van na-effecten van vaccinatie, vert.) zou het anders zijn. Maar steeds meer Amerikanen beginnen zich te realiseren dat de prikken niet veilig en ook niet effectief zijn. Het past dus niet in Trump’s campagne om vierkant achter vaccinatie te gaan staan en vaccinatie-tegenstanders verwijten te maken.

Twee complottheorieën schoten door mijn hoofd. De eerste is dat de Republikeinse Partij hem een vlekkeloze campagne beloofde als hij zou helpen om meer Amerikanen te laten prikken. Ze zullen zich natuurlijk niet aan deze belofte houden, omdat ze hun zinnen hebben gezet op Mike Pence, Nikki Haley, Dan Crenshaw of Kristi Noem. Maar ze kunnen het vandaag beloven zonder risico zich later te moeten verantwoorden voor het niet nakomen van een achterkamertjesdeal.

De tweede theorie is veel erger. Ik dacht aan de mogelijkheid dat de globalistische elites achter het World Economic Forum hem chanteerden. Iedereen heeft een zwakke plek en het feit dat de Democraten de afgelopen vijf jaar niets konden vinden, betekent niet dat het beter gefinancierde WEF niets zou kunnen vinden.

Maar het lijkt erop dat een derde optie – niet echt een samenzwering – zich voordoet. Trump kreeg simpelweg verkeerde gegevens. We zagen een voorbeeld hiervan toen hij Candace Owens vertelde dat gevaccineerden niet in het ziekenhuis belanden of sterven. Dat vond ik overdreven. Trump heeft de neiging om soms te verfraaien, maar het was zo’n absoluut foute bewering dat ik begon te vermoeden dat hij verkeerde dingen te horen krijgt van zijn eigen mensen. Daarom heb ik zijn bijeenkomst van afgelopen 15 januari bekeken. Ik wilde zien of hij zijn toon over vaccins zou veranderen. En dat deed hij.

Hieruit maak ik op dat mijn complottheorieën niet kloppen en dat hij gewoon verkeerd werd voorgelicht door zijn eigen mensen. Dat is niet goed, maar veel beter dan gecompromitteerd te worden door het Republikeinse establishment of de globalisten. Ik ga erop letten hoe hij voortaan reageert als vaccins ter sprake komen en of hij vaccinatie weer gaat promoten. Maar op dit moment vind ik Trump nog steeds de man die mijn steun verdient.

Bron:
noqreport.com
Door: JD Rucker

Vertaling en bewerking:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Waarom Trump’s afstand tot de corona-prik méér betekent dan de meeste mensen zich realiseren

 1. Ronald B zegt:

  Donald Trump forever forever Donald Trump

  Geliked door 5 people

 2. BigLJohn zegt:

  ….Trump heeft de neiging om soms te verfraaien, maar het was zo’n absoluut foute bewering dat ik begon te vermoeden dat hij verkeerde dingen te horen krijgt van zijn eigen mensen….Het is toch niet waar zeker, wij worden constant van alle kanten bestookt met valse informatie maar wisten toch de echte waarheid te ontdekken. Waarom deed hij niet beter zijn best, wij minder bevoordeelden konden het wel ! En hoe goed hij ook was, wat moeten we met zo’n oude man als toekomstige president van de VS, het dementiespook ligt immers altijd om de hoek. De Republikeinen hebben heus wel een andere kandidaat die 40 jaar jonger is als Trump. Was de Democratische Kennedy de eerste en meteen de laatste president die niet als een oude(re) man het presidentschap aanvaarde….

  Geliked door 2 people

 3. antiislamnu zegt:

  Ik vindt Wilders ook dubieus in het corona beleid geeft hij steun aan krankzinnige maatregelen zegt dat hij geprikt is beetje raar

  Geliked door 3 people

 4. Peter Rissing zegt:

  Goed verhaal, hier meer van gaarne. Zal kijken of ik ook mijn steentje kan bijdragen.

  Like

 5. Beste lezers,
  Donald Trump fungeert als Judas-geit, die de lammeren naar de slachtbank leidt vanuit het rechts-politieke spectrum en zijn electorale basis (waaronder veel ‘conservative evangelicals’) in het valse rechts vs links politieke paradigma houdt, m.n. door zijn terugkeer als ‘hersteller’ te entameren. Een artikel van mijn blog over zijn rol als gecontroleerde oppositie:
  https://sabineshares.wordpress.com/2020/01/14/pearl-harbors-pearls-removed-pig-rule-turns-judas-trail/
  Tevens, een Bijbels perspectief op de opvolging van de geÏnduceerde CV19 crisis: https://nadeopname.wordpress.com/2020/03/24/opmars-naar-het-merkteken-van-het-beest-van-coronavirus-tot-dna-corruptie/
  Hartelijk,
  Sabine Vlaming

  Like

 6. Rinus zegt:

  Het is de meeste Europese tv-kijkers wellicht niet opgevallen, maar in de eerste maanden van 2020 was Trump vrijwel dagelijks te zien tijdens een Witte Huis persconferentie over de Corona, altijd in gezelschap van Fauci. Dat was van de ene op de andere dag afgelopen. Mijn wenkbrauwen gingen omhoog op dat moment.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ik verdiep mij nu ongeveer een jaar of 15 in alternatief nieuws,ik ben geen expert en geloof zeker niet alles wat ik lees.Ruim voordat trump president werd heb ik gelezen op meerdere websites dat trump vroeger bijna failliet was met zijn zakenimperium.Hij heeft toen geld geleend bij de satanische rotschilds,ik weet bijna zeker dat trump met zijn bloed het contract heeft moeten tekenen.Dus ben ik altijd zeer wantrouwend geweest over trump,iedereen is te koop of te chanteren.

  Geliked door 2 people

 8. Edwin Vissers zegt:

  Geliked door 3 people

 9. Voight-Kampff zegt:

  Geen beter voorbeeld van doelschrijven dan dit artikel. De schrijver maakt gebruik van een selectieve data set, waarbij bepaalde data zijn weggelaten zoals juridische truc m.b.t. omzeilen testfase, eenzijdige samenstelling staf en stafmedewerker (Fauci) op podium hijsen terwijl het een backoffice aangelegenheid is.

  Conclusie artikel: rotzooi en propaganda voor zwakbegaafden die niet in staat zijn om informatie te verwerken.

  Degenen die deze onzin geloven kunnen met alle plezier een spuit nemen. Echter, de natuur laat zich niet voor de gek houden en zal zorgen voor een massale Darwin shake out. De zwakken worden afgeschud om het menselijke ras sterker te maken. Boem.

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Je wordt geen president als je niet chantabel bent.
  Trump en de mafia zijn innige maatjes.
  Veel bokswedstrijden werden in een Trump palace georganiseerd.
  Kan alleen maar als je met de mob samenwerkt.
  Zelfs Sint Kennedy was chantabel, las ik in zijn biografie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Adriaan W. zegt:

  Anthony Fauci 4 jaar de rechterhand van de Trump administration, dan had President Trump moeten weten dat hij niet zuiver op de graat was. Onlangs werd bekend dat Fauci loog tegen het Congres over ‘gain-of-function’ onderzoek. Kortom ik vertrouwde President Trump vanaf zijn inauguratie als de 45e President van de Verenigde Staten voor geen meter, het enige waarvoor ik hem persoonlijk waardeer is dat Trump geen nieuwe oorlog was begonnen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s