“Knuffel-Marokkaan”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Bert W.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Knuffel-Marokkaan”. . .

 1. Jackblack zegt:

  Ziet er uit wie een Homo !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dus toch een Kut marokkaan

  Geliked door 3 people

 3. roheline1 zegt:

  Hij nam het knuffelen iets te letterlijk

  Geliked door 1 persoon

 4. Boike zegt:

  Hoezo een knuffelmarokkaan ??? Ik heb die gladjanus nooit vertrouwd.

  Geliked door 2 people

 5. Theo zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Theo, bedankt voor de video’s.
   Duidelijk zichtbaar voor allen die gekeken hebben.
   Was wel verbaasd dat Marco Borsato dit openlijk deed op tv.
   En Martijn Krabbé en die andere presentatrice , zagen die echt niets?
   En de ouders en familie van dat meisje, hadden die toen niets opgemerkt destijds? Vreemd.
   Wat betreft Ali B. verbaasd mij niets, maar heel normaal tegenwoordig.
   De mensen lachen er hartelijk om, hoe vunziger hoe meer lachers.

   Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Het gaat er niet om of hij nu een marokkaan is of niet. Borsato en de laf gevluchtte vriend van Linda Mol zijn volgens mij geen marokkanen. Demmink het schandaal binnen justitie is volgens mij ook geen marokkaan. Ook binnen de VVD en de algehele politiek zitten er genoeg van het soort maar dat wordt uiteraard onder tafel gehouden wellicht weet Rutte *(mits hij dit zich nog kan herinneren want aan zijn geheugen laat hem maar al te vaak in de steek) daar meer van. https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/ai-pijnlijke-stilte-nadat-journalist-mark-rutte-vraagt-over-metoo-praktijken-bij-vvd/ Kortom persoonlijk vindt ik het plaatje erg misplaatst. Rotte appels zitten onder de gehele samenleving en politiek.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wappieman zegt:

  HET BLIJFT TAQIYA HE .
  Vertrouw NOOIT een mossel , NOOIT !

  Geliked door 1 persoon

  • dutchess43 zegt:

   Heb ik ook nòòit gedaan Wappieman.

   Like

  • karton zegt:

   Ik hoorde van iemand, achter de schermen werkend, dat Ali tegen diverse meisjes zou hebben gezegd, kort voordat zij zouden optreden : “Kom meisje, ik moet nog ff jouw instrumentje stemmen !”
   Ik weet dit uiteraard niet zéker, maar ik hoorde het dus !

   Like

 8. leo1 zegt:

  Je kan een Marokkaantje wel van de straat halen< maar de straat niet uit het Marokkaantje.

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  Die the voice sexrel is weer een prima afleiding van de corona hoax.Net als de aanslag op peter r de vries toen ze gelijktijdig de corona griep op de lijst zetten met de meest dodelijke ziektes.Wel wakker blijven mensen,de leugen regeert en niets is wat het lijkt.

  Like

 10. Horatius zegt:

  Helaas voor GroenLinks en andere linkse goedmensen is ALI B. van zijn voetstuk gevallen.

  Niks geen knuffel-Marokkaan meer maar een sujet die voorbijgaande blonde deernen in de billen knijpt en Mohammed mag weten nog meer op zijn kerfstok heeft.

  Mislukt als plofkraker, drugskoerier en straathoekwerker, maar wel een succesvol rapper in verstaanbaar Nederlands waar zelfs een Afghaanse tolk nog een puntje aan kan zuigen.
  Alhoewel Ali waarschijnlijk ook hiermee wel wat praktijkervaring heeft opgedaan tijdens zijn wandelgangen in diverse theaters en tv-studio’s.

  Wat zijn de mogelijkheden in de nabije toekomst voor Ali nu hij zijn voorbeeldfunctie heeft verloren voor Marokkaanse hangjongeren en andere creaturen van moslimsignatuur?

  Een loopbaan als politicus is zeker niet onmogelijk, hij kan het zelfs schoppen tot minister van Sociale Zaken bij de VVD, hulpimam of tolk bij de sociale dienst om asielzoekers te helpen bij het verkrijgen van de juiste uitkeringen en toeslagen.

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Die the voice sexrel is weer een prima afleiding van de corona hoax.Net als de aanslag op peter r de vries toen ze gelijktijdig de corona griep op de lijst zetten met de meest dodelijke ziektes.Wel wakker blijven mensen,de leugen regeert en niets is wat het lijkt.

  Like

  • Tineke zegt:

   Zou het zo kunnen zijn dat de voice een politiek instrument is voor de cancelcultuuragenda?
   Ik mijmer maar wat hoor.maar ik val toch al onder de complotdenkers.
   By the way…..John de mol gaat deze week in gesprek met Mark Rutte…

   Geliked door 1 persoon

 12. Ronald B zegt:

  Een Marokkaan blijft altijd een Marokkaan…anti-westers, niet te vertrouwen en misbruik maken van onze westerse vrouwen en meisjes…..Moslims, KEIHARD aanpakken en bij ieder tweede vergrijp direct terug naar land van tweede paspoort!!!

