Covid-cijfers tot 60% vervalst – aanklacht tegen Kurz wegens verdenking van landverraad

De voormalige Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz.

(Door: “DissdentNL”)

De officiële cijfers van de Covid 19-gevallen in Oostenrijk zijn onjuist en gemanipuleerd, legt ingenieur Steffen Löhnitz uit. Zij waren opgeblazen en gebruikt om overeenkomstige aantastingen van de grondrechten te rechtvaardigen. Op 21 januari om 10:30 uur presenteerde hij zijn bewijs in een Livestream van Epoch Times.

“Ik ervaar een deelstaatregering die in samenwerking met de federale regering het aantal gevallen in de orde van grootte van 60% vervalst om de huidige doelstellingen van haar beleid, met name de lockdown 11/12-2021 in Oostenrijk, te rechtvaardigen, als vergelijkbaar met de activiteiten van een criminele organisatie.” Dit zegt Steffen Löhnitz, die al geruime tijd onderzoek doet naar de juiste cijfers in verband met coronaziekten en die nu met nog meer bewijzen naar buiten treedt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Covid-cijfers tot 60% vervalst – aanklacht tegen Kurz wegens verdenking van landverraad

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou zal de vraag natuurlijk zijn of het openbaar ministerie in Oostenrijk ook onderste laatjes heeft waar aangiften zo maar kunnen blijven liggen verstoffen.
  Ik denk het wel.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Zo vergaat ’s werelds roem. Sic transit gloria mundi.
  Toen Kurz in 2017 Oostenrijks kanselier werd in een coalitie met de FPÖ, was ik blij. Dat was naïef. Hij werd een verrader in de loop van zijn korte ambtstermijn. Sindsdien ben ik voorzichtiger met mijn sympathieën.

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Britse statistici vinden enorme sterftepieken tijdens Covid ‘Vaccin’ campagnes (+ video)

  “…sterftepieken vonden plaats tijdens vaccinatiecampagnes, toen mensen nog niet als ‘gevaccineerd’ werden geteld.”

  Statistici in Engeland probeerden de vreemde pieken in de sterftecijfers van ongevaccineerde mensen in bepaalde leeftijdsgroepen te doorgronden. Zij ontdekten dat de sterftepieken plaatsvonden tijdens vaccinatiecampagnes, wanneer mensen nog niet als “gevaccineerd” werden geteld.

  Het exclusief vertaalde fragment dat aan de lezers van de RAIR Foundation USA is gepresenteerd, komt uit een grotere Duitse uitzending van 18 januari. In het korte fragment (minder dan drie minuten) vertelt Prof. Dr. Christof Kuhbandner van de Universität Regensburg over de bevindingen van de Britse studie.

  Kuhbandner legt in de reportage uit hoe de sterftepiek van “ongevaccineerden” in bepaalde leeftijdsgroepen duidelijk naar voren komt in de gegevens, die de belangstelling hadden van de Britse statistici:

  De curve van de ongevaccineerden heeft een zeer eigenaardige piek. Je kunt hem zien lopen en plotseling verdrie- of verviervoudigt het sterftecijfer. Het gebeurt altijd op verschillende momenten.

  Toen vroegen de Engelse statistici zich af wat hier achter kon zitten?

  Prof. Dr. Christof Kuhbandner beschrijft de grafieken:

  Ten eerste, het waren vooral de 80-plussers die gevaccineerd zouden worden. In deze leeftijdsgroep bereikt de sterftecurve eind januari zijn hoogtepunt.

  De 70-jarigen werden gemiddeld een maand later gevaccineerd.

  De sterfte bereikt een maximum eind februari. In maart ten slotte werden de 60-jarigen gevaccineerd, en parallel daaraan was er een duidelijke stijging van het aantal sterfgevallen onder de niet-gevaccineerden.

  De Britse statistici stelden vervolgens vast dat de vaccinatiecampagnes rechtstreeks overeenkwamen met de sterftepieken. “Zij realiseerden zich toen dat de vaccinatiecampagne in Engeland precies op deze tijdstippen plaatsvond,” legt de professor uit.

