Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken

(Door: “Xander”)

EU bereidt bevolking voor op false flag/oorlog met 6 weken durende oefeningen op internet/energie blackouts die door Rusland zouden worden veroorzaakt

Onderminister voor Politieke Zaken van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Victoria ‘f**k the EU’ Nuland, die een cruciale kwalijke rol speelde tijdens de CIA/EU-staatsgreep in Oekraïne in 2014, heeft false flag operaties aangekondigd die het Westen vrijwel zeker in een oorlog met Rusland zullen storten. Na de dankzij de VS/NAVO grotendeels mislukte gesprekken afgelopen maandag in Genève en woensdag in Brussel bereiden beide partijen zich actief voor op het uitbreken van een gewapend conflict. Rusland verplaatst grote aantallen troepen en materieel naar zijn grenzen, en de VS stuurt met een kernonderzeeër en twee ‘carrier strike groups’ op korte afstand van Rusland aan op een levensgevaarlijke provocatie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Ollie B. Bommel zegt:

  Like

 3. Andre zegt:

  Rusland hoeft geen sodaat in te zetten en alleen maar wachten. Her puppet regime in Kiev zal de woede van hun eigen volk over zich heen krijgen en het probleem lost zich vanzelf op. Ukraine is failliet uitgehold door het westen en zal uit elkaar vallen. Wat bij Rusland wil kan zich aansluiten en de rest voor Polen. Dan de zooi van Amerika met hun kern onderzeeboot hou toch op. Als je een electro motor uit Amerika hebt dan rammelt het met veel geluid en weinig prestatie maar een motortje uit Duitsland dat zoemt met een hoog rendement. Die kernzooi uit de US moet koelen anders ontploft de reactor en juist dit hoor je overal. Dan doet Amerika heel geheim maar het is een rode lap met een zwaailicht en een sirene er bovenop. Rutte heeft samen met Wopke Hoeksta al instructies gegeven aan het nazi regime in Kiev en de NOS gaat het wel uitrollen net als met MH17.

  Like

  • bobzelf zegt:

   DANK U

   OME BOBZELLUF

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En dan staan de grote investeerders in de landbouw klaar om het hele spel over te nemen onder een zogenaamde pro westerse regering @ Andre.
   Het is allangerbekend dat bijvoorbeeldenige grote zaadboeren uit de USA hun oog hebben laten vallen op Oekraine want voor die gasten zijn er ongekende winsten te behalen en dan is het eigenlijk wel geinig om te lezen hierboven dat er soldaten in de loopgraven liggen om hun land te verdedigen, maar die verder geen enkel benul hebben voor welk doel ze daar in de ternches liggen en dat ze gewooneen speelballetje zijn van het internationale kapitaal waar de lul Biden een hoofdrol in denkt te spelen.
   Maar ja zo rolt het leven van een soldaat nou eenmaal.

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Laten we maar hopen van niet!

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Als ik naar Xander wil gaan krijg ik te lezen : 403 User Agent Denied. Weet iemand hier iets van?

  Like

 6. bobzelf zegt:

  GELIJK HEBBEN IS NOG NIET GELIJK KRIGEN

  MAAR ALS JE HET DAN KRIJGT IS HET WEL ERG LEUK

  I REST MY CASE … UW DOODVONNIS IS GETEKEND

  UW REDDING ??? MIJN OOM VLADIMIR EN CHINA

  DE SLACHTOFFERS ?? U IN HEEL EUROPA

  ALS U ME ZOEKT IK ZIT IN SOUNION OP EN NAAST HET STRAND

  GROETJES O.A. AAN VOLKEL

  Geliked door 1 persoon

  • Theo zegt:

   Like

   • bobzelf zegt:

    Theo zegt:
    20 januari 2022 om 21:51

    WAT KNAP , DAT U ALLEN ALS EU HERSENDODEN DE WEG NAAR DIT GEWELDIGE E.J.BRON BLOG GEVONDEN HEBBEN ??

