Brussel, 23-01-2022: commentaar overbodig . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Brussel, 23-01-2022: commentaar overbodig . . .

 1. Bastiaan 2000 zegt:

  Ik was er, iedereen genoot van bij elkaar zijn. Zeer veel mensen en mooie toespraken.
  Tot de ME kwam, waterkanonnen, traangas werd op ons geleegd. Maar ze kregen tegenstand, en veel ook.
  Het liep steeds meer uit de hand en het verspreide zich buiten het terrein. Branden en geweld.
  En dit alles had voorkomen kunnen worden als de ME zich gedragen had.

  Geliked door 2 people

 2. Bastiaan 2000 zegt:

  Vergeet bijna dat antifa er ook was. Bepaalde gevechten met ME leek niet echt, gezien de reactie van de ME op bepaalde groepen. Ook lagen er pallets met stenen zonder dat er gebouwd werd. Romeo’s en antifa.
  Maar niet alleen volgens mij, er was volgens mij ook echte tegenstand. Deze werd wel aangepakt en de gewone demonstrant.
  Deze ging wat ik gezien heb hard tegen de ME. ME was bang, scheten zichzelf onder. Hadden hier niet op gerekend.

  Geliked door 2 people

 3. bezigebij63 zegt:

  Waar blijft nu de meppende ME?

  Like

 4. bezigebij63 zegt:

  Nu ook het vuur openen graag……

  Like

 5. Andre zegt:

  En Soros loopt nog steeds vrij rond? Maar ik voel hem al aankomen. We hebben een EU leger nodig! Macron heeft het voorzittersschap al in de EU en Rutte gaat in Maart natuurlijk weer als laffe rat tekenen bij het kruisje want Klaus Schwab heeft haast. In tijdlijn slaat Klaus Schwab de Sturm Abteilung maar over om direct door te schakelen naar zijn Einzatsgruppen van 5000 man sterk EU leger. Het EU leger zal er niet zijn om de vluchtelingetjes terug te gooien vanwaar ze komen of boe te roepen tegen Rusland nee het gaat de facsistische laars van Klaus Schwab worden in de nek van het klootjesvolk.

  Duitslands Olongren werkt ook maar wat graag mee met uithollen.

  https://www.new-facts.eu/deutschland-welt/2022/01/23/deutscher-marine-chef-nach-umstrittenen-aeusserungen-ueber-ukraine-zurueckgetreten/463348/

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Vice-admiraal Kay-Achim Schönbach heeft slechts gezegd wat een groot deel van de Duitse hoge officieren denkt, namelijk dat zij geen oorlog tegen Rusland zullen voeren voor de belangen van de familie Biden. Het is al erg genoeg dat de Bundeswehr brandstof en gas moet leveren aan de oostgrens van Polen, met Oekraïne als bestemming.Gas, tussen haakjes, dat we nu tekort komen en dat van de Nederlanders wordt afgepakt.
   Bij iedereen die als Duits officier kennis heeft van de geschiedenis en gevoel heeft voor context, zullen rode lampjes gaan branden als hij Oekraïne en Nederland hoort.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Andre.Ik heb een donkerbruin vermoeden dat het E.U. leger uit veel meer dan 5000 man bestaat.

   Like

 6. droevige mof zegt:

  De officiële berichtgeving werkt met de bekende truc. Zij tonen beelden van de vreedzame demonstratie, vervolgens gewelddadige aanvallen, uitgevoerd door relschoppers. Het feit dat er twee verschillende groepen mensen bij betrokken zijn, wordt verzwegen.
  Deze propaganda journalistiek is nu totaal onbetrouwbaar geworden. De kranten verliezen hun lezers, de staatstelevisie is slechts achtergrondgeluid in de bejaardentehuizen. Het is hun eigen schuld. Als deze “journalisten” denken dat zij na de omwenteling voor een nieuwe staatsklant kunnen blijven werken, hebben zij het mis.
  Dat hoop ik zeker.

