Israëlische minister citeert Israël-boycotters uit de Bijbel

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de beslissing om het ijs van Ben & Jerry´s niet in Joodse “nederzettingen” te verkopen, verliest de moedermaatschappij Unilever $ 26 miljard.

Ik zal diegenen zegenen die jou zegenen, en vervloeken die jou vervloeken”. Deze passage uit het eerste boek Mozes citeerde de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked (foto boven in de plaatselijke Ben & Jerry´s fabriek) vorige week, nadat bekend geworden was dat de aandelenkoers van het internationale levensmiddelenconcern Unilever na de feitelijke boycot van de joodse staat sterk gedaald was.

In de zomer van vorig jaar deelde Unilever aan de eigenaar van de plaatselijke dochteronderneming Ben & Jerry´s, Avi Singer, mee dat hij het populaire ijs niet meer zou mogen verkopen in de joodse gemeenschappen van Judea en Samaria. Unilever verklaarde zich tegen de “Israëlische bezetting” te keren.

De beslissing zorgde voor heftige reacties van de kant van Israël, dat met succes lobbywerk bij een serie Amerikaanse staten verrichtte om strafmaatregelen tegen Unilever te nemen. New York, Illinois, Texas en andere staten trokken onmiddellijk hun investeringen en pensioenfonds terug, die verbonden zijn aan de levensmiddelengigant.

De Israëlische nieuwszender Channel 12 News meldde vorige week dat de aandelenkoersen van Unilever met 20,7% gedaald zouden zijn, wat overeen zou komen met een verlies van $ 26 miljard.

Shaked merkte op dat iedereen die de heilige schrift zou kennen niet verbaasd zou moeten zijn over dit resultaat.

Het loont de moeite niet om Israël te boycotten”, twitterde de Israëlische minister samen met het genoemde Bijbelvers.

Bron:
israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Israëlische minister citeert Israël-boycotters uit de Bijbel

 1. Rien E zegt:

  God straft onmiddellijk

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   God lobbyt voor Israël bij Amerikaanse staten?

   Like

  • Harry zegt:

   Was ie maar eens zo behulpzaam om iets nuttig opbouwends te doen .
   Maar daar hebben we hem de laatste 200 jaar nog niet op kunnen betrappen !
   Dat sommigen daar nog steeds op vertrouwen .
   Als ie al ooit bestaan had , dan is ie nu inmiddels wel morsdood !

   Like

 2. Peter zegt:

  Geweldig nieuws, vergeten waarmee ze groot zijn geworden ,de grote fout van veel bedrijven .Nieuwe managers heeft al heel wat grote bedrijven de nek gekost .

  Like

 3. Boike zegt:

  Politiek is een ding en zaken doen is iets anders en religie is weer iest anders. Wanneer de zakenman zich met politiek en/of religie inlaat, begeeft hij zich op glad ijs. Dan creëert hij namelijk linksom of rechtsom vijanden. En die vijanden waren ook zijn klanten. Hij verliest aan omzet en aan goodwill. Een flink deel van de klanten zal weglopen en de aandelenkoers dondert in elkaar. Het herstellen van de schade kost heel duur en is schier onmogelijk.

  De zakenman heeft zijn handen meer dan vol aan het voorzien in de behoeften van de klanten. Kietel de klanten onder de kin en strijk ze niet tegen de haren in. Dus zakenman geen bemoeienis met politiek en religie. Laat de politiek over aan politici en de religie over religieuze voorgangers. Zakenman laat je niet voor hun karretje spannen. Laat ieder zijn eigen ding doen. Ga niet naast je schoenen lopen. Neem als zakenman nooit het voortouw bij maatschappelijke vernieuwingsprocessen. Stimuleer niet en lever geen kritiek, maar kijk de kat uit de boom en wees niet roomser dan de paus. Schoenmaker blijf bij je leest. Het bedrijven van poxkiltiek hoort niet in de fabriek. Religie hoort thuis in de kerk en niet op het werk.

  Like

 4. Scheitleister zegt:

  Waar kan ik dat citaat vinden?

  Like

 5. Svalbard zegt:

  Bijbels absoluut correct. Alle machten die zich tegen Israël keerden, zijn beland op de vuilnisbelt van de geschiedenis. In de loop der eeuwen werden steeds weer pogingen gedaan om Israël te verdrukken, de Romeinen gingen ten onder, na de verwoesting van Jeruzalem werd Pompeï vernietigd door de Vesuvius.
  Al die wereldmogendheden die Israël onderdrukten zijn ten onder gegaan en Israël bestaat nog steeds. Het grote Britse Wereldrijk, dat de terugkeer van de Joden in de jaren 30 en 40 tegenwerkte, is vervallen tot een onbeduidende macht.
  En in het Midden-Oosten is er van doodsvijand Syrië nauwelijks meer iets over.
  Libanon, van waaruit zo vaak raketten werden afgevuurd op de burgerbevolking in het Noorden van Israël, verkeert in chaos. De toekomstige grote Ezechiël oorlog zal leiden tot de vernietiging van de gezamenlijke legers van Rusland, Iran en Turkije op de bergen van Israël, niet door het Israëlische leger maar door God.