    AL SINDS 2004 HERSENDOOD OF , MASTURBEERDE JE TOEN NOG IEDERE DAG
    DUS DAN SINDS 2014 IS DIE HERSNEBESCHADIGING TOEGESLAGEN

    WAT ERRUGGGGGGGGGGGGG

    EN BEVALT HET ? DE LIKES SCHIETEN NET ECHT OP ZIE IK

    EN OOK ZO LEUK EN ORIGINEEL U HAALT UW RUSSISCHE HAAT PLAATJES BIJ KLAAS ZIJN ADRESJE !!

    VALT OOK NIET ZO OP . TOCH ????????

    U BENT EEN JAARTJE OF 8 TE LAAT,…….. HIER IS DE ECHTE WAARHEID AL DIK 8 JAAR VERTELD ..

    OP WAT KLEIN STORINGEN NA,
    ONZE JAN STALIN WANT MIJN VADER WAS FAN ,EN STEMDE CPN TOEN IS JAN PEDOFILATELIST GEWORDEN
    ZAL IK EFFE UITLEGGEN VOOR JE IQ,11,7 ….. DAT IS IEMAND DIE AAN KINDERPOSTZEGELS LIKT ..
    HBBIE UM ? WINK WINK WINK ??
    ONNZE EU TROL KLAAS,
    EEN HAAGSE AANNNAME HERSENDODE IN EEN ROLSTOEL EN SOMS WAT GESTUURDE IDIOTEN DIE DAN RAZENDSNEL DE DOOIE MARS SPELEN EN SPOORLOOS VERDWIJNEN

    DUS DOE JE BEST IK VIND DAT WEL LEUK OOK JOU BELACHELIJK TE MAKEN

    IK HEB VERDER TOCH GEEN FLIKKER TE DOEN WHAHAHAHA

    DUS KOMT U MAAR

    DE HEERLIJKE WIP VAN VANMORGEN AL WHAHAHAHAHA

    ALLE HERSNDODEN VERZAMELENNNNNNNNNNNNNNNNNNN

    Like

 7. Jan zegt:

  Vladimir Poetin’s oorlog tegen de geschiedenis
  De sluiting van Memorial toont de kwetsbaarheid van Rusland
  John Lloyd

  Vladimir Poetin kwam in 2000 onder de aandacht van de wereld als een Nieuwe Russische Democraat. Hij was assistent geweest van de charismatische hervormingsgezinde burgemeester van Petersburg, Anatoly Sobchak. Zijn aanvaarding van het hoogste politieke ambt van president – na een snelle reeks promoties – werd gezegend door de aftredende Boris Jeltsin, een eigenzinnig heerser die vaak afwezig was, maar nooit terugkwam op zijn besluit om het communisme de rug toe te keren en naar het Westen te kijken voor modellen van bestuur.

  Poetins eerste, bescheiden toespraken waren bedoeld voor westers applaus. Hij suggereerde dat Rusland lid zou kunnen worden van de NAVO. Hij omarmde de vrijheden van de media en de vrijheid van meningsuiting. Hij gaf een interview uit boeklengte waarin hij onthulde dat hij, onder invloed van zijn moeder vanaf 1993, het orthodoxe christendom had omarmd. In zijn eerste inauguratietoespraak, in mei 2000, zei hij: “De weg naar een vrije samenleving was niet eenvoudig en gemakkelijk: in onze geschiedenis zijn er tragische en heldere bladzijden geweest. De opbouw van een democratische staat is nog lang niet voltooid, maar er is al veel gedaan”.

  De façade die hij en zijn helpers tijdens deze eerste maanden hadden opgetrokken, brokkelde al snel af. De krakkemikkige, reeds corrupte en onvolledige democratie die Poetin erfde, is in de 22 jaar sinds die toespraak ongedaan gemaakt. Een van de meest schokkende, tragische daden van het ongedaan maken kwam vorige maand, kort voor Kerstmis: de centrale kantoren van Memorial, een mensenrechtengroepering, werden gesloten.

