Ambulance-hulpverlener schrijft open brief aan Kamerlid – “U heeft geen enkel benul van wat zich in het land afspeelt”

Geachte mevr. v.d. Berg,

Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Wilco……. Ik ben kostwinnaar voor mijn gezin bestaande uit mijn vrouw (kinderverpleegkundige) en 2 kinderen. Ik ben sinds 2001 werkzaam als ambulance-hulpverlener en wat ik de afgelopen corona-periode heb meegemaakt slaat alles!

De reden dat ik u benader, is een aantal debatten die ik gezien heb en waaruit ik de conclusie getrokken heb dat u in een (comfortabele) “bubbel” leeft en geen enkel benul hebt van wat er zich in het land afspeelt. Met name blijkt dit uit uw interruptie op dhr. van Houwelingen (vanaf 7:41).

U bent van mening dat er een debat kan zijn in ons land over de maatregelen/beleid. Ik kan u persoonlijk en uit eigen ervaring mededelen dat mij het zwijgen is opgelegd door het management van mijn organisatie. Het is mij niet toegestaan om vanuit mijn functie mijn zorgen te uiten. Dit op straffe van ontslag! En ik ben niet alleen in deze! Alleen al in een groep van 150 ambulance-hulpverleners hoor ik elke dag verhalen van collega’s die het “debat” niet aan kunnen gaan, omdat dit gevolgen heeft voor hen! En dit gaat op voor ALLE disciplines in de zorg. Van de activiteitenbegeleider tot de professoren.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ambulance-hulpverlener schrijft open brief aan Kamerlid – “U heeft geen enkel benul van wat zich in het land afspeelt”

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Eerlijk opkomen voor de burger!
  De laatste tijd meer ambulance-activiteit dan vroeger?
  Vaccinatie- genocide?

  Geliked door 1 persoon

 2. dutchess43 zegt:

  Om welke reden zou deze mensen moeten zwijgen? Van wie hebben hun bazen opdracht gehad om deze regel bij hun personeel in te voeren? Dit is toch van de dolle? Aangevallen worden en niks mogen zeggen op straffe van zware maatregelen. Zwaar frustrerend.

  Geliked door 2 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Weet je wat nou zo jammer is dat er allerlei mensen met bijwerkingen zijn van schade aan de gezondheid in meer of mindere mate tot stervens toe..maar dat al de covid/vaccin promotor Bobo’s fluitend blijven rondhuppelen.. zonder bij bosjes neer te storten..
  Alleen een paar Presidenten uit Afrika die tegen deze Hype waren zijn “”plotseling”” tussen 6 planken verdwenen.., maar raar allemaal, vreemde toestanden zijn het.
  Ton Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 4. Peter Rissing zegt:

  Bedankt Bas. Dit is een goeie. Hartverscheurend.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het is net als met demonstreren, de elite lacht ons uit. En zo zal het ook vergaan met die arme hulpverlener in de zorg. Zijn stem zal nooit gehoord worden. Het plan 20-30 (Build Back Better) moet en zal doorgevoerd worden. Het word hoog tijd dat wij al die Haagse en andere bestuurders naar de strot gaan grijpen.

  Like

 6. wappieman zegt:

  Geweldige en moedige actie !
  ENNE , als er een schaap over de dam is volgen er meer ……………
  We zitten nu in de “waarschuwende ” fase , zie de demonstraties en bedreigingen .
  Als dat WEF-tuig nu nog niet luistert , wordt het gegarandeerd ” Bastille “.

  Like

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Alles goed en best, maar kostwinnaar is wat anders dan kostwinner.!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s