De stad Dresden verbiedt officieel regeringskritische demonstraties! [hoezo democratie!?]

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de Duitse regering onlangs de vrijheid van vergadering, de vrije meningsuiting en democratie in Kazachstan (!) eiste, maakt men in eigen land blijkbaar gebruik van echte satire. Want in steeds meer steden probeert het corona-regime op dit moment de wandelingen van honderdduizenden burgers met kritiek op de regering en de maatregelen te verbieden. Ook in Dresden, waar het stadsbestuur openlijk toegeeft geen demonstraties te willen die kritiek hebben op het handelen van de regering.

Organisatie van en deelname aan openbare bijeenkomsten verboden

Onder de veelzeggende titel “Stadsverbod van bijeenkomsten voor de clientèle met kritiek op maatregelen op 22 januari 2022” verbiedt de ordedienst als van de Dresden, de hoofdstad van de deelstaat Sachsen, elke openbare bijeenkomst in het hele stadsgebied!

Verboden zijn alle bijeenkomsten die het gezamenlijke protest tegen alle maatregelen ter indamming van de corona-pandemie (hygiëne maatregelen, vaccinaties etc.) tot onderwerp hebben respectievelijk daarnaar verwijzen. Dit geldt zowel voor zich voortbewegende bijeenkomsten (optochten en zogenaamde “wandelingen”) als voor stilstaande bijeenkomsten (manifestaties).”

Wat in Kazachstan, Wit-Rusland en Hongkong nog als democratie-vijandig gold, is in het Duitsland onder leiding van het corona-regime blijkbaar een probaat middel tegen onwelgevallige burgers.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De stad Dresden verbiedt officieel regeringskritische demonstraties! [hoezo democratie!?]

 1. Frits zegt:

  Het volk is altijd groter dan de ordedienst. Niet opgeven maar door drukken nu.

  Geliked door 1 persoon

 2. leeuw7 zegt:

  Een zekere Adolf Hitler zou zeer tevreden zijn geweest met deze tirannieke fascistische hedendaagse Europese regeringen!!!Ook in 1933 zweeg de meerderheid van de Duitse bevolking!!
  Mijn familieleden heeft dat het leven gekost ,want Nederland kon niet achterblijven!!Stop de Corona apartheidsregime’s in Europa te beginnen bij de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ruggengraatloze ambtenaren)!

  Nog nooit heb ik persoonlijk één verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!Praatjes vullen geen gaatjes!!
  Stop de QR krankzinnigheid! Stop de inentingen met een experimenteel waardeloos niet goedgekeurd goedje!!Stop worldcontrol!!

  STOP DE MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!!Stop het Corona Apartheidsregime van psychopaten als Mark R.!!!Richt een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal in !!Zoek voor mijn part onkreukbare gepensioneerde rechters met een zuiver verleden,die zich niet laten beïnvloeden!!

  https://www.frontnieuws.com/de-vaccinatieschade-is-helaas-veel-groter-dan-wij-ons-kunnen-voorstellen-oversterfte-nederlands/

  https://www.frontnieuws.com/verwacht-gewapende-bewakers-buiten-de-huizen-van-de-puurbloedigen-en-covid-kampen-in-hun-oorlog-tegen-de-ongevaccineerden/

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  “maßnahmenkritisches Klientel”
  Nog een bewijs van het DDR-jargon, dat niet alleen in Oost-Duitsland merkbaar is. De burgers worden de clientèle. Anoniem, marginaliserend. De ambtenaren die dergelijke teksten bedenken zijn pennedrukkers, misdadigers die hun misdaden vanachter hun bureau uitvoeren. Ze zijn zo dom dat ze denken dat hen niets zal overkomen. Fout, ze zullen binnenkort worden overgedragen aan de begraafplaatsadministratie, net als in de DDR. Alle ongeschikte mensen werden daarheen overgebracht, bovengronds natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hans M zegt:

  Dresden ligt in de vroegere DDR dus daar hebben ze wel kaas gegeten van dit soort onderdrukking.