  Memorial werd in de nadagen van de Sovjet-Unie opgericht door Andrej Sacharov, de nucleaire wetenschapper en mensenrechtenactivist en de historicus Arsenij Roginski. Sacharov was door Michail Gorbatsjov uit binnenlandse ballingschap vrijgelaten; Roginski was ooit gevangen gezet omdat hij een document met de naam “Herinnering” had gepubliceerd – een tot mislukken gedoemde poging om de massale opsluitingen uit de stalinistische periode ter verantwoording te roepen. Memorial nam het eenzame werk van Roginsky over. Zij had onderzoeksbureaus in de belangrijkste kampzones. Het werd gesteund door grote buitenlandse steun en onderzoekers die zich toelegden op vaak wrede ontdekkingen. Memorial gaf ijverig ruchtbaarheid aan hun bevindingen.

  Toen ik verslaggever in Moskou was, vloog ik in de vroege winter van 1992 naar Vorkuta in de poolcirkel om verslag uit te brengen over de campagne voor de komende parlementsverkiezingen van Yegor Gaidar, de eerste minister. Vorkuta was in het begin van de jaren dertig gebouwd als het administratieve centrum voor een netwerk van kampen, waarvan de gevangenen steenkool groeven in antracietmijnen. Gaidar was geboekt om een toespraak te houden in het cultureel centrum van de stad. Het gemeentebestuur had een mooie show georganiseerd met plaatselijke dansers, muzikanten, acteurs en zangers. Toen de kleine, mollige premier het podium opkwam, werd hij toegejuicht – een ontvangst die snel verzuurde. Gaidar, een moedig en principieel man, sprak over het verleden van de stad als een centrum van onderdrukking. Aanvankelijk klonk er wat gesis en boegeroep, later luider. Toen Gaidar wegging, had ik moeite om bij hem in de buurt te komen vanwege het grote aantal mensen dat boos op hem afstormde, terwijl zijn veiligheidsmensen zich een weg door hem baanden.

  Het was de eerste keer dat ik zag hoezeer het aanroepen van het verleden als een verschrikking de mensen als een belediging trof. Deze burgers – die een zwaar leven hadden in die ijskoude stad, die nu snel een spookstad aan het worden is – wilden het gevoel hebben dat zij en hun ouders en grootouders, die de stadsgevangenis hadden bemand, eer hadden genoten. Gaidar betwistte die.

  Door Memorial te sluiten zal Poetin, voor een aanzienlijk aantal Russen, eerder punten winnen dan verliezen, zoals hij en zijn adviseurs moeten hebben berekend. Maar betekent dit – zoals veel commentatoren, zowel Russische als buitenlandse, nu denken – dat de onderdrukking van een instituut dat zich toelegt op het opgraven van de waarheid een voorbode is van een afdaling naar een staat die vergelijkbaar is met het nazisme, of het stalinisme in de jaren dertig?

  Ik geloof dat niet.

  Hitler en Stalin hebben zich vanaf het begin als tirannen geprofileerd. Tirannen in een nobele zaak, geloofden ze. Tirannen uit noodzaak, die hun volk door opoffering zouden leiden naar samenlevingen van vrijheid en overvloed, geschraagd door ideologieën en geweld die vijanden uit de weg ruimden. Poetin kwam binnen als een onhandige democraat en ontwikkelde zich gaandeweg tot een onstabiele autoritair, waarbij hij zijn missie niet vóór maar tijdens het regeren vond – een missie om zoveel mogelijk van de verloren Sovjet-Unie te reconstrueren. En voor velen – hoewel dat meestal de oudere generaties zijn – is dat een mooie ambitie. Niet voor zoveel jongeren.

