VAN DEUR TOT DEUR…!!

Joodse kinderen met ster – 1942

(Door: “Driek”)

“We blijven vaccineren, dat doen we wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm”, zei de toenmalige minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Na de prikbedreiging gooide Hugo de Verschrikkelijke er nog een schepje bovenop. “Alle postcodes zijn in kaart gebracht, ik weet wie u bent en waar u woont. Dus u bent gewaarschuwd.

Vanaf het najaar van 1940 begon de Duitse bezetter steeds meer maatregelen te nemen om de Joden op maatschappelijk en economisch vlak te isoleren. In november werden Joden uit overheidsfuncties verwijderd. Drie maanden later moesten alle in Nederland wonende Joden zich verplicht laten registreren. Daarmee was het ‘doelwit’ in kaart gebracht en kon de eerste stap worden gezet naar een totale uitsluiting uit de samenleving.

Het moet in 1942 zijn geweest dat mijn straat werd afgegrendeld door Duitse soldaten. Aan de hand van lijsten ging dat tuig van wijkt tot wijk en van deur tot deur bij de mensen aanbellen om Joodse burgers op te halen. Iedereen kreeg die geüniformeerde bloedzuigers op bezoek en moest zijn legitimatie tonen. Stond er een dikke ‘J’ in je pas dan moest je mee. Oude lieden, hulpbehoevenden en invaliden moesten in een met zeildoek bespannen laadruimte van een vrachtwagen klimmen.

Hoewel de vergelijking met de Duitse bezetting misschien misplaatst is, vind ik dat we zo langzamerhand die vergelijking glansrijk kunnen doorstaan. De Nederlandse burger wordt voorzien van een legitimatiebewijs waarmee hij bepaalde gelegenheden mag bezoeken. En reken maar dat die Nederlander daar gebruik van maakt. Leer mij die Nederlanders kennen. Ik zag in één onzer couranten al een foto van die bierdrinkende volksverraders. Wat een walgelijke figuren. Verstandige burgers die weigeren, worden definitief buitengesloten.

Zoals het er nu naar uitziet, is er niet veel veranderd en gaan wij wederom een afgrijselijke tijd tegemoet. U denkt misschien dat het allemaal wel meevalt, dat die maatregelen van tijdelijke aard zijn. Maar die machtswellustelingen in Den Haag hebben met de Nederlandse burger werkelijk geen enkele consideratie. Helemaal niks, nul komma nul. Ze willen koste wat het kost zeven miljard mensen zo gek krijgen dat ze zich moedwillig laten injecteren met een technologie die hen in staat stelt om deel te nemen aan een maatschappij die alle verschrikkingen te boven gaat.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VAN DEUR TOT DEUR…!!

 1. OphEUffen zegt:

  Een volk dat voor tirannen zwicht

  Allen, die hier tesamen zijn,
  de levenden, de doden,
  de handbreed, die ons scheidt, is klein,
  wij zijn tesamen ontboden voor het gericht …

  Gedenk de liefste, die hier ligt,
  de broeder, vrind of vader,
  maar gun Uw ogen wijder zicht,
  aanzie het land en alle mens tegader,
  hoor dit bericht:

  Wij staan tesaam voor het gericht
  voor goed of kwaad te kiezen,
  een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.

  (Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966,
  dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist)

  Schrijver: Hendrik Mattheus van Randwijk

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Beste Driek, voor de zo veelste keer zeg ik dit hier “de staat is uw ergste vijand”. Waarom? Omdat de uitvoerders van de staatsmacht een eigen, geheime agenda hebben, waarin andere belangen worden gediend dan die van de bevolking.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Deze hoogbejaarden hebben allemaal de meest dodelijke pandemie ooit overleefd….

  https://pbs.twimg.com/media/FJvQsEgXsAgFxxi?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Lid EU-parlementslid Hermann Tertsch vernietigt #Macron.
  “Europa bevindt zich in een dramatische situatie. U voert onder het mom van #Covid maatregelen uit die op CHINESE maatregelen lijken.
  Het geweld dat jullie plegen tegen #demonstranten zijn schendingen van de rechtsstaat.”
  #COVIDIOT