  Like

 13. Harry zegt:

  Ach zelfs Beatrix zag er geen bezwaar in om deze voormalige crimineel te knuffelen .
  Heb je dan een bord voor je bolle harses of wat ?
  Óf druppelde haar clitoris zó dat het haar niks meer kon verdommen ?
  Wat kun je verwachten van een volk dat zó onder een kameel vandaan gerukt is en dan hier in de beschaafde wereld wordt gedropt ?

  Ik heb een “ geredde “ hond uit Turkije .
  Het is een heel lief hondje , dat heel graag van alles wil leren .
  Maar eigenlijk was het een soort van “ wild beest “ .
  Hij gedraagt zich inmiddels voorbeeldig , na een best lang normaliseringsproces .
  Diezelfde inspanning kan je van mensen uit dat soort regio’s niet verwachten !

  En dus : zullen de Ali-b ‘s etc nog honderden jaren ellende blijven veroorzaken !willen
  Willen we dat allemaal meemaken ?
  Nee toch ?
  Meteen exporteren die hap , of vijf en twintig jaar gevangenis in het vooruitzicht stellen .
  We hebben onze handen al vol aan ons “eigen” tuig !

  Like

 14. Boike zegt:

  De duivel belooft zijn kornuiten een hemel op aarde. Ze krijgen niet alleen eer, roem en rijkdom, maar worden ook verleid met corruptie, sex en verkrachting. De kans, dat die kornuiten, zwak als ze zijn, daar intrappen, is levengroot. En dan zijn ze volkomen chantabel. En zo heeft de duivel zijn kornuiten in zijn macht. Wie niet in het gareel loopt, krijgt een waarschuwing, een blauwe sjaal, of wordt, à la Epstein, met een rode sjaal aan een loszittende spijker gezelfmoord.

  Dat is dus, wat er achter het hele schandaal zit. Waren de oenen wellicht de duivel niet trouw genoeg, of zijn ze over de schreef gegaan ??? Heeft de duivel ze nu gewaarschuwd, door ze aan de schandpaal te zetten ??? Joost mag het weten. De hemel op aarde is voor deze oenen nu in ieder geval een ware hel geworden. Even afwachten, hoe gauw ze eieren voor hun geld kiezen.

  Geliked door 1 persoon

 15. roheline1 zegt:

  Ik ben benieuwd welke belangrijke politieke verdragen er deze week gedurende deze Voice of Holland hipe er zijn genomen. Iedereen is er mee bezig en let even niet op de politiek……..

  Geliked door 1 persoon

 16. Julia zegt:

  Zo heel Nederland is weer afgeleid en hebben het nu massaal druk over seksuele intimidatie. Kerels als die misselijkmakende Ali B, Borsato en al dit soort smeerlappen dienen met hun poten van kinderen af te blijven en dienen keihard en zwaar te worden gestraft. Maar wat ik niet begrijp dat op dit moment zoveel vrouwen lopen te huilen over ongewenste seksuele intimidatie en zie dit dan ook als een soort aandachttrekkerij. Ik mag toch echt wel aannemen dat als een volwassen vrouw of welk volwassen soort dan ook toch wel mans genoeg is om flink van zich af te bijten en bij ernstige vormen van ongewenste seksuele intimidatie direct aangifte doen en niet jaren later gaan jammeren van kijk ik heb er ook mee te maken gehad. Ik denk dat mannen nu vooral wel op hun tellen moeten gaan passen omdat straks zelfs een knipoog als seksuele intimidatie wordt bestempeld. Het wordt nu zo sterk overtrokken zodat heel Nederland niet meer in gaten heeft wat er op dit moment daadwerkelijk gaande is.https://rumble.com/vsvhv0-bom-1-van-steven-brown-over-seksschandalen-in-de-media-en-de-politieke-doof.html

  Geliked door 1 persoon

 17. koosv8 zegt:

  Klinkt misschien een beetje uit de hoogte, maar ik heb hem nooit gemoeten. Hij probeerde zijn uiterste best te doen voor de camera, maar dat viel al niet mee, ze kunnen niet tegen kritiek, en dat zie je meteen aan die opgefokte ogen van die lui, maar het is heel typerend weer dit.
  Laat staan als de camera NIET draait. Maar het is nog veel erger, in de hogere regionen. Justitie en politieke misdadigers, op het zelfde gebied en erger. Maar dat wordt weer onder de mat geschoven door de ozo eerlijke journalistieke helden binnen de MEDIA.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s