FOTO . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FOTO . . .

 1. Jan zegt:

  Prestigious French doctor: ‘The pandemic has disappeared in nations THAT DID NOT vaccinate’
  video
  https://vladtepesblog.com/2022/01/21/prestigious-french-doctor-the-pandemic-has-disappeared-in-nations-that-did-not-vaccinate/

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Ja, ze kunnen de hongerigen voeden, maar dat willen ze niet. Daarom werd het virus verspreid en gevaccineerd, zodat er minder mensen zouden zijn. Het project lijkt echter te zijn mislukt. Het virus is gemuteerd en is nu onschadelijk. Alleen de bevolking van de zogenaamde cultuurnaties is geïntimideerd en gevaccineerd, en zij moeten nu inzien dat dit niet helpt maar schaadt. De arme en blijkbaar ongeschoolde volkeren waren de wijzere.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Waarom zouden wij de hongerigen in Afrika gaan voeden ? Die mensen jongen als de konijnen, zijn nog nooit in staat geweest om voor zichzelf en hun kinderen te zorgen en komen daarom maar en masse naar Europa. De dierenwereld daarentegen bouwt hun eigen nesten, voorziet zichzelf van voedsel en heeft de mens niet nodig. Maar Afrikanen zijn net zo onkundig als planten die voor het raam staan. Geef je ze geen water en voedsel, dan gaan ze dood. Zestig jaar geleden moesten wij op de lagere school al aluminiumfolie en doppen van flessen inzamelen voor de ARME KINDJES IN AFRIKA. Aten Nederlandse kindjes het eten niet opaten dan werd er gezegd; de arme kindjes in Afrika zouden met de helft al tevreden zijn. Ik ook, zei een van de kindjes die aan tafel zaten !

  Like

 4. Ollie B. Bommel zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s