British Medical Journal eist onmiddellijke vrijgave van alle Covid-19-gegevens, zowel van vaccins als behandelingen

(Door: Katabella Roberts – Vertaling: J.A. Kapteyn)

Het British Medical Journal (BMJ) heeft “in het belang van het publiek” de volledige en onmiddellijke vrijgave geëist van alle gegevens met betrekking tot Covid-19- behandelingen en -vaccins. BMJ is een wekelijks verschijnend medisch vakblad onder redactie van medisch deskundigen en wordt gepubliceerd door de vakbond “British Medical Association”. In een redactioneel artikel dat woensdag werd gepubliceerd riep het op tot het vrijgeven van gegevens.

“Ondanks de wereldwijde uitrol van Covid-19-vaccins en de Covid-behandelingen zijn de testgegevens die ten grondslag liggen aan deze producten tot op de dag van vandaag anoniem en ontoegankelijk voor artsen, onderzoekers en het publiek, en waarschijnlijk blijft dat nog jaren zo” schrijft BMJ. “Dat is moreel onverdedigbaar, zeker voor testen die een grote impact hebben op de volksgezondheid”.

BMJ beschuldigt farmaceutische bedrijven ervan “enorme winsten te boeken zonder grondig onafhankelijk onderzoek naar de wetenschappelijke juistheid van hun beweringen”. Ze verwijzen naar Pfizer, wiens Covid-vaccinproef “werd gefinancierd door het bedrijf zelf en werd ontworpen, uitgevoerd, geanalyseerd en geschreven door Pfizer-medewerkers.”

Pfizer, met hoofdkantoor in New York, houdt die onderzoeksgegevens nog steeds vast en heeft aangegeven dat het pas in mei 2025 de verzoeken om vrijgave zal overwegen, 24 maanden na de slotdatum van de primaire studie op 15 mei 2023, zoals op ClinicalTrials.gov is te lezen.

Ondertussen heeft de Food and Drug Administration (FDA) via de rechter om een periode van 75 jaar gevraagd om alle gegevens over het Pfizer- en BioNTech-vaccin openbaar te maken.
Maar eerder deze maand oordeelde een rechter dat de FDA eind van de maand 12.000 pagina’s van de testgegevens over het Pfizer / BioNTech Covid-19-vaccin moet vrijgeven en daarna 55.000 pagina’s per maand, totdat alle gevraagde pagina’s openbaar zijn.

BMJ schreef verder dat AstraZeneca waarschijnlijk al in staat is is om de verzoeken om testgegevens uit zijn fase III-testen in behandeling te nemen. Het bedrijf met hoofdkantoor in Cambridge zegt daarbij wel dat de tijdlijn voor dergelijke gegevens “per verzoek kan variëren en tot een jaar kan duren, nadat de vraag om analyse, beslissing, anonimisering en het delen van de gevraagde gegevens of documenten is ingediend.”

The Epoch Times heeft contact opgenomen met woordvoerders van Pfizer en AstraZeneca voor commentaar. “We moeten het doen met publicaties, maar krijgen geen toegang tot de onderliggende gegevens”, schrijft BMJ. “Dit is zorgwekkend voor alle partijen die aan het onderzoek deelnemen, zoals analisten, tijdschriftredacteuren, beleidsmakers en het publiek. De media die deze studies hebben gepubliceerd, kunnen beweren dat ze voor een lastig dilemma stonden, het snel beschikbaar stellen van de eindbevindingen tegenover de ethische vraag of snelle toegang tot de onderliggende testgegevens wel verantwoord is. Maar in onze ogen is er geen sprake van een dilemma. De anoniem gemaakte individuele testresultaten van klinische proeven moeten gewoon beschikbaar zijn voor onafhankelijk onderzoek.

BMJ voegde eraan toe dat regelgevers er niet zijn om “naar de pijpen van rijke internationale bedrijven te dansen om ze verder te verrijken”, maar om de gezondheid van het grote publiek te beschermen. Om die reden, schreven ze, hebben we “voor alle onderzoeken in het algemeen belang volledige transparantie nodig, en wel nu”.

In december werd in de VS het CDC (Centers for Disease Control and Prevention) aangeklaagd door het Informed Consent Action Network (ICAN) vanwege beweringen dat CDC ten onrechte Covid-19-vaccinveiligheidsgegevens achterhoudt voor het Amerikaanse publiek. ICAN vraagt het CDC om voor de Covid-19-vaccins de testgegevens na licentieverlening te overleggen. Om transparant naar het grote publiek te kunnen aantonen dat de beweringen van zowel het CDC als van de Biden-regering kloppen dat Covid-19-vaccins “veilig en effectief zijn”.

