Het kabinet van Mark Rutte en de media zijn de vijanden van het volk geworden; zij dienen niet het volk, maar de globalistische elite, die een nieuwe fascistische wereldorde wil vestigen

(Door: “Balkanske priče”)

De media (waar praktisch alle journalisten links zijn) zijn allang vijanden van het volk geworden, net als alle pro-Europese politieke partijen! Toen de satanische superrijke elite besloot de fascistische Great Reset uit te voeren in 2020, begonnen de media onmiddellijk met propaganda en het verspreiden van angst. De waarheid wordt niet gediend door de media, zij serveren jou een versie van de waarheid zoals hun opdrachtgevers willen dat jij deze ziet. Klimaat, CO2, immigratie, islam, Wilders, EU, groene stoom, schone dieselauto’s, kernenergie, windmolens, van het gas af, Zwarte Piet, Corona, Trump liggen al snel onder een verstikkend vergrootglas. Volgens Udo Ulfkotte – een overleden Duitse journalist: “Wij leven in een groot theater. Het stuk dat wordt gespeeld heet ´Democratie´. En zoals we zien is ook ´Persvrijheid´ in dit theater alleen een goed gespeelde illusie.” De eigenaar van alle media in Nederland is de familie Van Thillo (België)…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het kabinet van Mark Rutte en de media zijn de vijanden van het volk geworden; zij dienen niet het volk, maar de globalistische elite, die een nieuwe fascistische wereldorde wil vestigen

 1. Bobs-your-uncle zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Hoe raken we dat kwaadaardig gezwel kwijt ??? Als er hordes randdebielen erop blijven stemmen ?

  Like

 3. Boike zegt:

  Met andere woorden zouden we kunnen zeggen, dat het kabinet en de media criminele organisaties zijn en dat Rutte de grote schurk is, een landverrader, die in plaats van de Nederlandse belangen, vreemde belangen dient. Kennelijk is het parlement niet in staat, hem tot de orde te roepen en is derhalve medeplichtig. Wat is Nederland toch een gaaf land. Wanneer breekt het vaasje ???

  Like

 4. Julia zegt:

  De media in Nederland zijn staats propagandisten. Vandaag een grote demonstratie in Brussel Telegraaf publiceert hier niets over, het AD publiceert alleen dat de demonstratie is uitgelopen tot rellen. Uiteraard zoals bij elke vreedzame demonstratie zorgt dat smerig Antifa tuig er voor dat de boel escaleert maar dat wordt uiteraard in de linkse media niet gepubliceerd. https://niburu.co/buitenland/17073-george-soros-zorgt-voor-rellen-bij-vreedzame-corona-demonstratie-in-brussel Dat Antifa tuig heeft de staatsopdracht om te zorgen voor rellen zodat de elitaire machtswellustelingen demonstraties kunnen verbieden. Het is wederom een fascistisch staatsspel. Laten we hopen dat er nog heel veel demonstraties komen waar wederom duizenden mensen aan deelnemen en laten we er voor zorgen ons vooral niet langer te laten onderdrukken. Het is een burgerlijke plicht om alle politieke misdadigers tegen de menselijkheid duidelijk te maken dat vrijheidsberoving, QR toegangspassen en verplichte vaccinaties niet meer worden getolereerd. Massaal krijgen we er de corona tirannie er onder uiteindelijk heeft het volk de macht. Tijd voor rechtvaardiging en alle politieke marionetten die deze dictatuur hebben uitgerold op te pakken en voor een tribunaal te dagen. Uiteindelijk hebben zij Inmiddels al veel doden op hun geweten en de gezondheid en geestelijke gezondheid van talloze mensen door de fascistische maatregelen en de lockdowns flinke schade toegebracht. Deze omvangrijke misdaad tegen de menselijkheid dient zwaar te worden veroordeeld.