  Dus de vraag wordt: “Waarom hebben de Covid-vaccinatiecampagnes invloed op de ongevaccineerden?” Het blijkt dat de “mensen die de eerste vaccinatie hebben gekregen, maar de grens van twee weken na de eerste vaccinatie nog niet waren gepasseerd – zij stonden te boek als ongevaccineerden.”

  Daarom concludeert de professor dat het hoge sterftecijfer (death spike) afkomstig was van de zogenaamde “gedeeltelijk” gevaccineerde populatie:

  De verdrie- en verviervoudiging van het sterftecijfer komt eigenlijk van de sterfgevallen die zich voordeden in de gevaccineerde groep, maar die waren nog niet voorbij de twee weken na de vaccinatie.

  De bevindingen doen denken aan een bittere waarschuwing van de Duitse arts en epidemioloog Dr. Wolfgang Wodarg, zoals exclusief vertaald op RAIR:

  En als ze zeggen dat de mensen die in de ziekenhuizen liggen allemaal ongevaccineerd zijn… weet u, de ‘ongevaccineerden’ zijn ook de mensen die hun ‘vaccinatie’-injectie in de afgelopen 14 dagen hebben gehad, en die worden nog niet meegeteld als gevaccineerden. Maar juist in die eerste 14 dagen treden de acute en ernstige bijwerkingen op, dat wil zeggen dat veel mensen hier ziek worden, ziek worden door deze injecties, en zij worden meegeteld als ‘ongevaccineerd’, wat natuurlijk totaal onjuist is, en wat een bewuste blinde vlucht is die daar epidemiologisch wordt georganiseerd.
  https://rairfoundation.com/revealed-uk-statisticians-find-massive-death-spike-during-covid-vaccine-campaigns/

  Geliked door 3 people

 4. Joepiedepoepie zegt:

  Einde van de wo2 wisten ze wel wat ze met zulke landverraders deden!

  Geliked door 2 people

 5. Boike zegt:

  Wie over de snede van het mes loopt, snijdt zichzelf licht in de voeten.

  Het heeft er dus alle schijn van, dat de Oostenrijkse regering Kurz een criminele organisatie was. Een verdenking wegens landverraad is niet niks. Kurz werd al eerder in verband gebracht met corruptie. Vanwege een corruptieschandaal nam hij zelfs ontslag als bondskanselier. Hij zou nu werken voor een omstreden Duits-Amerikaanse zakenman en miljardair Peter Thiel. Een lekkere jongen, die Sebastian Kurz. Wat een gladjanus.

  Sebastian Kurz is een Oostenrijkse christendemocratische politicus en voormalig partijleider van de Oostenrijkse Volkspartij. Van 7 januari 2020 tot 11 oktober 2021 was hij de bondskanselier van Oostenrijk, nadat hij dit van 18 december 2017 tot en met 28 mei 2019 ook al was. Wikipedia

  https://nos.nl/artikel/2411360-oostenrijkse-oud-kanselier-kurz-heeft-nieuwe-baan-in-silicon-valley

  https://www.nu.nl/buitenland/6168600/oostenrijkse-ex-kanselier-kurz-kan-vanaf-nu-worden-vervolgd-voor-corruptie.html

  Geliked door 2 people

 6. koosv8 zegt:

  Het is eigenlijk geen nieuws, maar die witteboorden criminelen die in heel veel landen in regeringen zitten op dit moment, kunnen we met de MEDIA aan hun leugenachtige zijde, allen over één kam scheren. Ze hebben allemaal aan dit mens onterende plan mee gedaan. Dus als de sneeubal gaat rollen, is het gedaan met deze idioterie, en laat de goedgelovige gevaccineerde massa ze maar een juist strafproces geven, dat hebben ze wel verdiend, en anders doen ze het maar voor de vele wereldwijd gestorven en ongelukkig gemaakte mensen. De MAINSTREAM MEDIA, dient wereldwijd onteigend te worden en niet de BOEREN. STOP DE 5G, EN OOK AL DIE CO2 LEUGENAARS. WORDT HET TOCH NOG EEN GREAT RESET!! Maar dan anders.

  Geliked door 3 people

 7. Andre zegt:

  Kutz is een lafaard en natuurlijk weer uit een Klaus Schwab klasje. Laf snel weglopen heeft geen zin meer en trek hem aan zn flaporen maar voor het tribunaal.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s