(Het British Medical Journal is een van ’s werelds oudste algemene medische tijdschriften, is opgericht in 1840 en heeft volledige redactionele vrijheid van de British Medical Association)

Bron:
theepochtimes.com
Door: Katabella Roberts

Vertaald uit het Engels door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op British Medical Journal eist onmiddellijke vrijgave van alle Covid-19-gegevens, zowel van vaccins als behandelingen

 1. Bas zegt:

  Uit 2012, inkrimpen wereldpopulatie en verdeling grondstoffen…
  ‘Het is moeilijk om iets te bedenken dat zal opduiken en ons zal redden…’

  https://www.theguardian.com/environment/2012/apr/26/world-population-resources-paul-ehrlich

  Verminder de wereldbevolking en herverdeel hulpbronnen, expert dringt er op aan

  Nucleaire ramp of plaag waarschijnlijk tenzij de bevolking krimpt en natuurlijke hulpbronnen worden toegewezen aan armen, zegt prof. Paul Ehrlich

  ‘S Werelds meest gerenommeerde bevolkingsanalist heeft opgeroepen tot een enorme vermindering van het aantal mensen en tot een herverdeling van natuurlijke hulpbronnen van rijk naar arm.
  Paul Ehrlich, Bing-hoogleraar bevolkingsstudies aan de Stanford University in Californië en auteur van het bestverkochte Population Bomb-boek in 1968, gaat veel verder dan de Royal Society in Londen, die vanmorgen zei dat fysieke getallen even belangrijk zijn als de hoeveelheid natuurlijke middelen verbruikt.

  De optimale populatie van de aarde – genoeg om de minimale fysieke ingrediënten van een fatsoenlijk leven voor iedereen te garanderen – was 1,5 tot 2 miljard mensen in plaats van de 7 miljard die vandaag in leven zijn of de 9 miljard die in 2050 worden verwacht, zei Ehrlich in een interview met the Guardian.

  “Hoeveel je steunt, hangt af van levensstijl. We kwamen met 1,5 tot 2 miljard omdat je grote actieve steden en wildernis kunt hebben. Als je een batterijkippenwereld wilt waar iedereen minimale ruimte en voedsel heeft en iedereen zo goed als in leven wordt gehouden, zou je op de lange termijn ongeveer 4 of 5 miljard mensen kunnen ondersteunen. Maar je hebt al 7 miljard. Dus we moeten op humane en zo snel mogelijke wijze overgaan tot bevolkingskrimp.”

  “De vraag is: kun je over de top gaan zonder een ramp, zoals een wereldwijde plaag of een nucleaire oorlog tussen India en Pakistan? Als we doorgaan in het tempo dat we hebben, zullen er verschillende vormen van rampen zijn. Sommige misschien slow motion rampen zoals mensen die steeds meer honger krijgen, of catastrofale rampen, want hoe meer mensen je hebt, hoe groter de kans dat een of ander vreemd virus wordt overgedragen van dierlijke naar menselijke populaties, er zou een enorme uitsterving kunnen zijn.”

  Ehrlich, die in de jaren zeventig als alarmerend werd beschreven, maar die zegt dat de meeste van zijn voorspellingen juist zijn uitgekomen, zegt dat hij somber was over het vermogen van de mensheid om meer dan 9 miljard mensen te voeden. “We hebben nu 1 miljard mensen honger en we gaan er 2,5 miljard aan toevoegen. Ze zullen gevoed moeten worden op meer marginaal land, van water dat meer wordt gezuiverd of verder wordt getransporteerd, we zullen onevenredige gevolgen hebben voor de manier waarop we voeden mensen uit de bevolkingsgroei zelf”, zei hij.

  “De meeste voorspellingen [in Population Bomb] zijn juist gebleken. In die tijd schreef ik over klimaatverandering. We wisten toen niet of het opwarmde of afkoelde. We dachten dat het een probleem zou worden voor het einde van deze eeuw Nu weten we dat het aan het opwarmen is en een probleem voor het begin van de eeuw; we wisten niet van het verlies aan biodiversiteit. De zaken zijn erger geworden dan voorspeld. We hebben nu de dreiging van enorme epidemieën”.

  “Ik heb een grimmig beeld van wat er waarschijnlijk met mijn kinderen en kleinkinderen zal gebeuren. Politici kunnen de financiële puinhoop waarin we ons bevinden controleren, maar ze hebben geen controle over de systemen van de planeet die ons van ons voedsel, ons welzijn, die verslechteren en het zal veel tijd kosten om het om te draaien als we nu beginnen. . Ik hoop dat er iets zal gebeuren, maar het zal echt een wonder zijn.”