  Geliked door 1 persoon

 5. leeuw7 zegt:

  Nooit zal ik rusten totdat de zeer zware oorlogsmisdadigers als Mark R, Hugo de J,Sigrid K .Ferdinand G,Ernst K.,en hun zeer vele recidiverende medeplichtige collaborerende COVID-19 stappenplan plegers voorgoed achter slot en grendel worden opgesloten!!Deze misdaden die momenteel gepleegd worden zijn werkelijk onvergeeflijk!!Gelukkig zijn de adressen en de postcode’s van de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde criminelen bekend bij justitie en defensie!!

  Justitie en defensie kunnen Nederland snel en geweldloos bevrijden van de voorgenoemde vrijheidsberovers!!Justitie en defensie kunnen nu hand aan hand tonen dat zij meer geven om de vrijheid van 17 miljoen Nederlanders en de rest van Europa,dan om de plannen van de geïnstitutionaliseerde demoraliserende BIG Pharma +Big TEC criminelen!!(doodslag met voorbedachten rade gepleegd door zogenaamd democratische regeringen ,te walgelijk voor woorden) Nooit zal ik mij laten dwingen door de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde psychopaten me te laten inenten met een waardeloos experimenteel COVID-19 goedje !!

  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten,waarschijnlijk moet de gehele Nederlandse rechtsstaat op de schop wegens aantoonbaar collaboreren met een voor mij nu nog vreemde (WEF) instantie!!!

  Stop de QR krankzinnigheid voor een prikkie!!Welke satanische geïnstitutionaliseerde criminele gekken verzinnen deze krankzinnigheid!!

  Pharmakeia = toverij (farmacie, farmaceutica) BIG Pharma +BIG TEC = een zeer dodelijke verboden mix ,met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!!

  Eenvoudige raad voor die enkele moedige justitie ambtenaar en of defensie medewerkers van Nederland!!! Nederland zou een gidsland in het goede kunnen worden!!
  Confisqueer alle financiële middelen van het BIG Pharma + BIG TEC complex (wereldwijd natuurlijk)!!

  Mijn opa en oma zijn ook met behulp van de achterbakse angstige joodse raad en Nederlandse politieagenten (want Befehl ist Befehl)op transport gesteld naar Auschwitz en daar vermoord op 19 november 1943!!
  Persoonlijk heb ik nog nooit één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!Deze moorden op mijn familie gaan als een rode draad door mijn leven!!Gelukkig is JEZUS mijn LEIDSMAN,maar dat mag een christen zoals bijvoorbeeld de naamchristenen zoals de landverrader van de “ChristenUnie “Gert-Jan Segers er niet van weerhouden om de werken der duisternis te ontmaskeren !!Als mijn vader niet geholpen was met onderduiken bij moedige burgerlijk ongehoorzame Nederlanders ,had ik nu niet geleefd,en niet kunnen reageren op dit door “Driek” gepubliceerde duidelijke artikel!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081 CZ

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Hugo de Jong wordt niettemin, gelijk aan zijn linkse soortgenoten, hierdoor zelf ook met de dood bedreigt! Hoewel ik doodsbedreigingen absoluut niet goedkeur hoef ik echter met dergelijke linkse serpenten totaal GEEN medelijden te hebben omdat zij werkelijk alles doen om zichzelf bij iedereen gehaat te maken!
   Wie anderen slecht behandeld krijgt in de toekomst toch wel een keer de kous op de kop!