  Geliked door 2 people

 5. leeuw7 zegt:

  Gelukkig voor defensie en Justitie zijn de adressen en postcode’s van deze geïnstitutionaliseerde oorlogsmisdadigers bekend!!Eventueel als justitie en defensie nalaten de vrijheid van 17 miljoen Nederlanders te verdedigen,kan het georganiseerde verzet van deur tot deur deze zeer zware oorlogsmisdadigers ophalen om hun voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal te berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! Gelukkig zijn de wijken bekend waar deze geïnstitutionaliseerde criminelen wonen!!Deze schaamteloze geïnstitutionaliseerde psychopaten misbruiken zelfs de medische ethiek tegen de bevolking !!

  De LEVENDE GOD zegt mij doormiddel van psalm 94 :20-21.
  Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht!
  Zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!

  Een zetel van het verderf is o.a;het kabinet van de levensgevaarlijke psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!Met behulp van waardeloze PCR testen wordt onschuldig bloed onrechtmatig schuldig verklaard door deze geïnstitutionaliseerde recidiverende veelplegers!!!

  Mark R.,en z’n satanische medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren op allerlei posities)misbruiken zelfs de Nederlandse wet om buitenproportionele Corona maatregelen te treffen tegen 17 miljoen argeloze Nederlanders !!Ja de wet wordt misbruikt om onheil te stichten in Nederland!! Stop het destabiliseren van Nederland en andere werelddelen door het criminele COVID-19 stappenplan!!

  Justitie en defensie stop het onrechtmatige Corona apartheidsregime van de levensgevaarlijke psychopaat (onwettige premier)Mark R.,en z’n satanische volgelingen!!(Mark R.speelt meestal “de
  vermoorde onschuld “!)
  Stop de misdadige waardeloze experimentele Corona inentingen !!De Corona spoedwetgeving moet per onmiddellijk beëindigd worden!!De daders moeten worden berecht !!

  Confisqueer per direct alle financiële middelen van het zeer criminele Big Pharma + BIG TEC complex!! Arresteer alle directeuren van deze ziekmakende bedrijven!!Preventie is beter dan genezen,en nu kan alles nog geweldloos!!Wilt u fascisme of vrijheid?? De keuze is aan U en de Uwen!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  Like

 7. Andre zegt:

  Vijanden van het volk? Het zijn betaalde volkshaters. Rutte is gelijk aangesteld met de koning en zit er nog steeds. Nooit iets gedaan voor het klootjesvolk. De 2e kamer is gekaapt door het partij kartel van Rutte. Het is niet meer ter controle maar het erdoorheen rammen van volksvertrapperij. Pepijn van de FvD had het zelfs al over kaderwetgeving die niet eens meer zichtbaar is in de 2e kamer. De 1ste kamer zijn allemaal smerige lobyisten die er geplaatst zijn door het bedrijfsleven en als je denkt je recht te halen dan kijk je in de ogen van een zielloze D66 rechter. Als Klaus Schwab weer eens iets wil uitrollen met “We must preeperrrr” nou dan weten we het wel weer. Rutte is ende oefening, de EU is kapotter dan kapot en Klaus Schwab als echt Rothschild maffia maatje mag het effies uit gaan leggen voor het VOLKS tribunaal. 2022 we gaan het allemaal meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  De eigenaar van alle media in Nederland is de familie Van Thillo (België)…
  Hr Bron, vermeld dit zoveel mogelijk ,veel mensen weten dit niet eens ,en denken nog steeds dat de media onafhankelijk nieuws brengt .

  Geliked door 1 persoon

 9. leeuw7 zegt:

  https://www.maurice.nl/2022/01/23/open-brief-van-huisarts-van-der-wissel-voor-attje-kuiken/

  Lezen en luisteren Atje Kuiken (Uilskuiken wegens selectieve factchecking )Deze PvdA dame luistert ook niet meer naar de werkers in het veld!! Zij zou in mijn ogen per direct haar oprechte verontschuldigingen moeten aanbieden aan de ware helden van FvD in de tweede kamer!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze tweede kamerleden zijn een schertsvertoning voor het toekomstige welzijn van Nederland !!Zelfs de PVV van Geert Wilders schiet schromelijk tekort,maar ja het kan verkeren!!


