D66-rechters = klassenjustitie

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op D66-rechters = klassenjustitie

 1. Harry zegt:

  Maar o wee als je een briefje fout invult voor de belastingdienst !
  Dan zijn het ineens allemaal keurig correcte en foutloze ambtenaren , die je wel even uit zullen kleden , in financiële zin .
  Als de rechterlijke macht er aan te pas moet komen , kost het je nóg veel meer geld en krijg je vast geen gelijk van de “ heren “ rechters . Ze lúisteren amper naar je .
  De overheid is niet anders dan een hele berg handen op dezelfde buik !

  Ik heb echt te doen met Wilders !
  Een leugenachtige overheid .
  De grootste politieke leugenaar uit de politieke geschiedenis als minister president .
  Een zwerm collega’s die een fles of wat champagne open zullen trekken als WILDERS doodgeschoten zou worden .
  Een rechterlijke macht van linkse rotstralen .
  Een O.M. Van leugenachtig tuig .
  Wat moet die man zich vaak triest voelen !
  Ik wens hem alle sterkte .

  En dat gedoe met die Kaag-kech !
  Hoe lang is het geleden dat die fakkeldrager bij die blonde snol aanbelde ?
  En nu al actie ?
  Hadden ze alle aangiften door Wilders maar eens zo snel afgehandeld .
  Ergo : corrupte rotbende .
  En ze schamen zich nergens meer voor !
  Is de totale meltdown aanstaande ?

  Geliked door 5 people

 2. Julia zegt:

  Die algehele WEF D66 fascisten is de land en volksverraders pur sang en vooral mede dat vreselijke mens Bergkamp heeft de gore moed nog het woord democratie in haar links vergiftigde mond te nemen. De tot op heden gehouden debatten van het huidige corrupte zooitje onvermogen is een grote theatershow en komt nu al mijn keel uit. De rechtstaat mag van mij inpakken het is een verlengstuk van de corrupte WEF eenheid in Den Haag. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/haha-walgelijke-hypocriete-tweede-kamer-zoekt-ruzie-met-gideon-van-meijeren/ Het is een pure hetze tegen democratische partijen zoals PVV en FvD. Dat zooitje moet nog beginnen en toont zich nu als een grote fascistische ondemocratische bende met Rutte in de hoofdrol die zich nu gesterkt voelt door een omhoog gelikte zogenoemde arts (?) Kuipers uiteraard lid van D66 tesamen met het fascistisch D66 oefenen het WEF machtsmisbruik uit en zullen er alles aan doen de democratie verder vermoorden.Het is te ziek voor woorden dat een man met een fakkel tot 6 maanden wordt veroordeeld vanwege dat Kaag er openlijk een soort oorlogsdrama van heeft gemaakt waardoor mevrouw diep is geraakt. Manipuleren en de boel ophitsen is haar kwaliteit en daar hebben de hoofdzakelijk D66 rechters gehoor aan gegeven. Hoe kan dit mens accepteren dat er een veroordeelde terrorist in de VVD club zit. Je kunt alles van de fakkel man vinden maar deze man had geen enkele intentie om dat hok van Kaag in de fik te steken of haar aan te vallen één ding is zeker deze man heeft geen terroristisch of crimineel verleden. De rechter heeft deze man veroordeeld op het feit dat zij bang zijn dat het bij een volgende keer uit de hand loopt en dat hij schizofreen is. Wie zegt dat een veroordeelde VVD lid zich niet opnieuw radicaliseert.

  Geliked door 4 people

 3. jungleelephant zegt:

  Verschil moet er wezen?Meten met 2 maten!En dat krijg je met corrupte rechters;ik moet de eerste integere rechter nog tegen komen!Recht in Nederland is krom!De een dreigt met een hakbijl iemands hoofd er af te hakken en mag weer gaan.Een ander heeft geen enkele bedreiging geuit met zijn fakkeltje en moet brommen!

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Even off-topic; Ben ik de enige die zich mateloos irriteert aan die… 2 maten minstens strak ingeregen zwaar opgemaakte (lijkt wel een drag Queen)Turkse trut van Volta, die duidelijk last heeft van een flinke rochel Bulghur in de keel ( dit ipv de ned. aardappel in de strot )Wat praat dat mens geaffecteerd zeg normaal hoor je mensen alleen met dit gehalte spreken als ze het verschijnsel belachelijk proberen te maken maar zij neemt zichzelf volledig serieus.

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Tja duidelijk, Wilders ligt niet met terroristen in bed (figuurlijk)en deze “Mevrouw???”wel… is duidelijk ook zo’n geval van “alle dieren …etc”. Het toont alleen maar wederom aan dat er enige waarheid lijkt te schuilen in de assumptie van D66= rechters.

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Bananenrepubliek, de democratie is maar schijn, het heeft er alle schijn van [het lijkt erop] dat de democraten de schone schijn ophouden [doen alsof er niets aan de hand is], alle positieve krachten’ om het leven van Nederlanders te verbeteren geen schijn van kans krijgen [helemaal geen kans hebben] het eerlijke verhaal van de nieuwe politieke cultuur de schijn tegen heeft…
  De omstandigheden doen vermoeden dat we leven in een schijnwereld. Het is schijnbaar nog klein en onbetekenend, maar het zal uiteindelijk iedereen opslokken en gevangen zetten in deze dictatuur die wij bewonen. Tegelijk is er ook het Qr-paspoort waarmee je kortstondig de poorten van deze onderwereld ook weer uit kan gaan……. als een gevangene op proefverlof.

  Geliked door 2 people

 7. Rensk. zegt:

  Als ik Kaag zie dan zie ik Linda de Mol. LInda de Mol, die alleen haar eigen platform vertrouwt. Natuurlijk wist Linda meer. Maar ja een jongere man he? Die wilde ze kost wat kost houden. Kaag die voor een volle zaal mensen toespreekt en vertelt dat ze niemand vertrouwd dan alleen haar eigen man en kinderen. Het grappige is dat de mensen voor haar klappen na haar toespraak. Klappen voor iemand die jou niet vertrouwt. Aparte mensen die D66 lui. De overeenkomst is treffend. Allebei achterdochtig en meer weten dan ze zeggen, omdat ze zelf ook niet koosjer zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  Ik denk dat Qut Quag op het politiebureau alwaar zij aangifte deed, een buikdansje heeft laten zien, tijdens een opwindend muziekje, en staande-dansend op een tafeltje.
  Politieagenten zijn middels dat soort acties in beweging te brengen, zelfs het opnemen van een aangifte.
  En helaas heeft dhr. Wilders iets dergelijks niet “in huis”, hij lijkt mij ook niet het type dat het hoofd van Robje Jetten op hol zou willen brengen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thomas zegt:

  Dit is duidelijk een teken dat Kaag voorrang wordt verleend en Wilders net als Pim Fortuin gewoon door een man met een bijl te lijf kan gaan, en gewoon word vrijgesproken en de man met fakkel door Kaag 9 maanden vast moet.
  Wilders is ook een vooraanstaand politicus en Kaag dit niet serieus heeft genomen.

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  Harry

  Doodrijden fietser uit Sprundel: 240 uur taakstraf!
  Doodrijden 14 jarige jongen in tilburg: 240 uur taakstraf!
  Doodrijden wielrenner in Someren: 240 uur taakstraf!

  Met een lampion bij @SigridKaag
  voor de deur staan: 6 maanden cel!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s