   Geliked door 2 people

 6. Qvic zegt:

  We blijken keer op keer te vergeten, dat Nederland eigenlijk helemaal niet eens meer bestaat. Nederland is op 18-05-1940 opgeheven te bestaan als een soeverein land. Omdat de zogenaamde Koningin Wilhelmina op 13-05-1940 naar Engeland vluchtte, waarmee zij haar koningschap over Nederland neerlegde.
  Daar het huidige zogenaamde koningschap niets anders is dan een private commercieel bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN coöperatie die ingeschreven staat in Washington D.C.inc. Dus hiermee is de STAAT DER NEDERLANDEN een buitenlandse onderneming, die illegaal de soevereinen bevolking hier op het voormalig Nederlands grond gebied onderdrukken met list en bedrog, hiermee wordt de suggestie gewekt dat we in Nederland wonen. Maar wie van ons burgers heeft een getekend contract met dit commerciële buitenlandse bedrijf, die alles over jouw leven mag bepalen en beschouwd jouw als een privaat eigendom. Zodat dat iedere soevereine inwoner als een slaaf behandeld kan worden. Die geen enkele rechten heeft enkel maar privileges. Die alle privileges kunnen intrekken, als het commerciële bedrijf het zo uit komt. Zoals de indirecte vaccinatieplicht. Want dan krijg jij tijdelijk weer een deel van je privileges terug, als je een QR code kunt overleggen. Iedere gevaccineerde heeft hiermee vrijwillig zijn eigen autonomie weggegeven aan deze criminele commerciële buitenlandbedrijf. Die in werkelijkheid helemaal niet bevoegd is over ons. Denk hier maar eens over na en hoe je dit kan rechtzetten dat jij weer je eigen autorisatie over jouw eigen leven weer kunt oppakken. Zonder de bemoeizucht van het commerciële buitenlandse bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN.

  Geliked door 2 people

 7. leeuw7 zegt:

  Nederland wordt wederom door notoire geïnstitutionaliseerde misdadige sujetten geregeerd!

  Pieter Omtzigt probeert netjes te blijven!!Ons kent ons houden elkaar willens en wetens een hand boven het hoofd!!Geef Mark R . een functie elders in een zwaar bewaakte gevangenis,eventueel met tbs en dwangverpleging,hoewel ik vermoed dat deze verpleging in deze casus weggegooid geld zal zijn i.v.m .de zeer ernstige misdragingen van de heer Mark R.!!Persoonlijk vrees ik dat de huidige oorlogsmisdadiger Mark R. en z’n zeer vele medeplichtige medeplegers,Anton Mussert gaan inhalen met hun destructieve regeringsbeleid !(Anton Mussert werd 7 mei 1946 gefusilleerd op de Waalsdorpervlakte,zonder enige spijtbetuiging werd deze oorlogsboef dood geschoten )

  https://mobile.twitter.com/PlugHuig/status/1485232594895650818?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

  Nederland wordt aantoonbaar geregeerd door wetteloze oorlogsmisdadigers zoals de onwettige premier,de liegende psychopaat Mark R .van het WEF!!

  Justitie en defensie weest moedig en stop deze corrupte totaal gecorrumpeerde bende !!
  De meerderheid van de tweede kamerleden zijn ruggengraatloze nietszeggende jaknikkende lieden,die het niet goed voor hebben met Nederland!

  Laat Nederland niet ten onder gaan als het Sodom en Gomorra aan de Noordzee!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ.

  Like

 8. bezorgdheid burger zegt:

  Gelukkig zijn er velen die niet meedoen Driek.
  Misschien procentueel wel meer dan in die verschrikkelijke oorlog die u heeft meegemaakt.

  Geef de moed niet op, ieder die zo verstandig was niet met de massa mee te gaan heeft zich inmiddels ingegraven en is vastbesloten de strijd aan te gaan.
  We weten nu dat het een hele verstandige beslissing was om geen experimenteel gif in te nemen en de keuze is een stuk makkelijker geworden: gezond de strijd aan gaan of een vrijwillige kwelling en of dood voor een beetje minder dictatuur!

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Ter herinnering: deze FRIKANDEL…. (rechts op het plaatje)

  … is sedert 10-1-2022 min.v.volkshuisvesting geworden.
  Ben erg benieuwd wat voor nonsens hij straks weer uitkraamt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s