Driekwart verkrachters in grote steden is allochtoon

(Door: “@Van Rossem“)

Allochtonen zijn in de grote steden oververtegenwoordigd onder de zedendelinquenten. Volgens gegevens van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland maken zij 75% uit van de verkrachters en 69% van de aanranders. Bij de jeugd tot 18 jaar ligt het aandeel van Surinamers, Marokkanen, Turken en Antillianen in het arrondissement Amsterdam ook al jaren tussen de 69 (in 1994) en 76% (in 1996). Bij elkaar opgeteld maken deze groepen 22% van de Amsterdamse bevolking uit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Driekwart verkrachters in grote steden is allochtoon

 1. delamontagne zegt:

  Ook in de hogere regionen, de “boven-ons-gestelden” !…………..

  Abdelmajid Bouhenna, adjoint au maire de Saint-Denis (93): est mis en examen pour viols et violences sur mineures (MàJ)
  Sebastien de Lyon
  22/01/2022 à 20h33
  //
  Abdelmajid Bouhenna, Loco-burgemeester van Saint-Denis, Parijse voorstad: wordt ondervraagd over geweld en verkrachtingen gepleegd tegen minderjarigen.

  BRON:
  L’article dans son intégralité sur Actu Seine-Saint-denis

  https://www.leparisien.fr/faits-divers/saint-denis-un-adjoint-au-maire-mis-en-examen-pour-viol-sur-deux-mineures-22-01-2022-R4PRDUXQNNGNNGS3WLVIMZ5S3A.php

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Wie zou dát nou hebben verwacht ? En ik maar geloven dat het écht hoog opgeleide , keurige gezinnetjes waren, zoals Quasimodo ons doorlopend vertelde. Gòh , wat erg zeg ! Verschrikkelijk toch ? Die paar verkrachters bezorgen de tig-duizenden keurige allochtoonse doktoren , apothekers , ingenieurs , professoren enz. ook nog eens een slechte naam ! Driewerf BAH !!! (voor wie ‘t miet begrijpt : cynisme !)

  Geliked door 1 persoon

 3. Lilith zegt:

  Maar als een homo wordt ‘ lastig gevallen’ staat het twee weken lang in de krant en staan ze na 14 dagen weer op straat…moeilijke jeugd, moeilijke integratie alles moeilijk. Vrouwen zijn het stiefkind van de maatscahppij geworden. Kom me niet aan met ‘ feminisme’; dat heeft voor normale vrouwen niets goeds betekend!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Over allochtoon gesproken…

  Er ist wieder da, nu met baard.

  De salafisten en de Duitse taal zijn een match made in heaven…

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas op 23-1-2022 om 14.28 u.
   “Geweldig” filmpje !
   Duidelijk geïnspireerd op een oude Duitse “held”………Adolf H.
   Die gasten zijn toch totaal gestoord, in het land waar zij gefokt worden zou zoiets km.’s lang achter een kameel zijn aangesleept, de oren afgesneden om vervolgens levend te worden begraven in het hete woestijnzand ! Maar in “onze” wereld krijgt dit soort analfabeten een podium !
   Ik vraag mij af : Wie is hier nou gek eigenlijk ??!!

   Like

 5. Jackholland zegt:

  Wij als blanke autochtonen noemen verkrachting een zedendelict. De zeden van klapperapen en mosselvolk komen veel meer overeen met de zeden van een stel bavianen op een apenrots . Wij staan toch ook niet raar te kijken als de alphaaap zich vergrijpt aan een vrouwtjesaap. En ook de medevrouwtjesapen vinden dit gedrag normaal. En daar zit gewoon het probleem. Wij blanke westerse autochtonen hebben gewoon andere normen en waarden en denken deze normen en waarden op te kunnen leggen aan volkeren die we geimporteerd hebben maar die vanwege hun genen nog behoorlijk wat dierlijker leven en reageren als de geciviliseerde westerse autochtoon. Kijk maar nr de klapperapen afkomstig uit de antillen mannen hebben bij 3 tot 4 verschillende vrouwen kids ,vrouwen vinden dit normaal. Mo de pedo vind het ook normaal om 4 vrouwen te mogen hebben .

  Like

  • karton zegt:

   @ Jackholland op 23-1-2022 om 14.35 u.
   Daar noemt u wat : “…….behoorlijk wat dierlijker leven…….enz.”
   Als ze nu bijv. wat meer genen van een koe zouden hebben, dan zou je ze misschien nog kunnen melken, dan had je er als autochtoon nog wat aan, aan dat bavianen-volk. Hun dierlijker genen uiten zich alleen maar in ’t verkrachten én onzedelijk betasten van niet-bavianen en dát vind ik erg kwalijk en ook nog eens onverdraagzaam.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Jackholland.Wij de bevolking hebben niets geimporteerd,dat heeft de satanische globalistische elite gedaan.Multicul + diversiteit = blanke genocide.

   Geliked door 1 persoon

   • Jackholland zegt:

    Zowel u als ik zijn onderdeel van de nl bevolking . Het merendeel van de nl bevolking . (Ik niet en zeer waarschijnlijk u ook niet) hebben op partijen gestemd die ervoor gezorgd hebben dat nederland een multiculti pauperland is geworden , en waar 80 % van de licht en donker getinte import aan het uitkeringsinfuus hangt en zal blijven hangen . De turk en de marokkaan zijn niet hier om dmv hard werken een bestaan op te bouwen . Profiteren frauderen en criminaliteit staat hoog in het vaandel bij dit soort vollk. Als jij als turk of marokkaan het voor elkaar krijgt om de nl staat te besodemieteren dmw van onterechte uitkering of subsidie dan stijg je in aanzien bij de medeturken. en marokkanen. Een moslim die jou besodemieterd heeft geen gewetenswroeging sterker nog hij voelt zich trots omdat hij slimmer is dan jij en vindt dat het jouw eigen schuld is had je maar niet zo stom moeten zijn.! Ook die veroordeelde moslimterroriste die nu veiligheidsadviseur is bij de vvd die lacht zich helemaal kapot. En let maar op ze wordt buitengeflikkerd met behoud van salaris dan komt ze helemaal niet meer bij. Heb zelf professioneel redelijk vaak met mosselvolk te maken en als je er vanuit gaat dat ze altijd proberen je te naaien en je geeft vooraf aan dat je dit weet en je geeft ze ook geen kans om je te naaien . Dus niet leveren zonder dat ze betaald hebben, en niet betalen voor dat ze geleverd hebben dan is er best mee te handelen en te werken en komen ze met suikerfeest koekjes brengen omdat ze je respecteren omdat je je niet laat besodemieteren. En zo moet de regering ook met deze bevolkingsgroepen omgaan . En natuurlijk ook hier geldt uitzonderingen bevestigen de regel. En natuurlijk grenzen dicht want we hebben er al meer dan genoeg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s