Dodental Covid-19 geen 150.000, maar slechts 6.000 in Engeland en Wales

(Door: “DissidentNL”)

Het Office for National Statistics geeft toe dat tussen februari 2020 en december 2021 slechts 6.000 mensen zijn overleden aan Covid-19 in Engeland en Wales.

In antwoord op een verzoek om vrijheid van informatie heeft het Office for National Statistics toegegeven dat slechts 6.183 mensen daadwerkelijk zijn overleden aan Covid-19 in Engeland en Wales tussen 1 februari 2020 en 31 december 2021, waardoor het dodental van 150.000 dat voortdurend wordt herhaald door de regering, wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media wordt ontmaskerd als een buitengewone leugen, meldt The Expose.

Het verzoek om vrijheid van informatie (FOI) vroeg het Office for National Statistics (ONS) beleefd om het aantal sterfgevallen te verstrekken dat uitsluitend veroorzaakt werd door Covid-19, waarbij Covid-19 de enige doodsoorzaak was die op de overlijdensakte werd vermeld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dodental Covid-19 geen 150.000, maar slechts 6.000 in Engeland en Wales

 1. Bas zegt:

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Nieuwe mutatie infecteert vaak beschermde personen, daarom milder verloop
  De nieuwe lastpak: de Omikron sub-variant

  De media zijn opnieuw bezig met paniek zaaien. Een nieuwe virusvariant doet zijn intrede. Men zegt dat het een sub-variant van Omikron is. Het kon nauwelijks vreemder zijn. Volgens deskundigen is deze mutatie zelf milder en is de kans groter dat zij beschermde mensen besmet. Toch dringt de regering nog steeds aan op verplichte vaccinatie. Vaccineer om besmet te worden is waarschijnlijk het motto.
  ….
  https://www.wochenblick.at/allgemein/das-neue-schreckgespenst-die-omikron-subvariante/

  Geliked door 3 people

  • Rien E zegt:

   O(mikron=klein) zegt alles. Het ”window of opportunity” voor ons aller claus is toe. Hij moet nu wachten op de volgende mogelijkheid. Hopelijk zijn er nu meer mensen wakker geworden, die hem en zijn kliek die kans niet meer gunnen en hem begeleiden naar waar hij thuishoort : achter de tralies.

   Like

  • Joepiedepoepie zegt:

   Die Kuyper blijft maar doorknoeien, hem met Hugo wachten het tribunaal?

   Like

 3. Jan zegt:

  Er is een trend

  De federale regering werd aan de kaak gesteld
  Schokkende onthulling: statistieken onthullen manipulatie van Corona-gegevens

  Analyses van uitgebreid cijfermateriaal wijzen op een systematische overdrijving van het aantal getroffen personen. De incidentiecijfers die werden gebruikt om de lockdowns te rechtvaardigen, kunnen dus verzonnen zijn geweest. In dit verband is een klacht ingediend tegen de federale regering. Tijdens een explosieve persconferentie presenteerde inspecteur Steffen Löhnitz vandaag diverse statistieken. Hij bewaarde de dagelijkse cijfers van de AGES in zijn eigen database. Volgens zijn analyse komen deze waarden niet overeen met de gepubliceerde eindresultaten. Hij is er zeker van dat de cijfers op grote schaal zijn gemanipuleerd om de werkelijke omvang van de vermeende pandemie op te blazen. Tegen de federale regering werd daarom aangifte gedaan.
  ….
  https://www.wochenblick.at/allgemein/bombe-geplatzt-statistiken-enthuellen-manipulation-der-corona-daten/

  Geliked door 2 people

 4. leeuw7 zegt:

  De geïnstitutionaliseerde COVID stappenplan veelplegers moeten kosten wat het kost de leugens omtrent het Corona-virus in stand houden ,deze misdadige geïnstitutionaliseerde bedriegers doen er alles aan om de verhaallijn in stand te houden!!De geïnstitutionaliseerde psychopaat ,de onwettige schaamteloze premier Mark R. zal er alles aan doen om de leugens in stand te houden!!
  Daarom heeft deze voorgenoemde schaamteloze geïnstitutionaliseerde boef nu ook één schaamteloze arts Ernst K. bij het kabinet betrokken,om toch nog maar enigszins betrouwbaar over te kunnen komen !! Deze geïnstitutionaliseerde boevenbende zijn als de dood voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Hoe is het mogelijk dat deze misdadigers tegen de menselijkheid zich nog in het openbaar durven te vertonen,het zijn geïnstitutionaliseerde misdadigers van het allerergste allooi!! Deze geïnstitutionaliseerde boevenbende (inclusief hun zeer vele medeplichtige trawanten,rechters,hoge ambtenaren,zogenaamde gezondheidsautoriteiten) hebben enorme immateriële en materiële schade aangericht in de Nederlandse samenleving!!Stop de demoraliserende machtsmisbruikers!! Stop de QR code chantage !! Stop de vaccinazi’s!!
  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplegers!!Geen waardeloze experimentele COVID-19 inentingen meer!!

