Land waar Hitler werd geboren voert vaccinatieplicht in voor alle volwassenen: “Tirannie!”

(Door: Michael van der Galien)

De fascisten zijn terug van nooit weggeweest in Oostenrijk. Het parlement aldaar heeft een vaccinatieplicht voor alle volwassenen ingevoerd. Mensen die daar niet in meegaan krijgen een boete van tot € 3.600,- per keer

Het is zover. Oostenrijk heeft eindelijk gedaan waar al voor gevreesd werd. Het parlement heeft daar ingestemd met het plan van het kabinet om corona-vaccins verplicht te maken voor alle volwassenen. Mensen die alsnog weigeren door de knieën te gaan door een experimenteel “vaccin” te nemen, kunnen een boete krijgen van tot € 3.600,-.

Let wel, die € 3.600,- is volgens mij ook nog eens per kwartaal. Per jaar komt het dus neer op € 14.400,-.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Land waar Hitler werd geboren voert vaccinatieplicht in voor alle volwassenen: “Tirannie!”

 1. Jan zegt:

  Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensen

  Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensen

  Een sinistere video uit Canada laat zien hoe gevaarlijk ver kinderen zijn geïndoctrineerd tijdens het covid-19 schandaal. De zeer verontrustende video toont twee jonge kinderen die oproepen tot de arrestatie en volledige segregatie van onschuldige, “niet-gevaccineerde” mensen.

  De regering van Canada heeft “ongevaccineerde” mensen tot een minderwaardige soort gemaakt – een secundaire klasse van burgers die geen rechten hebben. Deze morele verdorvenheid en dit ethische dilemma zijn niet uniek voor Canada. Deze verontrustende indoctrinatie vindt over de hele wereld plaats en heeft geleid tot een moderne Hitlerjeugd.

  video op
  https://www.naturalnews.com/2022-01-20-disturbing-child-indoctrination-video-canada-vaccine-nazis.html
  en

  (betere resolutie)

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Nou snap ik waarom Hitler zo verknipt was !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  BOYCOT Oostenrijk, ga niet op vakantie bij deze fascisten !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Oostenrijk, een gevangenis

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Meer dan 2 miljoen Oostenrijkers zijn niet gevaccineerd en zouden hiertoe in de komende weken moeten worden gedwongen. Dat zal nauwelijks lukken. De tegenstanders van vaccinatie zijn meestal mannen van middelbare leeftijd, mensen die zich kunnen en willen verdedigen. En niet te vergeten dat de Duitsers, ondanks alle stomme grappen, een band voelen met de Oostenrijkers en hen bijstaan in de tijd van nood. Zij zullen kunnen rekenen op hun Duitse medestrijders. Gideon van Meijeren formuleerde gisteren in zijn rede voor de Tweede Kamer op klassieke wijze de morele basis voor verzet tegen rechtsschending.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  JA WIE DE ZOON VAN FIDEL CASTRO DAAR NEERGEPLEURD HEEFT IS MIJN EEN RAADSEL WHAHAHAH ( COHEN U MAG WEER )

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Ja bobzelf, zo zijn er meer van die raadsels. De olifant mag dan de dikste hebben, maar de heilige geest zou de langste hebben. Hij zou helemaal vanuit de hemel Maria bevrucht hebben.

   Like

   • bobzelf zegt:

    BigLJohn zegt:
    22 januari 2022 om 00:27

    die zou ik whahahaha
    effe doorspelen
    aan benniboykokgeweest
    die heeft alles opgemeten destijds had ik begrepen whahahaha

    die heeft een boek vol met di esnikkels

    en m,ocht het met EEN PUDDINGBUKS ZIJN GEBEURD

    DAN HEEFTHIJ DAAR ZEKER FOTO’S VAN

    GEINIGE GOSERT ONS BEN

    WHAHAHAHA

    IK BEN MORGEN ONDERWEG NAAR ATHEN

    DUS TOT HORENS

    OOM BOBZELLUF

    Like

 7. Harry zegt:

  Valt nog mee , ruim veertien duizend euro .
  Dat ben je nu in Nederland al kwijt voor een middelgroot bedrijf alleen aan de elektriciteitsrekening , per jaar !
  En volgend jaar wéér ………………

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Kuipers zit verlekkert te kijken naar Oostenrijk. Ik mag de man vanaf het eerste begin al niet. Die zogenaamde zachte rustige vertrouwde stem stelt mensen veel te snel gerust. Nu weer die rare move dat kinderen mondkapjes moeten gaan dragen. Kinderen die met hun vingertjes achter het kapje in hun neus peuteren vervolgens het kapje weer rechttrekken. Of kinderen die het ding laten vallen op de grond en hup het ding weer opzetten. Kuipers weet dat donders goed. Het is gehoorzaamheidstraining. Kuipers is een vies mens. Ik kan er niets anders van maken als je met dit soort zieke voorstellen komt. Het artsenberoep komt bij mij althans in een steeds slechter daglicht te staan. Jammer voor de artsen die het wel goed bedoelen. Als dat zo is moeten die hun mond maar eens opentrekken. Wie zwijgt stemt toe.

  Like

 9. Jan zegt:

  Intussen in Ierland

  COVID-19: Republiek Ierland schrapt bijna alle coronavirusbeperkingen
  Vanaf dit weekend kunnen Ierse pubs, restaurants en andere horecagelegenheden hun normale werkzaamheden hervatten en zal de klanten niet naar hun digitale COVID-pasje worden gevraagd.
  https://news.sky.com/story/covid-republic-of-ireland-scraps-almost-all-coronavirus-restrictions-12521991

  Maar Rutte blijft doorgaan met zijn terreur

  Like

 10. Julia zegt:

  Ook Nederland heeft een nieuwe aanwinst namelijk D66 vaccinatie tiran Kuipers. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/minister-kuipers-wijst-alle-noodkreten-van-de-hand-voor-dinsdag-geen-nieuw-besluit-over-versoepelingen/ De tiran wijst noodkreten uit de samenleving van de hand dan is het nu de hoogste tijd dat wij massaal geen gehoor meer geven aan de maatregelen die dit heerschap denkt te handhaven. De D66 rat vertikt antwoorden te geven op vragen omdat hij het verplicht vaccineren kost wat het kost zo snel mogelijk wil gaan invoeren. Deze man heeft geen geweten en is nog een slag erger dan zijn PABO voorganger De Jonge. Maar ja het komst uiteraard uit de gifkoker van D66. https://www.ninefornews.nl/kijk-minister-kuipers-weigert-antwoord-te-geven-op-vraag-die-gideon-van-meijeren-4-keer-stelt/
  De rat ziet er zelfs niet tegen op om zelfs artsen buiten spel te zetten https://www.ninefornews.nl/minister-kuipers-opent-aanval-op-artsen-die-desinformatie-verspreiden/ Als er één desinformatie heeft verspreid en continu de algehele samenleving dagelijks heeft in geboezemd is het tiran Kuipers zelf wel. Tot op heden heeft hij aardig de plank mis gehad maar toegeven is uiteraard niet aan de orde en zal hij zijn terreur en misdaad tegen de menselijkheid in een sneltreinvaart doorzetten. Tja is zo iemand een haar beter als de fascisten in Oostenrijk?

  Like

 11. Jan zegt:

  Neil Oliver: Wereldleiders denken dat ongevaccineerden gelijk staan aan idioten, racisten en vrouwenhaters.

  Like

 12. Häkan zegt:

  WHEN TYRANNY BECOMES LAW, REBELLION BECOMES DUTY
  – Thomas Jefferson –

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s