Geen commentaar . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Flick“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Geen commentaar . . .

 1. Erik zegt:

  Ik begrijp best dat je het dreigend overkomt als iemand zo aan je deur staat. Maar in het filmpje hoor en zie ik geen enkele Bedreiging. https://www.youtube.com/watch?v=5-VIdWM2z6s

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Nederland ? Schurkenstaat !

  Geliked door 5 people

 3. droevige mof zegt:

  Gisteren kreeg de burgemeester van de Oost-Duitse stad Gera bezoek van 1200 burgers die zonder fakkels maar schreeuwend langs zijn huis trokken. Hij is ontzet en lijkt bang te zijn. Nu zijn ze op zoek naar een manier om het strafbaar te stellen, maar ze kunnen niets vinden. Klote.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article236349933/Einschuechterung-von-Politikern-Hunderte-Demonstranten-ziehen-in-Gera-an-Privathaus-des-Oberbuergermeisters-vorbei.html

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ach Ja Droevige, hij voelde zich geintimideerd.
   Geinig is dat wel, want dat hetzelfde tuig een hele bevolking al bijna twee jaar intimideerd op allerlei wijze heeft de gek dan even niet begrepen.
   Persoonlijk vind Ik dat politicie zich nogalsnel geintimideerd of bedreigd voelen, maar ja wie ben Ik.

   Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  “Ik werp dit verre van mij”, Ruttiaans gelul uit de koker van Kaag, en Rutte is niet goed snik
  video
  https://www.telegraaf.nl/video/399068893/keiharde-clash-rutte-en-wilders-u-luistert-nu-even

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   Nu zitten we gvd met een terroristen-lover als “minister”, een “minister” die al bang is van een fakkel !
   En dát is een vrouwmens dat in Nederland “minister” kan worden !
   Je schaamt je toch kapot als Nederlander ?!
   Rutte “herkent zich nergens in en werpt óók nog eens álles verre van zich”; heeft een veroordeelde terroriste binnen z’n gore clubje gehaald en heeft óók nog eens een grote bek in de Kamer, wát een malloot !
   Binnenkort wil die gek met z’n collega-dwaas, Hoekstra, naar Oekraïne om daar uhh……ja wát wil dat doldwaze duo daar eigenlijk doen ? In hun eigen land, Nederland dus, kunnen ze geen enkel probleem oplossen, ze veroorzaken ze trouwens eerst zélf, en nu zullen ze Putin wel eens ff de les lezen; zelden een komisch stelletje als dat duo zien “opereren”, ze willen zó graag met de échte politici meespelen maar ’t lukt ze maar niet, zal ze ook nóóit lukken. Dhr. Wilders noemt Rutte “niet goed snik” en Yasser Feras noemt hij “gek”; ik vind z’n benamingen voor die twee erg magertjes !!
   Ze zijn totaal geschift.

   Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Volgens mij is het geeneens strafbaar om met een fakkel over straat te lopen, maar ja, in een “rechtsstaat” waar “Marokkanen” door een Nazis66 rechter tot een ras verklaart kunnen worden, om een politieke tegenstander kalt te kunnen stellen, verbaasd mij inmiddels werkelijk niets meer.

  Geliked door 5 people

 6. Boike zegt:

  Wanneer een beschaafd land met een democratisch bestel naar het niveau van een “annimal farm” afglijdt, wordt het een dictatuur, waarin met meerdere maten wordt gemeten. Voor God zijn alle varkens gelijk, maar voor de duivel zijn sommige zwijnen gelijker, dan al die andere varkens.
  Het hoort bij de moraal van de nieuwe bestuurscultuur. Ach, een kniesoor, die over de schurkenstreken valt.

  Geliked door 2 people

 7. Vilseledd zegt:

  Ik zou het niet mijn geweten willen hebben, dat iemand zes maanden van zijn leven weg moet gooien, omdat ik overtuigend heb gespeeld, dat ik bang zou zijn.

  Like

  • Julia zegt:

   Vilseledd Kaag heeft geen geweten het is een onbetrouwbare duivel. Dat mens liegt en bedriegt het begon al met de boel te besodemieteren vanwege haar geheime huwelijk met een Palestijn. Ze trouwde in 1993 met hem in Jeruzalem en verloor nadat haar huwelijk bekend werd bij Buitenlandse Zaken haar vertrouwensfunctie. Kijk eens naar de uitdrukking in haar ogen dat zegt meer dan genoeg. Nu heeft ze even kunnen uithuilen en een klein verhaal heel groot gemaakt puur om de hoofdzakelijk D66 rechters te beïnvloeden. Het is toch te zielig voor woorden dat deze duivel stelt dat zij zich nog meer bedreigd voelde dan toen ze woonde in een oorlogsgebied. Dit door een man met een fakkel hoe diep kan een mens gezakt zijn en inderdaad zij schroomt er niet voor 6 maanden van een jonge man af te pakken. Dat mens gaat over lijken.

   Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  En dan beweren politici nog dat we in en rechtstaat leven. Gelul dus. Dit vonissen is van die fakkeldrager is puur ingegeven door het stellen van een voorbeeld aan het gewone volk. “Kijk lui, zover gaat onze macht, daag ons niet uit want we weten je te vinden en laten je extreem zwaar afstraffen door onze onpartijdige (d66) rechters”. En het volk liet sidderend van angst voor kaag, alles uit de handen vallen, zelfs hun recht op vrijheid. Conclusie, met kaag aan het roer gaat alles naar zn moer. Met rutte ook natuurlijk. Laten we eens nadenken wat we daar aan kunnen doen zonder onze vingers te branden aan de brandende lont van rutte.

  Geliked door 4 people

 9. Hovawart zegt:

  Maar wat was nu het strafbare feit of daad waarvoor hij berecht is?…de fakkel? aanbellen? iets vragen? iets dat zij heeft gezegd?…….het is slecht gesteld met de rechtspraak in dit kromme beleid.
  (ze mogen wel een hele grote petoet bouwen voor alle bedreigers van Wilders en Baudet….)

  Geliked door 4 people

 10. Jan zegt:

  Overal worden wandelingen gehouden als protest want tegen wandelingen mag men niets ondernemen. Stilstaan is verboten en dus zet men zich in beweging. Maar ook nu wil men dat verbieden, wat denken die kutburgers wel niet en dus wordt er gekeken of groepswandeling onder bijeenkomst valt zodat de SS er weer op los kan meppen.
  Intussen heeft de NSB ook weer van zich laten horen in de vorm van wandelingen tegen wandeling.

  Gilt für “Spaziergänge” das Versammlungsrecht?
  https://www.tagesschau.de/inland/spaziergaenge-101.html

  Hunderte demonstrieren auch gegen “Spaziergänge”
  https://www.swr.de/swraktuell/baden-wuerttemberg/suedbaden/corona-protest-montagsdemos-suedbaden-100.html

  https://tinyurl.com/9s6jftdn

  Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  Zo ziet men maar weer hoe corrupt ons rechtssysteem is. Natuurlijk is de man met de fakkel veroordeeld door D66 rechters. Kaag heeft er nog bewust een schepje bovenop gedaan. Kaag vertelt in de aangifte dat het bezoek enorme impact heeft op haar en haar gezin en dat haar kinderen angstig zijn. ‘Dit incident bewijst dat het ouderlijk huis van mijn kinderen niet veilig is voor hen, mijn man en mij.’ De minister vertelt zelfs dat ze zich onveiliger voelde dan toen ze in oorlogsgebieden woonde. ‘We hebben op gekke plekken gewoond. Ik heb in oorlogsgebieden gewoond, maar in Nederland hoort zoiets niet te gebeuren. Ik kan u zeggen dat ik mij in deze situatie onveiliger heb gevoeld dan toen ik in die oorlogsgebieden woonde.’ Met deze overdreven reactie heeft madam uiteraard de rechters beïnvloed. Het is te triest voor woorden dat een vrouw die zelf een Palestijnse terreurgroep Nederlands belastinggeld schonk. https://www.ewmagazine.nl/nederland/achtergrond/2021/05/vvd-pvv-eisen-opheldering-kaag-over-steun-aan-palestijnse-terreurgroep-825785/; Hieruit blijkt als een dronkenlap een persoon dood rijdt blijft het bij een taakstraf maar een vent met een fakkel krijgt 6 maanden gevangenisstraf die misschien wel bedreigend overkwam maar geen kwaad in de zin had. Het is zo in en in triest gesteld met Nederland dat de komende vier jaar opgescheept zit met een corrupt kabinet dat in sneltreinvaart vele burgers straatarm maakt zelfs AOW ontkoppeld en een corrupt rechtssysteem wat een verlengstuk blijkt ten behoeve van de politici. Rutte vanwege o.a. toeslagenaffaire die duizenden gezinnen kapot heeft gemaakt en kinderen onterecht uit huis zijn geplaatst gaat uiteraard vrijuit sterker nog hij kan zijn wanprestaties zonder weerstand voortzetten. Een VVD lid een veroordeelde terrorist is dat kan en is mogelijk binnen de corrupte Haagse bende. Het hele zooitje is zo ongeloofwaardig geworden waardoor een weldenkend mens nimmer vertrouwen meer zal hebben. Er is teveel achterbakse handjeklap gedaan en zijn er heel veel deals geslagen om hetzelfde zooitje in de blauwe zetel te houden. Rutte IV is een voortzetting van Rutte III. Rutte voert zijn opdrachten uit zoals door Klaus Schwab zijn opgedragen en staat er niet meer voor de Nederlanders. Kaag is van het zelfde laken en pak het maakt geen bal uit of Rutte morgen vertrekt naar het WEF of Brussel dan wordt de falende erfenis en de agenda great reset zonder meer voortgezet. Het is één pot nat. Werkelijk zum kotzen wat mij betreft stort de hele Haagse bende morgen nog als een kaartenhuis in elkaar. .