  https://www.newswars.com/shock-video-doctor-tells-patient-not-to-take-vaccines-because-theyll-soon-be-pulled/

  https://www.blckbx.tv/corona/feiten-doen-er-niet-meer-toe-jan-bonte-raisa-blommestijn

  https://www.blckbx.tv/corona/kinderen-vaccineren-is-een-doodzonde-geert-vanden-bossche

  Stop de geldverslindende Corona propaganda campagne ‘s ,sluit de geldverslindende onzinnige test- en vaccinatie locatie’s!! Confisqueer alle financiële middelen van het criminele Big Pharma complex!!De geïnstitutionaliseerde daders moeten persoonlijk aansprakelijk worden gesteld wegens de ernst van hun misdaden!!

  DE DADERS MOETEN ONGEACHT HUN STATUUR VEROORDEELD WORDEN MET BEHULP VAN EEN ONAFHANKELIJK NEURENBERG 2.0 TRIBUNAAL!!

  t.a.v: die moedige justitie ambtenaren en of defensie medewerkers,kom nu in actie,nu kunnen we het nog geweldloos oplossen!! Daar is moed en misschien wel heldenmoed voor nodig!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ.

  Geliked door 3 people

 5. Julia zegt:

  Ssst. Dat wil onze omhoog gelikte minister van Gezondheidszorg niet horen alsmede de intens linkse D66 kamervoorzitter Bergkamp niet binnen het huis van democratie is dit alleen al uit den boze. Een onderbouwde mening of de waarheid wordt direct afgekapt.Ook de horeca heb ik geen hoge pet meer van op https://niburu.co/binnenland/17069-horeca-klaar-om-iedere-voorwaarde-kabinet-te-accepteren Het deert de marionetten van Klaus Schwab niet hoeveel doden er door vaccinatie vallen of er zeer ernstige bijwerkingen van krijgen. Daar gaat het niet om. Kortom we kunnen niet veel goeds van Ernst Kuipers verwachten deze man is gewetenloos en stoort zich absoluut niet aan het keiharde feit dat de samenleving enorm lijdt aan de buiten proportionele maatregelen. Gelukkig zijn er nog mensen die er geen doekjes meer omheen winden https://www.ninefornews.nl/kroatische-europarlementarier-windt-er-geen-doekjes-om-verplichte-vaccinatie-betekent-de-doodstraf/ De algehele politiek is besmet met een ziekelijke machtswaanzin. Om hun machtswaanzin te laten zegevieren gaat dat elitaire gajes over lijken. Het blijft intens triest dat miljoenen mensen nog geloven in deze machtswellustelingen. Zelfs in een badplaats op straat zie ik mensen mensen met een niet werkende besmettelijke mondmuil rondlopen maar zij gingen wel even frisse zeelucht opsnuiven. Wie is er nu gek? Sterker nog ik begin haast te geloven dat de vaccinaties zelfs meer schade toebrengen namelijk verlies aan realiteitszin. Bezeten van angst en geen realiteit meer onder ogen zien is een hele kwalijke zaak dit betekent dus dat juist dit soort mensen de voeding zijn voor Ernst Kuipers om met sneltreinvaart 2G er door heen te drammen en op straat mondmuilen te gaan verplichten. We moeten nu de boel maar eens omdraaien als dit soort angsthazen een dermate angst hebben zij verplicht in quarantaine moeten zodat de boel open kan zonder niet werkende maatregelen.

  Geliked door 3 people

 6. ronjaspers zegt:

  Die zogenaamde corona/covid 19 is de griep.

  Like

 7. Bas zegt:

  Italië herziet dodental COVID-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de sterfgevallen foutief was bestempeld

  dissident.one
  Italië herziet dodental COVID-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de…
  De Italiaanse krant Il Tempo meldt dat het instituut het aantal mensen dat aan COVID is overleden en niet met COVID heeft teruggebracht van 130.000 tot minder

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Ondertussen in Nigeria

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s