  Like

 5. Niek zegt:

  Mooi hé, complete falen van onze bestuurders en ze zien
  het niet eens. Ze bestrijden het probleem maar niet de oorzaak.
  Hoogopgeleid zegt niet automatisch dat je intelligent bent, net
  zoals laagopgeleid niet betekent dat je dom bent.
  En stapt de regering niet op, dat zou wel moeten maar ze zien het
  gewoon niet. Lekker mee doorgaan tot de gevangenissen vol zitten.
  Niet bang zijn want je doet niets verkeerd, demonstreren tot ze
  wel moeten toegeven dat zij zelf iets doorkrijgen.
  Onverwoestbaar blijven strijden en niet opgeven anders gebeurd
  het weer en blijven de verantwoordelijke weer zitten.
  Sloop ze….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Democratie ??????? Hier ???? in de EU ??????? Dat lijkt me onmogelijk !!

  Like

 7. Ravian zegt:

  Tsja, demonstratierecht, vrijheid van meningsuiting, democratie, het zijn allemaal begrippen waar links zijn eigen dictatoriale visie op heeft.
  In de ideale linkse samenleving heeft iedereen stemrecht, maar is er wel maar één partij en één programma om op te stemmen.
  In de ideale linkse samenleving heeft iedereen demonstratierecht, maar wel enkel voor zaken die de linkse partij voorstaat.
  In de ideale linkse samenleving heeft iedereen vrijheid van meningsuiting, maar mogen er wel enkel dingen gezegd worden die de goedkeuring van de linkse partij hebben.
  Belachelijk hè, deze kromme visie op vrijheid en democratie.

  In Nederland is al decennialang één partij aan de macht, het partijkartel, dat al die tijd al hetzelfde door het volk onwenselijk bevonden linkse programma uitvoert.
  En als die machtspositie in gevaar komt dan wordt er een Volkert ingehuurd.
  In Nederland worden demonstraties tegen links beleid middels de rubberen knuppel en de bijtgrage hond letterlijk uit elkaar gereten, maar als je voor zaken demonstreert die de linkse goedkeuring dragen dan komt de ongekozen linkse burgemeester mee demonstreren.
  In Nederland worden mensen die dingen zeggen die links niet aanstaan middels linkse rechters in politieke processen de mond gesnoerd, en kunnen mensen die dingen zeggen die links wel aanstaan dagelijks gebruik maken van de linkse staatsomroep om voor het electoraat te preken, en de “publieke opinie” de juiste (linkse) kant op te masseren.
  Belachelijk hè, die kromme linkse wereld waarin wij al vele jaren leven.

  Het wordt tijd dat het volk eens ontwaakt, en inziet dat het één partij stelsel, de goelag, en de bijbehorende economische malaise, oftewel de linkse dictatuur, al in de coulissen van het partijkartel staan warm te draaien.
  Dat ze eens inzien dat deze dictatuur, deze socialistische heilstaat, effectief al grotendeels geïnstalleerd is.
  Dat ze zich eens realiseren dat de socialistische val enkel nog maar hoeft dicht te klappen, en dat hen dan enkel opsluiting, ellende, en rampspoed wacht…

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Het is niet meer tegen te houden, mensen weten dat zij belazerd worden

  Het verzet tegen de zinloze Coronamaatregelen en de geplande dwang je te laten prikken barst in alle hevigheid los. Op maandag 17 januari vonden in heel Duitsland 1.899 wandelingen plaats – 331 meer dan de week ervoor. Volgens schattingen waren ongeveer 350.000 mensen in de straten van Duitsland om luidkeels te protesteren tegen het Corona-regime. De demo-hotspot was duidelijk Baden-Württemberg, waar 459 wandelingen plaatsvonden.
  ….
  https://www.wochenblick.at/corona/regime-gehoerig-unter-druck-knapp-2-000-demos-in-ganz-deutschland/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s