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   @ Bas.

   De bevolkingsgroei is wel zo’n beetje de moeder van alle problemen. Daar zit de elite al heel lang over te broeden. Eén oplossing die werd voorgesteld is, iets in het drinkwater doen waar mensen steriel van worden. Maar als het volk daar achter komt, komen ze in opstand, was de tegenwerping. Eem massale volksopstand, daar zit de elite niet op te wachten. Een ander voorstel was om stiekem een virus te verspreiden waar mensen massaal aan zouden doodgaan. De elite zou zichzelf een anti-middel geven. Maar ook dat plan zou kunnen uitlekken en tot een opstand leiden.

   Het is mogelijk dat ze het nu proberen met een onschuldig virus en daarna een verplichte en herhaalde vaccinatie om het af te maken.

   Ook mogelijk is om een onderklasse te creëren die van de maatschappij wordt afgestoten. Mensen zonder geld en rechten. Bijvoorbeeld de ouderen. Roep dat ze barsten van het geld en de grote huizen bezet houden en hun AOW wordt voor de zoveelste keer gekort zonder protesten. Als hun AOW genoeg gekort is, kunnen ze hun huizen niet eens meer betalen en verdwijnen ze naar de (nog snel te bouwen) bidonvilles.

   De ouderen als onderklasse is een “leuk” begin; zo’n 20% van de bevolking. Daarna kun je ze makkelijk opruimen. Verzin er maar een mooi verhaal bij: ze zorgden niet voor zichzelf, ze dronken, ze waren niet gevaccineerd etc etc. Er zal geen haan naar kraaien. Daarna de volgende onderklasse. Er is in elke maatschappij wel een groep die onderaan staat.

   Het is niet zo dat de andere mensen medelijden hebben met een onderklasse, integendeel: ze halen er hun neus voor op, schelden ze uit en roepen dat het hun eigen schuld is. Ze zijn bang dat zij de volgende zijn en zetten zich er tegen af.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  Geheimhoudingstermijnen van 75 jaar dienen er voor om criminelen te vrijwaren van vervolging voor misdrijven die niet verjaren…
  Zodra ze daar op uit zijn weet je dus hoe de vlag er bij hangt.
  En voor mensen die de Neurenberg protocollen willen afschaffen geld hetzelfde.
  Dat zijn overigens diezelfde mensen die de aankondiging van een tribunaal, wat gewoon het instellen van een onafhankelijk gerechtshof inhoud, als een “bedreiging” ervaren.
  Het is voor het voortbestaan van de mensheid van het grootste belang dat deze hele Corona hoax door deskundige onderzoekers tot op de bodem wordt ontleed en dat iedereen die er bij betrokken is vervolgt en veroordeelt word voor de misdaden tegen de mensheid die zij begaan hebben.
  Als dat niet gebeurt, en deze criminelen wordt toegestaan met hun misdaden weg te komen, dan is het namelijk niet de vraag OF maar WANNEER de volgende criminele mensenrechten schendende hoax op de wereldbevolking wordt losgelaten.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  26 mei 2009, Wall Street Journal

  Billionaires try to shrink world’s population…

  Met bekende namen zoals: Bill Gates, Buffett, Rockefeller, Broad, Turner, Soros erc.

  https://pbs.twimg.com/media/FJx8aMNX0AEUSiK?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Die monsters kunnen in 1 klap alle armoede op aarde oplossen,in plaats daarvan willen ze 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Het gaat deze monsters niet om overbevolking,ze haten de mensheid en willen de aarde voor zichzelf alleen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Top vrouw!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Pfizer….
  Is Pfizer ooit schuldig bevonden (door jury) aan :

  Wetenschappelijk fraude: JA
  Omkoping artsen: JA
  Apersing fraude: JA

  https://pbs.twimg.com/media/FJoyUMYXsAMSIdW?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  De laatste Britse gegevens tonen aan dat de infectiegraad bij de drievoudige vaccinaties hoger is en sneller stijgt dan bij de niet-gevaccineerden in bijna ALLE leeftijdsgroepen

  De laatste officiële gezondheidsgegevens van de Britse regering onthulden dat drievoudig gevaccineerden opnieuw de meerderheid van alle Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 20 december en 16 januari voor hun rekening namen, met de dubbel gevaccineerden – vroeger bekend als de volledig gevaccineerden – niet ver daarachter.

  Het zal geen verbazing wekken dat zelfs nu de zeer besmettelijke en veel voorkomende Omicron-variant de dominante stam is, de niet-gevaccineerden een constant infectiepercentage hebben behouden.

