Islamofascisme en antisemitisme marcheren door West-Europa

(Door: “Balkanske priče”)

Antisemitisme en terreur zijn toegenomen in West-Europa door de opkomst van de islam. Het waren geen autochtone rechtsextremisten die in 2012 een leraar en drie kinderen doodschoten in een Joodse school in Toulouse; die in 2014 vier mensen bij het Joodse Museum in Brussel vermoordden; die in 2015 in Parijs vier mensen in een Joodse supermarkt dooden; die in Kopenhagen in datzelfde jaar een synagoge aanvielen en twee mensen ombrachten; of die in 2018 in Parijs de 85-jarige Holocaustoverlevende Mireille Knoll onder het aanroepen van Allah vermoordden, omdat ze “Joods is en dus geld moet hebben”. Toch is het afgezien van deze bekende voorbeelden verbazingwekkend moeilijk systematische gegevens te vinden over de mate waarin bij antisemitische geweldincidenten daders met een islamitische achtergrond betrokken zijn. Politie en andere overheidsinstanties verzamelen namelijk geen gegevens over de etniciteit van daders van geweldincidenten. In de statistieken wordt soms wel iets over de nationaliteit van daders gezegd, maar dat is maar van beperkt nut, omdat de meeste kinderen van migranten en ook leden van de eerste generatie die zich hebben laten naturaliseren de nationaliteit van het woonland bezitten…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Islamofascisme en antisemitisme marcheren door West-Europa

  1. Hovawart zegt:

    Antisemitisme en terreur worden zelfs door kabinet-Rutte als adviserend orgaan ingehuurd? Wij zijn uiteraard benieuwd wie er nu weer voor de bus gegooid zullen worden om de premier z’n hachje te redden, en/of Kaag zolang het nieuwe demissionaire kabinet mag sturen…”t Is vuile boter om gore kaas.’ .oftewel ”In de aap gelogeerd blijven we”……nog steeds.

    Like

  2. R Thomasson zegt:

    “Toch is het afgezien van deze bekende voorbeelden verbazingwekkend moeilijk systematische gegevens te vinden over de mate waarin bij antisemitische geweldincidenten daders met islamitische achtergrond betrokken zijn”. Wij moeten dat nu met een andere blik zien. Islamitisch terreur staat niet op zichzelf. Politie en andere overheidsinstanties verzamelen geen gegevens over de etniciteit van daders, omdat zij hebben opdracht DAT NIET TE DOEN. De opdracht komt niet van Europese overheden van de natiestaten. Zij worden door de EU als voetvolk beschouwd. De EU zelf heeft de status van een uitvoerend orgaan. Het gehoorzaamt, met kadaverdiscipline, de bevelen afkomstig van de WEF, NWO, en andere elitaire globalististen. Sinds de val van de Sovjet-Unie zijn de ‘geld-piranha’s’ continue bezig de orde in de wereld te verstoren. Ze werken volgens de volgende formule: politieke onrust + terreur = oorlog. Oorlog = GELD. Zij maken winsten uit oorlog, bloed en dood. Dus, zij heten islamitische terreur welkom; niet enkel tegenover Joden, maar tegen iedereen. Een goed voorbeeld is nieuwjaarsnacht 2015. Vrouwen, meisjes en kinderen werden massaal gemolesteerd en verkracht. De autoriteiten deden alles om de zaak te bagatelliseren. https://www.youtube.com/watch?v=qm5SYxRXHsI Moslims, en vooral asielzoekers, staan boven de wet. En dat is in Duitsland tot op heden. De globalisten (vooral George Soros) importeren tsunami zwermen van moslims en Afrikaanse negers naar Europa met een doel: de Europeanen via een Jihad-oorlog te decimeren- of liever gezegd via een selectieve genocide. Echter dit Jihad-project duurt ze te lang. Om het proces te bespoedigen is COVID-19 project van globale “pandemie” in het leven geroepen. Deze projecten – vooral COVID 19 “pandemie” – hebben de geldvampiers van de WEF, NWO, Bill Gates enz. astronomische hoeveelheid aan geld verdiend. De 666 geldvampiers weten niet van ophouden. Islamitische terreur, Covid-19, oorlogen overal ter wereld enz. horen bij hun strategie. VERDEEL EN HEERS, en vooral God te spelen over de dombo’s die in hen nog steeds vertrouwen hebben.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s