  Zelfs Pieter Omtzigt schieten woorden tekort wegens de onbetrouwbaarheid van de psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren op allerlei posities)!!

  https://www.maurice.nl/2022/01/23/zo-maken-van-dissel-en-wallinga-het-land-kapot/
  (Twee geïnstitutionaliseerde overbetaalde slopers)
  Deze incompetente geïnstitutionaliseerde mannen van het RIVM =(reinste intimidatie van mensen) moeten persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de enorme malaise die zij Nederland willens en wetens hebben aan gedaan met hun buitenproportionele absurde Corona maatregelen!!De huidige rechterlijke gecorrumpeerde macht zou per direct ontbonden moeten worden,wegens disfunctioneren!!!De huidige rechterlijke macht is niet authentiek,maar leunt op niet onafhankelijke overheidsinstanties!! Nederland is werkelijk een bananenrepubliek geworden onder de psychopaat Mark R.!!(functie elders in een zwaar bewaakte gevangenis met tbs en dwangverpleging,hoewel deze verpleging voor een psychopaat meestal verspilling is van de openbare middelen )
  De misdaden van de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde criminele psychopaten zijn te ernstig, om deze mensen in vrijheid te laten rondlopen!! Preventieve hechtenis zou een goede maatregel zijn voor deze oorlogsmisdadigers!!

  https://www.frontnieuws.com/zullen-deze-covid-criminelen-door-een-onafhankelijke-rechtbank-worden-aangeklaagd/

  https://www.frontnieuws.com/het-verbergen-van-de-doden/

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!! (Zo simpel is het!)

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Koekwous zegt:

  Like

 11. leeuw7 zegt:

  https://niburu.co/buitenland/17073-george-soros-zorgt-voor-rellen-bij-vreedzame-corona-demonstratie-in-brussel

  WELKE MENSEN FRUSTREREN EEN VREDELIEVENDE DEMONSTRATIE ,WAARSCHIJNLIJK DE ANTIFA FASCISTEN EN MISSCHIEN WEL EEN IN DE HOEK GEDREVEN CRIMINELE OVERHEID!!! NIETS IS MEER WAT HET LIJKT!!

  Stop het COVID-19 stappenplan fascisme!!!

  Geliked door 3 people

 12. Ruben zegt:

  Even een grap, zojuist gehoord op L1:
  Waarom is Mark R nooit getrouwd?

  Omdat zijn schoonouders geen kinderen konden krijgen 😜.

  Like

 13. leeuw7 zegt:

  https://niburu.co/het-complot/17072-president-wit-rusland-roept-oplichters-op-om-een-eind-te-maken-aan-de-pandemie

  Zelfs een dictator ziet dat we bedrogen worden !!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 14. Rensk. zegt:

  Die Kuipers heeft sinds 2019 geen BICregistratie meer. Zou best wel graag weten waarom hij juist 2019 geen BIGregestratie meer heeft.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rensk. zegt:

  Als ik het zo lees is het einde van deze pandemie, welke geen pandemie was in zicht. Daarna krijgen we het gezwam van dikke Timmermans weer op ons dak en begint het klimaatgezeik waar Timmermans geld voor nodig heeft. Veel geld met nul uitzicht op reperatie van klimaat uiteraard.Wel uitzicht op een zeer gereduceerd beursje of zelfs een hele lege beurs. Niets zal me verbazen met deze lui. En tegelijk de lange termijn strategie van Rutte en Co. Want de angst zal en moet erin blijven want de omicron kan veranderen in een variant waar we nog erg last van kunnen krijgen hoor ik ze al zeggen. Alles wat die gasten verzinnen is abnormaal.Net zo abnormaal als ze zelf zijn. Abnormaal is het nieuwe normaal voor Rutte en Co

  Geliked door 1 persoon

 16. leeuw7 zegt:

  Voor mij is er pas een einde aan deze plandemie als de satanische psychopaten die hielpen ,om deze waarschijnlijk door mensen gecreëerde pandemie heel lang achter de tralies worden opgesloten!!
  De gepleegde zware misdaden tegen de MENSELIJKHEID zijn onvergeeflijk!!( Ondermijning door de staat is onvergeeflijk,het is een ernstige vorm van collaboratie )
  Al ben je koning of premier je zult voor een onafhankelijke rechter moeten komen,dus ongeacht de statuur of positie van deze BIG Pharma psychopaten!! Ook de megalomane profiteur Willem Alexander van Amsberg mag uitleggen wat hij voor het WEF ,en de Bilderberger groep heeft gedaan !!(praatjes vullen geen gaatjes meer voor dit stuk achterbaks stuk vreten)
  Zwakke zielige excuses worden niet meer geaccepteerd !!Hier heb ik geen actieve herinnering aan is niet meer rechtsgeldig voor een geïnstitutionaliseerde criminele psychopaat als de topcrimineel Mark R.Gelukkig weten justitie en defensie de adressen van deze gecorrumpeerde geesteszieke gezagsdragers te vinden !!!De wijken en postcode’s van deze voorgenoemde psychopaten zijn bekend!!

  Over ondermijning gesproken door de Pharma maffia met behulp van de totaal gecorrumpeerde verrotte Nederlandse overheid!!

  https://www.frontnieuws.com/boris-salvo-van-vrijheid-johnson-annuleert-de-pandemie-in-engeland/
  Boris Johnson kiest waarschijnlijk voor het ontmaskeren van de levensgevaarlijke COVID-19 leugens!! Of kiest Boris Johnson gewoon eieren voor zijn geld? Of is het misschien ordinair opportunisme??

  Persoonlijk kies ik ervoor om zo snel mogelijk de doodstraf voor de recidiverende COVID-19 stappenplan plegers in te voeren,wegens doodslag met voorbedachten rade !! De door de satanische psychopaten gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zijn onvergeeflijk!!!

  Justitie en defensie ga uw werk doen en bevrijd deze wereld van psychopaten als Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ruggengraatloze ambtenaren op allerlei posities)!!

  Shalom van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 17. leeuw7 zegt:

  Ook het Bill G. WHO consortium moet per onmiddellijk geheel ontmanteld worden en mag geen rol meer spelen wegens de ernstige misleidende informatie die door deze slecht functionerende organisatie is afgegeven! De heer Bill G. moet per direct gearresteerd worden,en al zijn financiële middelen moeten worden geconfisqueerd wegens het moedwillig meewerken en organiseren van een wereldwijd vertakte criminele organisatie, het zogenaamde Pharma complex en alle satanische vertakkingen ,met behulp ook van de totaal gecorrumpeerde mainstreammedia in stand gehouden!!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Leeuw7.Het hoofd van de WHO tedros is een communistische terrorist en oorlogsmisdadiger.Hij heeft vele duizenden mensenlevens op zijn geweten,logisch dat hij hoofd is van de WHO.Hij werkt bewust mee aan een genocide op de wereldbevolking met die dodelijke corona vaccinazi,s.

   Like

 18. Jan zegt:

  Voorbeeld hoe verknipt en krankzinnig een WEF’er is
  video
  The World Economic Forum’s Great Narrative Conference: “The good news is the elite across the world trust each other more and more… the bad news is that the majority of people trusted that elite less…”

  Like

 19. Jan zegt:

  Bericht van over de grens

  Een kijkje in de surrealistische Nederlandse lockdown
  Je kunt een bordeel bezoeken, maar geen bar
  Francis MacGabhann

  Amsterdam

  Eerbiedig zittend in onze ‘kerkbanken’, slaan we onze handen ineen… en klappen. Dit is geen kerkdienst maar een comedy-avond. En de nieuwste ‘kerk’ van Amsterdam is eigenlijk een vermomd theater voor debat en cultureel centrum. Woedend over de onlogische aard van de huidige Nederlandse coronavirusbeperkingen, veranderde Yoeri Albrecht, directeur van De Balie, vorige week de statuten van zijn organisatie en registreerde het bij de Kamer van Koophandel als een op geloof gebaseerde beweging: van de ene dag op de andere was De Filosofische Vereniging; de Gemeenschap van Rede geboren.

  Het is onwaarschijnlijk dat dit de laatste zal zijn. Zijn voorbeeld, zo voorspelde een groep Nederlandse burgemeesters wrang in een open brief aan de regering, zal waarschijnlijk het begin zijn van “een ongekende religieuze opleving in de komende weken”.