  Like

 12. wappieman zegt:

  Is die fakkeldrager wel veroordeeld ??????
  Het zou mij niets verbazen als hij een ” staatsacteur ” is die opdracht heeft gekregen !
  eerste : hij is NIET in elkaar geramd door oom agent.
  tweede : hij heeft zowel De Jonge als Kaag ” gehad ” , TWEE keer dus .
  derde : hij werd op straat GEINTERVIEWD i.p.v. opgepakt / in elkaar geramd .
  Dit stinkt voor mij naar false flag , naar controlled opposition , bedoeld om ongevaccineerden
  WEG TE ZETTEN als gevaarlijke gekken .

  Geliked door 1 persoon

 13. Torsten Himmelstoss zegt:

  ON TOPIC!
  Alle allahschreeuwers de wereld uit, te beginnen in dit land.!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Motie Wilders verworpen!!!

  De meerderheid vindt t prima dat de premier geadviseerd wordt over nationale veiligheid door een veroordeelde terrorist. Ze willen niet eens uitspreken dat het onwenselijk is.

  https://pbs.twimg.com/media/FJgFXGrXsAcF6lI?format=jpg&name=medium

  Geliked door 2 people

 15. Boike zegt:

  Schurken maken graag gebruik van criminelen, omdat ze geen nette mensen kunnen vinden voor hun vuile klusjes.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Hoezo d666 rechters…
  Toch bijzonder hoe dit proces binnen een maand is afgerond met als uitslag een celstraf van 6 maanden, maar bedreigingen aan het adres van Baudet & Wilders halen vaak de rechtzaal überhaupt niet.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Bas, justitie en de rechtelijke macht zijn corrupt. Dansen naarde pijpen van degenen die hen hebben aangesteld. Voorbeeld hier van is joep v.d. nieuwenhuizen, veroordeeld in de RSV.affaire wegens misdrijven, tot onherroepelijke en onvoorwaardelijke gevangenisstraf.
   Hij heeft nog geen dag gezeten. Dat noem ik dan klassejustitie van het ergste soort. Maar dat is al wel zo lang geleden dat de meeste mensen dit niet (meer) weten. Dat wordt met opzet onder de pet en uit de publiciteit gehouden waarna de protesten langzaam uit doven. Dat was nou net de bedoeling van deze overheidsaanpak. Volgende (corruptie)zaak, deurwaarder.

   Geliked door 2 people

 17. BigLJohn zegt:

  Die tweede kamer is verworden tot een rovershol. Ik snap niet dat Baudet daar nog tekeer blijft gaan tegen dat gespuis. Hij is met al zijn goede voornemens niet meer dan een roepende in de woestijn. Protestmarsen ? De elite lacht je uit ! Redevoeringen in de tweede kamer ? Je praat tegen gekochte personen die een plank voor hun kop hebben ! Verkiezingen ? Die worden voortaan gestolen, naar Amerikaans concept en door Kaag gekopieerd. Een burgeroorlog ? Vergeet het maar met dat schaapachtig laf volk. Ik zie Nederland definitief veranderen in een totalitaire staat. Het is niet anders onder de gegeven omstandigheden !

  Geliked door 2 people

 18. BigLJohn zegt:

  Wat ik nog aan mijn commentaar zou willen toevoegen is; de politie, justitie, de rechterlijke macht en de media hebben zich ook tegen ons gekeerd. Blijft alleen nog maar over het leger. Ik ben benieuwd wat we daar van kunnen verwachten, maar ik ben er niet erg hoopvol onder.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als je in nederland in het leger gaat, geef je blijk van weinig intelligentie. De staat stuurt je gewetenloos naar alle windstreken op aarde, met onvoldoende spullen onder het motto “bekijk het maar en handel naar omstandigheden”. Kom je als lijk terug dan word je met groot ceremonieel ontvangen op vliegveld eindhoven en daar door een aantal schuifelende geuniformeerde piassen in de lijkwagen gedragen. De staat der nederlanden is niet trots en zorgzaam voor haar personeel en ziet je liever dood terug komen dan invalide (je kost dan meer). Volgens mij is nederland niet tegen een vijand te verdedigen want de vijand is , tot regerignsniveau aan toe, al binnen (moslims) en daar gaan we nog meer dan genoeg van meemaken. Voor de gewone burger geldt “de staat is je ergste vijand” Op dit moment is de nl.regering volop bezig om nederland nog meer tot vijand te maken van rusland dan dat het al is, door wapens en technologie en manschappen te leveren aan Ukraïne, notabene een ex.usssr land met een grote russisch georïenteerde bevolking die bij democratische verkiezingen had aangegeven bij rusland te willen horen.
   Na de staatsgreep, waarbij de gekozen president werd afgezet moest de EU zo nodig de bevolking van Ukraïne een worst voor houden (verhofstad, verhofstad/hitler.2.0 en de inmiddels overleden van Baal) door te suggereren dat zij bij de EU zouden kunnen komen. Het gelazer in Ukraïne is volgens mij geheel te wijten aan de EU. Van oudsher behoort de UkraÏne bij rusland en niet bij de EU. De russische inval en bezetting van de Ukraïne, als dat gebeurt, is mij absoluut geen oorlog waard. Ook de NATO heeft daar niets te zoeken.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s