  Geliked door 4 people

 7. Joepiedepoepie zegt:

  Eu wordt een dictatuur!

  Like

 8. Julia zegt:

  Uiteraard besteedde De Telegraaf en de linkse media alsmede de staatszenders nagenoeg geen aandacht aan de vreedzame demonstratie en hebben het nieuws wederom niet juist gebracht. Zij verzwegen dat de escalatie is begonnen door het Antifa tuig en de roma’s die kans zien om elke vreedzame demonstratie tot rellen te laten eindigen. Het is niet te verteren dat het Antifa tuig niet direct wordt opgepakt en een verbod wordt opgelegd bij demonstraties aanwezig te zijn. Uiteindelijk is het een linkse terreurorganisatie. Ik heb uitgebreid de beelden van de demonstratie bekeken en zag tot mijn vreugde duizenden vreedzame demonstranten die terecht demonstreerde tegen de corona dictatuur en de vaccinatie dwang.

  Like

 9. Bas zegt:

  Video 1 t/m8
  “relschoppers”..???

  Like

 10. Bas zegt:

  Hier zag ik veel Romeo’s vechten. Ook grote groep Romeo’s die het park uit komen en meedoen. Hier ook bussen waar Romeo’s uitkwamen.
  Veteranen die de straat op slot deden om te de-escaleren.

  Like

 11. Bas zegt:

  Schunnig!
  Zo brengt de Morgen het…het waren de “antivaxxers met 50.000 geronselde betogers”

  https://pbs.twimg.com/media/FJ0bRe6WYAMN27v?format=jpg&name=large

  Reacties:

  Beste @demorgen
  …noch ben ik antivax, noch heeft iemand mij ‘geronseld’ om af te komen naar de demonstratie in Brussel. Ik ben gegaan vanwege mijn onvrede en zorgen over de coronamaatregelen in gans Europa. Waarom draagt u liever bij aan polarisatie dan er iets tegen te doen?

  … en de provax beweging is niet een geoliede machine… die iedere dag miljarden opstrijkt en zich geen zorgen maakt over de doden en invaliden als gevolg van ”side effects”?

  Als je fake news verspreidt, ga je nog harder fake news verspreiden als de boel begint te rammelen natuurlijk. Het zou hilarisch zijn als het niet zo triest was.

  Als het mogelijk is motorbendes te verbieden…
  Móet het toch ook mogelijk zijn om die Antifaschoften te verbieden??!!
  Zíj zijn degene, “ingehuurd” of niet, die dit slagveld elke keer veroorzaakt!!

  Dat mag duidelijk zijn: ze zijn het eigendom van de regie en doen dus wat de regie zegt: ontkrachten en demoniseren. Bahbahbahbah. Wat een smerige hoernalistiek.

  Ongefundeerde insinuaties van de Morgen. De demonstratie was tegen het Europese Coronabeleid, niks meer, niks minder en had niets te maken met voor of tegen vaccinatie.

  Betoging #russel was dus eigenlijk een betoging van een 50.000 vreedzame en bezorgde burgers tegen een handvol criminelen van #Antifa en #romeos vd #politie en de #MSM met de politie.
  Toch slagen politici van #vivaldi en hun regimepers erin om de burgers te stigmatiseren!

  Er is al 2 jaar een geoliede machine aan het werk, met media propaganda om elk geluid tegen het regeringsbeleid, de vaccinatie dwang en corona-angst de kop in te drukken.

  Like

 12. Bas zegt:

  Udo Ulfkotte:

  “Voordat ik er erg in had, zag ik in de krant artikelen verschijnen waar mijn naam boven stond, maar die waren geschreven door agenten van inlichtingendiensten”…

  https://pbs.twimg.com/media/FJz08XAXsAAGxNK?format=jpg&name=medium

  Like

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Peaceful Gathering veranderde in een oorlogsgebied…Alles naar ontwerp / vooropgezet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s