Wilders heeft gelijk

De Kamer loopt te hoop tegen de voorzitter Vera Bergkamp. Onterecht. Khadija Arib moest en zou vervangen worden door iemand van D66 en het werd Vera Bergkamp. ‘The proof of the pudding is in the eating!’ De Kamer moet nu op de blaren zitten. Maar buig dan ook het hoofd en erken voortaan voor competentie te kiezen en niet voor macht. Dat is waar dit kabinet voortdurend mank aan gaat. “Vera Bergkamp, vooral doorgaan!!”

Dan, wat is het issue rond Geert Wilders? Hij heeft zich gewend tegen de kamerleden Fonda Sahlia, D66, en Kauthar Bouchallikht, GL, dragers van een hoofddoek. Soumaya Sahlia is de zuster van Fonda, VVD lid en netwerklid van VVD, veroordeeld voor wapenbezit en lid van terroristische Hofstadgroep. Wilders: “islamitische radicalen en terroristen” waarover hij zich “ongemakkelijk en onveilig” bij voelt. Hij verwijst ook naar de hoofddoek.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders heeft gelijk

 1. saddy zegt:

  Moet de kamer op de blaren zitten? Het kartel in ieder geval niet.
  De halfmarokkaanse bergkamp-belali is er door het partijkartel neergezet en is een heel effectieve buffer tegen kritiek op dat partijkartel.
  Liegen, bedriegen, massamoord, omvolking, onteigening, geen antwoord geven, documenten achterhouden, in dienst bij een marxistische buitenlandse belangengroep: prima toch? Maar oh wee als je deze zaken bij hun echte naam noemt.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Vóórdat de heer Wilders ook maar één woord had gesproken stonden z’n “tegenstrevers” reeds in rijen van 4 opgesteld achter de zg interruptiemicrofoon om hem aan te vallen ! Ik vond ’t wel een hilarische vertoning, omdat dat stelletje kennelijk nog steeds niet begrijpt dat tegen de argumenten van dhr. Wilders niets, helemaal niets, is in te brengen ! En natuurlijk zal hij er zo af en toe een beetje “naast” zitten, maar hij jaagt ze allemaal in de gordijnen ! Geweldig !
  Zoals al vaker betoogt : wij worden geregeerd door terroristen, terroristen-lovers, negers, negerinnen, gender-gekkies en meer van dat soort. En dát durft zich nog steeds “een democratie” te noemen ?!
  En dan staat daar zo’n Marokkaanse kutkever als Yasser Ferasook nog eens te oreren dat dhr. Wilders z’n woorden moet terugnemen ! Stel je voor…..een Marokkaan die, IN Nederland, een Nederlandse politicus wil dwingen z’n woorden terug te nemen ! Hoe gek wil je ’t hebben ?!
  Die idiote Yasser Feras wordt met de dag gekker !

  Geliked door 4 people

 3. BosscheBol zegt:

  De staat van de Nederlandse “democratie” is niet beter dan die van de voormalige DDR.
  Gisteravond hingen hier in de straat wat aanplakbiljetten: V (groene vink) is geen Vrijheid. Vanmorgen allemaal “netjes” opgeruimd. Aanplakken en demonstreren is (volgens onze “grondwet”) toegestaan, tenminste als die uitingen overeenkomen met de wensen van het gezag. Zo niet, loop je de kans in elkaar geknuppeld te worden. En dus bestaat die grondwettelijke vrijheid helemaal niet.

  Als je érg gevaarlijk wordt met afwijkende meningen (Pim Fortuyn die misschien wel premier ging worden) laten ze je kapot schieten en geven de moordenaar zo opzichtig mogelijk een klein strafje. Het gezag probeert dat helemaal niet te verbergen: de onderdanen moeten vooral zien wat er gebeurt met iemand die tegen ze ingaat.

  Als je iets minder gevaarlijk bent, zoals Wilders, en de mohammedanen, dikke vrienden van ons gezag, dreigen hem te vermoorden, dan ga je als gezag natuurlijk niet achter de dreigers aan, maar zet je Wilders, zogenaamd voor zijn eigen veiligheid, voor de rest van zijn leven gevangen.
  Dat zal Wilders afleren! Maar nee, Wilders gaat gewoon door. Dan zal het in elk geval andere mensen afschrikken om Wilders gedachtengoed uit te dragen. En veel van de schapenmensen denken: “Wilders heeft straf dus dan zal hij wel wat misdaan hebben, daar wil ik niets mee te maken hebben”.

  En inmiddels heeft de moslimbroederschap al een bruggenhoofd in de tweede kamer (de applausmachine van het gezag).

  Groene uit de DDR …

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De VVD alsmede GL koesteren een addergebroed aan de borst die haar vergif zal aanwenden om politieke tegenstanders te vergiftigen,…….zoals de moord op Fortuyn een giftige samenzwering is van politici en de elite……en dan durft men de loftrompet te steken over de bewegingsvrijheid van het parlement…..het politieke bestel van onze democratie is een corrupte gotspe.

  Geliked door 1 persoon

 5. mj zegt:

  rutte beschuldig van staatsgreep ,en rutte heeft een islamitische moordenaar in dienst die wllders dood wil , wat zeg zoiets van rutte

  Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Als Wilders wordt vermoord (ik zeg ‘als’) is de meerderheid van de Tweede Kamer hier direct voor verantwoordelijk.

  Dit doet mij zo denken aan de weken voorafgaande aan de moord op Fortuyn, toen de ene politicus na de andere uitspraken deed die direct leidden tot zijn dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s