  Nederland is sinds november geheel of gedeeltelijk afgesloten geweest, voornamelijk door de druk van patiënten met de Delta-variant op het ziekenhuissysteem en een van Europa’s minst efficiënte booster-campagnes. Maar iets meer dan een week geleden werden de beperkingen versoepeld – zij het op een opvallend surrealistische manier.

  In Nederland mogen nu bordelen open, maar musea niet. Je kunt ongemaskerd zweten in een sportschool, maar je kunt niet in een bar zitten en rustig een gin drinken. “Je kunt op de Veluwe wel samenkomen om over een 2000 jaar oud boek te praten, maar je kunt niet in Amsterdam samenkomen om over een boek van vorige maand te praten”, zoals Albrecht het formuleerde.

  Dus afgelopen vrijdagavond behoorde ik tot de 50 mensen die in het donker – uit angst voor politie – De Balie waren binnengeslopen, een groot zwart boek hadden getekend om lid te worden van de gemeenschap, en zich opmaakten voor een avond van erg gemiste komedie. “De Filosofische Vereniging; de Gemeenschap van Rede gaat over democratie en de rechtsstaat, de troost en troost van cultuur, samen iets beleven wat cultuur kan geven, een beetje licht zien na twee jaar duisternis,” zei Albrecht – een wat ongebruikelijke openingszegening.

  Alles aan de avond was even absurd als de situatie in Nederland. Het publiek droeg devoot gezichtsmaskers en het personeel scande religieus coronavirus ‘QR code pasjes’. Maar de komieken waren niet van tevoren aangekondigd, foto’s en opnamen waren verboden, en de hele affaire had de ongeoorloofde opwinding van een alcoholsessie door minderjarigen.

  Toch staat De Balie niet alleen in haar rebellie. In heel Nederland zijn cafés en restaurants ondanks de beperkingen opengegaan – vooral in steden dicht bij de Duitse en Belgische grens. Zo gooiden zaterdag in Horst aan de Maas 30 horecagelegenheden uit protest hun deuren open. Afgelopen woensdag besloten zo’n 70 musea en galeries in het hele land ‘open’ te gaan als tijdelijke kapsalons, schoonheidssalons en sportscholen – waaronder wereldberoemde instellingen als het Van Gogh Museum, het Concertgebouw en het oudste theater van Amsterdam, De Kleine Komedie.

  “Wij hebben er een probleem mee dat kappers en nagelstudio’s en commerciële activiteiten wel open mogen zijn en wij niet,” legt Van Gogh Museum-directeur Emilie Gordenker uit. “Wij steunen alles wat nodig is om mensen veilig te houden. Maar dit beleid lijkt gewoon tegenstrijdig en het lijkt de commerciële sector te bevoordelen boven de culturele.”

  Zelfs de Nederlandse regering lijkt deze tegenstrijdigheid te erkennen. In een bizar moment tijdens een recente persconferentie benadrukte Mark Rutte dat Nederlanders een grondwettelijk recht hebben om te protesteren, en dat tijdelijke openstellingen in dit verband kunnen worden bekeken. “Het recht op demonstratie geldt ook voor sectoren als de horeca, en ik kan me voorstellen dat burgemeesters kunnen kijken naar ‘wat even mag’… met de nadruk op ‘even’,” zei hij. “Dus als ze een paar uur open willen om te laten zien ‘dat we demonstreren’, dan is het aan de burgemeesters hoe ze daarmee omgaan.”

  Als het een poging was om de verantwoordelijkheid voor het handhaven van zijn beperkingen af te schuiven op de lokale overheid (ook al is dat eigenlijk hun structurele rol in Nederland), dan was dat al snel een averechtse uitwerking. Vorige week schreven 31 burgemeesters – onder wie de Amsterdamse chef Femke Halsema en de non-conformistische Bredase burgemeester Paul Depla – een brief aan de regering, waarin ze erop wezen dat de beleidsvorming op korte termijn “haar grenzen bereikt” en lokale handhavers in een hachelijke positie brengt tegenover een groeiende stemming van burgerlijke ongehoorzaamheid. “Het is in feite onmogelijk maar ook onwenselijk dat de staat repressie gebruikt om de Nederlandse burgers onder dwang te overtuigen van de juistheid van de maatregelen”, zo wezen zij erop.