  Poetin is niet populair bij de opkomende generatie. Uit opiniepeilingen van het Levada Instituut van februari en oktober vorig jaar blijkt dat bijna de helft van de jongeren tussen 18 en 24 jaar de prestaties van de president afkeurt, en dat slechts een derde wenst dat hij wordt herkozen. In een essay van de commentator Andrei Kolesnikov vorige maand, gebaseerd op opiniepeilingen van het Carnegie Instituut, werd een sterke afkeer van een oorlog met Oekraïne beschreven, en een positieve kijk op het land door twee derde van de 18-24 jarigen. Poetin heeft niet de kracht, de ideologie of, waarschijnlijk, de moed voor massale repressie, zodra grootschalige protesten beginnen over een bloedige oorlog met het dichtstbijzijnde buurland.

  Dit zijn de dertiger jaren niet. Toen had in de hele geïndustrialiseerde wereld de globalisering van het begin van de 20e eeuw gefaald. Depressie regeerde. Nu is globalisering onvermijdelijk. Rusland is slecht toegerust om er de vruchten van te plukken, want zijn zwakke pogingen tot industriële modernisering hebben weinig opgeleverd. Het is echter wel rijk aan energie: het is van cruciaal belang om een groot deel van Europa, met name Duitsland, van licht en warmte te voorzien. De elite, waarvan vele leden corrupt zijn verrijkt door het presidentschap van Poetin, wil haar geld kunnen uitgeven in Europa, Noord-Amerika en het Caribisch gebied. Toen Stalin dictator was, bezat hij een ideologie die kon worden gebruikt als excuus voor de afschuwelijke gevolgen van zijn bewind. De corruptie van Poetin, die afhankelijk is van internationale medewerking van belastingparadijzen en de City of London, is beperkter van omvang.

  De steeds nauwere betrekkingen van Rusland met China leggen Poetin ook beperkingen op. In de tijd van Stalin was de Sovjet-Unie het inspirerende model, de “grote broer”, voor Mao Tse Tung; nu heeft China de rol van grote broer op zich genomen. De CCP, die geleerd heeft van de aanblik van Gorbatsjov die de basis van het communisme weggaf, heeft haar vermogen om angst in te boezemen behouden, en haar vijanden – momenteel de Oeigoeren – te identificeren en te onderdrukken. Niettemin is, meer nog dan voor Rusland, de mondialisering het levensbloed van het communisme met Chinese kenmerken. China streeft ernaar ten minste dezelfde status te verwerven als de Verenigde Staten, maar niet om de VS te vernietigen, noch door ideologie, noch door oorlog. Ook China heeft grenzen, en zal die aan zijn kleine broer opleggen.

  Welke mogelijkheden tot indamming heeft het Westen, behalve het uiten van afschuw over de sluiting van een groot instituut als Memorial? De dreigende mogelijkheid van een invasie in Oekraïne verscherpt de vraag.

  Het antwoord ligt grotendeels voor de hand. Het gaat erom de aard van de Russische (en Chinese) regimes te erkennen, die zich toeleggen op heimelijke subversie in westerse staten – en de democratieën tegen hen te versterken. Voor een deel is dit militair, waar de VS ongeëvenaard blijft en waar de NAVO-leiders vorige week, volgens Steven Erlanger van de New York Times, “in gesprekken met de Russen met uitzonderlijke eensgezindheid spraken voor een 30 leden tellend bondgenootschap waarvan de toewijding aan collectieve verdediging steeds meer in twijfel werd getrokken”. Erlanger citeerde Anna Wieslander, voorzitter van het Zweedse Instituut voor Veiligheid en Ontwikkeling, die zei dat “Rusland afschrikken in het DNA van de NAVO zit, omdat Rusland een existentiële bedreiging kan vormen voor de Europese naties”. Zweden is, net als Finland, geen lid van de NAVO, maar zowel de Zweedse premier Magdalena Andersson als de Finse premier Sauli Niinistö hebben onlangs aangegeven dat zij nu voor lidmaatschap zouden kunnen pleiten. De dreigementen van Poetin hebben de populariteit van de Navo doen stijgen – vermoedelijk niet wat hij wenste.

