HORECA . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op HORECA . . .

 1. Jan zegt:

  NHS-arts vertelt patiënt geen Covid-vaccin te nemen omdat ze binnenkort van de markt worden gehaald – waarschuwt dat vaccingegevens worden verborgen voor het publiek

  Een arts van de National Health Service in het Verenigd Koninkrijk die telefonisch sprak met een patiënte – en haar vertelde geen doses meer te nemen van de experimentele Covid-19 vaccins omdat de injecties op het punt staan uit de roulatie te worden genomen, heeft alarmbellen doen rinkelen op de sociale media nadat een video-opname van hun gesprek deze week was uitgezonden.

  In de opname, naar verluidt van een telegeneeskunde-afspraak vanuit Chichester UK, wordt een vrouw door de arts geïnformeerd dat vanwege voor het publiek verborgen gehouden informatie waaruit de gevaarlijkheid van de overhaaste vaccins blijkt, deze waarschijnlijk zeer binnenkort wereldwijd zullen worden stopgezet, en dat zij, en alle anderen die zij kent, daarom geen doses meer moeten nemen – voor hun eigen veiligheid.
  ….
  video
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/watch-nhs-doctor-tells-patient-not-take-covid-vaccine-will-pulled-soon-warns-vaccine-data-hidden-public/

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Viel me op gistermiddag in een winkelcentrum dat de helft van de mensen aan het eind van de middag geen mondkapje meer droeg !
  Heb het mijne ook maar in m’n zak gestopt .
  Solidair met de wetsontduikers , zeg maar .

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

  • Wim zegt:

   Hoe dom moet je zijn om daar naar binnen te gaan. Eten of borrelen in een restaurant is echt geen levensbehoefte. Als een restaurant mij vraagt om eerst te testen of ik wel ‘gezond’ ben, dan hoeft het voor mij al niet meer.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Waarom dat gespuis uit den Haag zo gefocust is om speciaal de horeca de das om te doen is onduidelijk. Er bestaat geen enkel land alwaar men geen restaurantje kan pikken, naar de kroeg of het theater kan gaan (islamitische landen uitgezonderd) of naar de bioscoop kan gaan. Maar de horeca, kroegen, theaters en bioscopen vonden het zo nodig in opdracht van den Haag zichzelf de strop om te doen en te wachten tot ze gestikt zullen zijn. Een soort van vrijwillige meester slaaf verhouding zoals bij SM met af en toe smeekbedes naar het kabinet; hou ermee op, laat ons weer open gaan, want wij zijn ervoor ingericht om Corona de baas te blijven door middel van verplichte 1,5 meter afstand en mondkapjes ! Stelletje slaplullen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s