  Like

 6. Adriaan W. zegt:

  Ziet iemand de overeenkomst met de koran?

  Satanische Verzen van de Talmoed

  …door broeder Nathanael Kapner

  DE JOODSE TALMUD is “Heilige Schrift” voor de Joden.

  De Talmoed vervangt het Oude Testament in gezag voor de Joden. En de Talmoed is het meest racistische, haatzaaiende, godslasterlijke boek dat de wereld ooit heeft gekend.

  De Talmoed is tussen de 3e en 6e eeuw in het Hebreeuws geschreven als een codificatie van de zogenaamde Mondelinge Wet waarvan de Joodse rabbijnen beweren dat ze van Mozes waren overgeleverd.

  Maar de Messias Jezus censureerde de “Mondelinge Wet” toen Hij zei: “Volgens de tradities van uw oudsten maakt u het Woord van God ongeldig.” (Mattheüs 15).

  De Engelse vertaling van de Talmoed is verwaterd om de “satanische verzen” in het oorspronkelijke Hebreeuws voor de heidenen te verbergen.

  De “Satanische Verzen” van de Talmoed kunnen worden ingedeeld in 3 categorieën:

  1) Joodse suprematie.
  2) Haat jegens de “Goys” (heidenen).
  3) Godslasteringen tegen Jezus Christus, de Maagd Maria en alle christenen.

  SATANISCHE VERZEN VAN DE „JOODSE SUPREMATIE” VAN DE TALMUD

  * “Als een ‘goy’ (heiden) een Jood raakt, moet hij worden gedood.” (Sanhedrin 58b)
  * “Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is gegaan door een ‘goy’, hoeft het niet te worden teruggegeven.” (Baba Mezia 24a)
  * “Als een jood een ‘goy’ vermoordt, volgt er geen doodstraf.” (Sanhedrin 57a)
  * Wat een jood steelt van een ‘goy’ mag hij houden.” (Sanhedrin 57a)
  * “Joden kunnen uitvluchten gebruiken om een ​​’goy’ te omzeilen.” (Baba Kamma 113a)
  * “Alle kinderen van de ‘goyim’ (heidenen) zijn dieren.” (Yebamoth 98a)
  * “Meisjes geboren uit de ‘goyim’ zijn vanaf de geboorte in een staat van ‘niddah’ (menstruele onreinheid!).” (Abodah Zarah 36b)
  * “De ‘goyim’ zijn geen mensen. Het zijn beesten.” (Baba Mezia 114b)

  * “Als je met een ‘goy’ eet, is dat hetzelfde als eten met een hond.” (Tosapot, Jebamoth 94b)

  * “Zelfs de beste van de ‘goyim’ zouden allemaal moeten worden gedood.” (Soferim 15)

  * “Seksuele omgang tussen de ‘goyim’ is als omgang tussen dieren.” (Sanhedrin 74b)

  * „Als het om een ​​niet-Jood in vredestijd gaat, kan men hem indirect schade berokkenen, bijvoorbeeld door een ladder te verwijderen nadat hij in een spleet was gevallen.” (Shulkan Arukh, Yoreh De ‘ah, 158, alleen Hebreeuwse editie)

  SATANISCHE VERZEN VAN DE LASFEMIN VAN DE TALMUD TEGEN JEZUS CHRISTUS, DE MAAGD MARIA & ALLE CHRISTENEN
  * “‘Yashu’ (denigrerend voor ‘Jezus’) wordt in de hel gekookt in hete uitwerpselen.” (Gittin 57a)
  [‘Yashu’ is een acroniem voor de Joodse vloek, ‘Moge zijn (Jezus) naam voor altijd worden uitgewist.’]
  * Yashu (Jezus) was seksueel immoreel en aanbad een baksteen.” (Sanhedrin 107b)
  * “Yashu (Jezus) werd afgesneden van het Joodse volk vanwege zijn goddeloosheid en weigerde zich te bekeren.” (Sota 47a)
  * “Miriam de kapper had seks met veel mannen.” (Sjabbat 104b, alleen Hebreeuwse editie)
  * „Zij die de afstammeling was van prinsen en gouverneurs (de maagd Maria) speelde hoer met timmerlieden.” (Sanhedrin 106a)
  * “Christenen die de Talmoed verwerpen, zullen naar de hel gaan en daar voor alle generaties worden gestraft.” (Rosj Hasjana 17a)
  HET REGERING VAN GLAMOUR VAN HET JUDAISM KOMT TOT EEN EINDE!
  IK BEN OPGEVOERD ALS JOOD. Het christendom heeft de afgelopen 60 jaar over de hele Joden gefladderd. Maar aan dit alles komt nu een einde.
  Christenen worden zich bewust van het feit dat het jodendom Jezus Christus, het christendom en fervente christenen die het evangelie prediken, haat.
  https://www.veteranstoday.com/2022/01/24/satanic-verses-of-the-talmud/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s