  Even belangrijk als militaire kracht is de vernieuwing van onze ideologie, die gebaseerd is op vrijheid en afhankelijk is van staten met een democratisch beleid dat de civiele samenleving bevordert. De top over democratie die president Joe Biden in december organiseerde, was bemoedigend, net als zijn eerdere erkenning dat democratie “niet per ongeluk ontstaat: we moeten haar verdedigen, ervoor vechten, haar versterken, vernieuwen”. Vernieuwen, vooral, door de strijd tegen corruptie tot een constant thema te maken in de politiek en de media. Zonder deze strijd zullen de westerse samenlevingen, waar de meerderheid van de bevolking het net redt, verder versplinteren. Het burgerleven in een democratie moet voorbeeldig zijn. Democratie en vrijheid ontstaan niet per ongeluk – en ze worden niet in stand gehouden door ze als vanzelfsprekend te beschouwen.

  Het Rusland van Poetin waarschuwt voor wat er gebeurt als corruptie ongecontroleerd blijft. Memorial was gewijd aan het onthullen van de tragedies van de geschiedenis, en daarom beschouwde de regering van Poetin het als een bedreiging en een schande. De openbare aanklager beschuldigde hen ervan “verraders van het moederland en nazi-collaborateurs” te zijn – een grimmig ironische terugkeer naar de stalinistische taal van het verleden. Zulke leugens kunnen alleen het product zijn van kwetsbaarheid en angst. De Russische regering weet dat er een generatie opgroeit van mannen en vrouwen die geen verdraagzaamheid voelen voor een staat die gemaakt is om autoritaire leiders rijk te maken en dat wat geschiedenis geschiedenis is door Poetin wordt bepaald.
  https://unherd.com/2022/01/vladimir-putins-war-on-history/

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat heb je slim gedaan Jan door een artikel van Unherd te copypasten.
   Maar Ik weet niet of je door hebt wie daar de “journalisten”zijn want dat heb je naar mijn mening nooit uitgezocht.
   Dat zijn namelijk gasten die tot voor enkele jaren schreven voor The independent enThe Guardian dus je kunt gerust stellen gewoon MSM die meelullen wat de regering voor kouwt.
   Je hebt het misschien nog niet echt goed begrepen maar juist op dit moment stuurt Engeland een contigent militairen naar Oekraine want het imago van Boris Johnson moet opgepoetst worden.
   Dat daar danhet risico aan vast zit dat er dodenof gewonde Engelse militairen kunnen gaan vallen maakt die ragebol geen flikker uit want dan stuurt hij er nog meer.
   Je kent die geintje swel neem Ik aan.
   Alles voor de machtwat de gevolgen ook zijn en daar schrijven die “journalisten” voor.

   Like

   • Jan zegt:

    Naam van de schrijver staat er gewoon bij. Niks copy past

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Tja Ik zou zeggen kijk dan eens wie John Lloyd is, de schrijver van dat epistel.
    Een communist – socialist eertse klas en zoals bekend hebben die niet zo veel met Poetin.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Jan zegt:
    21 januari 2022 om 09:47

    JAN ZOU HET NOG PLAATSEN ALS DE BEKENDE ……..

    Adolf Eichmann
    Otto Adolf Eichmann was een Duits-Oostenrijks SS-functionaris in het Derde Rijk en een van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden

    HET HAD GESCHREVEN , WAS GOED VOLK HE JAN ?? EN NOG TOCH ??

    WHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

    JEZUS CHRISTUS WIE HEEFT DE NAGEBOORTE BEWAARD ??

