Inwoner Biden “deed het beter dan wie of wat dan ook”

(Door: Ben Garrison – Vertaling: E.J. Bron)

Gestolen verkiezingen hebben desastreuze gevolgen

Joe Biden (noem hem nooit president) hield een zeldzame persconferentie. Zijn regime is nu een jaar aan de macht en hij zei warempel dat hij “het beter deed dan wie of wat dan ook”. Als het vernietigen van Amerika zijn ware bedoeling is, dan heeft hij het inderdaad beter gedaan dan wie of wat dan ook.

Huichelende Joe beantwoordde vele vragen en deed waar hij goed in is: gaslighting. De oude leugenaar zou wel eens teveel van zijn eigen gas opgesnoven kunnen hebben om van iedereen te verwachten, zelfs van de media en zijn collega Democraten, zijn leugens te geloven.

Op een gegeven moment werd hem gevraagd naar zijn cognitieve aftakeling en merkte hij simpel op: “Ik weet niet waar u het over heeft”. Of Joe weet dat hij liegt of hij is zo dement dat hij zich niet bewust is van zijn dementie. Hij is zich bewust van zijn slechte scores in de peilingen, maar hij zei dat hem dat niks kon schelen. Joe leeft in een fantasiewereld die hij zelf heeft gecreëerd. Hij zou inderdaad wel eens kunnen denken dat hij het fantastisch doet in zijn hoedanigheid als president van de gestolen verkiezingen.

Joe´s rampzalige prestaties omvatten zijn ten hemel schreiende aftocht uit Afghanistan, een losgeslagen inflatie, een woekerende criminaliteit en dakloosheid, hoge benzineprijzen, een corrupte FBI en een corrupt ministerie van Justitie, het doordrukken van Covid-vaccins en mondkapjes, een wagenwijd open grens, het flirten met WOIII, en buigen voor de communistische Chinezen. Hij denkt nog steeds dat hij het fantastisch heeft gedaan en zei geen idee te hebben waarvoor Republikeinen staan. Die staan om te beginnen normaal gesproken voor lagere belastingen, America first, de bescherming van individuele rechten, een kleinere overheid. Dat zou Biden moeten weten.

Als hij net deed alsof hij het niet wist, dan is hij een leugenaar. Als hij het werkelijk niet weet, dan is hij cognitief beschadigd. Een ander teken van die beschadiging: hij denkt werkelijk dat hij in 2024 nog een keer kandideert met Kamala aan zijn zijde. Dat is pas een echt teken van zijn mentale aftakeling.

Joe is een autowrak zonder gevoel met de realiteit. Helaas is de auto waarin hij rijdt de VS.

Bron:
grrrgraphics.com
Door: Ben Garrison

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Inwoner Biden “deed het beter dan wie of wat dan ook”

 1. karton zegt:

  Deze demente ouwe man is nét zo stom als “onze” Quasimodo : ze begrijpen er helemaal niks meer van !

  Like

 2. Jan zegt:

  Hoe Amerika zich tegen de Democraten keerde
  Vijf grafieken illustreren hoe Joe Biden binnen één jaar zijn voorsprong verloor
  https://unherd.com/thepost/how-america-turned-against-the-democrats/

  Like

 3. bobzelf zegt:

  EN ALS HIJ NOG EFFE DOORGAAT .. WHAHAHAH

  DOET MIJN OOM VLADIMIR HET LICHT UIT ,

  BIDEN IS GEK OP VUURWERK

  NOU NOG HEEL EFFIES WACHTEN DAN WHAHAHAHAHA

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Inwoner Biden wordt natuurlijk bedoeld de inwoner van het Witte huis maar je zou hem beter uitwoner kunnen noemen de gek.
  Voorlopig stuurt hij aan op oorlog zoals een democraat betaamd.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Kamala Harris is ook een zielig figuur. Haar werd gevraagd naar de dementierelateerde waarheidsuitbarstingen van de baas en zij kon geen antwoord geven. In plaats daarvan ratelde ze een geprefabriceerde tekst af die geen verband hield met de vraag. Dit heet merkeln of ruttiaans.

  Geliked door 1 persoon

 6. Boike zegt:

  Tjonge jonge, wat een onvoorstelbare hoogmoed en gebrek aan zelfkennis, van een oen, die zijn hele leven lang nog niets constructiefs geproduceerd heeft en zichzelf als marionet van de duivel weer eens volkomen belachelijk en onmogelijk maakt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Wie is de werkelijke president…?

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Die biden is net als zijn zoon een corrupte kinderverkrachter,en een trekpop van de eigenaren van amerika (george carlin) Er is een 16 jarig plan om amerika en de amerikanen te slopen,neppresident obama heeft er 8 jaar sloopwerk opzitten.De bedoeling was dat hitlery clinton het resterende sloopwerk zou doen,toen werd trump tegen alle verwachting president.Daarom werd trump zo gehaat omdat hij niet meewerkte aan de NWO agenda.

  Like

 9. bezigebij63 zegt:

  Nog hooguit een paar weken, dan ziet het er naar uit dat de kernwapens vanuit Russische onderzeeers hem om de oren vliegen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  ” Een ander teken van die beschadiging: hij denkt werkelijk dat hij in 2024 nog een keer kandideert met Kamala aan zijn zijde. Dat is pas een echt teken van zijn mentale aftakeling.”

  Why not!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s