  Vooruitlopend op de volgende coronaviruspersconferentie van de regering morgen, bleek dit weekend ook dat het medische adviesorgaan van het land, het Outbreak Management Team, wil dat culturele en horecagelegenheden elke dag tot 20.00 uur naast al het andere weer opengaan.

  Het zou ongetwijfeld een welkome stap zijn, maar is het te weinig en te laat? In Nederland wordt de schade van deze lockdowns steeds duidelijker. Tijdens de meest recente persconferentie van de regering gaf de nieuwe minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, toe dat tweederde van de jongeren aan eenzaamheid lijdt. Zelfs sinds de gedeeltelijke lockdown in november heeft het SCP, een denktank van de overheid op sociaal en cultureel gebied, vastgesteld dat het psychisch welbevinden is gedaald, vooral onder jongeren.

  En wat de getroffen sectoren betreft, is het onwaarschijnlijk dat de zaken snel weer normaal zullen worden, zelfs als de beperkingen worden opgeheven. Duizenden mensen die in de horeca en de cultuursector werken, hebben het gewoon opgegeven en hebben elders werk gezocht. Velen zullen in coronavirus-quarantaine zitten, nadat ze in contact zijn gekomen met iemand die besmet is. En voor degenen die wel terug willen keren, zal het niet eenvoudigweg een kwestie zijn van de dag na de aankondiging op het werk verschijnen. Een orkest kan niet zomaar ineens de strijkstokken oppakken en volgende week weer klaar staan om op te treden: ze moeten van tevoren plannen maken.

  “Je ziet dat Nederland mentaal uitgeput is door de pandemie en alle beperkingen – jongeren maar ook heel veel anderen”, zei directeur Simon Reinink van het Concertgebouw woensdag, toen het orkest voor een publiek van 50 mensen een protestrepetitie gaf. “Het enige dat zin kan geven aan het leven is de culturele sector. Er is een chronische onderschatting van het belang van cultuur voor de psychologische gezondheid en het welzijn van mensen – en dit is een enorm probleem.”

  En naarmate er meer regels worden overtreden, dreigt burgerlijke ongehoorzaamheid een gewoonte te worden; dit is een land waar al soepel met “regels” (zoals softdrugswetten) wordt omgegaan en zelfs de premier geeft toe dat de samenleving de neiging heeft “licht anarchistisch” te zijn. “Regels werken alleen als ze berusten op sociale en politieke overeenstemming,” wees de groep burgemeesters vorige week in hun brief. “Bijna iedereen in Nederland begrijpt en respecteert bijvoorbeeld het belang van stoppen voor een rood licht. Handhavingsbevoegdheden zijn er om de enkele overtreders in het gareel te krijgen en boetes uit te delen.”

  Ondanks de mini-revoltes van vorige week, blijft dat een gevoel dat door het grootste deel van het land wordt gedeeld. Terwijl “wappie” Nederlandse vaccinatiesceptici en pugilistische relschoppers soms veel lawaai maken, is 89,2% van de bevolking dubbel geprikt, en bijna 55% geboosterd. De meesten van ons hebben ons steentje bijgedragen, we hebben de regels gevolgd, ondanks hun inconsistentie en botte wispelturigheid.

  Maar alles wijst erop dat we op een keerpunt zijn beland: uit de laatste berichten blijkt dat het aantal besmettingen met het coronavirus weliswaar toeneemt, maar dat het aantal mensen dat in het ziekenhuis moet worden behandeld relatief stabiel is.

  Het is een gevaarlijke situatie, wanneer mensen de logica van de wet niet meer begrijpen en haar systematisch beginnen te overtreden. De comedy night is voorbij. En met het oog op de sombere dagen die voor ons liggen, lachen de Nederlanders niet.
  https://unherd.com/2022/01/inside-the-surreal-dutch-lockdown/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s