    JE ZOU ER HAAST EEN LIEDJEVAN MAKEN

    P.S. EFFE OEFENEN ??

    Naam van de schrijver staat er gewoon bij. Niks copy past

    KIJK MAARADOLF EICHMANN WHAHAHAHAHA

    MIJN GOD EN HET HOUDT MAAR NIET OP WHAHAHAHAHA

    Like

  • bobzelf zegt:

   Jan zegt:
   20 januari 2022 om 20:50

   EN HOPPA WE ZIJN WEER IN 1940 JITLER EN STALIN

   DAT BEN JE TOCH NIET GOED BIJ JE HOOFD

   NOU DAT KLOPT OOK HE JANNEMAN , HOE IS HET MET JE VADER ?

   OOM STALIN IN STALINGRAD ,

   Like

  • bobzelf zegt:

   IK GA EFFE LEKKER SCHIJTEN DOOEIIII

   Like

  • bobzelf zegt:

   COPY PAST AND COFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

   EN ZELFS DAN WEET HIJ NIET NIET WAT SCHRIJFT

   JAN ONZE EIGEN “”EL DOMBO GIGANTICUS “” CPN HURRAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

   Like

 8. Horatius zegt:

  Ook Rusland beschikt over kernonderzeeërs die atoomraketten kunnen afvuren die vitale doelen in de VS kunnen uitschakelen. Dus wat dit betreft is de zaak in evenwicht, wat tijdens de Koude Oorlog heel effectief was om de vrede te bewaren. Er gebeuren overigens verdacht veel ongelukken met deze schepen…

  Nu wordt er alle mogelijke moeite gedaan om de bevolking van Europa voor te bereiden op een nieuwe wereldoorlog en met name de VS speelt hier een zeer sinistere rol in.
  Dat de CIA hier al jarenlang bij betrokken is moge duidelijk zijn. Op dit gebied hebben zij een stevige reputatie hoog te houden, al decennialang doen zij niet anders dan staatsgrepen voorbereiden en financieren.

  In opdracht van de wapenindustrie of is dit een hobby van linkse wereldverbeteraars die spelen met de levens van tientallen miljoenen mensen om hun morele gelijk te krijgen en zodoende een plek in de wereldgeschiedenis te verwerven?

  Deze vraag stellen is haar beantwoorden; de geschiedenis kent maar heel weinig leiders die volkomen krankzinnig waren.

  Uit naam van de Democratie een Wereldoorlog ontketenen is toch echter een vorm van infantiel gedrag.

  Geliked door 1 persoon

 9. Johan zegt:

  Ondertussen in Nederland :
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-staat-open-voor-defensieve-wapenleveranties-aan-oekraine~a9e97ea8/

  Dat stuk onbenul, Minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra, gaat ook nog wapens leveren aan Oekraïne.
  Waar zijn ze mee bezig daar in Den Haag ?
  Wat is trouwens het verschil tussen een defensief en een offensief pistool ?
  Zijn ze nou helemaal van de ratten besnuffeld in dat Nederlandse kabinet ?

  Like

  • Horatius zegt:

   Volgende week gaan Mark & Wopke naar Oekraïne om ze daar moed in te spreken en ‘defensieve’ wapens te leveren.
   Daar zal Oom Vladimir wel hevig van schrikken en misschien zijn troepen alsnog halsoverkop terugtrekken, want dit nieuws zal ongetwijfeld grote indruk maken in Moskou.

   In mei 1940 brachten onze troepen bij de Grebbenberg kanonnen uit 1880 in stelling en het gekke van de zaak was dat die krengen nog schenen te werken ook.
   Misschien dat er nog een paar van die museumstukken in de mottenballen liggen en ze nu goed van pas komen om de zaak te de-escaleren.

   Verder worden hier gewonde Oekraïners verpleegd en als er onverhoopt een langdurige conventionele oorlog zou uitbreken, en er een enorme vluchtelingenstroom op gang komt, zal ons land zeker zijn aandeel leveren met een humanitaire opvang. De koninklijke paleizen worden al ontruimd, dus daarover geen zorgen.