  Maar aan de andere kant zijn het niet alleen de dubbel-/drievoudig gevaccineerden die de meerderheid van de gevallen uitmaken, maar de gevaccineerden verspreiden het virus in feite met een aanzienlijk hoger aantal per 100.000 dan de niet-gevaccineerden – en dat geldt voor bijna elke leeftijdsgroep.

  Zoals de onderstaande grafiek laat zien, waren de enige leeftijdsgroepen die geen significant hoger infectiepercentage hadden wanneer zij driemaal waren ingeënt, degenen onder de 18 jaar of tussen de 18-29 jaar, die de minste kans hebben van iedereen om de prik te hebben gekregen, laat staan hun booster.

  Oranje = niet gevaccineerd infectiecijfer van Covid per 100.000 – Blauw = drievoudig gevaccineerd/boosters infectiecijfer van Covid per 100.000

  Vanaf de leeftijd van 30 jaar beginnen de gevallen onder de boosters omhoog te schieten ten opzichte van de niet-gevaccineerden, met een percentage van maar liefst 3.996/100.000 in de leeftijdscategorie 50-59 jaar, wat een verbazingwekkende 89% hoger is in vergelijking met de niet-gevaccineerden in deze leeftijdsgroep, die een percentage hebben van 2.133/100.000.

  Met andere woorden, de gevaccineerden en de volledig gevaccineerden zijn degenen die het virus het meest hebben verspreid, hetgeen in wezen bewijst dat vaccinpaspoorten en soortgelijke mandaten rond het vaccin in feite zinloos zijn.

  In feite bleek uit de gegevens ook dat, net als bij de laatste ronde van volksgezondheidsgegevens, de volledig gevaccineerden nog steeds 3 van elke 4 Omicron-ziekenhuisopnames uitmaken, wat in overeenstemming is met de algemene vaccinatiepercentages in het VK.

  Maar de drievoudig gevaccineerden vormen de grootste groep en zij verspreiden het virus ook in een toenemend tempo.

  Nogmaals, het goedgekeurde verhaal is wat de gewaardeerde Dr. Jordan Peterson zou bestempelen als een “anti-waarheid,” die hij beschrijft als een perfect gespiegelde omkering van de waarheid, of met andere woorden een perfecte leugen.

  Zouden deze gegevens deel kunnen uitmaken van datgene waarvoor de niet met name genoemde NHS-arts haar patiënten had gewaarschuwd toen zij hen vertelde geen vaccins meer te nemen omdat deze binnenkort uit de roulatie zullen worden genomen?

  Bedenk wel dat het hier gaat om besmettingspercentages van de afgelopen 4 weken, en niet alleen om het totale aantal nieuwe gevallen van Covid.

  Ook moet erop worden gewezen dat deze gegevens over de volksgezondheid alleen de sterfgevallen door Covid omvatten. Het astronomische verschil omvat niet eens de mensen die zijn overleden aan andere oorzaken die verband houden met het innemen van het vaccin – en dat kunnen er alleen al in het Verenigd Koninkrijk duizenden zijn.

  Zoals de Gateway Pundit heeft gemeld, zijn er schokkende bewijzen dat het aantal sterfgevallen onder Amerikanen in de werkende leeftijd met maar liefst 40% is gestegen – en dat is niet te wijten aan sterfgevallen als gevolg van Covid.
  (https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/shocking-analysis-cdc-data-confirms-massive-40-spike-deaths-among-18-49-year-olds-past-year-vast-majority-reportedly-unrelated-covid-19/)

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/just-latest-uk-data-shows-covid-infection-rate-among-triple-jabbed-boosted-higher-rising-faster-unvaccinated-across-almost-every-age-group-proving-vax-passports-effecti/

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Zal mij niets verwonderen als dit ook in Nederland gebeurt

  Alberta Canada heeft per vergissing gezondheidsgegevens gepubliceerd (en snel verwijderd) waaruit blijkt dat meer dan de helft van de sterfgevallen ten gevolge van vaccinatie als NIET-gevaccineerd zijn geteld
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/alberta-canada-inadvertently-published-quickly-deleted-health-data-exposing-half-vaccinated-deaths-counted-unvaccinated/

  Like

 9. Jan zegt:

  NIGEL FARAGE: officieel : 150.000 “Covid-doden” in GB sinds begin “pandemie”. NU BLIJKT dat slechts 17.500 stierven aan alléén Covid! De psychose, de gruwelmaatregelen, ’t kapot maken v mensenlevens en de economie WAS OP GROND V VERVALSTE STATISTIEKEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s