   Zo levert ook ons land zijn aandeel in het bestrijden van de ‘expansiedrift’ van Putin, evenals Engeland die wat adviseurs stuurt om Rusland nog meer te intimideren. Wij sturen eventueel Kobus Kuch, dat zal ze leren!

   Zo laten tal van landen zich meeslepen de afgrond in mocht de hele zaak uit den klauwen lopen…

   Ook de regeringsleiders van Zweden en Finland schijnen nu in principe bereid te zijn om lid te worden van de NAVO. Zweden was bij de vorige wereldoorlogen neutraal en dat was een zeer benijdenswaardige positie. En die positie zou de Zweedse bevolking willen opgeven, uitsluitend om een goede indruk te maken in Brussel?

   Finland was tijdens de Koude Oorlog een z.g. bufferstaat en ook deze positie had meer voor- dan nadelen. En dit allemaal om onze westerse democratie z.g. te beschermen?

   Een nepdemocratie dus, want bij een dergelijke cruciale koerswijziging zou toch het eigen volk moeten worden geraadpleegd via een bindend referendum? En die stemmen zeker tegen het lidmaatschap van de NAVO, dus die optie wordt absoluut niet in overweging genomen mochten die heilloze plannen doorgaan.

   In ons land is het referendum inmiddels per decreet afgeschaft, zeer waarschijnlijk in opdracht van de Bilderberggroep die wordt gedomineerd door bankiers, wapenleveranciers en grootindustriëlen.

   Maar ter zake: Putin en zijn Vrijheidsstrijders zijn bij deze gewaarschuwd: Mark & Wopke zijn in aantocht!

   Like

   • bobzelf zegt:

    Horatius zegt:
    21 januari 2022 om 11:25

    HET ZAL WEL OP CONTAINERS MET KAPOTJES UITDRAAIEN
    WELKE WAPENS GAAN ZE MEESTUREN ??
    DE KATTAPULT MET DUBBEL ONDERBROEK ELASTIEK 2,0 DE LAATSTE VERSIE
    EN
    MEESTAL DEKENS EN
    DAN ZOU IK DIT KEER
    DE OPBLAASBARE BODYBAGS IN GROTE GETALEN NIET VERGETEN

    HET SAMSON DE FILISTIJNEN OVER U , ZAL EEN BIJBEL PLAATJE LIJKEN

    GOED HE BENNIEBOY OUWE TABERNAKEL RUKKER
    JA DIE BOB HEBT ( HALLO SS COHEN ) GOED OPGELET OP DIE GRIFFO SCHOLEN WHAHAHAHAHA

    MAAR JA MISSCHIEN ZIJN WE ER ZONDAG WEL NIET MEER ..

    GELUKKIG HEBBEN WE DAN OOK GEEN FOTO’S

    HE BENNIEBOY , IS JOUW GOD AL GESIGNALEERD ??
    DIE JEHOVA MALLOOT !!!!
    NIET DAT HET VEEL UITMAAAKT
    WANT 6 MIJLOEN DOOIEN MAAKTE HEM ENIGE TIJD GELEDEN OOK GEEN FLIKKER UIT

    IK ZAL MOZES EENS OPZOEKEN OP FEESTBOEK , EFFE KIJKEN OF DIE DAT VERHAAL VAN DIE 15 GEBODEN MET DIE GLIBBER GYMPIES KAN BEAMEN

    WANT DAT OP JOU WACHTEN . IS OOK VOOR JANLUL WACHTEN

    NOU IK GAAT EFFE GATJE REE REET KONTJE KARNMELK DOEN

    IS OUD SCHIEDAMS BEGRIP , WHAHAHAHAHAHA

    OOM BOBBIEZELLUF

    Like

 10. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s